Bwin Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Knapp Dátum május 10, 2012, 12:24:15
Szerintem pénzre éri meg a legjobban beváltani, ha gyengül éppen a forint.
Most sem csinálnál vele rossz üzletet, mert 288 ft-ot adnának egy euródért a bwinnél, ami kb. a mostani középárfolyamnak felel meg.

Azt is lehet számolgatni, hogy egy műszaki cikknél mennyire éri meg a bwintől rendelni, mert ugye van szállítási költség is, de ha a pénzt kéred ki és inkább megvennéd Magyarországon készpénzben, akkor meg az árfolyamon bukhatsz.

Valószínűleg pénzre váltom be, de jó lett volna a dedikált C. Ronaldo mez is. Még 1,5-2 hónap kellett volna hozzá.

Idézetet írta: szoh96 Dátum május 10, 2012, 12:08:31
nem, beléptem, azt 70-nel több volt mint kéne, mondom wtf???
erre megnéztem az email-emet.

"Változásokat vezetünk be, melyeknek köszönhetően csökken a sportfogadásokkal szerezhető pontok száma Tagsági Programunkban, a b'inside-ban. A jó hír viszont az, hogy a változások révén még inkább jutalmazzuk majd hűséges ügyfeleinket!

Hamarosan izgalmas ajánlatokat kap majd bwin számláján keresztül, melyek segítségével még többet hozhat ki bónuszainkból és promócióinkból. A változások örömére egy 72000 HUF bónusz máris várja Önt számláján."

Én még nem kaptam tőlük e-mailt, pedig idáig hűséges ügyfelük voltam.

egyetértekésénissajnálom

Banki átutalásnál mennyit vonnak le, mert hallom van valami konverziós díj. Számlám forintban van és otpnél vagyok. Skrillnél is levon ha arra utalok ki? Az is forint alapú.

Bwinen találtam egy érdekes/vicces hibát.
Pókeres fogadásoknál lehet fogadni a nyári póker világbajnokság győztesére.Szerepel a jelöltek között Stu Ungar 101x szorzóval.A bökkenő az hogy Stu Ungar 12éve meghalt..

#515 május 12, 2012, 14:31:25, szoh96
banki átutalásnál 1.90-2.00 % körül van a konverziós díj
skrillnél is van ugyanennyi, mivel a bwin eurót használ
+/- max kb 1% a napi középárfolyamtól függően

Üdv Mindenki!

Kérdésem a következő: Ha egy meccset törölnek a tétem elveszik?

Idézetet írta: Milan Dátum december 01, 2009, 19:16:27
Bwin Infó


Ha bármilyen kérdésed van a bwin-nel kapcsolatban, azt ebben a témában írd. Mielőtt feltennéd kérdésed megkérünk olvasd el a létező hozzászólásokat, hisz lehet, hogy már ott van a válasz a kérdésedre.

Megpróbálunk minél hamarabb válaszolni kérdésedre.  :great:

Idézetet írta: tapppancs Dátum május 16, 2012, 07:41:51
Üdv Mindenki!

Kérdésem a következő: Ha egy meccset törölnek a tétem elveszik?

Nem, dehogy, visszakapod, vagy ha több meccset játszottál, akkor azt a tippet ne vedd figyelembe a szorzó megállapításakor, ha a többit eltaláltad.

Idézetet írta: Eich86 Dátum május 10, 2012, 12:52:57
Örülj neki,hogy kaptál bónuszt!Én szart sem kaptam pedig yellow tag vagyok.Hiányozni fognak kurvára a binside pontok.És kizártnak tartom,hogy mégjobb bónuszokat adjanak.A binside volt szerintem bőven  a legjobb az összes iroda promóciós ajánlatai között.

Egyszer, nem is olyan régen egy magyarországi banknál volt egy nagyon jó bónuszrendszer, amivel az üzletkötőket, de még az ügyfeleket is díjazták, ha új ügyfelet hoztak/ajánlottak.
Amikor végleg megszüntették, akkor megígérték, hogy hamarosan még jobb rendszerrel jelentkeznek...   :)

Ha tényleg bónuszt akarna adni a bwin, akkor az új rendszer indulásáig is megtehetné.

Hali!

Bwinnél miért ilyen tetű lassú az ügyfélszolgálat??? tegnap tettem Nalbandian - Murray meccsre, 3.set  4.game Nalbi break-re  50€ * 4.33  , és vesztesként könyvelték el..... :crazy: :crazy:  hihetetlenek, volt már vkinek hasonló gondja???

igen sajnos előfordul, kb 1-2 nap alatt szokták javítani   

Idézetet írta: tapppancs Dátum március 28, 2012, 09:42:57
Szép jó napot Mindenki!

Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy regisztráltam a bwin oldalon, utaltam rá pénzt, és amikor megérkezett azonnal áttették azt vmi. bónusz számlámra és nem tudok továbbra sem játszani.

Ha tudtok mondjatok vmi. okosságot!
Előre is köszönöm.

Ha nem tudsz fogadni, akkor kérdezz rá az ügyfélszolgálatnál, hogy mi lehet a probléma.

Idézetet írta: anya1998 Dátum május 16, 2012, 19:02:41


Látod a pénzt jobbra fent?

Ha igen, akkor az lehet a probléma, hogy kaptál bónuszt is (kaptál?) és a bónusszal valószínűleg csak 1.7-es szorzó felett enged fogadni.
Ha mondjuk meghívásra regeltél és befizettél 2500-t és kaptál 4000 bónuszt, akkor a 2500-zal szabadon játszhatsz (akármilyen szorzóval) az e fölötti részre viszont ott az 1.7-es korlát.

Ilyet az egyik általam meghívott ismerősöm tapasztalt, ha nem ezt a meghívásos bónuszt használtad ki, vagy egyáltalán nem is kaptál bónuszt, akkor persze más lehet a probléma...

Már két napja kértem kifizetést MB-ra, de még nem jelent meg a számlámon. Van valakinek tapasztalata, hogy mennyi időbe telik, vagy már reklamáljak ? Az egyenlegemből már levonták azonnal.
Amikor befizettem róla, az is néhány órán belül fent volt.