TippmixPro

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


Idézetet írta: CarlosGitanillo Dátum december 01, 2013, 01:17:50
RIO 2014

NEGYEDIK KÜLDETÉS / December /

Fogadj Speciális kombinációban
összesen legalább 5.000 Ft értékben
bármilyen sporteseményre ebben a hónapban!


.


Biztos én vagyok a hülye, de mi számít speciális fogadásnak?

Idézetet írta: dzoli Dátum december 04, 2013, 19:47:20

Biztos én vagyok a hülye, de mi számít speciális fogadásnak?

3 meccs esetén a Trixie és a Patent, 4 meccsnél a Lucky15 és a Yankee, 65-nél Canadian és Lucky31, 6-nál Lucky63 és Heinz... És a többi.

2/3-as, 2/4-es, 3/4-es, stb. fogadások nem számítanak bele a játékba, csak az ilyen furcsa nevű opciók.  8)

mikor irják jóvá a novemberit?


No, megkezdődött a harc..

Szerintetek melyik pont érvényes a tegnap félbeszakadt Galata-Juve meccsre?

1. "Ha bármilyen okból a rendes játékidő letelte előtt ér véget egy sportesemény, de egyértelmű a fogadási esemény nyertes kimenetele, mert már csak egy lehetséges kimenetel maradt, akkor az SzZrt. annak a fogadási eseménynek kihirdeti az eredményét, és azt hivatalos eredménynek tekinti. (Pl. egy labdarúgó mérkőzés a heves eső miatt a második félidőben, a 62. percben félbeszakad 4:0-ás állásnál, akkor az 1. félidő eredményére vonatkozó fogadási eseményekre lesz hivatalos eredményközlés, továbbá ,,a mérkőzésen 0-1, 2-3, 4 vagy több gól lesz" típusú gólszám fogadás eredményére is, hiszen a 3-nál több gólt jelentő kimenetelen kívül más már nem következhetett volna be! Ugyanakkor a mérkőzés végeredményére vonatkozó fogadási események törlésre kerülnek.)"

2. "Azon fogadási esemény, amely nem az előre megadott időpontban kerül megrendezésre, de az új kezdési időpontja az eredeti kezdési időpontot követő 48 órán belülre esik, az új időponttal szerepeltetve tovább fogadható. Ha az új
kezdési időpont későbbre esik vagy nem állapítható meg a 48 órás határidőig, a fogadási eseményt az SzZrt. törli. Azon hagyományos fogadási események esetében azonban, amelyek egy hosszabb, összetettebb versenysorozat, (több mérkőzésből, futamból, fordulóból stb. álló bajnokság, torna) előre definiált kimeneteleire vonatkoznak a 48 órás szabály nem alkalmazható, ezekben az esetekben az SzZrt. mindenképpen az új időponttal teszi fogadhatóvá az eseményt."

???

Nekem nyitva hagyták. Szerintem így teljesen korrekt.

Idézetet írta: kosaga Dátum december 11, 2013, 08:45:19
Nekem nyitva hagyták. Szerintem így teljesen korrekt.

Nekem is nyitva hagyták, ezért is vagyok kíváncsi arra, hogy mit gondoltok a két idézett pontról. Mert az más kérdés, hogy korrekt-e valami, meg más, hogy jogos-e a szabályzat szerint.

Idézetet írta: csacsa44 Dátum december 11, 2013, 09:03:09
Nekem is nyitva hagyták, ezért is vagyok kíváncsi arra, hogy mit gondoltok a két idézett pontról. Mert az más kérdés, hogy korrekt-e valami, meg más, hogy jogos-e a szabályzat szerint.

A második pont lesz irányadó. Ha 1-0-nál szakadt volna félbe és nem folytatnák akkor például az első félidő 0.5 gól alatt fogadások vesztesek, a többi típusú törölt lenne, vagy tenisznél 6-1 0-2-nél feladás van, akkor az első szett végetért 8,5 game alatt stb. az első pont csak az ilyen helyzetekre vonatkozik.

Egyébként újra lehet fogadni a meccsre a tippmixpron, Magyarországon félbeszakadt meccsre eddig soha nem lehetett.
Az új oddsok: 4.55 2.60 2.10
Annak ellenére, hogy élő fogadást nem írnak, de megjegyzésben van ott, hogy a 31.perctől folytatódik.

Nyertem egy 2500 forintos feltöltést, sógorom megy egy 5000-rest.  :)

A szelvényen kérlek nézzétek már még, hogy ez hányadik hét. Köszönöm!

Spanom spanja 10 ezret kapott, az Én szememet kiszúrták 2500-zal   :D :) Dupla eséllyel voltam mindig.. persze ennek is örülök! :)

Idézetet írta: RedMunchen2013 Dátum december 11, 2013, 16:36:07
A szelvényen kérlek nézzétek már még, hogy ez hányadik hét. Köszönöm!

50. Hét !

Eddig semmi bajom nem volt a tippmiypróval, viszont most, hogy 2500-at sem bírtak hozzámvágni, nagyon meg lesznek szopatva!
Sokkal jobban jártak volna, ha adnak egy kis bónuszt. Így kénytelen leszek megleckéztatni őket!