Sportfogadas.org

Sportfogadás tudástár => Sportfogadás naplók => Sportfogadás naplók archívuma => A témát indította: Ruzsinho Dátum február 16, 2015, 23:20:45

Cím: Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 16, 2015, 23:20:45
Sziasztok

Mai napon regisztráltam a Betfair oldalra, mivel ki akartam próbálni a bettrade-et. Ezen az oldalon olvastam az alap fogalmakat, és úgy éreztem, hogy játszva tanul az ember, ezért ma estére máris belevágtam egy Eibar - Elche spanyol bajnoki lay Döntetlenbe, ahol 4 dodót feltéve ha nem lesz döntetlen 4 dodót profitálhatok.

Elkövettem azt a hibát, hogy a lehető legkisebb téttel játszottam, így a második félidő után bekövetkezett gólnál nem tudtam kisebb téttel fogadni a back döntetlenre, tehát abszolút kezdő mivoltom igazoltam ezzel az amatőr baklövéssel.

Néztem a meccs alakulását, és láttam, hogy a hetven egyenehányadik percben, kiállították a hátrányban lévő csapat csatárát. Azt hozzá kell tenni, hogy a hátrányban lévő csapat támadott többet, jobban (kapura tartó lövés 9-1 a hátrányban lévő csapat javára).

Gondolkoztam, hogy kifizettetem a pénzt, mert biztos pénznél nincs jobb....

De aztán egy hirtelen ötlettől indíttatva azon kaptam magam, hogy 0-1-es állásnál 4 dodót (amit nyerhettem volna ha nem döntetlen), feltettem 1-1-es végeredményre, ami 8,6-ot fizetett volna. Így lett a mérkőzés utolsó 10 percére egy olyan esélyem, hogy ha nem marad a döntetle, akkor a lay fogaásommal nyerek 4 dollárt... viszont ha egyenlít a hazai csapat, akkor 1-1 lesz, amivel több, mint 30 dollárt nyerek.

Azt kizártnak tarottam, hogy 10 perccel a vége előtt emberhátrányban lévő csapat kettőt rúg, bár akkor sem döntetlen, és akkor is nullán vagyok.

Tehát kialakult egy vagy nagyot kaszálok, vagy nem bukok helyzet, aminek nagyon örültem.  A meccsv égén egyébkén mind a két csapatnak volt helyzete, theát volt lehetőségem 30 dollárt nyerni tét nélkül!

Amúgy nyertem két snooker meccsen  némi aprópénzt, tehát pozitívban zártam az első napom! !

Szép estét
Ruzsinho :beerchug:
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 17, 2015, 11:44:48
Mai napon megpróbálok snookert nézni, és elcsítni olyan meccseket, ahol az első frame-et, vagy az első kettőt a kisebb név viszi el... és akkor befogadni az esélyesebbet.

Este pedig megpróbálom a lay döntetlen taktikát már végre normálisan megjátszani... :) PSG - Chelsea meccs szerintem nagyszerű lesz erre... illetve a 2,5 gól lay-en is gondolozok ugyan ezen a meccsen,mert a PSG-nek nyílt sisakkal kell kimennie hazai pályán, ha tovább akar jutni..

Később jelentkezem!
Ruzsinho :beerchug:
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 17, 2015, 12:06:20
Az elős meccs meg is van.. Snooker Day - Seangham - 1,15 volt Day-re a emccse előtt... az első framet elvitte az esélytelenebb Seangham...

A második frame ben 68-0-as állásnál Day javára az odds felment 1,36-ra. Pedig szint döntetlen az állás, hiszen innen veszíteni már szinte lehetetlen... Be is fogadtam a Day győzelmet! Most nézem, hogy mi lesz, de ezt szinte biztosnak érzem.

Tehát Day - Seangham - 0-1 es frame állásról - Day győzelem 1,36 ért! :)
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 17, 2015, 13:23:08
Egyelőre az előzőekben megfogadott snooker mérkőzés 3-1-re áll Day javára, a 4 győztes meccsig folyó párharcban, így kicsit nyugodtabban kezdhetem nézni a 14 órakor kezdődő snooker meccseket.

Betfair-en egy mérkőzés kivételével az esélyesebb győzelmére 1,01-et fizet, amiért nem is érdemes fogadni, csak százezre nagyságnál, annyit meg nem érdemes kockáztatni.

Itt is megpróbálok ráfogadni majd arra a párharcra, ahol az első frame-et elviszi a gyengébb játékos. Hátha fel tud menni az odds 1,2 körülre.

1,2 alatt nem akarok fogadni, mert bár nem technikai sport, attól még a labda itt is gömbölyű... :)

Ruzsinho :beerchug:
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 17, 2015, 13:32:31
Ryan Day nagyon rossz játékkal is tuott fordítani 0-1-ről 4-1-re... ami nekem 1,36-os szorzót hozott egy nagyobb összeggel! :)  :angel: :D :beerchug: :redchug: :ok:

Jöjjenek a 14 órás snooker párharcok! :)
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 17, 2015, 14:17:46
MArk Selby meccset nézem, és az első néhány lökés utáni bizonytalanság után megindult Selby, ahogyan azt egy világelsőnek tennie kell.

Itt nem lesz 0-1 a gyengébbik javára, így a 4 győztes frame-ért folyó harcban megfogadtam azt, hogy 5,5 frame alatt lesz a lejátszott frame-ek száma.

1,25-ös szorzó - Világelső a ranglista 77. helyezettje ellen úgy, hogy megindult az első frame-ben a világelső, szerintem nem nagy kockázat, hogy nem fog kettő frame-et veszíteni! :)

Lássuk mi lesz a vége!
Ruzsinho
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 17, 2015, 14:28:34
Közben az esti PSG - Chelsea meccset is sikerült átnéznem, és én arra jutottam, hogy a PSG nyílt támagó focija mellett szerez is gólt, viszont kapni is fog.

Mindkét csapat szerez gólt Betfair fogadóoldalon 2,00 szorzóval ment is!

Jó szurkolást mindenkinek!
Ruzsinho  :beerchug: :redchug:
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 17, 2015, 14:43:58
Mára az utolsó snooker fogadásom, hogy Ebdon legyőzi Dragot. 1,26-os odds van rá.

Ezt is befogadtam egy közepes téttel, ami az én értékrendemnek megfelel (Teljes pénzem 25%-a).

Egyelőre Selby 2-0-ra vezet, tehát a második mai fogadásom is fekszik nekem egyelőre! :)  :great:
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 17, 2015, 15:20:48
Selby az általam várt fölénnyel 4-0-ra megverte Davist, így újabb nyertes fogadás 1,25....

:angel: :great:
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 17, 2015, 16:53:08
Ebdon nyert így az is behúzva

Köben láttam, hogy Ding mennyire nem tud koncentrálni, és 0-2-nél Walkerre 2-es szoerzó volt megfogadtam azt is, hogy behúzza Walker a sokkal esélyesebb ellen ezt  meccset!

Ruzsinho
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 17, 2015, 18:02:52
Mai napi snookernek vége van! 4 fogadásból 4 győztes!

Mai nap volt az első teljes napom, a deposit befizetése után. A teljes befizetett összeg 25%-át hozzátettem az alaphoz és ez már biztos. Ezen felül még van a PSG - Chelsea meccs - ahol mind a két csapat lő gólt fogadtam, de ez a fogadás nélkül is nagyon szép eredményt értem el az első napon.

Összes eddigi fogadásom statisztikái: 1 exhange pot, amit végül kihoztam nullára - valamint normál fogadásból 4/4 sikeres! :)

Ha az esti foci is jön, akkor a befizetett pénzem39%-át nyertem vissza, ha nem, akkor 25%-át! :)

Abszolút sikeres napot zártam!

Szerintetek?! MEnnyi az a napi nyeremény a befizetett összeg százalékában, vagy a feltett pénz százalékában, amit stabilan jónaklehet mondani?

Ruzsinho  :beerchug: :redchug: :great: :D ;D
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 18, 2015, 10:03:32
Jött a PSG - Chelsea tippem is, így 100%-os napot zártam 5/5-el.

Így a tegnap befitett összeghez hozzá nyertem az összeg 39%-át. Mai napon nincs nagy igényem a tegnapi nap sikeressége miatt, így kb 50%-ra akarok felmenni a mai nap végére... Snooker lesz és BL.

Snookernél figyelem a meccsek alakulását ha van időm, és tegnapihoz hasonló fogadásokat kötök.

Bl-ben Real meccs lesz érdekes számomra! :)
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: sunik29 Dátum február 18, 2015, 11:29:36
Gratula!! a Roi .ugy  5% tol 20% terjed egy atlagosan profitalo jatekostol. Belso infot igenyel aki hosszutavon tartja a 20% feleti Roit
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: szorzatos Dátum február 18, 2015, 13:09:20
Idézetet írta: Ruzsinho Dátum február 17, 2015, 18:02:52
Szerintetek?! MEnnyi az a napi nyeremény a befizetett összeg százalékában, vagy a feltett pénz százalékában, amit stabilan jónaklehet mondani?


Ha valaki pluszban van, én azt már jónak mondom!  :)  Ilyen jó kezdés után szerintem készülj előre, hogy lehet visszaesés is és ne légy nagyon csalódott, becsülni "kell" a kicsit is.
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 18, 2015, 13:41:50
Köszönöm a hozzászólásokat! :)

Nem veszi a kedvem, mivel tudom, hogy ez a sportfogadás mivel jár... :) Ennek ellenére megpróbálom megbecsülni a kicsit, és csak a tutira menni... eladni a fogadásom, ha jónak látom és nem megvárni a végét... stb stb! :)

Lassan a snooker sem lesz már annyira tuti... a fociben meg iszonyatosan sok a bunda... szomorú is vagyok emiatt...

Ennek ellenére fel a fejjel csak előre nézni, mégha bukó is lesz a vége! :)

Ruzsinho  :beerchug:
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 18, 2015, 13:58:28
Mai BL fogadásaim: Minimális összeget tettem a 0-2-re 8-szoros pénzért, csak a poén kedvéért... a Shalkét nem tartom gólveszélyesnek, a Realnak meg szerintem 2 gól elegendő... egyet ez első félidőben, egyet a másodikban..

Ennek megfelelően exchange fogadásba betettem 2,25-ért a félidő/végermény - Real/Real... Azért exchangeltem, mert ha kapna egy gólt az elején a Real, akkor lehet hogy ráfogadok ellnfgoadással, hogy Real/Real lesz akkor is, de akkor már nagyobb összeggel... meccstől függ.

Ruzsinho
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Bradley Tamás Dátum február 18, 2015, 16:27:30
Gratulálok a szárnypróbálgatásodhoz, úgy látom fog ez menni.  :) Sok sikert kívánok a további tippjeidhez :ok:
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 19, 2015, 07:34:53
Köszönöm szépen!

A legszebb, hogy nem is láttam a meccset... :) Csak a 88. percben néztem livescore-t, és láttam, hogy jönnek a tippjeim! :) :)

Azért egy 8-szoros pénz soha nem rossz! :)   :redchug: :D

Ma is fogok néhány EL meccset megnézni, és remélem lesznek jól tippelhető meccsek! :)

Meg persze snooker... bár ez tegnap elmaradt... amit nem is bánok.

Ruzsinho  :beerchug:
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 19, 2015, 14:05:53
Mai tippjeim:

Kötésben: Ajax - Legia Warsó - Haza  és Celtic - Inter Vendég  kb 5szörös pénézrt.


és egy újabb kötött fogadás, amiben abszolút nem vagyok biztos, csak így együtt jók voltak az odds-ok és mivel az előző két napon minden fogadásom győztes volt, így úgy gondoltam, hogy a teljes pénzem 3%-át rá lehet tenni egy ilyen ilyen 'szerencsjáték fogadásra is: Young Boys - Everton - Evertőn győzelem  és Guingamp - Dinamo Kijev - Kijev győzelem  együtt. kb 7-sezres pénzért!

Ma egyelőre ennyit akartam fogadni

Ruzsinho
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 20, 2015, 09:08:35
végkimenetelre fogadtam és jól rá is fáztam... az Inter a 93. percbe kapott gólt, így ment el, a Dinamo Kijev meccsen pedig már az első félidőben két ember minusszal mentek pihenőre...

NEm is csodálom, hogy elmentek ezke a meccsek.. jobban jártam volna, ha mind a kettőnél 2,5 felettit fogadok, vagy, hogy ind a két csapat lő gólt... érdemes kupák elsőkörében ha az erősebb csapat van idegenben, akkor azt megfogadni, hogy mind a két sapat lő gólt.. persze csak akkor, ha a hazai csapat is képvisel valami játékerőt...

Első veszteségeim elkönyvelem, tanulságokat levonom, és felemelt fejjel megyek tovább! :) Itt a hétvége, és meccs dömping! :)

Ruzsinho
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 20, 2015, 09:15:00
Mai fogadásom:

Utolsó kötés, ha nem jön be... Juventus - Atalanta: (1 gólos hendivel) hazai és Stuttgart -Dortmund Vendég. 4,92-es szorzó.

A Juventus rossz formájában is hazai pályán le kell, hogy győzze a kiesés ellen küzdő Atalantát, valamint a Dortmund magára talált és az utolsó bajnokijukon már vesztett helyzetből is talpra tudtak állni, ami először sikerült a bajnokság folyamán, ami jó előjel.. Suttgart pedig szenved még otthon is.

Ruzsinho
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Bradley Tamás Dátum február 20, 2015, 09:58:36
Idézetet írta: Ruzsinho Dátum február 19, 2015, 14:05:53
Mai tippjeim:

Kötésben: Ajax - Legia Warsó - Haza  és Celtic - Inter Vendég  kb 5szörös pénézrt.


és egy újabb kötött fogadás, amiben abszolút nem vagyok biztos, csak így együtt jók voltak az odds-ok és mivel az előző két napon minden fogadásom győztes volt, így úgy gondoltam, hogy a teljes pénzem 3%-át rá lehet tenni egy ilyen ilyen 'szerencsjáték fogadásra is: Young Boys - Everton - Evertőn győzelem  és Guingamp - Dinamo Kijev - Kijev győzelem  együtt. kb 7-sezres pénzért!

Ma egyelőre ennyit akartam fogadni

Ruzsinho
Az Ajax,Celtic kombi nem volt egy rossz elgondolás. Csak egy percen múlott, van ez így.Ember tervez........
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: sunik29 Dátum február 20, 2015, 12:15:35
mindket tipped jo lett volna ha megnyomod a kifizetest most gombot! figyeled a merkozest es mikor ugy latod h megeri akkor bumm :)
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 22, 2015, 08:26:00
Igen én is gondolkoztam, hogy ki kellene fizetni, csak a család aludt, és nem akartam bekapcsolni a gépet és variálni... most úgy néztem meccset, hogy nem volt a kezem a kifizet gombon... legközleebb nem lesz ilyen! :)

Amúgy most ott tartok, hogy a hétfőn befizeettt összeg duplája csücsül a számlámon.. egy hét alatt dupla pénz... de most jönnek a vasárnapi tippek, és tapasztalatom alapján ilyenkor szoktam veszíteni a legtöbbet! :)

Kicsit később írom a tippjeim! :)

Ruzsinho :beerchug: :redchug:
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 22, 2015, 09:48:32
Mai tippek:

C. Ronaldo az Elche ellen 2 vagy több gólt lő: 3,00 szorzóval

VAmint kötésbe: Sociedad - Sevilla - V és Everton - Leicter C. - H ez így egütt 4,68as szorzó.

és a másik kötés: willem II - Ajax V és Hamburg - Münchengladbch - V együtt  5,17.es szorzó.

A mai napon azt fogom figyelni, hogy lesz-e olyan meccs, ahol az esélytelenebb csapat fog vezeti, és ekkor fogom megfogadni az esélyesebb győzelmét, hogy jobb odds-t kapjak.

Ruzsinho
Cím: Re:Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások
Írta: Ruzsinho Dátum február 24, 2015, 13:58:26
Azt hiszem, hogy látjátok, hogy milyen hatékonysággal jár, ha kötésben fogadok, ha nem olyan meccset írok be, amire vannak érzéseim, hanem csak úgy találok kettőt hármat és fogadok, csak azért, mert kell... hagyjuk az ilyet a francba.

Tegnap fogadtam három megérzőzet... Napoli győezelem, Inter győzeelm és Porto győzelem meg is 6szorozta a pénzem ez a hármas kombó...

Azt jött egy spanyol meccs, amire volt egy érzésem, hogy Levante nyerni fog, 2,8ért, és gondoltam mellé fogadok egy tutit, volt is egy GAlatasaray 1,22ért.... hát persze, hogy a GAlata ment el...

Mai BL fordulóra az érzéseim: Juventus nyer ezt szinte biztosra vettem (lehet ez fog elmenni pont ezért) :) ) valmint a Manchester City és BArcelona meccsen befogatam a Manchester City és a Barcelona győzelmét is...

Juventus - Barcelona győzelem 5-szörös pénz

Juventus Manchester City győzelem - 7,1-szeres pénz...

Jó tippet mindnekinek...
Ruzsinho  :beerchug: