Exkluzív ajánlatunk: 10.000 forint értékű ingyenes fogadás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Nem volt még soha Unibetes számlád? Akkor most érdemes a Sportfogadas.org-ról indulva regisztrálnod, mivel a regisztrációd utáni akár 10 000 forint értékű befizetési bónuszon kívül egy 10 000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülsz!

Próbáld ki, hogy milyen az Unibeten fogadni!

Mit kell tenned?

1. Nyiss egy Unibetes számlát weboldalunkról kiindulva. Megteheted ezt IDE kattintván.
2. Töltsd fel a számlád és új játékosként akár egy 10 000 forint értékű befizetési bónuszban is részesülhetsz.
3. Használd fel a 10 000 forint értékű ingyenes fogadásod, melyet akkor kapsz ha általunk regisztrálsz.

Amennyiben a Sportfogadas.org által regisztráltál az Unibethez, akkor a kezdeti befizetési bónusz mellett egy 10 000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülsz.
Az ingyenes fogadás az első befizetést követő KEDDEN jelenik meg számládon, s ezt megtalálod az Unibetre való bejelentkezés után a menü bal oldalán (vagy egy fogadás elhelyezésekor is megjelenik az ingyen fogadás felhasználását biztosító opció).

10 000 forint értékű ingyenes fogadás

Mit is jelent ez? Azt, hogy ingyen fogadhatsz egy vagy több sporteseményre. Az Unibetre való bejelentkezésed után, a sport részleg bal oldalán találsz egy olyant, hogy "Ingyen fogadás", amit igénybe vehetsz, vagy csak egyszerűen válassz egy fogadási eseményt, s ebben az esetben a jobb oldalt megjelenő fogadószelvényen kiválaszthatod, hogy az ingyen fogadásod szeretnéd felhasználni.

Feltételei:

- csak azon új Unibet játékosok részesülhetnek az ingyen fogadásban, akik a Sportfogadas.org által regisztráltak (ezt megteheted IDE kattintván, vagy a weboldalon elhelyezett Unibetes reklámokra/bannerokra kattintván); javasolt a sütik törlése a kattintás előtt, annak érdekében, hogy még biztosabb legyen, hogy általunk regisztrálsz
- az ingyen fogadás megszerzéséhez előbb fel kell töltened számlád, regisztrációd után
- egy játékos csak egy ingyenes fogadást szerezhet
- az ingyenes fogadásból származó nyereményből a profit készpénzként kerül jóváírásra a számládon; ezt a következő képlettel kapod meg: nyeremény - ingyenes fogadás értéke
- az ingyenes fogadás élő és mérkőzés előtti fogadásra is érvényes; az ingyenes fogadás bármilyen sporteseményre felhasználható.