Foci vb 2018 tippek, fogadások, vodka

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerintem is bajban lehetnek az oroszok. Ha a bírók nem juttatják őket tovább, akkor necces lesz a dolog. Nálam elsők Suarezék, utána viszont nagy lehet a harc az oroszok és a többiek között. Fizikálisan jó felépítésűek, de semmi koncepció a játékukban. Nincsenek igazi klasszisok (vagyis csak Akinfeev). Két nagyon hasonló csatár (Smolov és Zabolotny), akik főleg erőből oldják meg a dolgait. Hiányzik a kreativitás. Ott van még Dzyuba, aki még inkább a fejjátékából él, szóval kicsit túlzok, de minden remény Kokorinban lesz majd. Uruguay ellen jó eséllyel majd a kontrákra építenek, míg a két másik országgal szemben egy nagy erőlködés lesz, mert majd ívelgetik be a lasztikat középre, aztán ha nincsen belőle gól, akkor könnyedén megszívhatják.

Én mondjuk Egyiptomot se írnám le, elsősorban Salah miatt. Ha tartja a formáját, akkor szinte egymaga eldöntheti a mérkőzéseket. Középpályán is két PL-ben harcoló játékos, hárman pedig a védelemből játszanak Angliában. Portugálokat zavarba tudták hozni.

Az ilyen orosz-féle közepes európai csapatokat rendre a csoportkörben kiejtik a vb-ken, ráadásul a ruszkik sem a tudásuk alapján vannak ott a mezőnyben. Ha nem otthon játszanának, fogadnék is a kiesésükre. Mondjuk a 3,5-ös szorzójuk így is csábító.

Persze, Egyiptom elvileg erősebb, mint a szaúdiak, de utóbbiak továbbjutásában 8-as szorzóért inkább látok értéket (az egyik legmagasabb szorzó az egész mezőnyben), mint az egyiptomi 2,5-ben.


Argentinoknál megint kapitánycsere lesz?

#33 május 04, 2018, 10:19:31, TiB
Most tűnt fel, hogy Trézéguet ott lesz a vébén! :o:

https://en.wikipedia.org/wiki/Mahmoud_Hassan_(footballer)

hihetetlen párosításokat láthatunk szinte az 1 kalapban lévő csapatok közül bárki játszhatná a döntött . Németország képes lesz e döntőbe kerülni? megtörik e a Spanyolok nyerő szériáit? . Lássuk a Bl ben és az Európa ligában is spanyol csapatok kerültek be a végső küzdelembe . :great:

Szurkolói videóban hirdették ki az angol vb-keretet

Sorra közlik a világbajnokságra készülő bővebb és szűkebb névsorokat, amit az angolok egyedi módon hoztak össze. Egy videóban szurkolók sorolják azokat a focistákat, akik utazhatnak a világbajnokságra. Tovább


Azért a 2002-es Japán-Dél Korea által szervezett VB-t ne felejtsük el, ott is eléggé érdekesen ejtette ki Korea az olaszokat, meg a spanyolokat. Szerintem legalábbis nem éri meg az oroszok csoportbeli elvérzésére fogadni.

Idézetet írta: Knapp Dátum március 27, 2018, 20:55:24
Az ilyen orosz-féle közepes európai csapatokat rendre a csoportkörben kiejtik a vb-ken, ráadásul a ruszkik sem a tudásuk alapján vannak ott a mezőnyben. Ha nem otthon játszanának, fogadnék is a kiesésükre. Mondjuk a 3,5-ös szorzójuk így is csábító.

Persze, Egyiptom elvileg erősebb, mint a szaúdiak, de utóbbiak továbbjutásában 8-as szorzóért inkább látok értéket (az egyik legmagasabb szorzó az egész mezőnyben), mint az egyiptomi 2,5-ben.

#37 május 24, 2018, 10:57:08, SPF Előzetes
Deschamps: Franciaország nem favorit

Nem sorolja csapatát a világbajnokság esélyesei közé a franciák szövetségi kapitánya. Szerinte vannak olyan válogatottak, melyek előttük járnak. Tovább




Hangolódj a BBC videójával a világbajnokságra!

Diego Maradona, Roger Milla, és Paul Gascoigne is feltűnik, miközben Ivan Rebroff énekel. Videó



Salah felépülhet a világbajnokságra

Az egyiptomi válogatott csapatorvosa bizakodó, szerinte jó esély van rá, hogy legjobb játékosuk ott lesz a vébén. Tovább


Ramos ellen is indult petíció, de itt az újabb: Halasszák el a vébét!

Istenkáromlás lenne a sérült támadó nélkül elkezdeni a világbajnokságot - írják a kezdeményezők. Tovább


Lukaku nehéz kérdést kapott egy riportertől

Melyik csapat az erősebb: Belgium vagy a Manchester United? Tovább


Jó kis felkészülési meccsek lesznek ma este, például francia-olasz, de az Egyiptom-Kolumbia is érdekesnek hangzik. A franciák elég aktívak voltak az írek ellen, a pontosságukon azért látszott, hogy felkészülési meccs. Legalább 2 francia gólon gondolkodom 1.83-ért.

Az olaszok néhány nappal ezelőtti meccse alapján, a kontrákra nem igazán tudnak visszazárkózni. Ennél a szaudi srácnál Mbappé háromszor gyorsabb: https://youtu.be/bEuE_7BYUoA?t=4m41s

Franciak szokas szerint magabiztosnak, erosnek tunnek. De ket eve is a legjobb teljesitmenyt nyujtottak, hogy aztan a dontoben felvegyek a szappant.

Idézetet írta: TiB Dátum június 01, 2018, 09:57:02
A franciák elég aktívak voltak az írek ellen, a pontosságukon azért látszott, hogy felkészülési meccs. Legalább 2 francia gólon gondolkodom 1.83-ért.

Ez félóra alatt jött. Egész faintos kis meccs, a selejtezők alatt látott töketlen olasz válogatotthoz képest ez már Balotelli révén kapura is lő. Ettől függetlenül piszok lassúak az olasz focisták, a franciákhoz képest legalábbis.

Ne ünnepelj, mert feldühíted a magyarokat!

Társai hiába kérték, hogy ne tegye, Luis Ramirez Zapata látványosan örült Salvador első és máig egyetlen világbajnoki góljának. Nyilasi Tiborék a legnagyobb arányú vb-győztes meccsel beírták magukat a történelembe, melyen az ellenfél egy videokazetta miatt rohant a vesztébe!

Tovább