bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: rektf3st Dátum március 18, 2021, 15:22:57
bankkártyára kiutalás után 2 nap míg lehet használni a pénzt?
Szerintem csak az OTP-nel.

"A medve nem játék"
"A sör nem alkohol"
"Az OTP nem bank"

Nincs naplom, nem tudom hova irni

Megy egy meccs a bet365-on

Univ de chile women vs Ferroviaria SP women

A csoportkorben talalkoztak mar 1-6/1-16 volt a szogi a braziloknak

A gol 1-1/1-4

Idézetet írta: zbking Dátum március 18, 2021, 21:11:55
Nincs naplom, nem tudom hova irni

Megy egy meccs a bet365-on

Univ de chile women vs Ferroviaria SP women

A csoportkorben talalkoztak mar 1-6/1-16 volt a szogi a braziloknak

A gol 1-1/1-4
Ezert nincs naplom
1-0 szoginel irtam, 2,75 volt a race5 vendeg, es 5,50 a race7 vendeg, most 1-2.

Egyszeruen nincs szoginel ido forumozni, csak ritkan, de ez annyira extrem adat volt, gondoltam beirom

Ha berugtak volna a chileiek a tizit, akkor kenyelmesen benne lenne a race9 is, igaz akkor nem lenne 8,00-as odds, csak 6,00.

En behuztam azert, r5 mar cashout volt 85%-on, r7 fut.

A multkor a 80.perc utan 0-5 volt a szogi, ugy, hogy mar 1-3 volt a gol.

Remelem nem rugnak koran golt, mert akkor hazaer az R9 is.

Idézetet írta: rektf3st Dátum március 17, 2021, 00:43:13
vajon be lehet csapni a bet365-öt?arra gondoltam hogy a tét korlátozást megelőzzem, ha nagy tétekkel kis oddsokon nyereséget termelek magamnak pár napig, és utána átbuknám a pénzem másik irodához(valamennyi pénz feláldozásával)? így ők azt látják hogy bukom náluk a pénzt, hülyék lennének lekorlátozni


aztán visszatöltöm bet-re és mehet tovább. sajna nekem kell a bet365 kínálata és cashout része

még ha meg is oldanám hogy több accountom legyen beten, egy új accon ha pár százezerrel elkezdek fogadni, netalán még nyerni is akkor szerintem 1-2 nap és korlátozás

Szerintem működhet ez az átbukás, kiprobálni még nem tudtam de dolgozom rajta.

Működőképességének feltétele, hogy biztosan tudjuk, hogy egy adott kimenetel nem következik be. Ebben az esetben abban is biztosak lennénk, hogy másik oldal nulla kockázatú fogadás. Ilyen ugyebár nincs. A kopásról akkor még nem is beszéltünk, hogy az össztét néhány százaléka odavész. Arbitrázzsal a kopás kiküszöbölhető, de az is inkább red flag lesz az irodánál, mintsem piros pont.

Ha mégis ilyenre adnám a fejem, két dolog biztos lenne: Ahonnan el akarom bukni a pénzt, ott fogadnék erős favoritra (1,20 környékén), valamint úgy állítanám be a kopást, hogy ha sikerül átbukni, akor keletkezzen az összes veszteség, míg ha ez nem jön össze, akkor az egy nullás arbnak feleljen meg. Az esélyeinket így sem növeltük, de így nem lesz egy vagyonunk a nem kívánt helyen 1-2 fogadást követően, valamint veszteségünk is csak akkor keletkezik, ha a feladat sikerrel zárult.

Idézetet írta: sleve Dátum március 19, 2021, 08:58:38
Szerintem működhet ez az átbukás, kiprobálni még nem tudtam de dolgozom rajta.

olyan oddsokat kell találni a két iroda között amik arbolnak, vagy közel vannak hozzá, hogy minél kevesebb legyen a bukó pénz.
bet-nél kéne tenni az elméletben esélytelenebb fogadást, másik irodánál az esélyesebbet. persze simán nyerhet a nagyobb odds, de hosszabb távon sikerülne az átbukás, csak minél több átbukás esemény van, és ha nem arbolnak az oddsok akkor sok lenne a bukott összeg

Idézetet írta: oakland23 Dátum március 18, 2021, 10:55:04
tegnap a Chelsea-Atleticón behúztam live, hogy az Atletinek 4,5 felett lesz a kapuralövések száma. Ma nézem, a fogadásom vesztes, miközben az UEFA honlapja 5-öt ír. Megreklamáltam chat-en kíváncsi leszek, mit találnak ki. Létezik, hogy ezeknél nem az uefa.com, ami alapján rendezik?! whoscored mondjuk 4-et ír, de a közvetítésben is ki volt írva egyszer, hogy shot on target 4-4, és utána volt még a vége felé Felixnek egy lövése, amit Mendy fölé tolt, az volt az ötödik.

na kaptam választ, a bet365 az optát használja ilyen esetben, ahol elvileg 4 kapuralövése van a ticónak. Az uefa oldalán 5-öt írnak...

@TiB te szoktad ezt használni, tudsz nekem egy ilyen optás linket küldeni a Chelsea-Atleti meccsről

mert akkor az opta meg az uefa oldala különböző statot mutat, ez kicsit olyan, mintha itt ez nyer, ott meg az...

#8048 március 19, 2021, 21:55:00, TiB
Külön Opta hozzáférés az nem olcsó, viszont sok oldal használja, mint például a Soccerway is, az oldal alján írják is, hogy "Data provided by Opta Sports". Ezek alapján úgy van, ahogy írod, hogy UEFA-nál több a lövés.

Opta adat: https://int.soccerway.com/matches/2021/03/17/europe/uefa-champions-league/chelsea-football-club/club-atletico-de-madrid/3431881/commentary/
Uefa adat: https://www.uefa.com/newsfiles/ucl/2021/2029484_ts.pdf

Idézetet írta: rektf3st Dátum március 19, 2021, 09:56:55
olyan oddsokat kell találni a két iroda között amik arbolnak, vagy közel vannak hozzá, hogy minél kevesebb legyen a bukó pénz.
bet-nél kéne tenni az elméletben esélytelenebb fogadást, másik irodánál az esélyesebbet. persze simán nyerhet a nagyobb odds, de hosszabb távon sikerülne az átbukás, csak minél több átbukás esemény van, és ha nem arbolnak az oddsok akkor sok lenne a bukott összeg

Mindent egybevetve az a jó megoldás, amit Alk írt, én is ezt alkalmazom: a kis szorzót rakom az átbukandó összeghez.
Úgyis elmegy egyszer az is, másrészt jóval kevesebb "külső" tőke kell a próbálkozáshoz, hisz a másik oldalon úgyis nagy szorzóval fogadunk.

Példaként, ha 100,000 ft-ot kell kimenteni, akkor már egy 2-2-es szorzópárnál ugyanekkora összeg kell a fedezéshez, miközben 50% az esélyünk, hogy sikerül, míg ha 1.1-es szorzóra tesszük fel, akkor lesz vagy 9 kisérletünk ugyanabból a 100,000 ft-ból az átbukásra...

És igen, ahogy Alk írja, ha nincs arb, akkor a teljes veszteséget érdemes arra az oldalra pakolni, ahol a pénzt szeretnénk látni.
Vagy sikerül az átbukás és kopik kicsit a pénzem, mondjuk 2-3%-ot, vagy nem jön össze, de akkor az nulla ft-ba került.

A kedvenc surebet-es kalkulátoromnál a D oszlopban kell ikszelni, hogy hova menjen a fogadáspár eredménye.
Az alapértelmezett beállítás szerint minden be van jelölve, így mindegy, melyik oldal nyer, ugyanaz a nyereségünk vagy veszteségünk.

Idézetet írta: Knapp Dátum március 19, 2021, 22:19:08
A kedvenc surebet-es kalkulátoromnál a D oszlopban kell ikszelni, hogy hova menjen a fogadáspár eredménye.

Megosztod ezt kérlek velünk? ( @Knapp )

Idézetet írta: SPF Admin Dátum március 21, 2021, 08:53:50
Megosztod ezt kérlek velünk? ( @Knapp )

Én erre tapasztalt fogadó szerepében tetszelegve nem buzdítanám az embereket.

Nincsen értelme az átbukás fogalmának, ha tudod a pénz irányát befolyásolni, akkor az azt jelenti, hogy hosszú távon nyerő vagy :)  Az átbukósdi hosszút távon 0, akárhogy is szeretnék ezt itt sokan máshogy látni. Ruletthez is hasonlítható. Ha nem leszel szerencsés, az ellenkezője fog történni, mint amit szeretnél. Megéri a rizikót? Mindenki döntse el maga, hogy mennyi pénzt milyen rizikóval szeretne arra szánni, hogy kivarázsolja valahonnan a pénzét átbukással. Ha olyan számláról van szó, amiről nem tudod semmilyen módon kivenni a pénzt, akkor azt jobb hagyni, hiszen még nagyobb összeg felhalmozódhat ugyanezen :) Ezzel az erővel simán fogadhat is az ember a jelenlegi számláján, ott legalább semmilyen más számla kárára nem nyer, és megmaradhat a halvány esély a valamikori kivétre a neccesen.

Alk pedig az underlay fogalmát írta le.


Idézetet írta: SPF Admin Dátum március 21, 2021, 08:53:50
Megosztod ezt kérlek velünk? ( @Knapp )

Mielőtt bárki félreértené: a fogadás kimenetelét nyilván nem tudom befolyásolni, de azt, hogy a keletkező veszteség vagy nyereség melyik oldalon jelentkezhessen, azt igen.
Az említett kalkulátorban elvileg -5 és +1% közötti eredményt hozó szorzópárokat lehet keresni az ingyenes verzióban (ez arboláshoz kevés, bónuszforgatáshoz elég), de most valamiért nekem csak 0 és 1% közöttieket mutat.

A mellékelt ábrán így egy alapból +0,49%-ot hozó arbitrázson mutatom meg, hogy a D oszlop bejelölése mit jelent a gyakorlatban.

Az első ábra, mikor az alapbeállítást meghagyjuk, mindkét sorban be van jelölve a D, így ha 10,000 ft-ért (vagy akár dollárért... A pénznem mindegy, ha minden irodánál ugyanabban a devizában van pénzünk) fogadunk a bet365-nél, akkor 11,891 ft-tal kell azt "fedezni" az unibetnél a garantált 108 ft-os profithoz.
Tehát mindegy, hogy hol nyerünk, mindenképpen ennyi pluszunk lesz.

A 2. ábrán a bet365 számlára "kérjük" a nyereséget, a D csak ebben a sorban van jelölve, itt az unibet számlának csak az a szerepe, hogy ne veszítsünk, ha az az oldal nyerne.
Így ha a bet365 oldal nyer, +235 ft az eredmény, az unibet oldal győzelme esetén meg maradunk a pénzünknél, pontosan ugyanannyi lesz összességében, mint a fogadás előtt. (csak ugye a bet365-ös 10,000 ft is "átvándorol" az unibethez)

A 3. ábra meg értelemszerűen a fordítottja, ahol az unibetre várnánk a nyereményt.
Ezzel érdemes lehet prüntyikézni akkor is, ha mondjuk bónuszforgatásnál valamelyik oldalban jobban bízunk.

Alapból mínuszt hozó szorzópárnál (pl. 1.97 - 1.97 ) ugyanez az elv: az egyik oldalt tudjuk nullára állítani, így ha átnyerési kisérletnél nem a kívánt oldal nyer, akkor nem kezdünk veszteséget gyűjteni.

Idézetet írta: the_dawg Dátum március 21, 2021, 16:11:15
Én erre tapasztalt fogadó szerepében tetszelegve nem buzdítanám az embereket.

Nincsen értelme az átbukás fogalmának, ha tudod a pénz irányát befolyásolni, akkor az azt jelenti, hogy hosszú távon nyerő vagy :)  Az átbukósdi hosszút távon 0, akárhogy is szeretnék ezt itt sokan máshogy látni. Ruletthez is hasonlítható. Ha nem leszel szerencsés, az ellenkezője fog történni, mint amit szeretnél. Megéri a rizikót? Mindenki döntse el maga, hogy mennyi pénzt milyen rizikóval szeretne arra szánni, hogy kivarázsolja valahonnan a pénzét átbukással. Ha olyan számláról van szó, amiről nem tudod semmilyen módon kivenni a pénzt, akkor azt jobb hagyni, hiszen még nagyobb összeg felhalmozódhat ugyanezen :) Ezzel az erővel simán fogadhat is az ember a jelenlegi számláján, ott legalább semmilyen más számla kárára nem nyer, és megmaradhat a halvány esély a valamikori kivétre a neccesen.

Alk pedig az underlay fogalmát írta le.

Olyan számla ellen nem is szabad próbálkozni, ahonnan nem tudnád sehogyan kivenni a pénzed, mert az játékpénz, az már nincs, az elveszett, tehát ha azzal fogadsz és azt próbálod fedezni, akkor csak magadat hülyíted.
Olyan, mint ha egy, csak a fejedben létező összeget próbálnál magadhoz átbukni.
Pl. mikor a canbet csődbe ment és már nem működött a kifizetés, akkor hiába volt ott 700 euróm, amit feltehettem volna, értelmetlen volt megpróbálni átbukni. Az lényegében játékpénzzé vált.

Viszont mikor a thegreek-nél volt 1000 euróm, amihez 6000 eurós, szigorú forgatási követelmény kapcsolódott, akkor én a fenti stratégiával megoldottam a kimenekítést és azt, hogy ne kelljen hetekig-hónapokig bohóckodnom a forgatással.

Nem tudom befolyásolni a fogadás eredményét, csak egyszerűen tudom, hogy az 1.1-es szorzóbal statisztikailag 10-ből legalább 1, de inkább 2 közeli elmegy.
Ez alapján mielőtt az összeg megduplázódhatna az átbukásra ítélt számlán, jó eséllyel megtörténik az "átvándorlás".
Ha meg mégsem, akkor sem nő drasztikusan a számlaegyenleg.
Ez nem önmagában tökéletes módszer, hanem csak sokkal jobb, mint ha mondjuk elkezdenénk 3-as szorzókkal allin-ezni, hogy aztán két "sikeres" fogadás után már kilencszer annyi pénzünk legyen ott, ahonnan éppen bukni akartunk...

Egyszerűen a kisebb szorzók esetén kevesebb pénz kockáztatásával több lehetőséget kapunk az "átbukásra"...


Az átbukás (azaz az egyik számla egyenlegének nullázásával) értelmével kapcsolatban meg azt a klasszikus szituációt eleveníteném fel, mikor két bónusszal terhelt számlát játszol egymás ellen, így bármely számla nullázódása hirtelen meg is szünteti az adott számlán lévő forgatási követelményt...

Sajnos, ilyen ezekben a nehéz időkben már ritkán fordul elő, de anno decibel volt rá példa bőven.


valaki leírta, hogy lehet betes képernyőt kinagyítani, de világért se találom, pedig már vagy 20 oldalt visszalapoztam, de vmi bővítményre emlékszek, valaki esetleg tud segíteni?

Idézetet írta: hubika88 Dátum március 23, 2021, 18:35:26
valaki leírta, hogy lehet betes képernyőt kinagyítani, de világért se találom, pedig már vagy 20 oldalt visszalapoztam, de vmi bővítményre emlékszek, valaki esetleg tud segíteni?

Fullscreen Anything:

https://chrome.google.com/webstore/detail/fullscreen-anything/olcfgpmjldkkjdclidhcbonieibfhhdh?hl=hu