Zuhanó oddsok stratégiája (Irtis naplója)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Bondár Anna @ 1,44 (Pinnacle)  2-0  :ok:
Anna nagyot megy, az egyik legjobb formában lévő játékos. Isztambulban megverte Martincovát és Parrizas-Diazt és csak Kudermetova állította meg egy kemény meccsen. A Madridi selejtező 1. körében gémet sem vesztett Eala (394.) ellen. Minnen nem rossz játékos, kemény pályán vannak jó eredményei, ott kamatoztathatja nagy ütéseit. Salakon, a hosszú labdamenetekben viszont bajban lehet, márpedig Anna most mindent visszaad. Nagyon szurkolok, hogy meglegyen neki a főtábla és folytassa remek szériáját.


Halys @ 1,23 (Pinnacle)  2-0  :ok:

Zverev @ 1,18 (Pinnacle) 0-2  :noway:

Crawford @ 1,5 (Bet365)  0-2  :noway:
Crawford nagyon meggyőzően, jó szervával nyert az előző körben. Pereira is simán nyert, de ez csalóka, mert Kozlov iszonyatosan gyengén játszott. Nem is tudom, hogy láttam-e már ilyet ezen a szinten. Pár hónapja még Dimitrovot verte, most meg kb. amatőr szinten tolta: se a szervájában, se az ütéseiben nem volt erő. Pereira semmit nem kellett, hogy csináljon, csak ütötte a közepes labdáit és várta a Kozlov hibát. Náha-néha, amikor Kozlov ütött egy normális erejú ütést, akkor már gondban volt. Nem rossz játékos a maga szintjén (515.), de egy épkézláb ellenfél leüti a pályáról. Crawford pedig épkézláb ellenfél.


Zhang Z. @ 1,4 (Willhill)  2-0  :ok:

Nagal @ 3,33 (Pinnacle)  0-2  :noway:
Jack Socknak már nem kellene versenyben lennie. A bal térde sérült és talán emiatt is, elképesztő szenvedős roncsderbit játszott Torpegaarddal. Szerencséjére a dán 359. játékos képes volt saját magát megverni (kettős hibák, könnyú labdák elrontása), de egy normális játékos ellen nincs esélye. Márpedig Nagal most több mint egy normális játékos. Azt a Wut verte, aki az előző héten challenger tornát nyert. A 2. szettben 5-1-ről jött vissza! Nincs elveszett labda, mindent levadászik. A szervája nem bomba, de ez most Sockra is igaz. Ha nem változik kettejük játéka, akkor sima Nagal siker lesz, ha egyáltalán Sock befejezi a meccset.

Fratangelo @ 1,17 (Willhill)  2-1  :ok:

Wolf @ 1,27 (Pinnacle)  2-0  :ok:

Udvardy Panna @ 1,73 (Willhill)  Li 2-0 :noway:
Panna jelenleg a legjobb női teniszjátékosunk világranglista helyezésben (85.) és formában is. Volt egy csúnya sérülése, de múlt héten sikerült visszatérnie a legjobb játékához, ami egy challenger döntőt jelentett. Ezen a héten sem lassít, Valenciában szinte lemosta a pályáról a hazai üdvöske Bolsovát. Alapvonalról jó erőseket tud ütni és keveset hibázik. Jó nézni! Olyan lendületben van, hogy egy világranglista 204. játékos most nem fogja megállítani. Az amerikai Li nemrég simán kikapott Andreevától (141.), ami kb. Panna szintje vagy még alatta is van. Ilyen oddson ezt nem tudom otthagyni. Hajrá Panna, nagyon szurkolok! A mezőny nem verhetetlen, akár a tornagyőzelem is összejöhet.



Marozsán @ 2,2 (Pinnacle)  6-4, 6-3  :great:
Az előző körben Maestrelli ellen már közelített a játéka az Alcaraz meccsen látott űrteniszhez. Ha ezt a szintet tudja tartani, akkor nyerni fog.

Marozsán @ 1,3 (Pinnacle)  6-2, 6-3  :great:
A valódi döntő ma megvolt, Lavagno nem okozhat akadályt a fonalat nagyon elkapó Fábiánnak.

Marozsán @ 1,29 (Willhill)

Maradunk a Marozsán vonaton. Giannessi gyengébb ellenfél, mint a perugiai döntős ellenfél Lavagno, mégis hasonló az odds. Ez annak tudható be, hogy Fábián talán fáradt lesz, egy torna első fordulójában lehetnek meglepetések és Giannessi az idei meccsüket Portugáliában megnyerte. Érdemes nézni élőben és ha Fábián a múlt heti játékát hozza, akkor mehet a fogadás.


Marozsán visszalépett.