Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Elvileg azt mondta, azért megy, mert túl nagyok az elvárások, túl nagy a nyomás rajta Győrben. Ez ok, ez karakán dolog, a válogatottságot is lemondta, ez tök Ok. Ezek után mondjuk nem hiszem a Rostov dolgot, de ha mégis, akkor kapja be  :D

Mondjuk ezek alapján melyik komolyabb dán csapat igazolja le? Ha én klubvezetőként tudom, hogy ez a játékos előző klubjától azért távozik, mert úgymond csak játszani akar, kézizgetni egy kicsit, hát akkor nem hiszem, hogy komoly célokért küzdő dán élcsapat elviszi. Mondjuk attól függ, mennyit kér... Na, majd kiderül, merre tovább.

 :laugh: Gulldén is elment bohóckodni Brestbe mégis megvették giga pénzekért, ráadásul most meg szül :great:




Tomas Ryde (svéd) lesz nyártól CSM edzője.

Hivatalos, Nora Mörk megy románokhoz, CSM 2 év.

,,Örülök, hogy megszületett a megállapodás. Megkönnyebbültem, hogy biztos a jövőm – idézi Mörköt a norvég csatorna weboldala. – Nagyon jó ajánlatot kaptam, jobbat, mint Győrben, de nem a pénz miatt éreztem kihagyhatatlannak a lehetőséget. Őrülten jó csapat formálódik Bukarestben, amelynek minden esélye meglehet a Bajnokok Ligája-győzelemre. Szerintem itt lesz a legjobb esélyem a végső győzelemre" – tette hozzá Nora Mörk, aki két évre írt alá a Bukaresthez.

,,Szép időszakot töltöttem a Győrnél, de a sérüléseim után megváltozott valami. Marasztaltak, de előbb szerettek volna újra a pályán játszani látni, de úgy éreztem, nekem már nem kell semmit bizonyítanom."

Mörk elmondta, a világ legjobb csapatai mind ajánlatot tettek neki. ,,Sok jó ajánlat érkezett, Európa négy-öt legjobb együttese is szeretett volna a soraiban tudni. Amikor a sérülésem alatt kicsit elkezdtem magamban is kételkedni, jó megerősítést jelentett, hogy ilyen sok helyről akarnak. Nemcsak arról van szó, hogy az olimpia előtt egy évvel klubot váltok, hanem egy új kezdet, egy új irány is következik a karrieremben, amire már szükségem volt."

,,Tisztában vagyok vele, hogy néha eléggé zavaros volt a helyzet Bukarestben, de fel vagyok rá készülve, mindenhol vannak problémák, amelyekkel együtt kell élni. Jó érzés lesz olyanokkal együtt játszani, mint Neagu és Lekics. Olyan helyen akartam lenni, ahol elhiszik, hogy visszatérek a legmagasabb szintre. Ez megkönnyítette a döntést számomra."

Mint ismert, Mörk egy évvel ezelőtt esett át műtéten keresztszalag-szakadását követően, s bár úgy tűnt, hogy jól halad a gyógyulása, októberben ismét megoperálták. Jelenleg újra a rehabilitáció végénél tart, és nagyon szeretne még pályára lépni a szezon fontos szakaszában. ,,Fáj, hogy ott kell hagyjam a norvég csapattársaimat, de várom, hogy szépen fejezzük be együtt az idényt. Jó esélyünk van a Bajnokok Ligájában, hogy odaérjünk a végén."

gyakorlatilag egy kurtovic-mörk csere.. groot is off, érdekes lesz a következő szezpn a győrnek azért

az, Groot nélkül nudli lesz támadójáték, aztán majd kiderül...

Nora Mörk 2018. február 5-én, több mint egy évvel ezelőtt, a Nykobing elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen szenvedett súlyos szalagsérülést. A Győri Audi ETO KC a játékost az első pillanattól kezdve maximálisan támogatta, segítette felépülésében és a rehabilitációban. A jobbátlövő visszatérése azonban elhúzódott, mivel újabb sérülést szenvedett 2018. őszén, így ismételten műtéti beavatkozás vált szükségessé, amit ezúttal Norvégiában végeztek el 2018. október 12-én.

Ezt követően a 2019 nyarán lejáró szerződése meghosszabbításáról szóló tárgyalások 2018 decemberében, illetve 2019 januárjában folytatódtak. Klubunk egy kérést fogalmazott meg a játékos felé:

- a konkrét minden részletre kiterjedő tárgyalásokkal várják meg a felek a játékos 2019 február közepén esedékes állapotfelmérő tesztjét, hogy látható legyen milyen állapotban van az ismételten műtött végtagja, illetve azt, hogy mikor tud a csapat teljesértékű játékosa lenni.

Ezen opciót a klub vezetése azért fogalmazta meg, mivel Nora Mörk a pályafutása során már nyolc térdműtéten esett át.

Nora Mörk részéről ez a feltétel nem volt elfogadható, és ezért más klubokkal kezdett tárgyalásba, ami után 2019. február 28-án délelőtt értesítette egyesületünket, hogy bejelentésre kerül, hol folytatja pályafutását.

https://www.gyorietokc.hu/


aha, hát láttunk már fociban is olyat h összevásárolták a legnagyobb sztárokat, azt közük nincs a BL-hez, remélem velük is ez lesz  ;D

CSM utóbbi pár évben ilyen, mégis nyertek 1 blt :D
férfiaknál PSG volt ilyen, de pár év alatt összeértek most meg már vernek mindenkit

Idézetet írta: csak1tomi Dátum február 14, 2019, 20:57:10
:laugh: Gulldén is elment bohóckodni Brestbe mégis megvették giga pénzekért, ráadásul most meg szül :great:


Ki az a nagycsecsű fekete csaj jobb oldalt?


Idézetet írta: firgabácsi Dátum március 01, 2019, 20:40:46
Ki az a nagycsecsű fekete csaj jobb oldalt?

Puhalák Szidónia balszélső
1996. július 5. (életkor 22 év)

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-nb-i-botrany-kisvardan-megvertek-a-vendegszurkolokat-2688189?utm_content=buffer45dde&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb&fbclid=IwAR34XS8rfjelQQ0mq7UVUIfqppEjsSFAkYWd-oAoAUA59YMAbaWa_icYLF8

Jájjjj! Mik elő nem fordulnak manapság.   ;D ;D ;D

A hitelesség kedvéért: azokról a debreceni "szurkolókról" beszélünk, akik miatt a DVSC hivatalos, melegszarig benyaló közleményt adott ki már az ETO elleni mérkőzés után is.
Nos szép számmal eljöttek Kisvárdára és folytatták "áldásos" tevékenységüket, de egy dolgot figyelmen kívül hagytak, ezt a viselkedést nem mindenki tolerálja. Ezért a biztonságiakkal (NEM A KISVÁRDA SZURKOLÓKKAL!!!!), akikbe belekötöttek, a sportcsarnok melletti parkolóban lerendezték a függőben lévő ügyeiket.
Úgy gondolom, egy ilyen szép győzelem után meg kellett volna ünnepelni a csapatot és húzni haza, otthon folytatni az ünneplést, Ők a Felsőszabolcsi Kórház sürgősségi betegellátóját választották.....  ;D ;D ;D

#1964 március 09, 2019, 11:13:24, csacsi1899
A "hitelesség kedvéért" a debreceniek nem így mesélik. Ráadásul állítólag arról, vagy azokról a "biztonságiakról" beszélünk, akik "áldásos" tevékenységükkel már a fehérvári szurkolókba is belekötöttek korábban a kézimeccsen.
Szóval ez a történet azért nem csak fekete vagy fehér.