PóKeR rendületlenül

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Beneveztem a Mini Outback Primetime versenyre PKR-en. Nem éppen a kedvenc formátumom a mai, de úgy fogok küzdeni, mint egy medve!!!

Semi-Pro Extended Movie Clip #1 BEAR!-WeekinRewind.com

#46 március 04, 2013, 14:05:15, söprű
Ma már kétszer is belefulladtam a blöffbe, ez a PKR-en gyakorlatilag a versenyembe került, a maradék AT v 33 partiban  került más elé, de persze ez nem gátolt meg, hogy hasonló szituációban újra bepróbálkozzak (betfair $1 R/A), bubble környékén: itt is a stackem több, felével fizettem és most át kell értékelnem a célomat, amit  erre aversenyre kitűztem - mostmár pénznek is örülnék.

Pénz lett belőle, 19. helyen végeztem, AQ v 44, flopon ász, törnön 4. Pedig ha ez a duplázás megvan, akkor megint leesett volna egy döntő asztal, ebben szinte biztos vagyok.  :'(

Játszottam még egy ötdolláros szitet a betfairen, amit sikerült behúzni, a "lovam" is remekül futott Southwellben,  szóval szép profitos lett a mai nap a szánalmas PKR versenytől függetlenül.

PKR-en egyébként elment az ottmaradt kis pénz, így egy időre elköszönök a teremtől, majd amikor úgy fordul, hogy megint újra kell kezdeni, akkor örülni fogok az ott talált 90 centnek és hároszázvalahány pontnak.

888 póker megjöttem!!! 41 dollárral jelentem meg a színen és gyorsan összedobtam egy bankroll management féleséget. SNG és MTT partik lesznek, megpróbálok azon a szinten játszani, amit belőttem magamnak.

Ez jelenleg három dollár úgyhogy indítottam egy három dolláros szittel. El sem hittem, hogy létezik még valahol ilyen, 50/100-on bubble, 75/150-en heads up szinte játék nélkül értem pénzbe, ami egyáltalán nem mindegy, ha az egész parti egy lapsivatag. A történetnek ez a része egyébként sajnos a heads-upban sem változott,  így végül 89-re volt olyan érzésem, hogy mostmár ezt lejátszom, és nem is volt annyira rossz választás, de az ellen TJ-ja kitartott.


Nekem is kedvenc termem a 888, hatalmas nagy halastó az egész. 5 dolláros sng-n is hasonló az egész dinamikája. Volt rá példa, hogy megnyitottam 2 sng-t, majd el kellett szaladnom otthonról. Mire hazaértem, egyiken 2. lettem, másikon 4. (6 fős sng-k, első 3 hely fizet).
Ne szontyolodj el viszont, ha hatalmas mákolásoknak leszel szenvedő alanya... kicsit később az rng visszaadja. Nekem kb. két hét volt a leghosszabb periódus, amikor egyszerűen nem tudtam showdownt nyerni. Viszont 2-2,5x bb-kel nagyon megéri lopkodni pozícióból (néha azon kívül is)egy ekkora limper játékosállománynál. Cbetre is 80%-ban dobnak. Ha nem, akkor viszont verve vagy, ne erőlködj, sokszor KK, AA-val is csak limpelnek.
Jó rablást a teremben!  :cya:

Jaj, ne is mondd, Misi, egyik ámulatból a másikba esek.

Következő: 50/100-on vagyunk, utg+1 limpel (alacsonyabb vakon standard volt ez tőle, most váltottunk 100-ra, kisvak shortstack (800 körül) kiegészít. Én nagyvak TT, emelek háromszázig (marad vissza 1000 zsetonom), korai limp kiszáll, kisvak all-in megy. Egyszerűen minden logikának ellen mond, hogy valaki kisvakból ne próbálja izolálni a korai limpelőt, amikor rákerül a sor - már ha van valamije, úgyhogy instacall a tizeseimmel feltételezve, hogy minimum flipre jó vagyok, de igazából nagyon remélem, hogy az egyik lapja kisebb, mint a tizes. T3o-fot mutat a csávó, bazdmeg, T3 offot!!!

Basszatok fejbe, ha valaha arról hablatyolok, hogy kipróbálom még ezt vagy azt a termet (kivéve persze, ha lenullázok valamilyen okból). Az ilyet nagyon meg kell becsülni, a mai online pókervilágban mindenhol egyre keményebb a mezőny...

A hand iróniája, hogy a tizesünkkel sorunk lett és feleztünk, de a mondandóm szempontjából ez lényegtelen.


Ez az én formám, gondoltam életemben először én is teszek egy félidő overt a Győrre (o1.5 1-0-nál) 1.83-on, ha valahol itt tuti lesz gól. Ahogy nyomnám, lezárják, ott a gól. Ájjájájj!

Eltelt majdnem egy hét a 888 pókerre történt visszatérésem óta. Mostanság elég sok munkám és egyéb elfoglaltságom van, szóval önmagamhoz képest elég keveset játszottam, de ezt az eredményességet bármikor aláírnám.

Azt hiszem jobb, tudatosabb játékos lettem, mióta legutóbb itt jártam, jobban ki tudom használni a gyengébb játékosok hibáit, és miután azok vannak bőven, nagyobb élt tudok fogni rajtuk, mint mondjuk a PKR-en. Még egy darabig tart a pörgés (min 2 hét), így 3-4 órás versenyekre nem tudok benevezni, de nagyon várom már, hogy MTT-ben is megméressem magam újra.

Nem emlékszem már pontosan, hogy hogy lőttem be a BR menedzsmentet, de valószínűleg 25 beülő kell az adott szinten, plusz egy az eggyel magasabbon, így ha minden igaz 3*$25 + $5.50= $80.50-nél léphetek majd fel $5-os szintre. Nincs is olyan messze... ;)

#53 március 19, 2013, 09:04:12, söprű
Továbbra sem tudok sokat játszani, de az elmúlt egy hét egyébként sem volt valami nagy szám. Az eredmények nem rosszak, de valahogy képtelen voltam a harmadik helynél feljebb lépni. Pedig a lehetőségek megvoltak, de ahogy arról volt szó, hogy felduplázzak, sorra veszteni kezdtem a flipeket a 60-40-eket, még prémium lappal sem tudtam nyerni.

Persze semmi gond, felfogom ezt "gödörként", soha ne legyen az életben rosszabb gödör, végülis gyarapodtam a múlt héten. Az ötdolláros szintet még elérnem sem sikerült, nemhogy stabilizálni, de azt már tudjuk, hogy a végén úgyis az kerekedik felül, aki türelmes.

Húsvétig már biztosan nem fogok tudni MTT-t játszani, de remélem áprilisban sikerül majd behúzni 1-2 száz dollár feletti díjat!!!