Férfi kézilabda Eb 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri a férfi kézilabda Európa-bajnokságot?

Svédország
7 (43.8%)
Spanyolország
9 (56.3%)

Összes szavazó: 16

Szavazás lezárva: január 30, 2022, 10:40:32

Ha igy jatszunk nehez lesz a 4koze vinni minket..

Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 13, 2022, 21:32:51Ha igy jatszunk nehez lesz a 4koze vinni minket..

Négy közé? Továbbjutni a csoportból...

Szép kezdés, főleg házigazdaként.

#33 január 13, 2022, 22:34:29, MessiÁs
Azert temetni nem kell a csapatot. Szarok voltunk, ez teny.
De azert ennel tudunk jobbak lenni, es leszunk is. Az izlandiak stilusa kifejezetten fekszik nekünk, oket tobbszor is vertuk az utobbi idoben. Ha a portugalokat is verjuk siman tovabbvihetunk pontokat is, mert a masik kettonek csak Steinst es Smithset kell megfogni, a tobbi holland sulytalan.

Az ami az nso fórumon megy az meg kulon hanyinger. A tobbseg eleteben nem latott kezilabdat es ugy ossza az eszt. Nevetseges.

Arrol nem is beszelve hogy 28 29nel micsoda faultot néztek el Matheval szemben, amibol lett a rossz csere es kiallitas.. ha az maskepp alakul, akkor is osszessegeben szarok lettunk volna, de az akkora hiba, mint amikor a németek a hatoson belulrol lottek golt a lányoknak. Ha a hazai palya es az hogy a hazai csapatot nyomni kell legalabb a 8ig ezt jelenti akkor kar rendezni barmilyen vilagversenyt es csilliardokot költeni arenakra..

Én is olvastam vagy 60 hsz-t nso-n. Mindkét félnek igaza van bizonyos dolgokban. Tény: a hollandok megérdemelten nyertek(egyszer sem vezettünk a meccsen), ki lehet(ne) javítani ezt a következő 2 meccsen, minek 4 edző a stábba?+ elődöntőt nagyon gyorsan hessegessük el.
Ja és a legfontosabb, amit majdnem kihagytam: Mi lesz ha itt is legalább 25-30 ország fogja komolyan venni a játékot? Akkor már mi is csak a "futottak még" kategória leszünk?

Ettol azert nem kell felni mert nincs penz a kezilabdaban. Es ugye egyre inkabb a penz fele tolodik az elet, a sport, minden.

Lesznek orszagok amik feltunnek de el is tunnek helyettuk, pl kelet(ebb) europai országok.

Idézetet írta: Admin Dátum január 13, 2022, 11:07:28Nagyon egyszerű. Szólj a szomszédnak, hogy regisztráljon az Unibetre, mert 20-as szorzón lehet fogadni a magyar sikerre Hollandia ellen. Közösen isztok egy sört, Magyarország nyer, s ti is hasznot húztok belőle.

És ha a szomszéd általunk regisztrál és befizet, akkor kap egy 10.000 forint értékű ingyenes fogadást is (jövő kedden, de az már mindjárt itt van). Dupla haszon? AZ.

Reklám OFF!  ;D

@Latzka a srácok helyett én kérek elnézést a szomszédodtól! Remélem azért általunk regisztrált, mert ha igen, akkor jövő kedden érkezik az ingyenes fogadása.  ;)  ;D

IdézetAzert temetni nem kell a csapatot. Szarok voltunk, ez teny.
Ilyesmi történik akkor, amikor Szoboszlai sz@rul játszik.  ;)

Idézetet írta: csabax Dátum január 16, 2022, 07:36:53Ilyesmi történik akkor, amikor Szoboszlai sz@rul játszik.  ;)

Segits ezt ertelmezni legyszi. Mi koze ehhez Szoboszlanak?

Gondolom valamelyik magyar kézist kiemelten kulcsjátékosnak gondolja, aki betlizett a hollandok elleni meccsen, de ez csak találgatás és nem is ismerem a csapatot annyira, hogy ki az aki ennyire kiemelkedik nálunk (Lékai? de ő már eléggé öreg róka, szóval passz) :laugh:

Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 16, 2022, 10:09:18Segits ezt ertelmezni legyszi. Mi koze ehhez Szoboszlanak?

Csak egy párhuzam a foci és a kézilabda között, a magyar sportkedvelők reakciójára való tekintettel.

Ha Szoboszlai gólt lő, akkor ő egy király, ha nem megy jól a játék, akkor az utolsó féreg.


Nezzetek meg mi megy az nso forumban, szanalmas. Hanyinger.

Sok bohoc, fogalma sincs arrol hogy ez a Portugal valogatott kijutott az olimpiara is. Ez egy jo csapat. Egy jo csapatot vertunk akik rengeteg csoportbol siman tovabbmegy.

Ma sem voltunk 100%osak, van hova javulni, de nem szabad leirni ezt a csapatot.

 "Ez egy jo csapat."  ;D  :redchug:

Aha csak hiányzik a 3-4 legjobb játékosuk. :laugh:

Nullák vagyunk az az igazság, ugyan az megy mint fociban míg Szalai le nem ült és mondta meg a frankót addig csak vártuk az eredményeket 0 teljesítménnyel

Meg lehet hallgatni a sport1es beszélgetést, ami megy a nőknél ugyan az megy itt is.
Ez a 2 meccs után kérdés sem lehet senkiben...


Nyomtam egy köszönetet csak1tomi hsz-ra. Full egyetértek. Náluk nagyon sok alapember nem jött el Magyarországra. Pluszban még annyi, hogy egy orbitális portugál baki miatt tudtunk nyerni. Nekik az utolsó 3-4 mp-ben kellett volna csak a támadásukat befejezni. Egyébként örülök, hogy nyertünk, remélem kedden a bukik is azt hiszik majd, hogy jók vagyunk🤭