Tour de France 2022 - 5. Szakasz (LILLE MÉTROPOLE > ARENBERG PORTE DU HAINAUT)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tour de France 2022 - július 6. - 5. Szakasz (LILLE MÉTROPOLE > ARENBERG PORTE DU HAINAUT)


Van egy tipped erre a Tour de France szakaszra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a szakasz legjobb tippje pénznyereményben (2.000 forint/nap) részesül!

Minden nyertes tipp számít, még ha nem is jelent szakaszgyőzelmet, ugyanis az összesített tabellán feljebb kerülhetsz.


Van Baarle - Ganna ki végez előrébb
tipp:Van Baarle
odds:1,61
iroda:bet365


5.szakasz

Tipp: Quinn Simmons nyeri a szakaszt
Odds: 81.00
Iroda: Bet365

5. szakasz

tipp: M Van Der Poel vagy W Van Aert nyeri a szakaszt
odds: 2,50
betclic


Kapunk az 5.szakaszon egy mini Roubaix-t csak hogy minden legyen a touron mint a búcsúban. 11 szektornyi macskakő majdnem 20kmen keresztül az utolsó 70kmeren. Vannak akik nagyon jól mennek rajta ilyen VDP és WVA is, mindketten voltak dobogósak már a klasszikuson, a holland 21ben, a belga idén. Vannak még rajtuk kívül akik nagyon érzik pl Sagan nyert is Roubaix-t, Stuyven az utolsó hármon mindig top10ben volt, van Baarle nyert pl idén. De én úgy gondolom mindkét általam tippelt nyerni akar holnap mert a Roubaix-n nem jött még össze nekik a nagy siker így biztos nagyon motiváltak lesznek. Van Aert elképesztő formában van, ma nyert is egy szakaszt 3 második hely után, a holland meg már rég kinézhette ezt a szakaszt magának. Eddig Philipsent segítette a sprinteknél, szerintem ezúttal mehet magáért.

tipp: Y. Lampaert 1-3. helyen végez
odds: 6.00
iroda: tippmixpro

Nem tudom mi lesz mert van vagy 8-10 esélyes és tényleg lehet, hogy az eddigi legérdekesebb szakasz következik sok kockaköves résszel, ahogy Messiás írta, amolyan Paris - Roubaix. Nehéz megtippelni hogy ki kapja el majd legjobban a fonalat.
Lampaertnél vannak nagyobb esélyesek holnap ( Van Aert, van der Poel, M. Pedersen stb. ), volt már 3., 5., 10. is utóbbi években a Paris - Roubaix-on, miért ne próbálná meg hiszen nagy formában van, láttuk az ITT-n. A Quickstep pedig nyilván rámegy a szakaszgyőzelemre és arra talán vele van most legnagyobb esélye, esetleg Sénéchallal.

Sziasztok!

Tipp: (Kristoff Alexander 1-3 helyen ér célba)
Odds: 9.00
Iroda: Unibet
Indoklás:

Először is elszeretném mondani nagyon szeretem a kerékpár versenyeket de biztos vannak itt többen akik jobban értenek hozzá mint én. Ezért igyekszem egy jó indoklást írni a tippemhez. Azért esett a választásom Kristoff Alexander (1-3) helyére mert egyre jobban belelendül a versenyben és már az első szakaszban elért (69) helyezését a második illetve harmadik szakaszban (11) helyen zárta és nem véletlenül lett a negyedik szakaszon (4) helyezett. Ma javítani fog ezen a helyezésen is. Így remélhetőleg beér legalább a harmadik helyre.

tipp: Pedersen vagy Sagan vagy Mohoric közül valamelyik az 1-3. helyen végez
odds: 1,65
iroda: betclic

Először is azzal kezdeném, hogy betclicen milyen jó fogadási opciók közül lehet választani; jó lenne, ha több buki is kínálná ezeket.
Azt tudjuk, hogy egy nagyon különleges macskaköves szakasz fog ma következni, ahol mindenki Van Aert vs. Van der Poel csatára számít. Ez a várakozás alapvetően helytálló, de ettől egy sokrétűbb futamban bizakodom. Egyrészt a belga tegnap eléggé 'beletette' magát a szakaszba; könnyen lehet, hogy beéri azzal, hogy próbálja megőrizni a sárga trikót. És ne feledjük; bármelyiknek jöhet egy defekt vagy egyéb hiba, szóval nem szentírás, hogy 2 hely már is foglalt lenne a dobogón.
A célom (a tippem) ugyanis az lenne, hogy három remek specialista közül legalább az egyik odakerüljön és erre a Pedersen, Sagan, Mohoric triónak abszolút megvan az esélye. A dán és a szlovák már itt a Touron adott magáról bíztató életjelet, míg Mohoricnak volt lehetősége megbújni és lehet villantania egyet, mint pl idén a Milan-Sanremonn, ami élete eddigi legnagyobb sikere volt.

Különbség a Nyertes és a 2-ik helyezett között
Tipp:2 másodperc vagy több
Odds:2.40
Iroda:Unibet

Tipp: Wout Van Aert nyeri a szakaszt
Odds: 6.50
Iroda: Unibet

Van Aert az első, és a második , és harmadik szakaszban is másodikként ért célba. A másodikban az utolsó százon előzték meg. Összetettben ezzel vezeti a versenyt, és megkapta a sárga trikót. A negyedik szakaszt végre megnyerte , és megtalálta a taktikát, amivel győztes lehet. A mai szakasz nem sokkal dombosabb , mint a tegnapi. Jöhet az újabb győzelem.

5.szakasz

Tipp: Tadej Pogacar 1-3 helyen végez
Odds: 9,00
Iroda: unibet

Tipp:    Legjobb végső helyezés: Filippo Ganna előrébb végez (vs Dylan van Baarle)
Odds:    2.55
iroda:   Unibet


Tipp: Matej Mohoric TOP 3-ban végez

Odds: 5,25

Iroda: tippmixpro

Indoklás: Let's get ready to rumble! ;D Ma úgy igazából is elkezdődik a Tour. Itt már nem lesz kontrollált szakasz vagy bunchsprint, csak a színtiszta őrület a kockaköveken. Biztosan nem látunk majd klasszikus sprintet a végén, illetve az összetett esélyesek nem valószínű, hogy aggresszívan rámennek a szakaszra. Inkább egymásra fognak figyelni és nem lesz prioritás egy, az összetettre veszélytelen. szökés megfogása. Tökéletes lehetőség az olyan kamikazeknak ez a hektikus szakasz, mint Matej Mohoric, aki képes a legváratlanabb pillanatokban elgurulni a legjobbaktól is és hazaérni, mint például a Sanremon is. 7:04-es hátránya pedig pont elég arra, hogy ne ugorjanak rá, ha menni akar. Talán erre a szakaszra készült eddig? ;)

5. szakasz (2022. 07. 06., 14:00)

Tipp: Pedersen, Mads az 1.-3. helyen végez

Odds: 3,75
Iroda: Unibet

Indoklás: Továbbra is bízom az összetettben negyedik helyen álló dánban, aki - a kicsit gyengébben sikerült dániai szakaszok után - mintha kezdene végre belelendülni. Nem egyszerű, kiszámíthatatlan szakasz jön: úgy érzem ott lesz a végén a dobogón Pedersen.