SPF Guru Prémium

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Prémium április 2022:

1. hely: Titti7
Nyereménye: 27455 forint Skrillen keresztül

2. hely: Szigo
Nyereménye: 25717 forint Skrillen keresztül

3. hely: Sound
Nyereménye: 2829 forint Skrillen keresztül

Gratula.  :topbet_125:

Prémium május 2022:

1. hely: Szigo
Nyereménye: 23206 forint Skrillen keresztül

2. hely: Titti7
Nyereménye: 15266 forint Skrillen keresztül

3. hely: csatarid
Nyereménye: 11259 forint Skrillen keresztül

4. hely: BvB_09
Nyereménye: 4268 forint Skrillen keresztül

5. hely: hubika88
Nyereménye: 2000 forint Skrillen keresztül

Gratula.  :topbet_125:

#572 június 17, 2022, 06:52:22, Titti7
Sziasztok!

Az aktuális londoni rangos ATP torna nincsen a heti kínálatban? Jól látom?

A Peniston - Cerundolo meccsre írt elemzés nem került be a heti SfGuru játékba, pedig ott van a listán a londoni torna!

#573 június 17, 2022, 07:52:43, Titti7
Idézetet írta: Titti7 Dátum június 16, 2022, 11:53:11Sziasztok!

Az aktuális londoni rangos ATP torna nincsen a heti kínálatban? Jól látom?
A londoni meccsek elvileg be kellene kerüljenek a heti SfGuruba is, de valamiért nem veszi be a rendszer azokat!

Megkérhetném, hogy a tornára írt tippemet/tippjeimet vegyétek fel a heti játékba is!?

Most is írtam, Penistonra a londoni ATP tornára, de nem veszi be a Peniston - Krajinovic meccset a Heti SfGuruba a rendszer :(

A Heti listán pedig a torna, de valamiért a rendszer furán kezeli az eseményt. Mintha tavaly is gond lett volna ezzel, mert volt egy másik londoni torna is az év folyamán ...?

Sziasztok!

Szeretnék írni az esti Darts VB-re, de nem engedi, pedig benne van a programban... nem írja ki a szorzókat az oldal, így elemzést sem tudok írni.



Ezt látom... Korábban már jeleztem ezt azt hiszem valamelyik topikban, akkor az E-Sport kínálatnál volt ez.

Van rá mód, hogy megírjam az elemzést és felkerüljön a meccshez? A skót - portugálra írnék.

Ti mindig olyanra írnátok elemzést ami épp nincs a kínálatban? Még most uborkaszezonban is ma van 600 focimeccs+50 kosár, ti meg tenisszel plusz dartssal foglalkoztok? Ti dolgotok amúgy, de furcsa... ???

Idézetet írta: curpy82 Dátum június 18, 2022, 14:30:17Ti mindig olyanra írnátok elemzést ami épp nincs a kínálatban? Még most uborkaszezonban is ma van 600 focimeccs+50 kosár, ti meg tenisszel plusz dartssal foglalkoztok? Ti dolgotok amúgy, de furcsa... ???


Mindenki azzal foglalkozik, amihez ért... meg amit követ... A kosárhoz konkrétan nem sok közöm van, fociból meg mi van ma? Chile, MLS, Norvégia!? Kösz nem... De megy egy Darts VB, amit követek és ismerem a játékosokat. Mi ebben a furcsa, @curpy82 ??? Tenisz meg pláne alap sport szerintem... az egyik legnépszerűbb sportág a sportfogadásban! Ezek lennének furcsák!?

1. Ott volt rengeteg ausztrál alsóbb liga fociban, plusz japán 1-2 és dél-koreai. Ezenkívűl a német alsóbb ligával is jókat lehetett ma húzni(Erfurtot raktam 4.5 fölé 2.1-ért 10-0 ig néztem). Menj át a napi tippbe és ha beraktad (volna) @Szigo és az én mai tippem akkor szerintem már meg is vagy mára.

2. Mit akartál írni arra a dartsra? Egy 1.20-as hazai oddsot. Én is szeretem a dartsot amúgy, de már akkor inkább beírok helyette egy 1.5 overt fociban.

3. Az egyéni sportágakban a legkönnyebb "bundázni". Tenisz+asztalitenisz+tollaslabda stb. Igen, népszerű a tenisz és én is nézem, de ahogy az egyik haverom mondja: "Teniszre csak a hülyék fogadnak". Igazat adok neki.Akármikor beszúrok egyet egy kombiba, sose jön be vagy vezetésnél feladja(magyar mix-rotty).

Idézetet írta: curpy82 Dátum június 18, 2022, 14:30:17Ti mindig olyanra írnátok elemzést ami épp nincs a kínálatban? Még most uborkaszezonban is ma van 600 focimeccs+50 kosár, ti meg tenisszel plusz dartssal foglalkoztok? Ti dolgotok amúgy, de furcsa... ???


Én csak napi tippekkel foglalkozok ( időnként ), mert én csak ahhoz értek sajnos  :laugh:  8)

Idézetet írta: Titti7 Dátum június 17, 2022, 08:00:37Most is írtam, Penistonra a londoni ATP tornára, de nem veszi be a Peniston - Krajinovic meccset a Heti SfGuruba a rendszer :(

Elég ha én beveszem :) Mi a tipp?

Idézetet írta: curpy82 Dátum június 18, 2022, 22:55:391. Ott volt rengeteg ausztrál alsóbb liga fociban, plusz japán 1-2 és dél-koreai. Ezenkívűl a német alsóbb ligával is jókat lehetett ma húzni(Erfurtot raktam 4.5 fölé 2.1-ért 10-0 ig néztem). Menj át a napi tippbe és ha beraktad (volna) @Szigo és az én mai tippem akkor szerintem már meg is vagy mára.

2. Mit akartál írni arra a dartsra? Egy 1.20-as hazai oddsot. Én is szeretem a dartsot amúgy, de már akkor inkább beírok helyette egy 1.5 overt fociban.

3. Az egyéni sportágakban a legkönnyebb "bundázni". Tenisz+asztalitenisz+tollaslabda stb. Igen, népszerű a tenisz és én is nézem, de ahogy az egyik haverom mondja: "Teniszre csak a hülyék fogadnak". Igazat adok neki.Akármikor beszúrok egyet egy kombiba, sose jön be vagy vezetésnél feladja(magyar mix-rotty).

@curpy82
Hú, figyelj, én ezeket nem szoktam felvenni, de úgy gondolom, most kicsit túllőttél a határon...

Eleve nem értem miért kellett belém, belénk állni... Azért van ez a topik, hogy a Guru Prémium hasonló dolgait itt beszéljük meg. Ha valami nincs bent a kínálatban, nem úgy van bent... nem kerül be egy adott versenybe a tipp, ha technikai gondok vannak stb... Azért írunk be ide, mert ez egy építő jellegű jelzés, hogy valami adott esetben javításra szorul... Ezek azért vannak, hogy a későbbiekben gördülékenyebben működjön a visszajelzéseket követően. Ebben semmi rosszindulat vagy kekeckedés nincs soha (részemről legalábbis biztosan!). Abszolút nem értem, miért érezted úgy, hogy ide most neked be kell írnod, hogy kioktass minket, akik nem az általad favorizált piacokat választjuk...

Képzeld el, mennyire lenne helyénvaló, ha az asztalos kioktatná a péket, hogy figyelj már koma, ne erőlködj azokkal a zsemlékkel és kiflikkel, nézd meg, milyen jó bútorokat lehet csinálni! Na kb ez is ilyen, amikor ideírod nekünk, hogy holmi darts meg tenisz érdekel minket... amikor van amatőr foci az osztrákoknál. Egyébként nem akarok ilyenekbe belemenni, mert nyilván a tippjátékos profil messze nem a valós fogadási hatékonyságát adja vissza az embereknek, de kíváncsiságból ránéztem, hogy mi ez a sok csúcstuti tipp... és bizony azt láttam, hogy az utolsó 40 tippedből (lusta voltam tovább görgetni) 13-at sikerült eltalálnod (ráadásul a 2.00 körüli oddsátlag alapján ez bőven minuszos sztori). Mondjuk ha 40/40 lenne a stat, akkor sem érezném korrektnek a kioktatást, így meg pláne.

De hogy a pontokra válaszoljak...

1., Amikor egy adott nap van olyan esemény, amivel képben vagyok, nem fogok olyanra fogadni, amiről minimális információm van. Meg amúgy is, aki minden nap nyerni akar, az bukni fog... nincs olyan, hogy minden nap nyerőt kell találnod. Ha esetleg nincs olyan piac, amiről kellő információval rendelkezel, szépen tovább lehet lépni... Na meg az milyen dolog lenne, hogy elolvasom a tippjeiteket és azt írom meg Guruba!? Na ne vicceljünk már, itt saját kútfőből írunk!

2., Ezzel a gondolkodással sosem leszel nyerő fogadó... "de akkor már beírok egy 1.5 over-t"... Ne már, nem kötelező fogadni, hogy ha nincs más akkor írjunk be egy 1.5 over-t, pocsék hozzáállás... Egyébként meg nem, nem 1.20-at akartam írni. Ha követi  az ember a VB-t, akkor látta, hogy a portugáloknál Sousa párja, Jeronimo totál indiszponált volt a nyitó körben a páros meccsen.. 52-es átlagot dobott, amit kis túlzással én is megdobnék... Ezt követően jött a második kör, ahol egy-egy egyéni meccs jött, döntetlen esetén pedig ismét egy páros meccs dönt. Itt pedig bőven lehetett válogatni a tippek között... Egyrészt nagy tuti volt a skót (Wright - Henderson páros) győzelem, amit önmagában 1.40-ért adott az Unibet. Jeronimo veresége garnatált volt, és ahogy sejteni lehetett Sousa-nak lehetett sansza Wright ellen, sőt, nyert is... de így megint jött a páros, ahol Jeronimo miatt újfent sansztalan volt a portugál páros, ki is kaptak 0-4-re... leg-et sem nyertek... Ezt bárkinek ajánlottam volna 10/10-es tétezéssel. Illetve egyénire a meccsen belüli piacoknál volt a Henderson - Jeronimo-ra 3 féle hendikep. 4 leg-ig tartó meccsre volt a -1.5-es hendi 1.57-ért, a -2.5-es hendi 2.37-ért és végül a -3.5-es hendi 4.50-ért. Ezeket én lépcsősen pakoltam sorba csökkenő téttel. Guruba a -1.5 ment voltna 10/10-re, vagy a -2.5 esetleg 6/6-tal. Tippjátékokba meg a 4.50-es odds is elfért volna. Tükörsima 4-0 lett...


3., Attól, hogy esetleg nem értesz a teniszhez, itt lehetnek olyan emberek, akik igen... és nem magamra gondolok... de lásd pl @Titti7 kollégát. Ő elég régóta benne van és elég mélyen képben van az alacsonyabb szintű versenyek mezőnyével kapcsolatban is. Én csak a felszínt kapargatom, de azért bőven lehet plusszolni a teniszen, ha képben vagy... csak ez nem azt jelenti, hogy a ranglistára ránézel... kicsit összetettebb azért... és ATP/WTA szinten (ahol komoly díjak repkednek) mondjuk holt biztos, hogy kevesebb a bunda, mint egy osztrák amatőr ligában, a finn3-ban vagy egy izlandi alsóbb ligában (mert úgy látom, ilyen tippek mentek el pl mostanában nálad), ahol a játékosok kevesebbet keresnek, mint amennyit a szomszéd fel tud tenni helyettük a meccsükre "tippmixen"!  ;)

Szóval tényleg nem értem, hogy miért, és milyen alapon álltál bele ebbe, hogy én most próbáltam egy darts elemzést írni... azt hiszem én itt soha senkit nem oktattam ki. Egyrészt nem szokásom, másrészt nem érezném magamat annyira profinak, hogy ezt bárki felé, megtehessem... és én csak ugyanezt várom visszafelé!

Mivel itt hosszú elemzések vannak írva és elég kevesen vagytok ezen prémium klubban, így a többi ember(köztük én is) is bele szokott olvasni a tippekbe. Vagy megtetszik vagy nem. Ezért aztán hozzászólni is lehet,nem? Sok mindenben igazat adok neked amit írtál, de sok mindenben nem. Nem akarom tovább feszegetni a húrt, ezért befejezem. Sok sikert és nyerő tippeket neked! :ok:

Idézetet írta: zsivany20 Dátum június 18, 2022, 12:05:09Sziasztok!

Szeretnék írni az esti Darts VB-re, de nem engedi, pedig benne van a programban... nem írja ki a szorzókat az oldal, így elemzést sem tudok írni.



Ezt látom... Korábban már jeleztem ezt azt hiszem valamelyik topikban, akkor az E-Sport kínálatnál volt ez.

Van rá mód, hogy megírjam az elemzést és felkerüljön a meccshez? A skót - portugálra írnék.

Sajnáljuk @zsivany20 , de csak arra lehet elemzést írni amire van ajánlat. És bocs, hogy csak most válaszolunk, de nem voltunk gépközelben.

Idézetet írta: curpy82 Dátum június 18, 2022, 22:55:391. Ott volt rengeteg ausztrál alsóbb liga fociban, plusz japán 1-2 és dél-koreai. Ezenkívűl a német alsóbb ligával is jókat lehetett ma húzni(Erfurtot raktam 4.5 fölé 2.1-ért 10-0 ig néztem). Menj át a napi tippbe és ha beraktad (volna) @Szigo és az én mai tippem akkor szerintem már meg is vagy mára.

2. Mit akartál írni arra a dartsra? Egy 1.20-as hazai oddsot. Én is szeretem a dartsot amúgy, de már akkor inkább beírok helyette egy 1.5 overt fociban.

3. Az egyéni sportágakban a legkönnyebb "bundázni". Tenisz+asztalitenisz+tollaslabda stb. Igen, népszerű a tenisz és én is nézem, de ahogy az egyik haverom mondja: "Teniszre csak a hülyék fogadnak". Igazat adok neki.Akármikor beszúrok egyet egy kombiba, sose jön be vagy vezetésnél feladja(magyar mix-rotty).

@curpy82

A heti versenybe korlátozva van, hogy mire lehet írni, így pl. az ausztrál negyedik ligák szóba sem jöhetnek.  ;)