Sportvilág és nem csak > Forró kása

Mikor néztél utoljára úgy egy meccset, hogy nem néztél rá telefonodra?

(1/2) > >>

TiB:
Csak a meccs nézése már nem divat?

Nyomkodjuk a mobilt, görgetjük a Facebook hírfolyamot miközben a Manchester City hátul passzolgat.

Az a durva, hogy erről pontos statisztikákat is készítenek, és drámaian visszaesőben van a meccsre koncentrált figyelem. Manapság már alig van olyan, hogy egy ember leül, és végignéz egy meccset. Ennek sok oka van, túltaktikázott unalmas meccsek, a 90 percből nagyjából 40-50 percnyi valódi játékidő és még sorolhatnánk.

A nagy kérdés azonban a topicban az lenne, hogy te mikor néztél utoljára végig egy meccset úgy, hogy csak a meccset figyelted?

BaXee:
2019. május 07. Liverpool-Barcelona

Ha netalántán csaltam is volna, ez áll legközelebb a kritériumokhoz  ;D

Szabcsi151:
Amikor évezredekkel ezelőtt kinn voltam egy DVTK - MTK meccsen és nem volt telefonom.  ;D

Carpeks:
Nálam ilyen már csak akkor fordul elő, ha focizás után fáradtan, vacsora+sör kombóval ledöglök egy meccs elé. Néhány ilyen volt már idén, bl és válogatott meccsek, de meg nem tudnám mondani melyek voltak azok. Mondjuk sosem voltam nagy meccsnéző, inkább a háttérben szokott nálam sport menni.

peshark:

--- Idézetet írta: Szabcsi151 - December 10, 2019, 21:31:23 pm CET ---Amikor évezredekkel ezelőtt kinn voltam egy DVTK - MTK meccsen és nem volt telefonom.  ;D

--- Idézet vége ---

Hasonlo tippem van nekem is kb, bar en Nyiregy - Ujpest meccsre emlekszek meg Sadjo vedomunkajaval a lilaknal... ;D Emlekszem meg le is pacsiztam vele a vegen es meg eleg kicsi voltam ahhoz, hogy utana ne akarjak kezet mosni... ::)

Ez lehetett az... ;D https://www.betexplorer.com/soccer/hungary/nb-i-2007-2008/nyiregyhaza-ujpest/WYKuBzRD/

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése