Sportfogadás az életünk > Szerencsejáték-ipar

Hogyan bundázzak meccset?

(1/5) > >>

SPF Előzetes:
Átlagemberként hogyan bundázzak meg egy meccset?

Van egyáltalán erre esélyem? Össze tudok én ilyet hozni, vagy ez a szivarozó maffiavezér saját hobbija? Ez diszkrimináció! Eljátszottam a gondolattal hogyan menne a dolog alacsony költségvetéssel egy BMW-ért, mert azzal nem kell indexelni, és már nagyon, de nagyon unok indexelni. Olvasd tovább

SPF Előzetes:
Szerinted hogyan bundáznak meg egy meccset manapság?

- egy csapatot fizetnek le? csak egy játékost?
- hogyan teszik meg a fogadást?
- milyen fogadási típust választanak?

Oszd meg a véleményed!

sunik29:

--- Idézetet írta: SPF Előzetes - Január 23, 2020, 14:05:00 pm CET ---Szerinted hogyan bundáznak meg egy meccset manapság?

- egy csapatot fizetnek le? csak egy játékost?
- hogyan teszik meg a fogadást?
- milyen fogadási típust választanak?

Oszd meg a véleményed!

--- Idézet vége ---

Fejlodo orszagokban megkornyekeznek egy masodosztalyu csapatot mint befektetok ,majd hozznak  talan  egy kapust, esetleg meg egy kozepso vedot a harmadik vilagbol . De kondiciokhoz kotik es talan meg az otthon maradt csaladjuk is veszelybe kerulhet. Fogadasokat pedig egy IT szakember hasonlo erzekeny hatterel, specialis progammal vagy betting brokerage cegek keresztul merkozes elott, majd  eloben , over opciokra pakolna, mondjuk egy ket szezonon keresztul, majd tovabb allnak , es kezdodik minden elorol , ugy ,hogy a buliban resztvevo csapat jatekosai oszinten meg egy esku alatt is azt mondanak ,hogy naluk ilyen nem volt. :D

Pirata:
Szerintem az irodák simán beleszólnak a mérkőzések alakulásába . Még a legnagyobb csapatoknak is megmondják, ma ti nem nyertek .

lacuss:
Kezdésnek érdemes meghatározni, hogy mit is jelent a bunda:

1. Manipuláció külső fél által, anyagi haszonszerzés céljából?
2. Csapaton belül előre megbeszélt negatív eredmény elérése (pl.: edzőbuktatás, tiltakozás valami/valaki ellen)?
3. A meccs két résztvevő csapata közötti előre megbeszélt forgatókönyv megvalósítása (pl.: mindenkinek hasznos eredmény, mint egy jó év végi X)?

A klasszikus bunda szerintem az első verziót jelenti leginkább. Úgy hiszem, hogy a megbundázott meccsen mindkét csapatból több játékos is sáros, olykor a játékvezető is. A bundát feltehetőleg népszerű piacon és nem nagy oddson fogadák meg. Kiindulva abból, hogy mennyi lehet a manipulált meccs, és mennyit hallani arról, hogy talált egy gyanús esetet a FIFA rendszere úgy hiszem, hogy a meccsek előtt fogadhatnak közvetlenül, vagy legalábbis nem sokkal előtte, hiszen a sok mezei fogadó is ekkor fogad leggyakrabban. Na és hol lehet elrejteni egy fogadást a legjobban? Hát a többi fogadás között. Feltehetőleg nem egyforma összegekkel, nem egy országból, nem egyszerre teszik meg a téteket.

Azt hogy honnan lehet kiszúrni egy meccset akkor is ha okosan fogadnak és nincs riasztás nem nehéz kikövetkeztetni (szerintem). Erősen kétlem, hogy az ilyen 90+-ban beesett kimenetelek (pláne ha egy óriási dog nyer) lennének a manipuláltak. Ha én bundaszervező lennék nem hagynám hogy a sok milliós nyereményem az utolsó pillanatban essen be, mert elég egy hiba és úszik a bunda.

Ha már szóbakerült hogy én hogyan csinálnám? Keresnék egy szarul fizetett, csapat közeli embert (mondjuk egy szertárost, vagy takarítót, esetleg egy mindig padozó játékost) és zsírosan megkenném hogy szerezzen nekem hírmorzsákat azokról, akik hajlamosak lehetnek egy kis plusz pénzt szerezni. Tegyük fel hogy ez a holnapi Dortmund - Köln meccsen csinálom. Néhány játékos itt és ott is lefizetve, nekem hendi hazai győzelem kell. Ez durván 1,7 most. Az embereimmel órákkal a meccs előtt elkezdeném megfogadtatni a hendikeppes hazai győzelmet. Mivel a többség sima hazai győzelmet vár, a lőtéri döglött kutyának nem tűnne fel az a plusz pár millió euró, amit én felraknék rá. A meccsnek pedig már a félidőben el kellene dőlnie, vagyis a félidőben 2-0 vagy 3-0 lenne a feladat, a másodikban pedig az eredmény tartása.

A játékosok pedig akikkel már sikeresen együtt dolgoztam, később akárhova igazolnának tudnának számomra játékosokat beszervezni.

Persze nyilván egyik pont sem ilyen egyszerű, de szerintem valahogy így lenne értelme. Nekem továbbra is csak egy bajon van a bundával, az hogy engem kihagynak belőle  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése