Kisvárda FC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Admin Dátum október 17, 2021, 08:55:21
:(  :'(

Nagyon sajnáljuk. Nyugodjon békében! Sok-sok erőt a gyászoló családnak.

Nektek vitézek, pedig hatalmas hangot a mai meccsre!
Béke poraira,Isten veled.Részvétem.

Nyugodj békében kicsi lány, részvétem a családnak  :'( :'(

Nyugodjon békében!  :'( :'( :'(

Nagyon sajnálom, és őszinte részvétem a családnak!  :'(

Borzasztó egy dolog az ilyen és szomorú,hogy nem a földön hanem az angyalok között fogja hallani nézni,hogy egy stadion és azon kívül igen sokan szorítottak a gyógyulásáért. Nyugodj szépen Annácska.

Nyugodjon békében. Remélem jobb helyre került.

4 évvel ezelőtt, ezidőtájt létezett itt a fórumon két megmondóember, akik minden rezdülését tudták a magyar focinak. Olyan szintű jóslásaik voltak, hogy meccsjáró emberként elképedve olvastam mi mindent tudnak ezek az emberkék. Az egyik legbiztosabb jóslatuk az akkor még csak az NB I-be jutásért küzdő Kisvárdára vonatkozott:

"Lehet hogy még 1 szezonjuk se lesz...  Most hogy seszták kikerült orbán kegyeltjei közül. https://24.hu/kozelet/2018/05/21/sesztak-miklos-orban-viktor-kacsa/ könnyen lehet hogy elzáródik a pénzcsap, akkor meg ez a szedett-vedett, összevásárolt csapat hamar szétszéled...  Csak idő kérdése, hogy mikor válik libalegelővé a sok-sok milliárdos új stadion.."

;D

Kis jóstehetségek, ha magatokra ismertek! Én türelmes vagyok, de... Tegnap a "libalegelőn" nemzetközi kupa indulást ünnepeltünk, egy biztos dobogóval a tarsolyunkban!  :great:



HAJRÁ VÁRDA!




Gratulálunk @Várda64 ! Ez a siker nélkületek nem jött volna össze!  :beerchug:

Hogy legyen kerek a sztori, most már legyen meg az a második hely. ;)

Idézetet írta: Admin Dátum május 06, 2022, 19:36:03Gratulálunk @Várda64 ! Ez a siker nélkületek nem jött volna össze!  :beerchug:

Hogy legyen kerek a sztori, most már legyen meg az a második hely. ;)

Köszönöm a Vitéz társaim nevében is!  :beerchug:

Szerintem a mieink tegnap sportemberhez méltatlanul berúgtak  ;D , de üsse kő, legyen! Mondjuk ha valaki nekem ezt mondja négy évvel ezelőtt hogy itt leszünk, mikor négy sittel, 0:11-es gólkülönbséggel, rúgott szöglet nélkül rajtoltunk az NB I-be, ... hát magam kísértem volna be a diliházba.  :D

Ez tényleg szép eredmény, sőt bravúr. A nagy talány azonban a következő szezon lesz, kíváncsi vagyok mi lesz a megoldása Révésznek az új szabályozásra.
Addig is élvezzétek ki az ízét(nem hiszem hogy még egyszer összejön)! :beerchug:

Idézetet írta: curpy82 Dátum május 06, 2022, 22:04:47Ez tényleg szép eredmény, sőt bravúr. A nagy talány azonban a következő szezon lesz, kíváncsi vagyok mi lesz a megoldása Révésznek az új szabályozásra.
Addig is élvezzétek ki az ízét(nem hiszem hogy még egyszer összejön)! :beerchug:

Az a helyzet, hogy a jelent kell élni, s örvendeni a pillanatnak.  ;)

Azt gondolom, hogy Révész egyébként túlhisztizi a jövő évi reformokat.
Megcsinálja a selejtezőket a Várdával zömében légiósokkal. Ha megy 3 kört (óriási lenne), akkor megtartja a légiósok zömét, mert már megérte. Ha kiesik az első kanyarban, akkor elküldi a légiósok egy részét, és itt nem az fog dönteni, hogy kik a jó légiósok, hanem az, hogy kinek a szerződését lehet augusztusban a legjobb feltételekkel felbontani.
Benne van, hogy a gazdagok felé (Vidi, Honvéd most már Újpest - Fradit nem hiszem) elad 1-2 játékost még augusztusban a kupakiesés után.

Szerintem ő nem csak sportszakmailag, hanem üzletileg is átlátja a helyzetet, és meghozza a jó pénzügyi/szakmai döntéseket most is. Más kérdés, hogy ő nem így építené tovább a Kisvárdát - ha ezen behisztizik (nem a várdaiak tehetnek róla), akkor legfeljebb lelép. na akkor lesz bajban a klub, mert ilyen manust nem egyszerű leakasztani, mikor a piacon Sallói, meg Kovács Zoli szintű sportvezetők bohóckodnak.
Írom mindazok ellenére ezt, hogy bizony sokszor arrogáns, a taplóság szélét súrolja a stílus és ezért lehet antipatikus az ember...-megjegyzem a civil életben magam is ilyesmi, szókimondó csávó vagyok: ez egyfajta jó védekezés a sok hülye ellen....szétszedik az agyamat a hétköznapokban bassza meg.

Már most tudom, hogy Cirkovic, Prenga és Asani tuti, hogy lelépnek...
Ez még csak a kezdet. A Kisvárdánál a legtöbb játékos csak egy évre kap szerződést, hogyha gyenge képességű akkor nem kell vele vesződni a továbbiakban. Ha jobb, akkor meg vagy lelép vagy megpróbálják maradásra bírni. A felsorolt 3 a jobbakhoz tartozik, ráadásul 2 a védelemből.

Az a baj, hogy ebben a történetben ennyi volt. Ennek a csapatnak minimum az 50, de inkább 70 százalékát elviszik. Szerintem Révésznek már nincs meg hozzá a kellő motivációja, hogy új csapatot építsen, ráadásul az új játékosok beépítése egy hosszabb folyamat.
De nincs ezzel gond, mi az NB II-be is ott voltunk a csapat mellett.  ;)

Idézetet írta: curpy82 Dátum május 07, 2022, 11:10:50Már most tudom, hogy Cirkovic, Prenga és Asani tuti, hogy lelépnek...
Ez még csak a kezdet. A Kisvárdánál a legtöbb játékos csak egy évre kap szerződést, hogyha gyenge képességű akkor nem kell vele vesződni a továbbiakban. Ha jobb, akkor meg vagy lelép vagy megpróbálják maradásra bírni. A felsorolt 3 a jobbakhoz tartozik, ráadásul 2 a védelemből.

Az első kettő már le is lép. Igazam lett.
https://m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-bumba-prenga-es-csirkovics-is-tavozik-kisvardarol-2899009