Kisvárda FC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



2021/2022: OTP Bank Liga NB I. 2. hely

2020/2021: OTP Bank Liga NB I 5. hely

2019/2020: OTP Bank Liga NB I 8. hely

2018/2019: OTP Bank Liga NB I 9. hely

2017/2018: MerkantilBank NB II 2. hely (feljutás)

A Kisvárda aztán tényleg előre ment az elmúlt években és nem hátra :) Ez most 99,99 %, hogymegszakad :)  arra kell vigyázniuk, hogy ne egy reccsenés következzen, hanem csak egy kis ereszkedés.

Úgy gondolom Keletre is kell egy csapat! A Nyíregyháza hosszú évek óta a másodosztályban 'tengődik'. Kis guglizás után meglepett, hogy ők maximum csak 4 szezont tudtak zsinórban az elsőosztályban eltölteni, a Várda rögtön felülmúlja őket 'megkapaszkodás' szempontjából. Sőt nem csak ebből, hiszen ott az érem + kupaindulás kombó, ami nagy dolog :ok:

Nagyon jó, hogy kis utazással a szabolcsiak, szatmáriak, beregiek megnézhetik a Fradit, az Újpestet, a Honvédot és biztos vagyok benne, hogy a stadionban lesznek olyanok is majd a következő szezonban, akik lehet még 20-25 éve látták utoljára a Vasast.

Gyerekek, ezt is megéltem! Még pár óra és Kisvárda kilép az európai nemzetközi porondra. Remélem sikeresek és szerencsések leszünk a nyitányt illetően, de lesz ami lesz, ezt már nem veheti el tőlünk senki.
Az esélyeket illetően nekem összességében nincsenek rossz érzéseim, melyről itt írtam is egy pár sort.
Remélem olyan eredményt érünk el ma, hogy a visszavágónak, melyen természetesen ott leszek, még legyen értelme.

Csak a VÁRDA!  :beerchug:

#78 július 21, 2022, 18:13:46, LosGabos
@Várda64 , tovább folytatódik az álom!  :great:

Hol lesznek a meccsek a csoportkörben? Debrecen vagy Miskolc?  ;)

Megcselekedtük amit a haza megkövetelt!



Gratulálok Pisti! Csak így tovább!  :great:

Szinte hihetetlen, de igaz: a nemzetközi porondon egyedüli magyar csapatként 100%-ak vagyunk!  ;D  ;D  ;D ( Egy hétig biztosan)


Egy nagy kaland ezzel a mérkőzéssel véget ért, de úgy gondolom, hogy újoncként a nemzetközi porondon nyújtott teljesítményünkért sem kell szégyenkeznünk. Büszke vagyok a CSAPATRA!  :great:

Lehet sok mindent mondani a Kisvárdára, de az fix, hogy szerintem az egész ország büszke volt erre a csapatra, és nem csak itt a keleti végeken. Szívvel-lélekkel, mindent beleadtak, és tényleg jó volt látni, ahogy tökösen, dominálva fociznak a hazaiak. 2-0-nál még élt a remény, sajna a végére elfogyott a csapat. Ez a Molde meg gyilkos egy csapat, első félidőket átalussza, a másodikban mindig villan.

De amúgy nekem az tetszett, ahogy a Kisvárda beletett apait-anyiat, mindenki küzdött, önzetlen focit láttam, ha a Fradi fele ennyire lett volna tökös ...

Gratulálok a Kisvárdának! Jók voltak tegnap is, és meggyőződésem, hogyha kinn 1:0 után nem akarnak egyenlíteni, hanem tartják a taktikát, akkor még nagyobb sikert érhettek volna el! Szerintem ez csak a nemzetközi meccsrutinon ment el.

Jó lenne, ha ez a mentalitású csapat ebben a szezonban is kvalifikálná magát, most már vannak pontjai is a klubnak! Talán 3-4 éven belül ez a projekt basszus odaérhet csoportkörbe is. Meggyőződésem, hogy a Wolfsberg a Moldéhoz képest kismiska...na jól van!

Idén egész türhető a klubcsapataink teljesítménye, s a Vidiben is látok potenciált a Köln ellen! A Fradinak meg kötelező lenne az EL!

Mégegyszer grat és köszi Várda!