Sportfogadás az életünk > Szerencsejáték-ipar

Fizetős tippadók

<< < (2/21) > >>

TiB:

--- Idézetet írta: BvB_09 - Március 30, 2020, 06:00:50 am CEST ---Nem vagyok a dolog mellett, félreértés ne essék. De, ha egy kicsit ért a dologhoz valaki (mert vannak ilyenek), akkor kitünő extra bevételi forrás.

--- Idézet vége ---

Én azt gondolom, hogy ha tiszta lenne ez a piac, tehát tényleg valódi profik árulnák a tippjeiket extra bevételi forrásként, azzal semmi gond nem lenne. Sőt, segítség lenne a fogadásra vágyók egy rétegének. De nem ez történik, hanem olyan cigánykodás megy, ami szerintem már büntethető kategória a fogyasztók megtévesztése miatt. Sok esetben biztos profit az ígéret, amit hiába korrigálnak az ÁSZF apró betűjében, ha hamis információkkal árulják a szolgáltatást.

Knapp:

--- Idézetet írta: ede - Március 29, 2020, 22:00:30 pm CEST ---Ha már annyira jól tippel valaki, akkor miért árulja, miért nem játsza meg, miért nem lesz belőle milliomos ? Hát noormááális az ilyen.
Vagy inkább arról szól, hogy az emberek egyik fele hülye, a másik fele meg abból él, hogy az egyik fele hülye.

--- Idézet vége ---

Mert így kisebb kockázattal tehet szert kiegyensúlyozottabb bevételre.
Ha képes is 5-10% profitra hosszú távon, akkor is milliókat kell havonta megforgatnia egy tisztességes fizetéshez.
Ha beszedi egy részét előfizetési díjakból, akkor nem kell annyi (vagy semennyi) saját pénzt kockáztatnia.

Én sem vennék mástól tippet (egyedül is el tudom baszni a pénzem, nem kell ehhez segítség), de ha elfogadjuk, hogy a sportfogadáshoz érteni kell és a tippünk egy "szellemi termék", akkor miért ne lehetne megpróbálni eladni?

Mondjuk ahol nem vezetik folyamatosan a ROI-t/profitot, illetve nem publikàlják utólag az összes tippet (nem csak a nyerteseket), onnan egyből menekülni kell.

De hogy mondjak előnyt is: ha valaki fegyelmezetten megrakja fix téttel a megvásárolt tippeket és cserébe nem lövöldözi el a pénzét mindenfajta szir-szar fogadásra, az még jól is járhat (kevesebbet veszíthet), mert kap egyfajta money managementet automatikusan.

És szerintem ha berángattak valakit egy előfizetésbe, akkor azt tényleg megpróbálják jó tippekkel ellátni, hogy hosszabb távon is előfizető legyen.

De összességében inkább az előfizető segít a tippadónak az évenkénti 3 nyaralás kigazdálkodásában és nem fordítva.DeedPool:
Sziasztok! Tud valaki valamit a tippmixtippek1x2 prémiumjairól? (Pénzmágnes, Bázis.. .stb). Az ingyen tippjei szépen jönnek és belátom a pénzmágnsese aszteltenisz tippjei is szépen jönnek (ha igaz) amit amúgy kipróbáltam én is és egész könnyi az asztalteniszt kiismerni. A profil képe amit rendre rá tesz a szelvényeire védjegy ként azt tudom hogy egy külföldi oldalról nyulta le (google képkereső forevor). De a tippjei attól még jöhetnek, de az ár amit elkér ezekért a prémium tippekért... Próbáltam szétnézni a neten, de sehol sem találtam róla buktatót, vagy vélmenyényt avagy nem találtam olyan embert aki tag volna (emailba kapják a tippeket).

Admin:
Ha nem találsz negatív reklámot a neten róluk (tudod az internet nem felejt), akkor szerintem hitelesek. Lehet megér egy próbát.

Adam2000:
Sziasztok! Valaki ismeri az okfogadas nevű tippadó oldalt? Szerintem megbízhatóak lehetnek, mert nem híresztelik magukról hogy tuti tippeket adnak, fenn van az összes tippjeik amik elég magas szorzójúak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése