Olimpia napi tipp - július 24.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Olimpia napi tipp - július 24.

Van egy tipped erre az olimpiai napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 forint/nap) részesülhet!



Olimpia, kerékpár ffi egyéni országúti mezőnyverseny 2021.07.24 04:00

Ki nyeri a versenyt?
tipp: Pogacar
odds: 5.25
iroda: tippmixpro

Ezt már pár napja tettem őszintén szólva, de talán normál tippnek a top3 2.40-ért az igazi ide. Nyilván sok esélyes van, de mi szól mellette?
Mindenki tudja kiről van szó, bombaformában van, a pár napja véget ért Tourt imponáló fölénnyel nyerte. A pálya kedvezhet neki, csak olyan nyerhet itt aki hegyre is jól megy, a vége előtt kb. 30 km-el is van egy nagyon meredek, nehéz, bár rövid emelkedő és még utána is, a vége előtt nem sokkal megint van emelkedő, az egész pálya dimbes-dombos, amolyan japános. Persze valahol lutri, a párás meleg + a szinte teljesen ismeretlen pálya, körülmények, nem szoktak Japánban versenyezni a legjobbak enyhén szólva  :)
A szlovének ezzel a Pogacar, Roglic párossal  ( + Tratnik, Polanc kiváló segítők )azért simán harcban kellene legyenek az aranyért, ahogy olvasom motiváltak is, nyilván szeretnének Szlovéniának egy aranyat mert túl sok nem lesz nekik az Olimpián.
Pogacart tudjuk milyen állapotban van, Roglicot viszont nem, pedig neki talán még jobban fekszik a pálya. A szlovén szöv.kap. azt mondta Roglic még nem 100%-os, szóval talán inkább Pogacarra "tesznek" itt ők is, de azt is nyilatkozta a szlovén kapitány hogy "nem állíthatok mást mint hogy két ilyen kerékpárossal a győzelemért megyünk".
A legnagyobb ellenfél talán Van Aert, ha nem tudják leszakítani a szlovének a végéig akkor ő nyerhet nagy eséllyel.
Meg persze van csomó más, kisebb esélyes egyéb országokból, hadd ne soroljam fel ;)

Asztalitenisz - VEGYESPÁROS: Olimpiai Játékok (Világ) - 1/8 döntő
24.07.2021 04:15
Ionescu O. / Szocs B.-Pistej L. / Balazova B.
tipp:Ionescu O. / Szocs B.
odds:1,9
iroda:bet365

indoklás:a román páros régóta játszik együtt és már az Európa bajnokságon is jó formában voltak hiszen a későbbi győztestől kaptak ki,pedig  2-0-ra is vezettek ellenük.A szlovák páros viszont eljutott a döntőig,de ott még szettet sem tudott nyerni Qiu D. / Mittelham N. duó ellen.Egyénileg is jobbak a románok és csapatként is jól funkcionálnak és ritka esély,hogy nem ázsiai kettős az ellenfél.


Foci
Kina nok v Zambia noi
2
15.00
Bet365

Kina ottel, Zambia hettel kapott ki, ez alapjan az azsiaiak tunnek jobbnak, de lott gol nelkul maradtak, mig az afrikaiaknal meg triplazo is volt. Az eroviszonyok kialakulasahoz kell a teljes csoportkor, de az latszik, hogy e ketto kozul egyik sem jut tovabb. Zambia gyozelmet varom, az elso meccsen lott 3 goljuk miatt.



Vívás - férfiak (Unibet ajánlat):                           
                              
                           
                              

Lövészet - nők (Unibet ajánlat):                        
                        
                        

Súlyemelés - nők (Unibet ajánlat):                        
                        
                        

Íjászat - Vegyes csapat (Unibet ajánlat):                        
                        
                        

Lövészet - Férfiak (Unibet ajánlat):                        
                        
                        

Vízilabda Nők     07.24.     7:00

Japán N     -     USA N

Tipp: 26,5 gól alatt

Odds:1,83

Iroda:bet365

Indoklás: Japántól nem várok sok gólt(3-4)
az USA pedig szerintem az első meccsen nem fogja magát összetörni, fölényes győzelem így is meg lesz, de nem hiszem hogy 20 gólnál többet dobnának

Sziasztok!

Időpont: 2021.07.24. (10:30)
Esemény: Olimpia Női Foci (Svédország - Ausztrália)
Tipp: 1.félidő (döntetlen)
Odds: 2.30
Iroda: bet365

Már igen sokszor mérkőzött egymással a két ország női válogatottja. Több mérkőzésük az első félidőben döntetlenre áll de talán a legfontosabb az utolsó egymással játszott mérkőzésük amely egy bő hónapja volt ott a félidő és végeredmény is döntetlenre végződött. Ma inkább az első félidőt látom biztosabbnak a döntetlenre mert kicsit óvatoskodni fognak egymással.