Piramis - szabályzat és infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Admin Dátum október 20, 2021, 13:59:24
Piramis

A Piramisban ha valaki nyerni szeretne, nem szabad hibáznia! A 4 lépcsős kihívást teljesítők egyenlő arányban osztoznak a nyereményalapon.

Összdíjazás: 5 000 Forint

A nyeremény átvételéhez szükségetek van egy Skrilles számlára.

Mit kell tenned?

1. Minden héten két forduló lesz: hétfő-csütörtök és péntek-vasárnap lebontásban.
2. Az első fordulóban legalább 2-es eredő odds, a második fordulóban legalább 3-as eredő odds, a harmadik fordulóban legalább 4-es eredő odds, a negyedik és egyben utolsó fordulóban legalább 5-ös eredő oddszot szükséges összehozni, ez az odds mindegy, hogy hány meccsen jön össze.
3. A hibapontos (system 3/4, 3/5, stb.) tippek nem érvényesek.
4. DNB-es fogadás, illetve olyan ázsiai hendikep nem engedélyezett, ahol az eredmény lehet push is. A fogadásépítős tippsor sem érvényes.
5. Az oddsot a következő irodáktól lehet venni: Bet365, WilliamHill, Betfair (de az első választás után már nincs mód irodát cserélni a következő hétre/hetekre).
6. Aki hibázik, az kiesik a játékból.
7. A győztes az, aki mindvégig versenyben marad.
8. A tippeket minimum 2 órával a meccs kezdete előtt kell beküldeni.
9. Az előző pont miatt az élő fogadások nem érvényesek.
10. Módosítani a hozzászólásokat tilos! Létezik egy 5 perces tolerancia idő beküldéstől számítva.
11. Jelentkezés az első tipp beküldésével lehet.
12. A játékban egy fórumtag csak egy felhasználóval szerepelhet (követjük az IP címeket, s azonos IP címmel rendelkező játékosokat azonnal kizárunk a játékból).
13. A nyertes tippet idézéssel kell kiértékelni.

A kiértékelés megkönnyebbítése érdekében a tippet ilyen formátumban célszerű írni:

Sportág, időpont:
Esemény:
Tipp:
Odds:
Iroda:

Megjegyzés: Ezt a játékot nem a Sportfogadas.org szervezi, viszont a beérkezett nyereményeket mi fogjuk a játék végén utalni. Bekértük garanciaként. Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Hétfőtől (január 10.) indul a menet!

Ha bármilyen javaslat, ötlet van a játékkal kapcsolatosan, vagy akár kérdés, akkor azt ide lehet írni.


Idézetet írta: Bentley0917 Dátum január 09, 2022, 13:55:06Jelentkezem

Nem kell külön jelentkezned (Szabályzat, 11. pont). Az első tipped a jelentkezés.

Idézetet írta: Admin Dátum január 09, 2022, 12:45:02Ha bármilyen javaslat, ötlet van a játékkal kapcsolatosan, vagy akár kérdés, akkor azt ide lehet írni.

Nekem egy általánosabb jellegű kérdésem volna. Emlékeim szerint mostanában több játéknál is megszüntettétek a fogadásépítős tippsorokat. Ezt azért nem igazán értem, mert ha engedélyezve van az, hogy több tippből is összejöhet a kellő nagyságú odds, akkor miért teszünk különbséget aközött, hogy ezt a több tippet egy vagy több mérkőzésből szedi össze az ember?
(Ha esetleg valahol már volt erről szó, csak lemaradtam róla, akkor sorry.)

Idézetet írta: HT Dátum január 09, 2022, 19:15:06Nekem egy általánosabb jellegű kérdésem volna. Emlékeim szerint mostanában több játéknál is megszüntettétek a fogadásépítős tippsorokat. Ezt azért nem igazán értem, mert ha engedélyezve van az, hogy több tippből is összejöhet a kellő nagyságú odds, akkor miért teszünk különbséget aközött, hogy ezt a több tippet egy vagy több mérkőzésből szedi össze az ember?
(Ha esetleg valahol már volt erről szó, csak lemaradtam róla, akkor sorry.)

Ezt a játékot nem mi szervezzük, ezért nem tudunk érdemben válaszolni.

Nekem két kérdésem lenne. Első, egy adott fordulóban csak egy nap eseményeiből lehet ősszeállítani a tippeket vagy mehet több napból is?
Másik, hogy törölt/elhalasztott meccs esetén van e újratippelési lehetőség?

2022. 01. 10. 18:00
Labdarúgás, TÖRÖKORSZÁG. Super Lig

Fenerbahce - Adana Demirspor

Tipp:    Fenerbahce -1,5
Odds:    3.30
Iroda:  Unibet


Téves helyre írtam.

Idézetet írta: Hajdunorbert89 Dátum január 09, 2022, 23:02:07Nekem két kérdésem lenne. Első, egy adott fordulóban csak egy nap eseményeiből lehet ősszeállítani a tippeket vagy mehet több napból is?
Másik, hogy törölt/elhalasztott meccs esetén van e újratippelési lehetőség?

1. Az adott fordulóba (pl. hétfő-csütörtök) tartozó sporteseményekre lehet tippelni.
2. A minimális oddsot el kell érni, ha pedig egy eseményt törölnek stb. akkor megtörténhet, hogy az nem jön össze. Egyeztetni fogunk a játék szervezőjével, s majd adunk egy pontosabb választ.

Idézetet írta: Admin Dátum január 10, 2022, 14:50:301. Az adott fordulóba (pl. hétfő-csütörtök) tartozó sporteseményekre lehet tippelni.
2. A minimális oddsot el kell érni, ha pedig egy eseményt törölnek stb. akkor megtörténhet, hogy az nem jön össze. Egyeztetni fogunk a játék szervezőjével, s majd adunk egy pontosabb választ.

Meg is történt:

1. pont úgy ahogy írtuk

2. pont: törölt/felfüggesztett stb. esemény helyett lehet mást választani, viszont a kiírt minimum oddsot szemmel kell tartani, hogy az meglegyen.

Én annyi finomítást javasolnék, hogy a forduló utolsó napján elmaradt meccs helyett ne 2 óra legyen a határidő, hanem mondjuk egy. A többi nao oké, hisz a másnapiból is lehet válogatni. Viszont a zárónap ilyen szempontból necces, ha 7-kor kiderült, hogy elmarad mondjuk egy fél 9-re vagy 9-re kiírt meccs, akkor már elég nehéz pótlást találni, hisz majdnem vége a napnak. Főleg a kissé lagymatag hétköznapokon.

Két meccsből jött volna össze a 2,00, de az egyik mérkőzés elmaradt,a másik viszont jött. Ilyenkor a nyertes tippből származó odds érvényes marad és csak a másikat kell pótolni, vagy az egészet nulláról kell indítani?

Idézetet írta: Khedron Dátum január 10, 2022, 20:13:57Két meccsből jött volna össze a 2,00, de az egyik mérkőzés elmaradt,a másik viszont jött. Ilyenkor a nyertes tippből származó odds érvényes marad és csak a másikat kell pótolni, vagy az egészet nulláról kell indítani?

Csak pótolni kell a hiányt, amelyiket halasztották/törölték.

Kedves Admin,

Sikerült benéznem és szerdai meccseket tettem. Vesztes lett folytathatom a játékot és tippelhetek újra 2. kört vagy kiestem ?

@Lancer

Az a tippsor érvénytelen. Jöhet helyette más.