perkon tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tippek hétvégére:

http://data.hu/get/9635558/tippekapr0811.xlsx

Jövőhét elején eredmények elemzése.







Kisebb szünetet tartok a tippelésben, addig is továbbfejlesztem a rendszert még újabb szűrésekkel, próbálom gyorsítani az eredményfrissítést is. Tervezetten 3-4 hétvége maradna ki, utána a "nyári" bajnokságokra folytatódik a teszt.
Az eddigi kb. 1 hónapról (nem kevés meccs és tipp ez sem) pedig készítek majd egy összesített eredményelemzést.

A szünetben kicsit egyszerűsítettem a rendszeren: a 3 féle tippkiválasztási módszerből (ami 4 valójában, mert az elsőből 2 féle van) már nem képzek 9 féle tipptáblát, hanem marad alapból a 4 módszer: 1.Rendszer (R), 2. Total (T), 3. Forma (F) és 4. ELO (E).

Az 1. és a 2. gyakorlatilag ugyanaz, csak a 2. figyelembe veszi a sorozatmegszakítási szabályokat is. A Forma és az Elo is ugyanaz, mint eddig.

A 0-0 tippkategória helyett bevezettem a 2-3 gól opciót.

Mivel tudtam gyorsítani az adatbeolvasást, az eredményfrissítést és meg tudtam oldani a piaci oddsok bevitelét is, ezért a statisztikából képzett "fair" oddst most már össze tudom hasonlítani a piaci oddsal (már ahol lehet), és megjelölésre került ez alapján a value odds is, illetve a haszonelemzésnél már a piaci oddssal fog dolgozni a rendszer. Ahol nincs piaci odds, ott marad a statból képzett odds.

Készítettem még további szűréseket, statisztikákat (sorozatmegszakítás, value szűrés, illetve sima Elo pontok különbsége szerinti tippelés ,stb.)

Csak nemzeti bajnokságokat figyelek, de egyelőre max. 20 csapatos bajnokságokra van meg az alaptábla, remélem az európai idény kezdetésre (vagy az első 6 forduló utánra) megleszek a max 24. csapatos bajnokságokkal is.

Szeptemberig a "nyári" bajnokságokat figyelem, letippeltettem hétvégére is a rendszert: http://data.hu/get/9793909/tippekjun1820.xlsx

:cya:

 

További finomítás után újra letippeltetésre került pár "nyári" bajnokság a hétvégén.

Eredményelemzés: http://data.hu/get/9800711/eredmenyekjun1820.xlsx


Készítettem a tippekhez, táblákhoz egy rövid leírást a tippkiválasztásról és a jelölésekről.



ELO Rating továbbfejlesztésre került (hazai pályaelőny, és gólkülönbség beépítése), így újra le kellett tippeltetni a rendszert.

Ennek figyelembevételével a hétvége eredményelemzése: http://data.hu/get/9833782/eredmenyekjul0104.xlsx