Lacapi tippjei csokiországból

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Na, a Paris nyert, a city is vezet egyelőre. Oak és Dacsi bukta, Latzka Ummc -je még kérdéses, de már látom hogy a szarházi Bilbao szopat be, egy hét alatt másodszor. A lyon már 1-3 ra vezet, miért nem tettem rájuk 1-0-nál élőbe... Pláne hogy a reál is 2-0 ra vezet már. Lesz még gól!

Latzka nyert, a Bourges megszivatott, várom a nevet és emailcimet privátban!  :great:

Idézetet írta: Lacapi Dátum december 07, 2011, 22:02:19
Latzka nyert, a Bourges megszivatott, várom a nevet és emailcimet privátban!  :great:

Hármat is mondtam,  szóval nem ér! Ja és a 13-as kombik helyett inkább dobj fel valami belga totót ;) (Ott mennyi egy sor? :))

Itt még nem néztem... Bevallom az őszintét, az eurolottót már figyelgetem, az olyan mint otthon a hatos lottó, meg több lottófélét is láttam, de totóval még nem találkoztam. Na, a végére a Bilbao is elment, pedig én a mindentől féltem inkább. Amúgy ez csak egy "buliszelvény" volt, párszázas ajánlat  ;D .

Ma esti szelvényem!
Kettő már zöldbe van, meg a dinamo moszkva - Myszina is jó, 2-2 jelenleg, igy a +1,5 hendivel már jött. Egyébként ezek az 1,30 fölötti hazai oddsos röpik mind nagyon szorosak, fogom figyelni eztán.

Idézetet írta: Lacapi Dátum december 08, 2011, 17:56:51
Ma esti szelvényem!
Kettő már zöldbe van, meg a dinamo moszkva - Myszina is jó, 2-2 jelenleg, igy a +1,5 hendivel már jött. Egyébként ezek az 1,30 fölötti hazai oddsos röpik mind nagyon szorosak, fogom figyelni eztán.

21-es kombi jött össze, délutáni első felindultságból. A vasas az első meccset kopirozta, az első szettet még 25-22-ig vitte, így bőven ugrották a 39,5 pontot. A moszkva-Muszina meccsen is az előző meccsek alapján döntöttem, a hazai 1,3 körüli odds a röpiben sokszor okozott már csalódást, illetve az oroszok az első mecccsükön is alulmaradtak, míg a belgák simán nyertek. A horvátok lényegesen nagyobb különbséggel nyertek eddig az azonos ellenfelek ellen, így ez is adta magát. A dánok hendijét először kicsit magasnak tartottam, de biztam benne hogy megerőltetik magukat. A Galata - Praga meg csak ránézésre került rá, pedig a tegnapi kosaras bukták után lehettem volna ovatosabb, főleg a többi magas odds mellett, csúf lett volna ha ez viszi el!  :ok: Egyetlen szépséghiba, hogy kistétes szeló volt...

Ma a vizieb 3. helyéért 8-6-nál, a 3 és 4. negyed közötti szünetben tettem ezt a kis aranyost! Mindig bizni kell!!!!

Remélem nem lesz ujra nagy befürdés a vége!

2012. 02. 11.

MKB Veszprem v Vive Kielce (kézi BL)                Veszprém       1.25
Szeged v Szolnok (vizilabda)                               Szeged          1,3

eredö odds: 1,625
tét: 10 euro
iroda: Bet365

Azt hiszem egyik sem lehet problémás, az MKB itthon kell hogy nyerjen, még akkor is ha néha sdaját közönségük elött nehezebben megy mint idegenben. A szeged pedig - a Szolnok elörelépése ellenére is többek közt - a bajnokság egyik titkos esélyese. A Honvéd-Vasas uralom után nagyon úgy fest, vidéki következik, az Eger-Szeged-Szolnok hármas hamarosan uralhatja a vizivilágot. 

Idézetet írta: Lacapi Dátum február 11, 2012, 11:59:30
Remélem nem lesz ujra nagy befürdés a vége!

2012. 02. 11.

Szeged v Szolnok (vizilabda)                               Szeged          1,3


Kedves Tisza-parti fiúk: szopjatok le hogy már megint leikszeltetek, mocskos bundás köcsögök! Hogy a Szeged az Egert legyüri, a Szolnok ellen meg vezetni se képes...  :redchug: :fakk:

#84 január 15, 2013, 09:43:27, Lacapi
 :bash: Közel egy éve nem irtam ide... Röviden: mostanában nem sok időm volt a fogadással foglalkozni, itt a fórumon se voltam olyan aktív mint előtte. Mindehhez egy munkalehetőség miatti időhiány és a belgiumi állapotok is hozzájárultak: kedvenc fogadóoladalaim csak különböző trükkökkel voltak elérhetőek, és ehhez egy idő után már nem volt türelmem. Ma viszont jött egy email interwetteneéktől, hogy megdobnak 3000 ungarische forint bónusszal. Gondoltam ennek úgyis mindegy, mert nem tudom használni az oldalt, de láss csodát: be tudtam lépni! Ezen felvillanyozódva tettem is fogadást, és eldöntöttem, beírom ide is!

Dél - Korea - Szlovénia              kézivb      HC (szlovénia -4,5)      2          1,85      1000 Huf     27 - 32      :ok:
Ausztrália - Magyarország         kézi vb     HC (Auszi +23,5)          1          1,85      1000 Huf     13 - 43      :noway:

Szerintem a koreaiak gyengébbek mint voltak az olimpián, szerintem a két fiatal csapat közül az európai "hadszíntéren" otthonosabban mozgó szlovénok hozzák az 5 gólos különbséget. Itt egy  rohanós meccsen egyébként az 54,5 gól overt is erősnek látom, egy 31-26 körüli végeredmény sem elképzelhetetlen.
A mieink pedig jók, jobbak mint az ausztrálok, ez kétségtelen, ugyanakkor egyiptom ellen is volt hogy kiengedtünk, és nem hiszem, hogy itt most kivégeznénk az asuztrálokat, egy 15-20 gól különbséggel fogunk nyerni, szvsz több nem lesz közte.

#85 január 16, 2013, 07:30:27, Lacapi
A tegnapi felemás eredmény után ma e hármas kombiba fektettem:

Macedónia - Iceland                         2          1,40             :ok:
Dél - Korea - Fehéroroszország        2         1,45             :ok:
Algéria - Egyiptom                             2         1,35               :noway:

Eredő: 2,74 Tét: 1400 Huf

A koreaiak most gyengék, a fehéroroszok lenyomják őket simán. Izland nem gyengült sokat, viszont a macedónok nem túl veretesek jelenleg, így ez sem lehet kérdéses szerintem. A legjobban az afrikai "házirangadótól" tartok, de azért egyiptom ott is magasabb szintet képvisel.

Nem hiába féltem a büdös egypt-ektől, képesek voltak 5 gól pluszról ikszre "menteni" a meccset!  :fakk2:

#86 január 17, 2013, 08:59:59, Lacapi
Mára egy kombi:
Tunézia - Brazilia                      1         1,25      :noway:
Chelsea - Southampton             1          1,25      :noway:

eredő: 1,5625, tét :1000

És két egyes:
                             
Németország - Montenegró             HC Mont. +3,5           2        1,85    :noway:

Chile - Katar           HC Chile +2,5            1           1,90    :noway:

A fenti kettő papír, kérdés hogy jön e kombiban mindkettő? A single tippeknél nálam mindkét meccs simán is lehet az esélytelenebb csapaté, így a HC inkább biztonsági tipp. A németek korántsem olyan erősek mint néhány éve, előbb utóbb a focihoz hasonlóan itt is be kell látniuk, hogy jók a légiósok, de nincsenek saját tehetségeik, akik a válogatottban jók lennének. A másik meccsen meg én elhiszem hogy Katar készül a következő kézi VB-re (meg focira, meg kosárra, de lassan már az északi összettettre is  ;D ), de én chilét lehet még simán is megteszem 3,75-ért egy kis pénzmaggal, szerintem itt van esélyük a győzelemre.

Egyszínű nap lett... Mindenbe belenyúltam amibe lehetett. Ezek alapján ma a kézi vb-n mi nyerünk - vagy ikszelünk -, a fehéroroszok legyőzik a szlovéneket, a lengyelek meg a szerbeket  ;D Mondjuk ha így folytatom a bónuszom oda is lesz ma  :'(

#87 január 19, 2013, 12:40:10, Lacapi
Na a jól sikerült tegnapi nap után, lássuk mára mit adott a tétlap...

Atletico Madrid - Betis                                          1        1,40     :ok:

Szlovénia - Fehéroroszország      HC Fo. +3,5       2          1,90    :ok:
Spanyolország - Magyarország    HC Mo. +3,5       2          1,90    :noway:

Ma a madrid a "tuti", így az megy a másik kettővel két kombiba a maradékból, így lehet hogy ma este megint befejeződik a naplóm egy időre... :D A fehéroroszok meglephetik a szlovéneket, ezt nem is oly rég már eb -selejtezőn meg is tették, akkor - igaz hazai pályán -de hattal legyűrték a szlovénekt. A szoros eredmény most is benne van. A m ieink meg mégegyszer nem kaphatnak ki kilenccel, a védekezést össze kell szedni és a lerohanást -amiben nem birtunk a horvátokkal - megakadályozzuk, nem lesz 3-nál nagyobb különbség. Persze a spanyoloknak dőlhet a hazai pálya, de akkor is.

PS: Pedig hányszor megfogadtam már hogy magyarokra -de ellenük se - nem fogadok...  ::) 
                            II
                            II
                            II
                            \/

És már megint milyen hülye voltam... Erre mondják hogy okos ember a más hibájából is, buta a sajátjából se tanul! :bash:

#88 január 20, 2013, 14:09:23, Lacapi
Na akkor:

Liverpool -  Norwich                                      1        1,30     :ok:
Bayern - Fürth   HC 0-1                                 1        1,33     :ok:
Magyaroroszág - Algéria                                1         1,30      :ok:
Fehéroroszo. - Szaúd-Arábia   HC (Fo. -4,0)    1         1,32       :ok:

Idézetet írta: Lacapi Dátum január 17, 2013, 15:05:53
PS: Pedig hányszor megfogadtam már hogy magyarokra -de ellenük se - nem fogadok...  ::) 
                            II
                            II
                            II
                            \/

És már megint milyen hülye voltam... Erre mondják hogy okos ember a más hibájából is, buta a sajátjából se tanul! :bash:
Kivétel erősíti a szabályt, ezért a szabály most is megszegve! Ha algériát se verjük el, jöjjenbek haza MOST!  :great:

Mondtam én!!!  :great:

#89 január 20, 2013, 22:24:58, Lacapi
Dánia - Tunézia                   52,5 fölött       1,32          30-23    :crazy:
Németország - Macendónia         1              1,52          32-27     :ok:
Brazilia - Oroszország                X,2            1,12          26-27    :crazy:


Egy kombiba, hagy fusson, mára focit igazán nem tettem, nem volt meg az érzés egyik meccsben sem.

Jól nyomták a fiijjukk, mind összejött!!!