Federer - Nadal Tippjáték

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tipp: Federer nyer 3-0-ra
Odds: 25

Utolsó 5 meccsüket Federer nyerte, emiatt most Nadalban alakulhatott ki mentális gát. Ez, a borús időjárás és Federer szokatlanul gyakran alkalmazott szerva-röpte játéka sokkolhatja Nadalt és a magasba repítheti Federert.

Tipp: játékok száma a második szettben: 10.5 felett
Odds: 3,60

A két gigász küzdelmében olyan régen született egy szettben 10,5-nél több játék , hogy egészen 2015-ig a bázeli kemény borításra kell visszamennünk, majd a 14-es ausztrál open gyepéig, ahol tie-break-et is játszottak. A magas játékszám igen csábító a szorzók alapján. Valamint  az újra itt lenne az ideje egy kiélezett küzdelemnek faktor is meggyőző lehet. A magas játékszámot, a második szettben várom 10,5 fölé, amikor egy lecsillapodott, azonos szintű játék lehetséges.

Nadal-Federer 
Federer +4.5 gém
odds:3.95

Federer legutóbbi négy egymás elleni párharcukat behúzta. Tavaly kemény pályán Kínában Sanghajban találkoztak, akkor Federer két mondhatni sima szettben nyert. Úgy gondolom most sem esélytelen ,persze salakon jobb esélyei vannak Nadalnak ,mégis látok esélyt arra hogy nyerhet Federer, ha mégsem biztos hogy egy vagy két gémnél többel nem maradna alul.

Federer R. Asian handicap +2.5 Sets
1.86

1. Szett Jatekok Szama 12.5 Felett
@5.60

Harom szettes Nadal gyozelmet varok de ha Federer megtudja ot valahol szoritani akkor az az elso szettben lesz hiszen az elmult egy evben a legjobb teniszet Roger altalaban a meccsek elejen jatssza. A sorra kihagyott breklabdak Wavrinka ellen arra engednek kovetkeztetni hogy egy szerencsesen kiharcolt tie-breaken tul Federernek ezen a meccsen sem lesz sokkal tobb eselye, de ha van akkor azt meg kell mar ragadnia a kezdo szettben ugy hogy lehozza az adogatasait...

Nadal-Federer
Tipp:4,5 szett felett
Odds:5,1

Egy Nadal-Federer klasszikus, ahol most Nadal a nagy favorit. Salakon főleg. Úgy érzem viszont hogy Federer nagy próbára kényszeríthetni Nadalt,főleg így hogy az eső miatt jól jött a szünet :) Így kipihenve és maximálisan koncentrálva megszorongathatja a salakkirályt. Úgy érzem benne van az 5 szett, ha Federer koncentrál a saját játékaira,és 1-1 jól irányzott breakkel vagy TB győzelemmel elhozhatja a szetteket.

Tipp: Nadal nyer 3-2re
Odds:7.50
Eddigi látottak alapján kemény meccsre lehet számítani, de Nadal formája kimagaslóan jól teljesít

Federer - Nadal

Fogadás szettre: 3-1
Odds: 18,0


Federer nagyon erős mentálisan, hihetetlenül össze tudja szedni magát a fontos mérkőzésekre. Márpedig most számára nem csupán ennek a tornának, de talán egész pályafutása során egyik legfontosabb meccse következik: ha nyer, minden bizonnyal megvan a Roland Garros elsőség is.

Szerintem a bukik nagyon benézték az oddsokat: ha esélyesebb is valamivel Nadal, biztosan nincs ekkora különbség a két játékos között.




Idézetet írta: horzol Dátum június 06, 2019, 14:44:29
Tipp: 28,5 game alatt
Odds: 3,50

Tükörsima Nadal gyözelmet várok sima 3 játszmában. Jelenlegi helyzetben Federer nem tudja felvenni a harcot Nadallal salakon.

Gratulálunk horzol! Nyereményed 5 000 Forint Skrillen keresztül.  :ok: