Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Vardar infók:

- Barbara Lazovic got a fracture on her left arm (which is her shooting arm).
- Alexandra Lacrabere also has small injury (no further information).
- Polina Kuznetsova is still on rehabilitation.



csak1tomi, mi szeretnénk inkább itt a fórumon maradni, így ha van érdemleges hír, akkor nyugodtan másold be, s a végén jelöld meg a forrást, de ne a linkek fóruma legyen ez. Köszi.  :cya:

#1671 szeptember 07, 2017, 12:44:36, SPF Infó
Mikler Roland: nagyon gyors lett a játékunk

    Budapest, 2017. szeptember 7., csütörtök (MTI) - Nagyon felgyorsult a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának játéka, arra törekszenek, hogy minél több gólt lőjenek - számolt be a tapasztalatokról Mikler Roland.


    A válogatott kapus az M4 Sport Sportreggeli című műsorában csütörtökön arról beszélt Skype-on bejelentkezve: érződik, hogy az új vezetőedző, a svéd Lubomir Vranjes érkezésével a korábbitól eltérő stílusú kézilabdát játszik majd a csapat.
    "Rengeteget futunk, nagyon gyors lett a játékunk. Arra összpontosítunk, hogy minél több gólt lőjünk, de egyelőre sokat is kapunk" - mondta, hozzátéve, hogy a visszarohanást még gyakorolni kel, a védelemnek és a kapusoknak e tekintetben is össze kell szokniuk. - "Azt gondolom, hogy nem lesz probléma, ha sok gólt lövünk, akkor az már csak gyerekjáték, hogy keveset is kapjunk" - fűzte hozzá mosolyogva.
    A saját feladatát illetően megemlítette, sokkal többet kell majd indítania, mert az a cél, hogy minél könnyebb és gyorsabb gólokat szerezzenek.
    Mikler Roland a felkészülésről elmondta, az első időszakban rengeteget futottak, erősítettek, "elég sokáig" nem vették elő a labdát, a finisbe érkezve viszont rengeteg labdás edzésük van, ugyanakkor továbbra is sokat futnak.
    "(Az új edző) a németes lendületet hozta be a csapatba, de úgy látom, hogy mindenki élvezi és megy előre" - utalt arra, hogy a játékosként világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes Vranjes korábban éveken át a német bajnokságban tevékenykedett.
    Az edzéseket a nyártól irányító tréner Mikler szerint próbálja egyensúlyban tartani a szigort és a lazaságot.
    "Amint elkezdődik az edzés, onnantól kezdve ő a vezetőedző és nincs más, csak amit ő mond, nagyon határozottan, nagyon komoly elképzelésekkel. Nincs jópofáskodás. Nyilván jó hangulatban telnek az edzések, tehát ez nem arról szól, hogy katonás rend van és nem lehet mosolyogni sem. Viszont amint lefújja az edzést, illetve előtte is akár még egy birkózás is belefér bárkivel, aki a földön nyújt éppen" - fogalmazott, majd úgy folytatta: ez neki nagyon tetszik, és biztos benne, hogy a csapat javára fog válni ez a kettőség is.
    "Meg az, amit ő hozott, az a rutin és tudás. Lehet, hogy az a pici, ami kellett, az most meglesz" - utalt a Bajnokok Ligája elmúlt idényeire, melyekben a Veszprém rendszeresen bejutott a Final Fourba, de BL-t nyerni nem tudott.
    Mint mondta, a hazai bajnokság és a kupa megnyerése mellett ezúttal is a BL négyes döntőjébe jutás a cél, de megjegyezte, hogy ez egyre nehezebb, mivel minden csapat erősít.
    "Ha már ott vagyunk, akkor merjünk nagyot álmodni. Ezt eddig is megtettünk, de most már azt gondolom, hogy mindenki be szeretné teljesíteni a nagy álmát" - hangsúlyozta.



Női kézilabda NB I - Vírusos fertőzés miatt elmarad a Győr-Vasas mérkőzés

    Budapest, 2017. szeptember 8., péntek (MTI) - Vírusos fertőzés miatt kórházban ápolják a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának több játékosát is, ezért elhalasztották a Vasas elleni, szombati bajnoki mérkőzést.


    "Jelenleg is több játékosunk kórházi ellátásra szorul, nem kockáztathatjuk a továbbfertőzés veszélyét, valamint a játékosok egészségét, testi épségét. Fontos megjegyezni, hogy ellentétben több hírportálon megjelentekkel, valószínűleg vírusos fertőzés okozza a tüneteket, de ennek pontos megállapítására csak a későbbiekben kerülhet sor" - idézte Bartha Csaba elnököt a klub hivatalos honlapja.
    A Bajnokok Ligája-győztes gárda szombaton 18 órakor hazai pályán fogadta volna a Vasast.

A kézilabdavilágban bombaként robbant a hír, hogy elhagyta a Ferencvárost a zöldekkel két bajnoki címet is szerző válogatott átlövő, aki a tavalyi 11. helyezett Budaörs csapatához igazolt, ahol 100% magyar kerettel és két nagytól elszenvedett vereséggel indultak az ősznek – Zácsik Szandra volt a vendégünk.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=583&v=EDG9v2x3hPI


Eloben lehet kovetni a bundat: Fradi - Bekescsaba

https://www.youtube.com/watch?v=2Osh5iylOWw



Győri Audi ETO KC dán légiósának, Anne Mette Hansennek kényszerpihenőt írtak elő az orvosok, miután a Siófok elleni bajnokin térdsérülést szenvedett.

A szeptember 21-i, Siófok elleni K&H Női Kézilabda Liga mérkőzés első félidejének utolsó momentuma egy időn túli szabaddobás volt az Audi ETO javára, amit Anne Mette Hansen végzett el. Csapatunk játékosa a lövést követően rosszul esett, utána pedig fájdalmat érzett a jobb térdében. A második félidőre nem is tért vissza a pályára, a mérkőzést követően pedig azonnal MRI vizsgálatra került sor a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban.

A játékos jelenleg Dániában tartózkodik, Győrbe való visszatérését követően kontrollvizsgálatra kerül sor, ezután tudnak az orvosok pontosabb véleményt alkotni a sérülés fokáról és a pályára való visszatérés lehetséges időpontjáról.

Anne Mette Hansennek jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk!

>:( :(

válasz ez előzőre keresztszalag sérülés meh :( szerintem fél év off de majd kiderül, proof:

Den danske landsholdsprofil Anne Mette Hansen er ude på ubestemt tid, efter hun blev skadet i en ligakamp for Györ.

I sin blot tredje ligakamp for det ungarske storhold Györ er den danske bagspiller Anne Mette Hansen løbet ind i en skade.

I torsdagens kamp mod Siofok, som Györ vandt 31-20, gik det galt for den tidligere København Håndbold-spiller. Efter kampen stod det klart, at korsbåndet var revet delvist over, og den kendsgerning blev dagen efter bekræftet af landsholdets fysioterapeut, Mikkel Hjuler. Det skriver DHF i en pressemeddelelse.

Idézetet írta: csak1tomi Dátum szeptember 27, 2017, 17:30:02
válasz ez előzőre keresztszalag sérülés meh :( szerintem fél év off de majd kiderül, proof:

Den danske landsholdsprofil Anne Mette Hansen er ude på ubestemt tid, efter hun blev skadet i en ligakamp for Györ.

I sin blot tredje ligakamp for det ungarske storhold Györ er den danske bagspiller Anne Mette Hansen løbet ind i en skade.

I torsdagens kamp mod Siofok, som Györ vandt 31-20, gik det galt for den tidligere København Håndbold-spiller. Efter kampen stod det klart, at korsbåndet var revet delvist over, og den kendsgerning blev dagen efter bekræftet af landsholdets fysioterapeut, Mikkel Hjuler. Det skriver DHF i en pressemeddelelse.

Szótárt elő srácok!  ;D

Laura Glauser terhes.