Focihírek fogadáshoz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nekik probléma, nekünk fogadási lehetőség?

Ha olyan hírt olvasol, ami jól jöhet a fogadásban oszd meg velünk!
Sok a sérült? Tiltakoznak a játékosok?

:beerchug:

Súlyos anyagi gondok a Boltonnál és a Burynél

Mindkét klub 12 pont levonással indította a szezont, köszönhetően a financiális problémáiknak. A fizetésképtelenség a Bolton esetében azt jelenti, hogy csak hét felnőtt korú játékosuk van, de még köztük is volt olyan, aki hétvégén tiltakozásból nem lépett pályára. Így történhetett meg, hogy a Bolton történetének legfiatalabb kezdőjét láthatta a közönség. Többen is most debütáltak a csapatban, az átlagéletkor 20 alatt volt. A fiatalos lendület elég volt egy 0:0-s döntetlenre a Coventry ellen, de vajon mi lesz a következő fordulóban?

Tranmere - Bolton
H 1.28  D 5.25  V 8.50


League One - Kiesik a csapat

Bury  1.02
Bolton  1.08
AFC Wimbledon  3.20
Accrington Stanley  3.75

Teljes kínálat az Unibetnél!

A Bolton fiataljainak a meccsek végére fogyna el a kondi? Fogadásban azért erre lehet építeni.

Eközben a Bury augusztus 23-ig kapott határidőt, hogy megfeleljen a liga pénzügyi elvárásainak, addig is fel vannak függesztve, így ma sem álltak ki a ligakupában. Tegnap volt egy közleménye a klubnak, hogy van egy ígéretes befektető, akit érdekel a csapat. Durva, hogy felhívással keresnek például edzőt.

Nézegettem a Bolton fiataljainak a közösségi oldalait, és azt látom, hogy ők nagyon motiváltak. Már is arra is büszkék, hogy kezdők lehetnek, szóval lehet hogy elpicsázzák őket szombaton, de mivel ennyire leírják az esélyeiket, már egyetlen góljuk is egész jól fizet.

Közben a kevés profi játékosukból az egyik, Erhun Oztumer elhagyta a klubot, és a Charltonhoz szerződött.

Tranmere - Bolton
Vendég csapat szerez gólt (1.92)

Andy Lonergan a Liverpool kapujában?

Szombaton délután Jürgen Klopp csapata a Southampton vendége lesz, és úgy néz ki újfent kapusgondokkal küzd a német mester. Alisson után Adrián is lesérülhetett, legalább is a hírek alapján, így eljöhet Andy Lonergan ideje, akit idén júliusban szerződtetett a liverpooli klub. A 35 éves hálóőr több angol klubban is védett, de a PL-ben még sosem lépett pályára.

Southampton - Liverpool

Mindkét csapat szerez gólt 1.73
Southampton szerez gólt 1.56
2.5 gólnál több lesz 1.60

A mérkőzés teljes kínálata az Unibetnél!

Adrián sérülése a Szuperkupán:


Kizárták a Bury-t, a Bolton haladékot kapott pénzügyei rendezésére.

Ismét megsérült Kevin De Bruyne

Megsérült, így biztosan nem léphet pályára csapata, a Manchester City Dinamo Zagreb elleni keddi (mai) labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésén Kevin De Bruyne.

   
A belga középpályás az angol klub közleménye szerint az Everton elleni szombati angol bajnoki összecsapáson szenvedett ágyéksérülést.
   
Azt egyelőre nem tudni, De Bruynének mennyi időt kell kihagynia, az együttes szerint az attól függ, "hogyan reagál majd a kezelésekre".
   
De Bruyne - aki a szezon első hét bajnoki mérkőzésén nyolc gólpasszt adott - az előző szezon nagy részében sérült volt, mindössze 31 mérkőzésen szerepelt.

forrás: mti