Ingyen pörgetések

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ha valakit érdekel a crypto gambling... a bitcasino.io-n van szerencsekerék. :)

December 10.-i nyerőgépverseny

Az Unibet Adventi Naptára ma exkluzív nyerőgépversennyel jelentkezik, amelyen 10 000€ és 30 000 ingyenes pörgetést oszt szét a 2000 legjobb játékos között. Olvasd tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Igame forog a kerék. Twin spin deluxe

Márián is forog a Jumanji nyerőgépen.

Idézetet írta: chabialonso Dátum december 10, 2018, 15:18:44
Márián is forog a Jumanji nyerőgépen.
jumanji magyaroknak nem jár

Kerestem a sportingbullos témát, de nem találtam rá. Szerintetek ezt a kaszinós promót mennyien tolják végig? 1000 pörgetés összejön?

Nem sok az? A vegen mindig belassul, es most sem eri el meg a 300-at (ma neztem, de lehet h frissites elott).

a Multkorinak, ami még az összeolvadás előtt volt valami 600-700 közötti pörgetés lett a vége ha jól emlékszem. 1000biztosan nem volt.

Nem tudom, elsőnek 800-1000-t akartam a kérdésbe írni. Először tolok ilyen promót, vagyis vettem részt korábban is, de nem azzal a szándékkal, hogy én most heteken át tolom. Most 282 pörit ír 1774 játékosra. A joker kimaxolása után pár nap alatt kihullott a fele.

Hát igen, csak sajna a vége fele már valóban nagyon lassan fognak kihullani az emberkék, mert aki odáig elvitte az valósziníűleg vagy eleve minden nap játszik, vagy szánt szándékkal ezt a promót követve forgat. Őszintén szólva nem is értem, ki az aki mondjuk 31.én bukja el ezt az egészet. ;D

Betfair-en is beindult a karácsonyi promó:
https://promotions.betfair.com/viral-xmas-snowglobe/?returnUrl=https://www.betfair.com/sport/

Mindkét számlámon nyertem, ebből gondolom azt, h mindeki nyerni fog. Két ajándékot adnak: 1. 5 FS a Jingle Bells-re. 2. EUR 10 exchange-es BL fogadás után (1.2 min odds) EUR 5 freebetet a sportsbook-ra.

nekem nem nyertet adott  ;D

Nekem is...  :'(

"UNLUCKY!
YOU DIDN'T WIN ANY OFFERS TODAY
BETTER NOT POUT – TRY OUR FANTASTIC NEW GAMES INSTEAD"

az unibetes adventi naptárral foglalkozik vki? mondjuk nem csoda ha nem, de ilyen ajánlatokat.. 9K értékben játsszál kaszinóba, és akkor kapsz egy 1500as fogadást, amit még ki tudja hányszor meg kell forgatni  ;D :beerchug:

Ilyen komolytalan adventi naptárakkal ahol nekem a fogadónak kellene folyamatosan megajándékoznom az ajándékozót,hát inkább kihagyom.