Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!

November 11 és 17 között minden nap nyerhettek egy-egy Sportingbet ajándékcsomagot.

Teljesítsétek a napi feladatokat, s tiétek lehet a napi nyeremény.

Íme a Sportingbet ajándékcsomag tartalma (eredeti Wolves mez, tollak, pókerkártya):



Kövessétek ezt a fórumtémát minden nap, s legyetek a nyertesek közt! Sok sikert!  :beerchug:

Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat - Hétfő, November 11!

Osszátok meg a Facebookon az alábbi bejegyzést (nyilvánosan), s azok közt akik ezt megteszik kisorsolunk egy ajándékcsomagot!

https://www.facebook.com/sportfogadas/posts/10151714445996497

Kezdetben viszont nyomj egy "Like"-ot Facebook oldalunkra.

Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat - Kedd, November 12!

A Sportingbet online fogadóiroda a magyar piac legelső szereplői közé tartozik.

Írjátok le véleményeiteket a Sportingbet irodával kapcsolatban. Mi tetszik? Mi nem?

Mit javasolnátok az irodának annak érdekében, hogy megfeleljen az elvárásaitoknak?

Ha már van/volt Sportingbet számlád, akkor valószínű, hogy van némi tapasztalatod velük, így nem olyan nehéz válaszolni a fentiekre.

Ha még nincs Sportingbet számlád, akkor nyithatsz egyet ITT, illetve arról írhatsz, hogy számodra mi a fontos egy fogadóiroda kiválasztásakor, s mit vársz el a Sportingbettől annak érdekében, hogy náluk játssz?

Ne felejtsétek: javaslatokra is szükség van!

Azok közt akik ma leírják véleményeiket a Sportingbetről ebben a témában, kisorsolunk egy ajándékcsomagot (1xWolves mez, toll, pókerkártya)!

Követelmények:
- konkrét vélemények/javaslatok
- minimum 5 sor
- kötelező minimum 1 javaslat

Sorsolás: szerda reggel!

A Sportfogadas.org üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy ne vegyék figyelembe azon bejegyzéseket, amelyek nem felelnek meg az elvárásoknak.

Ide jöhetnek a vélemények/javaslatok!  :ok:

Én sajnos készpénzt nem utaltam a Sportingbetre, de már nagyon sokszor játszottam ott különböző kaszinó és sportfogadás bónuszokkal!:-)
Nagyon szép és átlátható az oldal felülete,nagyon sok promóciójuk van minden "szakterületen"!
A sportfogadásnál nagy a választék,sok az élő fogadás, sok a választási lehetőség!!!
Ezt az oldalt én csak ajánlani tudom mindenkinek!És ha alkalmam nyílik rá, rögtön utalni fogok rá!!!!:-)

Itt kezdtem netes pályafutásom, így különösen közel áll hozzám az iroda. Bár sokkal jobb irodák is vannak a piacon, a sportingbetre nem tudok haragudni a hibái miatt és mindig visszatérek.

Negatívumok:
-Átlagos vagy az alatti szorzók.
-Maestroval nem lehet befizetni. (Szívok vele mióta BP bank ezt küldte a lejárt electron helyett-és még mindig lusta voltam sima classic-ra váltani)
-Az élő fogadás sokszor kevés. ( Pl. szöglet over/under-t nem lehet rakni, de hogy ki lövi a következőt azt igen.) persze élőre ott a bet365
-Chat "elrejtése", tudom két kattintással több az elérési út, de akkor is...
-Az elcsúsztatható U/O ill. HC  NBA line-ok megszüntetése


Pozitívumok:
-Rengeteg bónusz lehetőség, évente van legalább egy nagy 20-30 ezres bónuszuk
-A havi bónok - 40.000 Huf kiforgatásának a lehetősége (Knapp féle módszerekkel)
-Ingyen pörgetések a kaszinóban (nem kell szívni a 25-30x-os forgatási követelményekkel)
-Bonus club


Javaslat: Maestroval szintén lehessen befizetni + skrilles kifizetések gyorsítása.


Bónusz: A bónusznaptárnak már a puszta létezése is dicséretet érdemel, és még a szigorítások ellenére is azt kell mondanom, hogy a "folyamatos bónuszok" kategóriában verhetetlen. Észrevételként annyit jegyeznék meg, hogy a kölcsönös bizalmat erősítené, hogyha a hónap elején kiadott naptár hó közben nem, avagy kisebb mértékben módosulna.

Oddsok: Alapvetően nincsen vele probléma, hozza a piaci átlagot, egyetlen "bajom" vele, hogy a favoritok talán a szükségesnél nagyobb mértékben vannak alul árazva.

Élő fogadások: Kínálat számomra megfelelő, viszont, aki komolyabban foglalkozik élő fogadásokkal, ő talán hiányolja a gólok száma o/u 0,5-öt, és egyéb, szélsőségesebb határokat (amik gyakran nem szerepelnek), illetve, szerintem túl hamar lekerül élőben a több góllal vezető csapat a listáról (ez ugyebár azzal is van összefüggésben, hogy eleve alacsony oddsról indul). Szóval, összefoglalva, szerintem tovább bent lehetne hagyni az esélyes kimeneteleket, a többi irodának is belefér, s nem is biztos, hogy veszteségük képződik rajta.

Összességében rendben van az iroda, ha ajánlanom kéne egy barátomnak, nyugodtan tudnék aludni, s szerintem ez mindent elmond! ;)


Számomra a top 5 irodában benne vannak,de némely dologban azért lehetnének jobbak:
Jó lenne, ha lehetne például kézilabdában félidei eredményre tippelni.
Nem lenne rossz ha lenne például kosárlabdában vagy 3 féle ponthatár vagy 3 féle hendikep megadva.
Jó lenne, ha lehetne olyan szelvényt csinálni, hogy betutizik az ember egy pár meccset és ahhoz ír még pár meccset kombinációba(bár ezt a lehetőséget más irodáknál is hiányolom-összesen egyről tudok amin ezt lehet).
Amúgy tényleg nem rossz, sokmindenre lehet fogadni(még noname izraeli női focira is), valamint a bónuszok is eléggé megfelelőek.

Évek óta játszok a Sportingbetnél, a kedvenceim közé tartozik, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Pozitívumok:
-A Sportingbet bónusznaptára verhetetlen a piacon, már csak emiatt is érdemes regisztrálni, aki még nem ügyfelük
-Bonus Club(hűségbónusz rendszer): pontokat lehet gyűjteni a fogadások és a kaszinó játékok után, következő hónapban pedig az összegyűjtött pontoknak megfelelő ingyenes pörgetést + bónuszokat írnak jóvá
-A kifizetés banki átutalással gyorsnak mondható(sokszor másnap megérkezett a kifizetés, persze munkanapon), a skrilles kifizetést inkább átlagosnak mondanám
-Az ügyfélszolgálat nagyon segítőkész, gyorsan megoldották mindig a problémámat
-A kínálat elég bőséges, igaz a kisebb piacokra csak a mérkőzés napján teszik ki az odds-okat
-Fociban az x gól alatti(under) fogadásokra elég jó odds-okat kínálnak, pl. a gól nélküli döntetlent itt lehet a legmagasabb szorzón megfogadni(persze ez csak azoknak előny, akik ilyen stratégiát játszanak)

Negatívumok:
-Hetente egy kifizetés ingyenes(120.000Ft alatt), minden további 300Ft-ba kerül
-Élő fogadásban a favoritokra túlságosan hamar kiveszik a fogadást(pl. a 80. percben 1:0-ra vezet az esélyes csapat és már nem kínálnak odds-ot a győzelmükre, persze x-re vagy az esélytelenebb csapatra még lehet fogadni)
-Régebben a letölthető kaszinóban hetente voltak különböző ingyenes bajnokságok(Black Jack, Rulett), ahol készpénzt lehetett nyerni, de ez pár hónapja megszűnt
-Néhány hónapja még voltak feltöltési bónuszok a kaszinó bónusznaptárában, sajnos ezek is megszűntek az utóbbi időben

Az ügyfélszolgálat elérhetőségei nagyon el vannak rejtve az oldalon, eleinte nehezen bukkantam csak rá, ezért ezzel kapcsolatban lenne javaslatom, hogy láthatóbbá kellene tenni(pl. kapcsolat menüpontot létrehozni a főoldalon)

Sziasztok . Én is itt kezdtem a sportfogadói pályafutásom még 2008-ban. Azóta is aktív játékos vagyok náluk . Igaz a szorzók nem eget rengetőek de szerintem korrektek. Hamar kiértékelnek , az ügyfélszolgálat is mindig készségesen állt rendelkezésemre és mindig tudott segíteni ha kérdésem volt és nem beszéltek mellé egyszer sem. A kifizetés is gyors , nagyon hamar utalnak. A bónusz ajánlatokkal is minden rendben van , bár áttértek a valamit valamiért szisztémára(pörgess ennyiért , fogadj ennyiért és kapsz valamit ). Mert régen sok ingyen pörgetést adtak a letölthető kaszinóba , mobil ingyen pörgetések voltak , és pár szász eurós kaszinós bajnokságok Blackjack , Roulette amik eltüntek. A felület átlátható könnyen kezelhető. Én csak ajánlani tudom . Sok sikert mindenkinek a sportingbet.com oldalán.
Javaslat: Akkor már jövök ezzel , sok ismerősöm említi hogy milyen kár hogy már nincsenek mindenki számára ingyen elérhető pörgetések és bajnokságok amivel bankrollt tud csinálni . Szerintem nagyobb lenne a látogatottsága a sportingbet-nek ha visszatérne ehhez a szisztémához és rendezne egy-két ingyenes bajnokságot a kaszinóban vagy akár fogadás terén ahol egy kis "aprót" szétosztana .

A kezdő befizetésnél nem járt MB-re a bónusz /a feltételeknél biztos le volt írva, de előtte az ügyfélszolgálatos azt mondta jár, úgyhogy meglepetésként ért, hogy a befizetett összeggel kezdtem a fogadást/. A bónuszajánlataik ellenére a jóváírásokkal több alkalommal is gond volt - csúszott a jóváírás - , ez havi ajánlatoknál is változó időtartamot vett igénybe. Az élő fogadás csak az ismertebb sporteseményeknél elfogadott, a többinél elég gyatra a kínálat. A különböző promóciókkal - pl.: a hatezres tét visszafizetés a fent említett Knapp-módszer mellett a majom által favorizált giga szorzókkal is - jelentősen növelhető az egyenleg. A kaszinóban havi szinten több alkalommal is ingyenes pörgetések vannak, a gyűjtött összeg ki-belépés után már a sportfogadói számlára kerül. A kosárlabdánál komoly probléma volt, hogy az esemény és az odds a mérkőzés alakulásával egyidejűleg változik, de a kijelzőn sem a negyed, sem az állás, sem pedig a hátralévő/eltelt idő nincs feltüntetve, ennek megvalósítását, továbbá - mivel az élő fogadást preferálom - , az évek óta megszokott fogadási kínálat megújítását/bővítését ésszerűnek tartom.

A Sportingbet a bónusznaptárával magasra tette a lécet, ezt inkább a többi irodának kéne eltanulnia tőlük!  :)

Ugyanakkor érezhetőek időről-időre a szigorítások, ami csalódottságot szül az egyébként remek ajánlatok láttán is.
Talán célszerűbb egy olyan, hosszabb távon is fenntartható bónuszprogramot kínálni, amelyből nem kell havonta vagdosni...

Azt sosem értettem, hogy elvileg a bónuszok "szabadidős játékosoknak" szólnak, ugyanakkor a feltételek megszabása (10 foci fogadás, optimális esetben 60 000 ft-ért, vagy 12 és 15 óra között megtett fogadások) inkább a sportfogadással sokat foglalkozó játékosoknak kedveznek.

De említhetném a a bónusz klubot is:

A Bonus Club kedvtelésből játszó ügyfeleinknek készült, és aszerint lesz kezelve is

Ugyanakkor ha valaki kedvtelésből játszik, de nem kötésben, akkor már a 2. szint eléréséhez is havi 2500 GBP értékben kell fogadnia legalább 1.2-es szorzóval.
Szerintem kedvtelésből ekkora összegekkel kevesen dobálóznak kis hazánkban.

Kérdés, hogy ha mégis megteszik, meddig bírja ki a számlájuk korlátozás nélkül!  :)

A javaslatom is ehhez kapcsolódik: legyen lehetőség a maximálisan felrakható tétet már a fogadás beküldése előtt megnézni! pl. a bet365-höz hasonlóan egy "max. tét" gombra kattintva.
(a mobil felületen különösen idegesítő, hogy még az elutasított fogadás után sem látszik, hogy mi az aktuális limit)


Összességében jó irodának tartom, mert a bónuszok és a kínálat megfelelő, azonban mint azt gondolom sokan tudják, engem a női kézilabda érdekel (fogadásaim 90% az). Ebből a szempontból viszont az iroda kínálata jobbá válhatna. Ha a magasabb oddsok nem is érhetők el a jövőben sem, mert általában a többi iroda alatt adnak, de a kínálat lehetne bőségesebb. Konkrétan én a magyar női ligának mindenképp örülnék, de ha ez nem lehetséges, akkor legalább a "nyugatiakra" lehessen fogadni: norvég, német. Persze a tökéletes az lenne, ha a magyar, orosz, román, német, norvég, illetve a KEK, EHF-kupa küzdelmeire is lehetne.

Pozitívum, hogy legalább a dánokra lehet fogadni.
Ja, és még a menüt én áttervezném, nem tetszik a sportág kiválasztás utáni rendszer. Én jobban szeretem, ha összébb vannak "tömörítve". Én a konzervatív stílust kedvelem. A kezdőbónuszon is változtatnék, inkább a megforgatós rendszer híve vagyok.

A minimum fogadás lehetne azért alacsonyabb, ahogy mindenhol máshol, mondjuk, ha nem is ötven, de száz forint. Ennek valóban kevésszer van jelentősége, de azért valamikor van.
Sokszor a tenisz kínálat "kiürül" (nem most, szezon közben), máshol már rég fent vannak a másnap reggeli meccsek oddsai, SB-n késik. Vissza kellene hozni legalább havi kétszer a feltétel nélküli freespint. A magyar vasárnapi freeroll díjalapját egy kicsit megduplázhatnák-triplázhatnák, ha már úgyis egyszer van egy héten. Nem a nyertesnek kéne többet adni, hanem az ITM érők, kaphatnának akkor kicsit többet, mint 6 cent, pláne úgy, hogy a min. tét 250 HUF. De oszthatnának extra 1 eurós freebeteket+kaszinó freespineket is, mindenki ki lenne békülve azokkal is.
Kifizetésekben korrektek és ez fontos.

Anno ezer éve ide regisztráltam először az online fogadóirodák közül, így nekem a Sportingbet mindig a szívem csücske marad.

Amit hiányolok, hogy az NFL mérkőzésekre rendkívül szűkösek a fogadási lehetőségek. Egyféle hendikep van, nincsenek játékos teljesítmény fogadások, aki ezt a sportágak részesíti előnyben, az nem tud normálisan fogadni. Kézilabdánál ugyanez a helyzet, bár itt inkább a bajnokságok számát kevesellem. Több női bajnokságot is le kellene fedniük.
Kicsit a szorzók is alacsonyak, bár nem kirívóan. Véleményem szerint ettől függetlenül nem ártana kicsit feljebb tornászni.
A Bónusz naptár telitalálat, kivéve amikor min 10 meccset kell megtenni, azok szörnyűek.
Szerintem elférne néhány freeroll a póker szekcióban, valamint néha osztogathatnának pókeres bónuszokat is.