Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Nekem ugyanez volt a problémám.  Minden nap írjál nekik e-mailt. Kb. 8-9 nap alatt meg tudták oldani.  :redchug: 

Idézetet írta: lovep76 Dátum február 16, 2016, 16:18:04
Kb. másfél hete már levelezgetek velük. Semmi előrelépés. A vicc az, hogy azt magyarázzák, hogy sok embernek segítenek ezért nem elérhetőek. A problémámról még egy szó sem esik. Legszívesebben feltenném ide a levelezést. A vicc az, hogy be szeretnék fizetni, de a rendszer mindig hibát ír ki. Én kérem őket, hogy hadd fizessek be. Most már mindegy. Máshol használom a pénzem. Munkát azért adok még nekik.

Idézetet írta: euro1000 Dátum február 16, 2016, 16:47:09
Nekem ugyanez volt a problémám.  Minden nap írjál nekik e-mailt. Kb. 8-9 nap alatt meg tudták oldani.  :redchug: 


Melyik befizetési móddal van problémátok?
Abaqoos?


Bankkártyás befizetésnél a rendszerük, valami arab bankhoz társította a kártyát és nem engedélyezte a tranzakciót, míg a teljes  ( fényképes ) ellenőrzés meg nem történt. Sokáig bajlódtak vele azt hiszem 9-10 nap mire megoldották. Persze közben lemaradtam kb. 6000 Ft kockázatmentes fogadásról.

Sportingbet és bet365,valamint William Hill. Én ezeket sorolnám minden tekintetben a Top3-ba.
bet365 a cash out miatt,ez náluk működik a legjobban. SB-n és WH-n sokszor fel se ajánl,vagy csak nagyon alacsony értéket. Viszont bet365-ön messze nincs annyi fogadási lehetőség egy adott meccsre,mint a másik 2 irodánál.
Kifizetéssel,supporttal egyik irodánál sincs probléma!  :great:

Idézetet írta: runin Dátum február 18, 2016, 07:54:58
Viszont bet365-ön messze nincs annyi fogadási lehetőség egy adott meccsre,mint a másik 2 irodánál.

Ez mások szerint is így van? Sportingbet veri kínálati mennyiségben a bet365-t? (régebben biztosan jóval gyengébb volt a sportingbet; ha már kínálat akkor emlékeim szerint a bwin jó még ebben) Én igazából már jó ideje, ha máshol nincs esetleg bónusz vagy promó, akkor csak bet365-nél fogadok, így nem vagyok képben.


Egyszerű,nézz fel az oldalukra!  ;)
Olyan fogadási lehetőségek vannak,amik bet365-ön sosem voltak. pl. 5 perces,10 perces,15 perces fogadások,"eredmény akármikor a mérkőzésen",rengeteg gólvariáció,stb.
Amit hiányolok SB-n,hogy nincs ázsiai fogadás (pl. over/under 1.0),de ez legyen a legkevesebb.
SB-n folyamatosan vannak egyéb játékok,totó,maradj talpon-szerű játék,és még néhány,amiért cash ill. ingyen pörgetések járnak.

Értelmetlen pénzégető opciókból sok van az igaz. Ami az unibet legnagyobb előnye hogy over-under és hendi piacokon sokkal szélesebb a skála, főleg élőben (gondolok itt elsősorban teniszre és kosárra).

Mérkőzés előtti fogadáshoz minden fontosabb opciót megtalálsz bet365-n, és még korlátba sem futsz bele.

Hát én játszok mindegyik említett irodánál, de én nem említeném egy lapon az ajánlatot tekintve a bet365-el egyiket sem...
Az igazság az, hogy van egy-két elvi dolog ami más és van egy két speciális fogadás ami egyik-másik helyen ott van, míg a bet365-nél nincs, ezért bizonyos fogadástípusokat keresve előfordulhat, hogy abban jobbak, de összességében szerintem nem.
Ráadásul úgy tűnik a bet365 emelte az élő meccsek számát, így még kontrasztosabb lett a dolog...
A stramekről és az átláthatóságról már nem is beszélve.

Az unibet az ami nálam vetekszik velük, de nem azért mert jobbak, hanem mert más az "élőpolitika". Engem baromira zavar, hogy az eredmény változásával a line-t mozgatja a bet365 és a legtöbb iroda is, a fix fifti-fifti szorzót megtartva. Ellenben az unibet először egy értékhatárig a szorzót mozgatja és csak utána a line-t. Ez alapvető különbség ami elsőre nem nagy dolog, de nekem sokkal jobban fekszik. Persze ha sok ajánlat van (mondjuk over/underre) akkor tök mindegy, de sok meccsnél csak egy-egy lehetőség. Én szívesebben teszem az eredeti elképzelésemet 1.48-ért, mint az új határt továbbra is 1.85-ért. Na mindegy, ember válogatja.

Még annyit, hogy kicsit martingaleztem gólokra a minap és egy rossz modellezés miatt kevés lett a pénzem a bet365-ön. Átnyargaltam más irodához és kurvára nem tudtam úgy fogadni ahogy kellett. Unibeten egyáltalán, Sportingbeten sokkal kisebb szorzón, de állítom ott is csak véletlen, WH-en meg híre hamva sem volt a meccsnek, Bwinen meg szintén nem volt olyan fogadás, de amúgy is le volt zárva. Katari bajnoki volt egyébként és lett gól -kettő is- az utolsó 10 percben...

goldengoal a jelszó a 8kor kezdődő freerollra.

hali! Jelszót tud valaki a mai freerollra?

Idézetet írta: pecsigergo Dátum február 22, 2016, 18:59:23
hali! Jelszót tud valaki a mai freerollra?
Szia! A mai jelszó:offside


#2218 február 23, 2016, 21:37:19, Knapp
Unibet megint nagyot alkot, enyhén hiányos az élő fogadás kínálat az Arsenal-Barca meccsen, egyszerűen sok fogadási lehetőség nem látszik és a "további fogadási lehetőségek"-ra kattintva sem hozza be PC-n.
Mobilon viszont látom azokat...

Kiegészítés:
Írtam nekik chaten, rááldozva időt a BL meccsek alatt, erre Ildikó reakciója az volt, hogy akkor tud segíteni, ha megadom, a nevem, az emailcímem, a lakcímem és a születési időmet...
Majd ezt fogom gépelgetni, miután a felhasználónevemet megadtam és semmi személyeset nem kérdeztem, csak azt jeleztem, hogy a fogadási kínálat egy része nem látszik PC-n.

Tudtok jelszót adni a 20h-kor induló "european football tournament" freerollra?