Átigazolási hírek - 2018 Nyár

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#45 július 09, 2018, 14:13:14, oakland23
Ez a Ronaldo a Juvébe megy dolog szerintem nem az évtized transfere, hanem az évtized kanyija  ;D De lehet egyedül vagyok a véleményemmel. Valamiért mindig csúszik az a bejelentés, aztán majd azt vesszük észre, hogy CR a Madridban a Mol-Vidi ellen 4-et vág a BL csoportkörének első meccsnapján ;D

2021-ig van szerződése, ne akar ő menni sehová, főleg nem a Serie A-ba. Neki kell a rivális, Messi meg ugye nem megy sehová. Nekik egy ligában kell játszani, nyomni még 8-10 Classicót, aztán majd lehet pénzt csinál még CR-ből a Real 2021 előtt mondjuk egy évvel, de nem most.

Ezt a 100-120 milliót sem tudom hová tenni, amikor Dembelék érnek 150 milliót, meg van Dijkok 80-at... Max. abban lehet valami, hogy egy kis fizuemelést akar kicsikarni, amit meg is adnak majd neki, ha így van. BL-t a Madriddal is tud nyerni, azt meg nem gondolom, hogy olyan kurvára olasz bajnok akar lenni, és az a Serie A elsőség nagyon hiányzik még neki a karrierjéből.

Lehet beszopom, de 4.20-ért én még töltöttem rá, hogy marad  :)

Az meg a világ vicce, hogy elvileg már lehet (nem hivatalos forrásból persze) Ronaldós Juve mezt venni Torinóban, bár az is lehet, hogy nyomtattak párat egy fotó kedvéért, aztán ez is kanyi, mint ez a transfer. Jobban belegondolva jobb helyeken például simán rávasalják az én nevem is, meg azt a számot, amit kérek.

Érdekes lesz majd visszaolvasni ezt a hsz-t, amikor kiderül a tuti, már csak azért is írtam le  :D

A spanyol labdarúgó-szövetség ma sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a következő két évben Luis Enrique lesz a válogatott szövetségi kapitánya.

Idézetet írta: oakland23 Dátum július 09, 2018, 12:20:52
Ez a Ronaldo a Juvébe megy dolog szerintem nem az évtized transfere, hanem az évtized kanyija  ;D De lehet egyedül vagyok a véleményemmel. Valamiért mindig csúszik az a bejelentés, aztán majd azt vesszük észre, hogy CR a Madridban a Mol-Vidi ellen 4-et vág a BL csoportkörének első meccsnapján ;D

Tetszik, hogy a magyar Real-fan oldalakon már kutyázzák Ronaldót, pedig még el sem igazolt ;D Szerintem menni fog, túl sokáig húzta a húrt Perez nagyúrnál. Az hogy mezt árul valamelyik árus, azt minden ilyen esetben ellővik, szerintem a sajtó trükkjeinek alsó polcán szerepelhet a kézikönyve. A bejelentéssel meg azért kell várni, mert mindenki a Realról, Juventusról és Ronaldóról beszél, cikkez, pedig épp zajlik egy vébé. Én húznám még a helyükben simán egy hétig, sőt ha a webstatisztikák alátámasztják, még akár több hétig is.

Oak szerintem azért van a 120 milla, mert ennyi lett a minimális kivásárlási ára. 1 milliárdról csökkentették le neki pár héttel ezelőtt (két csapat kivételével: Barca és PSG, mert nekik ki kell csengetni az 1000-est :D).

Mondjuk még így is rossz viccnek tűnik ez a Ronaldo Juventus szerelem, de már bármit el tudok képzelni.

Közben Barcelonában megy a pénzmosás rendesen. Rohadt Bartoék elszarják a csapatot.
2017 nyara: Guangzhou Evergrande 40 millióért eladja a Barcának Paulinhót.
2017-18 szezon: Egészen jól játszik, sokszor húzza ki a szarból a csapatot, amikor Hannibal Lecter és a Törpe nem tudott érdemben hozzátenni semmit a csapat játékához
2018 nyara: Guangzhou Evergrande kölcsönbe veszi egy évre a Barcától Paulinhót és jövő nyárra van egy 50 milliós vásárlási opciójuk.

Van 10 millás profit, közben egy olyan elnök irányítja a klubot, aki az Adelte cég feje, akik a tavalyi üzleteknek köszönhetően jó viszonyt ápolnak az Evergrande cégcsoporttal. Ők építik elvileg az Ocean Flower Islandet és ebbe a projektbe szállt be Bartomeu is pár okos húzással. Mielőtt nagyon felháborodnánk, nem ez az első eset a spanyol ligában, hogy ilyen kínai üzletek jönnek létre. Hasonló simliskedés volt az Atlético új stadionja körül is. Wanda Metropolitano, amelyet a Wanda Group épített fel, akinek a vezére Wang Jianlin. Nekik részesedésük van az Atléticóban is, illetve a jónevű Dalian Yifang csapata is az övék, ahová 2018-ban szerződött az Atlético Madridból Nico Gaitán és Yannick Carrasco áron alul. Amúgy nem tudom, hogy halad az OFI projekt, mert elvileg Florentino Pérez is be akart szállni, kíváncsi vagyok, hogy Bartoék kitúrták-e vagy itt azért jó a Real-Barca viszony, ha üzletről van szó.

Buffon fun fact:
1995-ben debütált november 19.-én a Parma csapatában a Milan ellen. Ott volt az ellenfélnél egy bizonyos George Weah, aki az egyetlen afrikai aranylabdás azóta is.
2018-ban a PSG-hez szerződik a legendás olasz kapus, ahol a csapattársa egy bizonyos Timothy Weah lesz, aki George Weah fia.


HIVATALOS: Mától a Juventusnak szurkolnak a Ronaldo-fanboyok


A Manchester City bejelentette az első nyári szerzeményét:
a Premier League címvédője 60 millió fontért (68 millió euró) szerződtette a Leicester City kiválóságát, Rijad Mahrezt.

Biztos szeret padozni ez a Mahrez-gyerek. Mondjuk jó pénzért én is kibírnám.

Szabadon igazolhatóak: https://www.transfermarkt.com/statistik/vertragslosespieler

Idén talán annyira nem is jó a névsor, mint korábban, de érdekes hogy Badelj is ott van a listában. Izland ellen az egyik legjobb horvát volt. De ugyanígy Honda is mutatott jó dolgokat a japán csapatban. Azt mondjuk nem csodálom, hogy Nasri nem kell a kutyának se :D

Idézetet írta: beaviske2 Dátum július 15, 2018, 20:13:21
Tudtátok pupákok, hogy a sport, a számításteknika, és az autóipar adja a legtöbb munkahelyet, és egyidőben a legtöbb embernek a hobbit, és szórakozást?
Mit szívtál? Mi is kérünk.



A mezeladas az adidas penze. A mezszponzoracio a juventuse. Az adidas nem azert fizet xmilliot hogy aztan a mezeladasbol ne kapja vissza a haromszorposat. A penz csak papiron a juvee mint mezeladasbol befolyo bevetel, amivel ki lehet egyenliteni a penzugyi fair play szabalyait, de tenylegesen ez nem jelenik meg Agnellieknel.

Amit a juve a boltjaban elad azt nem ingyen kapja a gyartotol, vagy ha ingyen is kapja akkor a bevetel nem az ove. Eleve nem is logikus hogy egy sportszergyarto fizet tizmilliokat hogy az o markajaban jatszanak majd meg az eladott mezek bevetele is a klubé.


Real Madrid most kapott egy csomó pénzt Ronaldo után (mondjuk akkora szükségük nincsen rá), amit el is költhetnek. Ugye Courtois lehet az egyik érkező, másik meg Hazard. Első még érthető, mert top3 kapus, bár ott van Keylor Navas is. Most akkor ő megy a padra vagy eladják, mert amúgy érkezett a 19 éves Lunin, akivel amúgy 5 vagy 6 éves szerződést kötöttek. És még ott lesz Kiko Casilla is.

Hazard nagy fogás, de önmagában szerintem kevés. Ronaldo egy gólgép volt, aki 40-50-et lazán termelt egy évben. Oké, Benzema nem rossz játékos, de inkább klasszikus Target Man. Felíveled rá, megtartja, lekészíti, rúg egy szezonban 15-20 gólt és ennyi. Bale sem rossz, de szerintem a gólok problémáját nem oldaná meg. Kell egy csatár. Lopetegui állítólag Rodrigót akarja a Valenciából. A spanyol azonban maradna, mert a csapata a BL-ben indul és számítana rá. Van egy sejtésem arról, hogy mit akar játszatni a Lopetegui a csapattal.

Két rendkívül gyors szélső (Bale és Hazard), eléjük pedig nem klasszikus középcsatár, aki megtartja a labdákat, hanem egy gyors támadó, aki jól mozog be üres területekre. Gondolom ezért ragaszkodik Rodrigóhoz, aki elvileg 120 millába kerül (rossz vicc). Ő amúgy pont ilyen, jól használja ki a védelemben keletkező réseket és a gyorsulása is elit La Liga szinten. Elvileg Viniciusszal is számolnak, ő sem lassú, cserébe gyors, igaz még csak 18 éves. Ő is inkább egy futó és cselgépnek tűnik, de azért ilyen fiatalon csak nem vetik be.

Érdekes lehet ez az új Madrid, főleg ha elviszik Benzemát és Marcelót is.

Nápolyban is jól fogynak a Ronaldós termékek ;D ;D

Némi pluszinfó az átigazolásos szappanoperához:

Egy nap alatt 60 millió dollárért adott el Ronaldo-mezeket a Juventus
"Cristiano Ronaldo 129.3 millió dollár fejében igazolt a Real Madridtól a torinói sztárcsapathoz. A Juve ezzel együtt a mezeladásokból önmagában nem fogja kitermelni a portugál klasszis árát, mert a klubok általában csak a gyártó (jelen esetben az Adidas) által generált forgalom mindössze 10-15 százalékát tehetik zsebre.
A mostanáig összejött pénzből tehát a Juventusnak úgy 6-9 millió dollárja marad majd meg."

https://24.hu/sport/foci/2018/07/18/egy-nap-alatt-60-millio-dollarert-adott-el-ronaldo-mezeket-a-juventus/