Australian Open 2018

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Australian Open 2018






Január 15. - január 28. között a női és férfi teniszezők az ausztrál nyílt teniszbajnokságon (Australian Open) teszik próbára tudásukat.


Ide várjuk a tornával kapcsolatos tippjeiteket, véleményeiteket. :topbet_125:

Az elmúlt tíz év győztesei (férfi / női):


2017 Roger Federer (svájci) / Serena Williams (amerikai)

2016 Novak Djokovic (szerb) / Angelique Kerber (német)

2015 Novak Djokovic (szerb) / Serena Williams (amerikai)

2014 Stanislas Wawrinka (svájci) / Li Na (kínai)

2013 Novak Djokovic (szerb) / Viktoria Azarenka (fehérorosz)

2012 Novak Djokovic (szerb) / Viktoria Azarenka (fehérorosz)

2011 Novak Djokovic (szerb) / Kim Clijsters (belga)

2010 Roger Federer (svájci) / Serena Williams (amerikai)

2009 Rafael Nadal (spanyol) / Serena Williams (amerikai)

2008 Novak Djokovic (szerb) / Maria Sharapova (orosz)

Australian Open 2018 Tippjáték


Tippelj a 2018-as Australian Open mérkőzéseire, s ha a legjobbak közt zárod a versenyt, akkor értékes pénznyereményben részesülhetsz.

1.hely: 15.000 HUF Skrillen keresztül!
2.hely: 10.000 HUF Skrillen keresztül!
3.hely: 5.000 HUF Skrillen keresztül!
4.hely: 2.500 HUF Skrillen keresztül!
5.hely: 2.500 HUF Skrillen keresztül!

A nyeremény átvételéhez szükségetek van egy Skrilles elektronikus pénztárcára.


Elkészült a női torna előzetese is, ahol az esélyeket latolgattuk. A cikk végén ne felejtsetek el szavazni az általatok favorizált játékosra!

Australian Open 2018 - ÉLŐ Közvetítés

Az Ausztrál Open mérkőzéseit élőben követheted, illetve fogadhatsz rá az Unibet irodánál. Az esemény követéséhez mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Az élő közvetítés működéséhez szükség van a JavaScript engedélyeztetésére.


Szerdán sok remek találkozó vár ránk, így ebből az apropóból készült egy cikk, amelyik videó formátumban is foglalkozik a várható meglepetés találkozóval.

Lucic Baroni 1997-es US Open menetelése óta nem láthattunk ennyire fiatal résztvevőt ilyen szinten a női teniszben. Hogy mit várunk Marta Kostyuktól a következő körben, a cikkünkből kiderül.

Sziasztok! A szombat reggeli Kerber - Sharapova találkozó többünket is megihletett az orgnál, így ezúttal olvashattok róla egy cikket, illetve egy másik lehetséges kimenetelről nézhettek videót is! Reméljük mindkettő elnyeri tetszéseteket, míg a tippek zöldülni fognak!

Federer felerol minden olyan jatekost eltakaritottak aki az utobbi idoben nehezseget okozott neki, Djokovicot kiveve (Raonic, Goffin, Zverev, Del Potro). Mindenki azt hiszi innen sima donto, es a masik agat es a varhato huzos meccseket nezve sima cimvedes.
Na de he. Fucsovics megallitja a maestrot!  :ok: Szokott vele utogetni, kiismerte az osszes gyengeseget, szoval ezt csak Marci veszitheti el.  ;D
Na de komolyan, hatha elcsip egy szettet. Vegre megvan az alazat benne (amugy Kyrgiosban is), drukkolok neki(k). Mellesleg jobban orultem volna ha nem kedveznek Federernek, es nem teszik at a Barty meccset egy masik palyara, mert akkor kb most kezdtek volna Gasquet-val, lehetett volna egy kisebb elonye Marcinak.

Timiek is tovabbmentek egy szokasos beteg meccsen, szoval minden szep es jo.  :great:

Új nap, új elemzés az Australian Open hétfői napjáról és az aktuális női világelsőről  :beerchug:

Barcsak elottunk takaritanak el a havat ilyen szepen, mint ahogy Federernek az agat  ;D

Chung amennyire ott volt fejben es amilyen kontrakat utott, ma kb barkit vert volna, remelem maradt meg a tankban. A ferfiaknal azert a tippmixgyilkosok tovabb maradtak eddig eletben (Sandgren, Chung) mint a noknel (Kumkhum, Osaka pl).

Babos Timi GS-gyoztes  :beerchug: :beerchug: Vegre sikerult, meg 1-2 benne van iden  :great:

A Halep - Wozniacki döntő előzetesét a főoldalon olvashatjátok!

Tetszik a tipp gavrilo!
Letezik hogy vegre valamelyik GS-t nyer, vagy osszeszaladnak a halonal es mindkettonek fel kell adnia?  ;D Bajban vagyok, nem tudom kinek drukkoljak. Halep nagyobbat kuzdott erte, 5 mp-t haritott, es kemenyebb sorsolasa volt, mig Wozniackinak talan ez az utolso lehetosege, ha most sem nyer GS-t...
Parosban egyertelmu Marachek, Wimbleonban beloptak magukat a szivembe, a ferfi dontot viszont lehet hogy kihagyom. Megkeresem hogy van-e olyan opcio valahol hogy Cilic elsirja, vagy osszeszarja-e magat megint, es tolom is  ;D Ilyen mezonyben es ilyen szerencses csillagzat alatt Federer meg sem all 30 GS-g, csak figyeljetek  ;D

Én nekem az a véleményem, hogy nem Federer tehet erről a kialakult helyzetről. Nadal, Murray és Djokovic túlhajtották magukat, valakinek ez sérülésekben manifesztálódott, valakinek még jött ehhez motivációs probléma. Abban is teljesen biztos vagyok, hogy a nagy négyes közül a svájcin kívül senki nem lenne képes 36-37 évesen ilyen játékra, mint a legenda. Lehet ez egy prime Djokovic ellen nem lenne elég, de fordított esetben a másik három teniszező annak is örülne, ha pályára tudna lépni ilyen korban. Ettől is a tenisztörténelem legnagyobbja Federer, hogy erre képes. Nadal (és talán Murray) véleményem szerint nagy versenyzők, de elsősorban hatalmas küzdeni tudásuknak tudható be, hogy ilyen eredményeket értek el, mintsem annak, hogy olyan technikai képzettségük lenne, mint Fedének. Lehet azt mondani, hogy Nadal vagy Djokovic bizonyos szegmensekben jobb, de összességében a svájci az etalon. Az pedig szintén mérvadó, hogy ilyen korban elmúlt négy GS versenyéből háromszor döntőig jutott. Pedig elvileg tele vagyunk nagy tehetségekkel (Thiem, Zverev, Dimitrov stb.), tele vagyunk olyanokkal, akik próbálják kihasználni a nagyon sérüléseit, mégsem sikerül.

Persze teljesen értem a fanyalgókat, hogy miért nincsen ott a top4, meg hogy ez így nem is igazi GS stb., de én kiélvezem azt, hogy a tenisz valahol volt legjobb játékosát még ilyen korban is láthatom és a szemünk előtt dominálja a mezőnyt ilyen idősen. Az is megeshet, hogy holnap háromban kikap a horváttól, de ez sem von le semmit az eredményeiből. Szerintem Federer is örülne a vérfrissítésnek, hogy végre mások is nyernek GS-t, jön egy új generáció, de egyelőre ehhez még sokat kell tanulniuk a többieknek.