Sportfogadas.org - Interjúk

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Rákerestem arra a lábra, csatoltam is képként. Azt hittem csak külföldiek csinálnak ilyen 3D-s rekonstrukciókat, de nem, ezt a lábat is újraalkották és eredeti környezetébe helyezték: https://vimeo.com/25936214

#61 május 15, 2017, 06:08:27, SPF Előzetes
Interjú az õszinte futball kutatójával

A FutballKutató blog szerkesztője válaszolt kérdéseinkre, aki groundhopperként járja a stadionokat, illetve futballkutatóként a labdarúgás kevésbé népszerű, de annál izgalmasabb világát mutatja be. Interjú ITT!

Interjú a Kisesti énekes-gitárosával

Magyar és olasz fociban utazik, gitározik, korábban utcazenész volt Olaszországban és akár a Dal 2017-ben is láthattuk volna, ha végre tudna létezni Magyarország protekció nélkül. Következõ interjúalanyunk Sound, akit a zenérõl, focirõl és sportfogadásról is kérdeztünk. Interjú ITT!


Interjú: Angol földről Máltára tart fórumtársunk

Value bet témában vezetett naplót korábban, több mint ezer hozzászólással rendelkezik, és most otthagyja a Királynő szigetét, hogy egy még kisebb, de lényegesen melegebb szigetre költözzön. Alkot kérdeztük nőkről, fogadásról, ennél több nem is kell. Interjú ITT!


Interjú: Imádja a sört és a sportot, ezért sportkocsmát nyitott!

Talán nem is gondolnátok, hogy egy kocsmát üzemeltet buszberlet, aki az NHL földi helytartója a fórumon. A jégkorong mellett szereti a rally-t is, illetve a psychill zenei irányt, amiben alkot is. Interjú ITT!


Interjú egy igazi focibolonddal

Manapság a sportsajtó csak Ronaldókkal és Messikkel van elfoglalva, ezért az igazán érdekes, és emberközeli labdarúgást a blogszférában kell keresni. Nagy kedvencünk a Focibolond, aki oldalán érdekes történeteket és kisebb bajnokságokat mutat be követőinek. Vele készítettünk interjút! Tovább ITT!


Leshatár: Minőségi magyar sportújság? Létezik!

Megjelent Magyarország első, könyvélményt nyújtó futballszaklapja, a Leshatár. Mi már kiolvastunk a 100 oldalnyi ismeretanyagot, mely nagyszerűen sikerült. Sziklai Attilát, az újság ötletgazdáját kérdeztük az itthon még újszerűnek számító bookazine kapcsán. Interjú ITT!


Interjú: Pénzből készült trónon ül a PSG

Elindult a francia bajnokság új idénye, melyről az Omlett du fromage szerkesztőjét kérdeztük. Az interjúban kitértünk a francia csapatok BL-győzelmi esélyeire, és a világ legdrágább játékosává váló Neymarra is. Olvasd el ITT!



Elképzeltem a jelenetet a 40 ezres szelvénnyel és a dudával. Király lehetett! :)

Interjú a visszatért Szigo mesterrel

Kérdeztük távollétéről, fogadásról, és még az irodák korlátozásáról is. Tovább


[szigo] - "Azon gondolkodtam, emlékszik-e még valaki egyáltalán rám, vagy igazán érdekel-e még valakit a személyem. Ha érdekel, akkor őszintén örülök neki, mert a mai világban nem ez a szokványos."

Már, hogy a viharba ne lennének ilyenek! :yeah: :ok:

Eszembe juttatja, hogy mekkora kánaán volt régen az org; milyen naplók, versenyek és fogadók voltak itt akkoriban. Most eléggé elképzelhetetlen a Hónap fogadója cím kiírása, akkoriban pedig még a jelöltség is egy nagy elismerés volt. :o

Ennyi év után már a Sportfogadás Zrt. is egy szép emlék :D ;D

A 3 éves az org pólóm a szekrény alján még most is megtalálható :redchug:

Az interjúban említett Audrey-t ha valaki nem ismerné, Csepelyi Adriennről van szó, könyvet is írt a futballról.

Szigo mesterem pedig régen elkapta egy interjúra a hölgyet: https://www.sportfogadas.org/cikk/interju-csepelyi-adriennel-239.html


Még szép! Akkor is ha nem lógunk itt mindig! ;)

Szigo mester vajon emlékszik-e még, ki van a banánhegy alatt?  :D



Igen, emlékszik: 8.00
Nem, nem emlékszik: 1.05

Fogadásokat a monkeyBet-nél a Szigo specials fül alatt lehet keresni  :redchug:

Egyébként jó, hogy Titti is újra feltűnt, Szigo is előkerült, Latzka, neked is egy csöndesebb időszakod, még ha nem is Szigo-féle, még csacsit kéne előkeríteni, aztán Milan indíthatna egy 'retro Tippjátékot'  :D