Döntő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerinted ki a Nagymenő a felsoroltak közül?

zsivany20
21 (27.3%)
Szigo
18 (23.4%)
oakland23
38 (49.4%)

Összes szavazó: 73

Szavazás lezárva: december 19, 2021, 09:24:25

Elkezdődött a szavazás!

Hajrá fiúk, sok szerencsét!

:great:

Látom kicsit elmentek itt rossz irányba a dolgok és szúrja az emberek szemét ez a játék...  pedig lett volna még tartalék a kampányomban!  ;D  És továbbra is kiemelném, hogy nem a díjként feldobott 5.000/10.000 Forintról szól nekem ez a JÁTÉK, épp ezért volt az első napirendi pontok között, hogy minden esetleges nyereményt teszek is bele a Nagymenő Pókerverseny nyereményalapjába! 8) 

Így nem fogom én sem túltolni ezt a játékot, de természetesen nem adom fel, várom a voksokat! Ja és persze gratulálok mindenkinek aki itt van!  :beerchug:

Természetesen választási ígéreteimet betartom és a Nagymenő Pókerverseny megrendezésre kerül! Jelenlegi nyereményalap 5.000 Ft, döntőbeli győzelem esetén pedig ez 15.000 Ft-ra duzzad, illetve tárgynyereményekkel is bővül!  ;)

Van még ígéretem, be kell majd mutatnom a lóverseny specialista stábtagomat! Ezzel kapcsolatban a napokban jelentkezem!  8)

Addig is köszönöm mindenkinek, aki méltónak tart itt is a szavazatára!!  :ok:

:beerchug:

Idézetet írta: TiB Dátum december 12, 2021, 18:29:00
Nem az év sportfogadóját, nem az év legjobb tippadóját keressük, hanem direkt a Nagymenő megnevezést használtam, mert nem hinném, hogy a legnagyobb gengszter 160 centisen Joe Pesci, de mégis Nagymenő.

Csak lazán, nincs tétje senki számára :)

Ez a Joe Pesci hasonlat nagyon tetszik és abszolút helytálló! :ok:
Amúgy @TiB "brutál" az új profilod... csak lapozgatom a hozzászólásokat és egyszer csak szembejön ez az izé kép :great: rendesen "megijedtem", muszáj voltam visszalapozni pár oldalt, hogy valóban Te vagy és új profilképed lett-e!  ;D ;D

A Nagymenő jelöltek közül bizony nem lesz könnyű a döntés, és szoros eredményre számítok!
Nálam ketten vannak előrébb de közöttük még nem tudok dönteni... várok még hátha lesz valami "fineszes kampányfogás" a héten! :great:

Mindenkinek sok szerencsét!

#18 december 13, 2021, 18:09:01, TiB
Szavazinfó

Hölgyeim és Uraim, minden jelöltnek van már legalább egy szavazata a döntőben, illetve nagyon fontos, a 2021-es Nagymenő szavazáson @Lacapi  bizonyíthatóan nem szavazott önmagára, ezért az "Akkora szíve van, mint Eszternek" díjat ő nyerte.

Eszter.


Idézetet írta: zsivany20 Dátum december 13, 2021, 09:47:55
Van még ígéretem, be kell majd mutatnom a lóverseny specialista stábtagomat!

Na, kezd érdekes lenni. 8) Én mint szavazó, ugye nem ígérhetek semmit, de örülök, hogy mást is érdekel a lóverseny, és még írni is hajlandó róla. Itthon sajnos írtózatosan alulértékelt mind a lóverseny fogadás mind a lóverseny trading.

Idézetet írta: TiB Dátum december 13, 2021, 11:16:06
Szavazinfó

Hölgyeim és Uraim, minden jelöltnek van már legalább egy szavazata a döntőben, illetve nagyon fontos, a 2021-es Nagymenő szavazáson @Lacapi  bizonyíthatóan nem szavazott önmagára, ezért az "Akkora szíve van, mint Eszternek" díjat ő nyerte.

Eszter.


Köszönet! :D Valóban másra adtam a "savazatot"! A nulla nem meglepő, az újak már nem ismernek, a régiek meg elfelejtettek :)

A döntő viszont kemény, nehéz eldönteni, kire szavazzak, mindenki ott a topon!

Idézetet írta: Lacapi Dátum december 14, 2021, 14:00:02
a régiek meg elfelejtettek :)

Dehogy is, brüsszeli bürokrata vagy ;D Na jó nem az, inkább úgy rémlik infós vonalon mozogtál, de tényleg nem ma volt már, hogy aktív életet élsz itt.
De a régiek nem felejtik a régieket, ebben biztos lehetsz ;)


Banánt akar az egyik,
Pókerezne a másik,
Szigo meg a harmadik.

Vers by én. A ragrím két sorig elegendő muníció, itt az élő példa.

természetesen Zsivány 1-es rajtszámú versenyzőre ment a voksom!

Többieket is bírom nekik jár egy-egy tescos lager ! :D Okinak plusz egy banán is :)

Idézetet írta: TiB Dátum december 14, 2021, 17:03:38
Banánt akar az egyik,
Pókerezne a másik,
Szigo meg a harmadik.

Vers by én. A ragrím két sorig elegendő muníció, itt az élő példa.

Ez már majdnem olyan, mint az AK26 egy sor miatt megírt száma:
"Üveg pohár vagyok, és te mindig széttörsz..
Örökké együtt , ez Kobe és a Lakers.."

Kell egy kis autotune, pár termékelhelyezés (lehetőleg háromszor,), illetve egy név szintén háromszori elhelyezése (Tony Montana foglalt...) és meg is vagy, minimum pár millió megtekintés.  ;D
Volga, Kispolszki, Dacia,
Mindenkinek kell szavaznia,
Banánt akar az egyik,
Pókerezne a másik,
Szigo győzelme többieknek KO
Gordon, Gordon, Gordon Gekko!

Valaki jól állt, de már nem, valaki meg feljött, de nem eléggé, mert valaki vezet.

Valaki lehet oak, Szigo és zsivány.

Lacapi fresh up memberek!

[TiB] - Blogot vezetsz a külföldi életedről. Mit tanácsolsz, menjünk utánad vagy maradjunk itthon? Mi a belgák véleménye rólunk?

[Lacapi] - Nem különbözik sokban a két ország, mielőtt kijöttünk, én is azt hittem, nyugatra tartok. Aztán megvilágosodtam. Itt is működik a bürokrácia, minden szemetes, egy kedves ismerős csak úgy jellemezte: "Mit vártál, Belgium a nyugat balkánja..." A két legnagyobb különbség, hogy itt már körbeér a körgyűrű a fővároson, valamint itt sincs kolbászból a kerítés, de azért több kolbász, mint nap. Magyarán itt nem bért, hanem fizetést adnak annak, aki dolgozik. (Jelenleg 1400 € a minimálbér, amiből 1000 környéke marad.) Ja, és a belgák véleménye. Itt hagyománya van már a "Szomszédparti"-nak. Itt kérdezte meg egy belga szomszéd, hogy ahonnan mi jöttünk, arra használnak-e már az emberek mobiltelefont meg internetet. Nem sokkal később az is kiderült, hogy ő egy héten egyszer akkor is megfürdik, ha nem lenne muszáj...

[TiB] - Van vicces történeted abból kifolyólag, hogy külföldön magyarul beszélsz? Mondok egy hasonlót, ami velem történt meg az itáliai Velencén a barátnőmmel. Egy ékszerüzlet kirakatát néztük a nagy tömegben, és mondtam barátnőmnek, hogy "Nézd az az óra 170 ezer forint, és mégis mekkora szar!". Majd a mellettem álló úriember odanyújtotta a kezét, felhúzta az ingujját, megmutatva ugyanazt az órát, és közölte, hogy "Szerintem annyira nem szar!". Szóval egy hasonlóért ölni tudna rosco, ne hagyd cserben!

[Lacapi] - Hogyne, a blogon is van több, de a legjobb a kisbolti bevásárláskor történt. Én még visszaléptem egy kóláért, és udvariasan előre akartam menni egy -"Desolé, Madame" kíséretében a sorban álló gyerekhez, mikor meghallottam a zsörtölődést, hogy "mintha más nem a sorban állna, másnak nem lenne sürgős". Visszafordultam, és mondtam a hölgynek, hogy: "Szép napot, úgy örülök mindig amikor magyar szót hallok..." Na azt a vörös fejet képzeld el.

Teljes interjú: https://www.sportfogadas.org/cikk/interju-lacapi-227.html

Döntőseinkkel készült korábbi interjúk

Szigo már nem a régi badass figura, többek között ez is kiderült. "Csípős megjegyzéseket azonban senki ne várjon tőlem, kicsit konszolidálódtam az elmúlt pár évben" - válaszolta az interjúban melyet ide kattintva olvashattok.

zsivany20 komolyabban is focizott, nevében a 20-as nem a regisztrációkori életkora, hanem egy mezszám. Biztosítási szakmában dolgozik, ha esetleg kérdésetek van, keressétek bátran! Az interjú ide kattintva olvasható!

oakland23-mal is készült interjú, még akkoriban, mikor ezek a kérdezz-felelek a Hónap legjobbja topikba kerültek. Sajnos nem találom, amiben ő válaszolt a kérdésekre, ezért elnézést tőle.

Szavazinfó

Egálban vannak ketten, miközben nézik valaki hátát. Dobjatok egy voksot ti is!