Snooker 2023

Indította athlon, április 07, 2010, 23:20:04

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

peshark

**** Tősgyökeres
Na jo, en ilyet meg eletemben nem lattam... ;D

Latzka

****** Veterán
Idézetet írta: peshark Dátum április 17, 2023, 21:57:17Na jo, en ilyet meg eletemben nem lattam... ;D

Aztán milyet? Mert nem láttam, hogy mit nem láttál ;D

peshark

**** Tősgyökeres

Latzka

****** Veterán
Idézetet írta: peshark Dátum április 18, 2023, 11:31:39https://player.hu/sport-3/botrany-a-sznuker-vb-n

Eszem-aszom megáll :redchug:

Annyira nézték a játékosok az asztalt, amikor már leszedték a csávót, hogy azt hittem már így folytatják ;D

peshark

**** Tősgyökeres
Williamsek este visszajonnek, nalam Willo fordit egeszen kereken 2.5-os oddsert...

peshark

**** Tősgyökeres
Ronnie rottyon, 11-10-es Brecel vezetesnel 1.8 a belga, nalam egy egyseget meger..

Latzka

****** Veterán
Munkatársam nagy Ronnie drukker, meló végén mondja, hogy szépített Brecel; már 10-7. Na mondom neki: mire hazaérsz már 10-9 lesz; annyi is lett :D Ez a 7-0-ás run elég durva, de tényleg érződött, hogy Ronnie nem fog bírni talpra állni..

Nem követtem eléggé a tornát, de megérzés alapján leginkább Mark Allent gondolom (vagy Higginst), mint végső nyertes.

peshark

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Latzka Dátum április 26, 2023, 18:03:27Munkatársam nagy Ronnie drukker, meló végén mondja, hogy szépített Brecel; már 10-7. Na mondom neki: mire hazaérsz már 10-9 lesz; annyi is lett :D Ez a 7-0-ás run elég durva, de tényleg érződött, hogy Ronnie nem fog bírni talpra állni..

Nem követtem eléggé a tornát, de megérzés alapján leginkább Mark Allent gondolom (vagy Higginst), mint végső nyertes.

Tisztan latszott mar 10-10-nel is, hogy ez Ronnie reszerol ennyi volt.

En egyedul Selbynek nem orulnek, de neki nagyon nem, ami anti-snookert tol szokasahoz hiven most is, az szornyu... Allen meg tudja allitani az elodontoben, ha talalkoznak, ha viszont a dontobe jut Selby, a felso agrol senki nem veri...

peshark

**** Tősgyökeres
Borzaszto Selbyt nezni, meg nekem is kinzas... 100 perc alatt lement 2 frame most is...

Latzka

****** Veterán
Idézetet írta: peshark Dátum április 28, 2023, 17:12:27Borzaszto Selbyt nezni, meg nekem is kinzas... 100 perc alatt lement 2 frame most is...

Az ő szempontjából 3-6-nál már snookerre volt szüksége, hogy vigye a 10. framet. Jött a hosszú tili-toli, a pozíciós játék és bár ziccere is lökhetett a vége felé (azt hiszem a zöldre) Allen, de végül vitte a framet Selby. Nekem nagyon tetszett az a frame ::)  :)

Lehetett volna 3-7, de ott kicsit (vagy nem is kicsit) megtörte az ésakírt, azóta ott a 6-6.

peshark

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Latzka Dátum április 28, 2023, 18:28:49Nekem nagyon tetszett az a frame ::)  :)

Mindig is tudtam, hogy valami nincs rendben, de mostmar biztos vagyok benne... ;D a veget lattad? Meg a poent sem ertette, nagyon savanyu egy alak lehet a hetkoznapokban is..

Latzka

****** Veterán
Idézetet írta: peshark Dátum április 28, 2023, 19:57:33Mindig is tudtam, hogy valami nincs rendben, de mostmar biztos vagyok benne... ;D a veget lattad? Meg a poent sem ertette, nagyon savanyu egy alak lehet a hetkoznapokban is..

Az utolsó framet mondod? ;D  Az haláli volt egy ilyen 'komoly' játék esetében :)  Szerintem Selby ugyanannyira 'csinálta a poént'. Allan odaállt mellé a lökés előtt; Selby meg oda-odanézett, hogy biztos lökjön a rózsára, nem adja oda az egyértelmű framet Allen ;D De Allen kitartott (szerintem oda kellett volna már adnia Selby lökése előtt) a végén kacsintott az északír és lepacsiztak :smitten: Több, mint korrekt volt egy ilyen idegtépő etap után :ok:

peshark

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Latzka Dátum április 28, 2023, 20:09:07Allan odaállt mellé a lökés előtt; Selby meg oda-odanézett, hogy biztos lökjön a rózsára, nem adja oda az egyértelmű framet Allen ;D De Allen kitartott (szerintem oda kellett volna már adnia Selby lökése előtt)

Hat pont ez volt a lenyeg, hogy Allen azert maradt az asztalnal, hogy kezet fogjanak es menjenek pihenni :D de Selby nem vette a lapot es ment tovabb lokni a golyokat, holott semmi ertelme nem volt mar.

Brecelek meccse legalabb karpotol mindenkit, ott nagyon magas szinvonal van, rengeteg izgalommal, ma delutan az amolyan kotelezo szombati program..

Latzka

****** Veterán
Allen fejjel jelzi, hogy lökjél öcsém, ha kell a frame és közben kapaszkodik az asztalban ;D

Jófejek azok mindketten és reméljük az izgalmas folytatást :ok:

peshark

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Latzka Dátum április 29, 2023, 11:11:07Jófejek azok mindketten és reméljük az izgalmas folytatást :ok:

Szeretem a pozitiv hozzaallasod.. ;D

Nagyon orulnek, ha Brecel kepes lenne valamit kezdeni Selbyvel, de nem sok eselyt latok ra sajnos...