Snooker

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Na jo, en ilyet meg eletemben nem lattam... ;D

Idézetet írta: peshark Dátum április 17, 2023, 21:57:17Na jo, en ilyet meg eletemben nem lattam... ;D

Aztán milyet? Mert nem láttam, hogy mit nem láttál ;D


Idézetet írta: peshark Dátum április 18, 2023, 11:31:39https://player.hu/sport-3/botrany-a-sznuker-vb-n

Eszem-aszom megáll :redchug:

Annyira nézték a játékosok az asztalt, amikor már leszedték a csávót, hogy azt hittem már így folytatják ;D

Williamsek este visszajonnek, nalam Willo fordit egeszen kereken 2.5-os oddsert...

Ronnie rottyon, 11-10-es Brecel vezetesnel 1.8 a belga, nalam egy egyseget meger..

Munkatársam nagy Ronnie drukker, meló végén mondja, hogy szépített Brecel; már 10-7. Na mondom neki: mire hazaérsz már 10-9 lesz; annyi is lett :D Ez a 7-0-ás run elég durva, de tényleg érződött, hogy Ronnie nem fog bírni talpra állni..

Nem követtem eléggé a tornát, de megérzés alapján leginkább Mark Allent gondolom (vagy Higginst), mint végső nyertes.

Idézetet írta: Latzka Dátum április 26, 2023, 18:03:27Munkatársam nagy Ronnie drukker, meló végén mondja, hogy szépített Brecel; már 10-7. Na mondom neki: mire hazaérsz már 10-9 lesz; annyi is lett :D Ez a 7-0-ás run elég durva, de tényleg érződött, hogy Ronnie nem fog bírni talpra állni..

Nem követtem eléggé a tornát, de megérzés alapján leginkább Mark Allent gondolom (vagy Higginst), mint végső nyertes.

Tisztan latszott mar 10-10-nel is, hogy ez Ronnie reszerol ennyi volt.

En egyedul Selbynek nem orulnek, de neki nagyon nem, ami anti-snookert tol szokasahoz hiven most is, az szornyu... Allen meg tudja allitani az elodontoben, ha talalkoznak, ha viszont a dontobe jut Selby, a felso agrol senki nem veri...

Borzaszto Selbyt nezni, meg nekem is kinzas... 100 perc alatt lement 2 frame most is...

Idézetet írta: peshark Dátum április 28, 2023, 17:12:27Borzaszto Selbyt nezni, meg nekem is kinzas... 100 perc alatt lement 2 frame most is...

Az ő szempontjából 3-6-nál már snookerre volt szüksége, hogy vigye a 10. framet. Jött a hosszú tili-toli, a pozíciós játék és bár ziccere is lökhetett a vége felé (azt hiszem a zöldre) Allen, de végül vitte a framet Selby. Nekem nagyon tetszett az a frame ::)  :)

Lehetett volna 3-7, de ott kicsit (vagy nem is kicsit) megtörte az ésakírt, azóta ott a 6-6.

Idézetet írta: Latzka Dátum április 28, 2023, 18:28:49Nekem nagyon tetszett az a frame ::)  :)

Mindig is tudtam, hogy valami nincs rendben, de mostmar biztos vagyok benne... ;D a veget lattad? Meg a poent sem ertette, nagyon savanyu egy alak lehet a hetkoznapokban is..

Idézetet írta: peshark Dátum április 28, 2023, 19:57:33Mindig is tudtam, hogy valami nincs rendben, de mostmar biztos vagyok benne... ;D a veget lattad? Meg a poent sem ertette, nagyon savanyu egy alak lehet a hetkoznapokban is..

Az utolsó framet mondod? ;D  Az haláli volt egy ilyen 'komoly' játék esetében :)  Szerintem Selby ugyanannyira 'csinálta a poént'. Allan odaállt mellé a lökés előtt; Selby meg oda-odanézett, hogy biztos lökjön a rózsára, nem adja oda az egyértelmű framet Allen ;D De Allen kitartott (szerintem oda kellett volna már adnia Selby lökése előtt) a végén kacsintott az északír és lepacsiztak :smitten: Több, mint korrekt volt egy ilyen idegtépő etap után :ok:

Idézetet írta: Latzka Dátum április 28, 2023, 20:09:07Allan odaállt mellé a lökés előtt; Selby meg oda-odanézett, hogy biztos lökjön a rózsára, nem adja oda az egyértelmű framet Allen ;D De Allen kitartott (szerintem oda kellett volna már adnia Selby lökése előtt)

Hat pont ez volt a lenyeg, hogy Allen azert maradt az asztalnal, hogy kezet fogjanak es menjenek pihenni :D de Selby nem vette a lapot es ment tovabb lokni a golyokat, holott semmi ertelme nem volt mar.

Brecelek meccse legalabb karpotol mindenkit, ott nagyon magas szinvonal van, rengeteg izgalommal, ma delutan az amolyan kotelezo szombati program..

Allen fejjel jelzi, hogy lökjél öcsém, ha kell a frame és közben kapaszkodik az asztalban ;D


Jófejek azok mindketten és reméljük az izgalmas folytatást :ok:

Idézetet írta: Latzka Dátum április 29, 2023, 11:11:07Jófejek azok mindketten és reméljük az izgalmas folytatást :ok:


Szeretem a pozitiv hozzaallasod.. ;D

Nagyon orulnek, ha Brecel kepes lenne valamit kezdeni Selbyvel, de nem sok eselyt latok ra sajnos...