Sportfogadas.org

Tippek és fogadások => Fogadások egyéb sportágakra => A témát indította: Powell Dátum szeptember 26, 2020, 11:11:14

Cím: Téli Sport hírek
Írta: Powell Dátum szeptember 26, 2020, 11:11:14
Sífutás: a finn vk-versenyt nézők nélkül rendezik meg

Nem lehetnek jelen nézők az északi sízők világkupa-sorozatának november végi, finnországi nyitányán.

A tilalmat a rukai szervezők tudatták a viadal hivatalos honlapján azt hangsúlyozva, hogy ily módon is csökkenteni kívánják a koronavírusos fertőzések kockázatát. Hozzáfűzték, hogy a biztonságot szem előtt tartó határozatot a finn sportági szövetség és a Nemzetközi Síszövetség (FIS) jóváhagyásával hozták meg.

Az északi sízők világkupaidényének pontos menetrendjéről a FIS szeptember végére-október elejére ígért döntést.
forrás:nso.hu
Cím: Re:Téli Sport hírek
Írta: Powell Dátum november 11, 2020, 10:32:48
Négy világkupára számíthatnak a biatlonosok a 2020/2021-es szezon első harmadában – jelentette be a Nemzetközi Biatlon Szövetség igazgató tanácsa (EB). Az utazás minimalizálása, valamint a sportolók biztonsága érdekében ez a négy esemény is csupán két helyszínen valósul meg: az első két világkupát a finnországi Kontiolahtiban, a maradék kettőt az osztrák Hochfilzenben rendezik meg. A svéd és a francia helyszínek így kiestek a kosárból, mivel az IBU orvosi tanácsadó csoportja szerint csökkenteni kell a pályán történő megállások számát, az utazások minimalizálásával pedig a résztvevők egészségét kívánják megóvni.
Valamint január első kéthetében is egy helyszínen Oberhofban lesz két verseny megrendezve.
A junior világkupa pedig csak januárban startol leghamarabb ugyanis a decemberben megrendezésre került volna,de a vírus miatt törölték.
Annak örülök hogy a helyszín lesz kevesebb és nem a verseny. :ok:

Cím: Re:Téli Sport hírek
Írta: Powell Dátum november 13, 2020, 18:49:01
A sífutóknál nov 27-én kezdődik a szezon.Érdekes,hogy itt 14 helyszínre tervezik a szezont,de nem tömbösítve mint a biathlonnál.Szerintem pedig okosabb és biztonságosabb megoldás lenne a tömbösítés.Nehogy pórul járjanak ezzel a sok utazással. :(
Cím: Re:Téli Sport hírek
Írta: Powell Dátum november 23, 2020, 20:29:54
újabb fejlemény a biathlonosoknál.Mégiscsak lesznek nézők  a pénteken induló idénynyitón Kontiolahtiban.4500 főben maximalizálták a nézőszámot.
Cím: Re:Téli Sport hírek
Írta: MessiÁs Dátum november 23, 2020, 22:43:15
Alig varom mar a szezon kezdetet. Oriasi nemet fankent hajra Herrmann.

Ja es kivancsi leszek Nilssonra, sifutobol atvergodott biathlonra. Biztos top futo lesz es pocsek lovo. A tapasztalatom szerint sifutokbol lett silovok kivetel nelkul rapszodikus lovok voltak.. Lars Berger, M Gossner, Herrmann..
Cím: Re:Téli Sport hírek
Írta: peshark Dátum december 18, 2021, 19:47:54
Nagyon komoly amit Ester Ledecka tol.. gyakorlatilag mintha nem ugyanazt a sportot uzne mint az ellenfelei a palyan, ossze sem hasonlithato a mozgasa a tobbiekevel. Most eppen snowboardban oktat, de hihetetlen amit csinal.. :D
Cím: Re:Téli Sport hírek
Írta: Pozzato Dátum november 08, 2022, 14:51:07
Ebben sincsen semmi meglepetés, nyáron volt róla szó, szinte biztos volt, hogy elmennek. Kína leszólt, hogy most már elég, előbb Lina, most a Liu-tesók, aztán fokozatosan beszántják majd itthon a sportágat. Sanyi már egy ideje építgeti a Weibo profilját, nyilatkozta is pár éve, hogy Kína jóval nagyobb piac, jobban vonzza őt.

https://444.hu/2022/11/08/az-olimpiai-bajnok-liu-testverek-kezdemenyeztek-az-orszagvaltast
Cím: Re:Téli Sport hírek
Írta: Admin Dátum november 08, 2022, 16:28:02
Idézetet írta: Pozzato Dátum november 08, 2022, 14:51:07Ebben sincsen semmi meglepetés, nyáron volt róla szó, szinte biztos volt, hogy elmennek. Kína leszólt, hogy most már elég, előbb Lina, most a Liu-tesók, aztán fokozatosan beszántják majd itthon a sportágat. Sanyi már egy ideje építgeti a Weibo profilját, nyilatkozta is pár éve, hogy Kína jóval nagyobb piac, jobban vonzza őt.

https://444.hu/2022/11/08/az-olimpiai-bajnok-liu-testverek-kezdemenyeztek-az-orszagvaltast

Ha már aktuális újra, akkor itt lehet meghallgatni:

Cím: Re:Téli Sport hírek
Írta: Pozzato Dátum december 20, 2022, 13:27:43
Kósa Lajos: Liuék maradnak magyar állampolgárok attól, hogy az edzőjük elment és ők követik őt és Kínában edzenek
Liu testvérek: Országot váltunk, kínai állampolgárok leszünk.
Kósa Lajos: Nem hagyjuk, hogy ingyen távozzanak, ki kell fizetni értük a lelépési díjat és ki is fogják!
Végső döntés: Ingyen távoztak.

Imádom a Fideszt és a tagjaikat, ennyire vakon senki nincsen egyik témában sem, mint ők.  ;D  ;D  ;D
Cím: Re:Téli Sport hírek
Írta: SPF Előzetes Dátum február 06, 2023, 11:11:17
Biatlon-világbajnokság tipp: Ki képes megállítani a norvégokat? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/biatlon-vilagbajnoksag-ki-kepes-megallitani-a-norvegokat)

Lehet bárkinek is esélye a norvégok ellen, akik dominálták a férfiak mezőnyét? A vegyes váltójuk a nőknél legyőzhető? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/biatlon-vilagbajnoksag-ki-kepes-megallitani-a-norvegokat)

Cím: Re:Téli Sport hírek
Írta: SPF Előzetes Dátum február 08, 2023, 18:22:34
Biatlon-világbajnokság tipp: A hazai pálya előnyt jelenthet a németeknek (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/biatlon-vilagbajnoksag-a-hazai-palya-elonyt-jelenthet-a-nemeteknek)

Ha megfigyeljük Denise Herrmann-Wick tendenciáját sprintben, akkor elvileg most egy dobogós helyezésnek kéne következnie! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/biatlon-vilagbajnoksag-a-hazai-palya-elonyt-jelenthet-a-nemeteknek)

Cím: Re:Téli Sport hírek
Írta: SPF Előzetes Dátum február 08, 2023, 19:00:02
Biatlon-világbajnokság tipp: Nem foglalkozunk a norvég arannyal! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/biatlon-vilagbajnoksag-nem-foglalkozunk-a-norveg-arannyal)

Esélyt adunk egy nagy szorzónak és egy olyan német versenyzőnek, akiben talán még ott egy jelentős teljesítmény.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/biatlon-vilagbajnoksag-nem-foglalkozunk-a-norveg-arannyal)

Cím: Re:Téli Sport hírek
Írta: SPF Előzetes Dátum február 12, 2023, 19:19:49
Dmytro Pidruchnyi rendkívül nehéz éve, avagy az ukrán frontról egészen a világbajnoki 5. helyig! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/dmytro-pidruchnyi-rendkivul-nehez-eve-avagy-az-ukran-frontrol-egeszen-a-vilagbajnoki-5-helyig)

Az ukrán sportoló fantasztikus világbajnoki eredménye, amit hazája védelme előzött meg a háborúban, majd egy térdműtét.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/dmytro-pidruchnyi-rendkivul-nehez-eve-avagy-az-ukran-frontrol-egeszen-a-vilagbajnoki-5-helyig)

Cím: Re:Téli Sport hírek
Írta: SPF Előzetes Dátum február 16, 2023, 21:03:24
Biatlon-világbajnokság tipp: Kéne még két érem váltóban a házigazdának (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/biatlon-vilagbajnoksag-kene-meg-ket-erem-valtoban-a-hazigazdanak)

A végéhez közeledik a biatlon-világbajnokság, házigazda németek nem panaszkodhatnak, de még ennél is sikeresebb lehet a vb-jük.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/biatlon-vilagbajnoksag-kene-meg-ket-erem-valtoban-a-hazigazdanak)