Sportfogadas.org

Aranybánya => Sport Archívum => Archívum => Olimpiai játékok - Tokió 2021 => A témát indította: Admin Dátum július 05, 2021, 13:36:28

Cím: Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: Admin Dátum július 05, 2021, 13:36:28
Magyarország a 2021-es nyári olimpián

Hány érmet fog szerezni Magyarország a tokiói olimpián? Ebből hány lesz a legértékesebb (arany)? Magyar sportolók esélyeiről beszélgethetünk e fórumtémában.

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: Admin Dátum július 05, 2021, 13:50:51
Magyar sportolók a 2021-es tokiói olimpián:

Magyar hivatalos oldal (http://olimpia.hu/magyar-csapat-14)

Wikipédia (https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_a_2020._%C3%A9vi_ny%C3%A1ri_olimpiai_j%C3%A1t%C3%A9kokon)
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: zsiraf111 Dátum július 05, 2021, 19:12:09
10-12 érem , abból vagy 4  arany. De , ha több lesz, nem fogok megharagudni   ;D
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: SPF Infó Dátum július 14, 2021, 18:41:03
Tokió 2020 - Fucsovics Márton érmet remél

Érmet szeretne nyerni Fucsovics Márton a jövő pénteken kezdődő tokiói olimpia tenisztornáján.


A wimbledoni negyeddöntőjével a világranglista 48. helyéről a 39-edikre ugrott magyar játékos az M1 aktuális csatornának szerdán elmondta, a héten idehaza készül az ötkarikás szereplésre.
   
"A londoni Grand Slam-torna után jól jött öt-hat nap pihenő, de mától már keménypályán edzek életem első olimpiájára" - jelentette ki a 29 éves teniszező. "Hétfőn utazom Japánba, ott néhány nap akklimatizálódás következik, majd jövő szombaton rajtol a verseny. A távol maradó sztárok nélkül is erős mezőnyt várok, lesznek ott top 10-esek is, és remélem, sikerül érmet szereznem, de ahhoz nagyon jól kell játszanom."
   
Ami a vegyes párost illeti, Fucsovics közölte, a helyszíni nevezésnél derül majd ki, hogy felférnek-e Babos Tímeával a főtáblára.
   
Babos - aki női párosban indul Tokióban, Jani Réka oldalán - kedden csípősérülés miatt feladta egyes mérkőzését a budapesti tornán, és egyelőre bizonytalan, hogy vállalja-e az olimpiai részvételt.

forrás: MTI
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: grof19 Dátum július 17, 2021, 17:18:04
Szerintem összességében lehet olyan (16) érem és ebből legalább (6) aranyérem. Számítani kell úszás,vízilabda és ott van még a kajak - kenu részünkről és van még egy pár sportág (vívás,női súlylökés) ahol érem várható.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 17, 2021, 17:25:55
Idézetet írta: grof19 Dátum július 17, 2021, 17:18:04
Szerintem összességében lehet olyan (16) érem és ebből legalább (6) aranyérem. Számítani kell úszás,vízilabda és ott van még a kajak - kenu részünkről és van még egy pár sportág (vívás,női súlylökés) ahol érem várható.


Vízilabdában max érem.. Egyáltalán nem vagyunk esélyesek, nem is értem hogy miért nekünk adják a legkisebb oddsot. Persze nagyon szeretném ha nyernének a fiúk, de a szerbek, horvátok jobbak, Montenegró mumus, spanyolok és olaszok is nagyon erősek.

Nőknél toronymagas favoritok az amerikaiak.

Ezek ellenére szerintem a 6 arany reális. 1-2 úszás,2-3 kajak kenu és 1-1 leeshet az öttusában, lövészetben, vívásban, birkózásban és vagy vitorlázásban.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: junglefever Dátum július 17, 2021, 20:16:36
Pekingben is megviselte a magyar sportolokat az utazas/idoeltolodas/atallas pedig akkor tobben is tavol-keleti edzotaborokbol erkeztek az olimpiara.
A magyar csapat nagy resze ezen a heten indult utnak, majd mindenki (dubaji, frankfurti) atszallassal fog repulni Japanba es sokaknak ez lesz az elso olyan otkarikas reszvetele ahol az eddigi olimpiakkal ellentetben nem vehettek reszt helyszini tesztversenyeken a megelozo honapokban hogy ismerkedjenek a korulmenyekkel, palyakkal, csarnokokkal stb.
Ez utobbi nemcsak minket erint majd, de szerintem a teljes atallashoz, akklimatizaciohoz tobb mint egy het kellett volna es ez lehet jelentkezni fog olyan szamokban ahol a selejtezo es a donto ugyanazon a napon lesz megtartva.
Nem akarok veszharangot kongatni de a MOB okkal remel "jo esetben" 12-13 ermet osszesen.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 17, 2021, 20:31:22
Szerintem Pekingben nem volt ennyi aranyesélyesünk. Tehát nem csak az időeltolódás miatt lett gyengébb, hanem az egy olyan időszak volt, ahol gyengébb volt a szokásosnál a magyar utazó csapat. Úszásban csak Cseh Laci volt éremesélyes, még nem volt Katinkánk.
Öttusa full lutri sport, ebben az új verzióban vannak kiemelkedő versenyzők,de nehéz egyeduralkodónak lenni.
Birkózásban sem nagyon volt kimagasló versenyzőnk, aki toronymagas esélyes lett volna, a korábbi évekhez képest nem volt komoly boxolónk, cselgáncsozónk.
A betli az a vívás volt, de a vívás is olyan sport, hogy borzasztó nehéz dominálni, kb bárki megverhet bárkit.
A többi sportban kb "futottakmég" versenyzők voltak, reális éremesély nélkül..


Most azért vannak toronymagas esélyeseink. Főleg dobogóra. De ugye Miláknak nagyon kinéz egy arany és egy ezüst. Legalább egy de formától függően két érem Katinkának. Éremre simán jó lehet Kapás és Rasovszky.
Vívásban  a kard csapat, a kétszeres címvédő Szilágyi, van egy vb cimvédőnk talán párbajtőrben.
Kajak kenu hagyományosan jó sportunk, lövészetben Péni és a csapat is simán éremesélyes.


És szerintem az időeltolódásra nem szabad fogni. Ezért utaznak 10nappal előbb, hogy legyen idő átállni a szervezetnek. Rióban is volt eltolódás és ott azért elég jók voltunk.



*Végignéztem a versenyzőinket Pekingben. "Gyenge" csapat volt. Természetesen nem leszólva őket, olimpiára kijutni önmagában csodálatos, azonban abban a csapatban nem igen volt több.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: junglefever Dátum július 17, 2021, 22:03:40
Idézetet írta: MessiÁs Dátum július 17, 2021, 20:31:22
Szerintem Pekingben nem volt ennyi aranyesélyesünk.
Aranyeselyesunk most is csak egy van - Milak Kristof - masoknak pedig kijohet a lepes, ha jo lett a formaidozites vagy a sorsolas.
Az eremesely az egy lutri - az uszoknak megint berendeztek egy teljesen felesleges EB-t ket honappal az olimpia elott es ilyen rovid idokulonbseggel formaba hozni magad ketszer nagyon nehez.
A vivast dominalni fogjak az azsiai sportolok, akiknek meglesz fujva a hazai palya sok mas helyen is de leginkabb ott ahol fontos pontok mulnak majd az egyeni megitelesen (vivas, torna, kuzdosportok)
A legtobb kvotaszerzos vk, vb helyezes - akarmilyen sportban - az utobbi ket evbol nem sokat nyom a latban mert a virus miatt a legtobb helyen csokkent mezony indult, vagy nagy favoritok hianyoztak.
Kajak-kenuban mar nem dominalunk ugy mint regen, EB es VB ermeink jo resze nem olimpiai szamokbol jott az utobbi evekben, most sem realis 2-3 eremnel tobbet varni toluk.
Csapatsportokba bele sem kezdek, azoknal mar az is orom hogy kijutottak.

Megertem hogy miert vagy optimista, de en nem teljesen latom, hogy hol lesz ebbol 6 arany meg eremeso...
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 17, 2021, 22:39:31
Hosszú 400on arany esélyes. Igaz, idén nem meggyőző, de ki tudja milyen állapotban van? "Simán nyerhet" aranyat. Rasovszky szintén, ott csak Wellbrock az igazi nagy ellenfél.

Kajak kenu. Ott a az összes női számban van éremesély, K1,K2,K4,C1,C2. 2019es vbn 2 arany és még 3 érem volt a termés a fiúkkal együtt, olimpiai távokon. Ezek közül az idei ebn verték azokat a beloruszukat, K2 500on, akik egyedül megelőzték a lányokat 19ben. Szóval 3 komoly aranyesélyünk van csak kajakban. K2 500,K4 500 és a ffi K1 1000. ezen kívül még 2-3 érem.

Ezeken kívül ott van még egy csomó potenciális esély, de hát végül is ez olimpia, a legjobbak vannak ott, így nagyon ritka az akkora favorit mint Milák. 3-10közötti aranyunk lehet. a 3 a legrosszabb forgatókönyv szerintem, a 10 a legjobb. Nekünk innen nincs befolyásunk egyik végletre sem, de én bízok a 6-7 aranyban..
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: chabialonso Dátum július 18, 2021, 16:52:05
A vizisportok részéről mindenképpen jöhet legalább négy arany. Na, és a vívás , párbajtőr.
Atletikából , kalapácsvetésből, bírkózásból ,tornából nem tudom most hogyan állunk.
Tornára a férfiakra gondolok. Nőiben kínai lányok visznek ott mindent.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: chabialonso Dátum július 19, 2021, 11:56:11
Most nézem, hogy a tippmix 7,5 -nél húzta meg a magyar aranyak határát.
Úgy látom, hogy itt nyolcat nem nagyon vár senki. Tehát ezek szerint ajándék lehet a 7,5 alá 1,85-ért .
De nem tesszük meg , mert legalább tíz aranyra vágyunk. Pedig reálisan nagy összeggel kellene pakolni.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 19, 2021, 12:21:37
Idézetet írta: chabialonso Dátum július 18, 2021, 16:52:05
A vizisportok részéről mindenképpen jöhet legalább négy arany. Na, és a vívás , párbajtőr.
Atletikából , kalapácsvetésből, bírkózásból ,tornából nem tudom most hogyan állunk.
Tornára a férfiakra gondolok. Nőiben kínai lányok visznek ott mindent.

A torna nagyon nem kinai sport, a noi meg vegkepp nem. Az amerikai felsegterulet. Meghozza Simone Biles-é. Toronymagas favorit egyeni osszetettben, csapatban az USAval, meg még a 4 szerenkenti döntőbol legalabb 3ban.

Amiket felsoroltal sportagakat abbol max bírkózásból jöhet arany vagy erem.. A tobbibol kb eselytelen. Vagy valami csoda folytán egy bronz kalapacsvetesben.. De ennyi.

Az a 7,5 realis hatar. Lehet 10 aranyunk is akar de 3 is. Irtam mar korabban, valami extrém formaban lehetne 5 arany csak uszasban. Katinka a ket vegyesben, Milak es Bogi 200pillen es hosszutavban Rasovszky. Nyilvan ez a legleglegoptimalisabb. De ha azt nezzuk a szamaban mindegyik vilagbajnoki cimvedo.. Mind Raso, mind a ket lany es Milak is.. Szoval amilyen konnyen bejohet, olyan konnyen szarul is allhat nehany nap utan.


Kb 1honapja vilagbajnok lett Marosi ottusaban. Ilyen alapon az olimpian is nyerhet. Nyilvan valoszinubb hogy nem, sok az ellenfel, de barmi lehet.

Ha az utolso vbket nezzuk van vagy 10 vb cimvedonk olimpiai szamban.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: junglefever Dátum július 19, 2021, 16:31:09
Uszasban nem az szamit, hogy ki a cimvedo, hanem hogy milyen ranglista eredmenyekkel erkeznek az ebben az evben elert idejuk alapjan az uszok.
Hosszu nincs a legjobb 10-ben 200 vegyesen, 400 vegyesen csak az otodik legjobb ido az ove iden - ugyanugy ahogy Boginak is 200 pillen.
Ezzel szemben Milak az iden elert legjobb 5 idobol negyet magaenak tudhat a fo szamaban. Ezert o az egyetlen biztos eremesely (aranyesely) iden uszasban.
A tobbieknek vagy kijon a lepes vagy nem, Milaknak viszont nem fog kelleni ujabb vilagcsucs az olimpiai gyozelemhez mert annyira uralja a sajat mezonyet ebben a szamban.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: firgabácsi Dátum július 19, 2021, 17:20:28
5-6 arany lehet, de elsülhet véletlenül úgy is hogy 8-9 lesz. Kajak-kenuban is van több szám ahol egy-két éve simán aranyesélyesek voltunk, de most nem. pl. Kozák Danuta nagyon valószínű, hogy nem fog nyerni, Carrington és Jörgensen is verheti K1 500-on több okból is. Carrington ugye amolyan zseni, mint anno Birgit Fischer volt, ha jó formában jön nemigen verhető, Jörgensen meg jó pár hónapja már csak a kajak-kenura koncentrál és nem dolgozik mellette + magyar edző készíti fel, meg is látszik, legutóbb is verte Danutát mikor találkoztak, el is ismerte Danuta hogy jobb nála most Jörgensen és a covid is nagyon visszavetette Kozákot, nagyon nehezen állt talpra belőle.
Aztán meglátjuk, szerintem esélyesebb most a bronz mint az arany, de ne legyen igazam.
Hosszú Katinka kicsit hasonló, de azért 400-on nyerhet. Nagyon óvatosan nyilatkozik a 400-ról is, azért messze nem egyszemélyi esélyes ő ott most. 200-on szerintem nem fog nyerni, ott indul az ausztrál wondergirl McKeown, igaz nem ez a fő száma hanem a 100 és 200 hát, de durva eredményei vannak mostanság, döntögeti sorban a rekordokat, legutóbb éppen 100 háton úszott világcsúcsot pár napja. Nyerhet ha odateszi magát ezen a 200 vegyesen is simán és nem pihen a hátúszószámokra.
Összességében az egyetlen biztosnak mondható aranyesélyesünk Milák, annyival a világ előtt van 200 pillangón most és olyan utolsó 50m-e van hogy nem látom ki tudná megszorítani, ha nagy gikszer nincs ő nyer.
Viszont nagyon könnyen megeshet hogy több aranyunk nem is lesz most úszásban.
Kajak-kenuban szokás szerint több számban is favoritok vagyunk, nem sorolom úgyis tudja mindenki hol. Ott reális 3 arany, lehet több is ha úgy van, de ha balul sül el valami akkor lehet csak 2 lesz.
Amiért mégis lehet több mint 5-6 aranyérmünk, az a szokásos: birkózásban, vívásban, öttusában, sportlövészetben, vitorlázásban, vívásban akármi is lehet, 0 arany is lehet ezekből összesen, de éppen 3-4 is ha úgy alakul, ez lutri. Egyikben sem vagyunk nagy esélyesek sehol, de azért mindenhol van olyan emberünk aki reális, hogy megnyerheti akár, vitorlázásban Berecz, birkózásban Lőrincz, vívásban Szilágyi, öttusában, lövészetben is van aranyesély, nem sorolok fel mindenkit.
Ha ezekből amit írtam jönnek aranyak + Hosszú megnyeri a 400 vegyest és jön a szokásos 3-4 arany kajak-kenuban akkor gyorsan lehet 8+ arany is.
Minden olimpián van szinte egy olyan arany amit ember nem vár, valami olyan sportágban vagy számban. Nem tudom hol lehet ilyen most, mondjuk judo mivel ott max 1-2 bronzot várunk  :)
Elég kiszámíthatatlan az egész, de én elégedett leszek ha 6 aranyat nyerünk mondjuk.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: curpy82 Dátum július 19, 2021, 17:42:17
Elemezgettem néhány félórát és arra jutottam, hogy a 7.5 arany számát nem merném megtippelni, viszont érmekben nem lesz hiány. Simán elérjük a huszat is. A két fő sportunkban azért lesz érem szép számmal. Furcsa, de nekem kajak-kenuban az a meglátásom, hogy csak 1 arany lesz a miénk. A női négyes fogja behúzni. Ezen kívül érem várható Lucz Dórától, a Bodonyi-Kozák párostól, Tótkától, női kenu páros, Kozák egyes((semmiképpen nem nyeri meg), és Kopasz is lehet bronzérmes.
Az úszás lebontásban nálam: 3 arany(Milák 200, Raso, Hosszú 400 vegyes), 2 ezüst(Milák 100, Hosszú 200 vegyes) és 1 bronz(Kapás Bogi). Késely nagy bravúrral 400 gyorson lehet még bronzos ezenkívül.Itt lehagytam egy érmet: Verrasztó D. elcsípheti a bronzot.
Ez a két fősportunkban már 14 érem. Mindkét vízilabdát dobogóra gondolom(két bronz), bár ez lutri. Berecz érmes lesz, Márton és Halász atlétikában nem. Birkózás jó sorsolással 2 érem, vívás 3 érem(mindegyikből egy), sportlövészet 1 érem. Így már bőven 20 felett lennénk. Kíváncsi vagyok még a félmagyar taekwandos teljesítményére is.
A 17.5 érem overt egy kicsit megpörkölöm.

Itt is van egy érdekes jóslat, bár itt is simán megvan a 20 érem:
https://m.nemzetisport.hu/tokio-2020/tokio-2020-az-ap-kilenc-magyar-aranyermet-josol-2839147
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: junglefever Dátum július 19, 2021, 19:34:36
Egyebkent az obolben ami a hosszutavuszas helyszine massziv szarszag terjeng, es egy 2019-es tesztversenyen a megengedettnek ketszerese volt az E. coli jelenlete a vizben.

https://nypost.com/2021/07/19/stinky-olympic-triathlon-venue-may-contain-sewage-for-race/
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 19, 2021, 21:27:21
Idézetet írta: junglefever Dátum július 19, 2021, 16:31:09
Uszasban nem az szamit, hogy ki a cimvedo, hanem hogy milyen ranglista eredmenyekkel erkeznek az ebben az evben elert idejuk alapjan az uszok.
Hosszu nincs a legjobb 10-ben 200 vegyesen, 400 vegyesen csak az otodik legjobb ido az ove iden - ugyanugy ahogy Boginak is 200 pillen.
Ezzel szemben Milak az iden elert legjobb 5 idobol negyet magaenak tudhat a fo szamaban. Ezert o az egyetlen biztos eremesely (aranyesely) iden uszasban.
A tobbieknek vagy kijon a lepes vagy nem, Milaknak viszont nem fog kelleni ujabb vilagcsucs az olimpiai gyozelemhez mert annyira uralja a sajat mezonyet ebben a szamban.

Csak hogy pl Hosszu szamaban 400 vegyesen a ket amerikainak a sajat valogatojan maxon kellett uszni hogy kijussanak. Ehhez kepest a 4.33 gyenge. A 4 amerikaibol 2 kint sincs hisz a valogaton kiestek. Ezzel ellentetben Hosszu a valogaton furdozott, ebre nem kellett a csucsforma. Ott nem a ket amerikai az ellenfel hanem Ohashi. Ha uszik 4.30korul Hosszu, akkor biztos tudni fog 2.08alatt menni 200on is, az meg mar eselyes ido. Nyilvan sok a ha.. De ez egy messze nem lehetetlen forgatókönyv.

Bogi sem eselyes, nem is mondtam ilyet, azonban o zsenialis versenyző tipus. Rendszeresen jol idozit formát es vilagversenyen egyeni csucsokat javit. Ha bejut 2.06 ala akar nyerhet is.

Rasovszkynak kvazi csak Wellbrock az ellenfele. Miert ne nyerhetne akar?


Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 20, 2021, 09:56:42
A mai frissitett Gracenote 9-10-9et josol nekunk.


Es majdnem 50 holland ermet..
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: chabialonso Dátum július 20, 2021, 11:48:47
Idézetet írta: MessiÁs Dátum július 20, 2021, 09:56:42
A mai frissitett Gracenote 9-10-9et josol nekunk.


Es majdnem 50 holland ermet..

A miénk remélem bejön nekik. Eddigi hét aranyról szépen felvitték.
Ezzel előznénk az olaszokat, és a franciákat is. "Baráti" szomszédos ország(ok)ról nem is beszélve.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: szalist Dátum július 20, 2021, 14:13:05
Unibeten nem talàlom hol lehet fogadni a magyar érmekre az érem speciàlis résznél nem talàlom a magyarokat csak az összesìtett listàban hogy mi nyerjük e a legtöbb érmet...Valaki tudja mit csinalok rosszul vagy tényleg nincs ilyen a listàban???
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: Anyuci123 Dátum július 20, 2021, 14:15:49
10 arany!oszt jonapot! :-)
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: szalist Dátum július 20, 2021, 19:34:46
Idézetet írta: szalist Dátum július 20, 2021, 14:13:05
Unibeten nem talàlom hol lehet fogadni a magyar érmekre az érem speciàlis résznél nem talàlom a magyarokat csak az összesìtett listàban hogy mi nyerjük e a legtöbb érmet...Valaki tudja mit csinalok rosszul vagy tényleg nincs ilyen a listàban???
Senki se tudja???
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 20, 2021, 22:42:25
Mert nem vagyunk a listában. Lettország van mi nem.

Szerintem levettek mert teljesen bizonytalan az egész. A mob 15ot vár, a gracenote majdnem 30at..
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: szalist Dátum július 20, 2021, 22:46:58
Idézetet írta: MessiÁs Dátum július 20, 2021, 22:42:25
Mert nem vagyunk a listában. Lettország van mi nem.

Szerintem levettek mert teljesen bizonytalan az egész. A mob 15ot vár, a gracenote majdnem 30at..
Kapják be akkor a lompost..
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: sportbettorpro Dátum július 23, 2021, 15:04:54
8 arany, 19 érem. A 7 arany mindig megvan évtizedek óta, a balul sikerült Pekingen kívül.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 25, 2021, 04:31:47
Hat Katinka siman nyerhette volna a számot ha jo formában van. 4.32es a nyertes ido, messze a legjobbjatol. 19ben Gwangjuban  4.30at úszott.

Kar erte de igy is 3szoros olimpiai bajnok. Respekt
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: zbking Dátum július 25, 2021, 07:15:39
Idézetet írta: Anyuci123 Dátum július 20, 2021, 14:15:49
10 arany!oszt jonapot! :-)
10 arany? Lehet, hogy oregszem, de ötöt se tudnék így hirtelen összeszedni.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 25, 2021, 13:43:16
Fúú de rohadt gyenge a magyar úszó válogatott eddig.. Szinte mindenki elmarad a legjobbjától, egyedül Mihályvári és Németh tudott egyéni csúcsot úszni, a többi óriási betli. Ajna amekkora sztárnak volt kikáltva 5-6éve, fullra megrekedt a fejlődésben. Tipikus magyar dolog, a fiatal felnőttkorban egyszerűen megáll a fejlődés. Elég csak Háfrát említeni vagy Klujbert..

Ajna talán túl aktívan van jelen a közösségi médiában, ahogy posztjait látom szinte mindennel foglalkozik. Így elég nehéz 100%ban az úszásra koncentrálni. Anélkül meg elég nehéz komoly eredményt elérni.

Vagy csak a versenyzőivel minősíthetetlenül beszélő, olykor olykor meg is ütő Turi edzésmódszerei ennyit tudnak.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: Pozzato Dátum július 25, 2021, 14:23:29
Idézetet írta: MessiÁs Dátum július 25, 2021, 13:43:16
Ajna talán túl aktívan van jelen a közösségi médiában, ahogy posztjait látom szinte mindennel foglalkozik. Így elég nehéz 100%ban az úszásra koncentrálni. Anélkül meg elég nehéz komoly eredményt elérni.

Ez egy nagyon jó meglátás Ajnával kapcsolatban, ugyanezt gondolom róla. Amikor 2016-ban "megérkezett", majd utána felfedezte az Instát és elkezdett posztolgni - egyre több buli és szórakozás, amivel alapjáraton nincsen gond, ha a fejlődés ütemét nem töri meg és nem megy a rovására -, ott már lehetett érezni, hogy nem vesz jó irányt a karrierje. Tavaly is, mikor nyitás volt nyáron, legfontosabb volt a bulizás. Fiatal, előtte az élet, nincsen ezzel gond, de akkor ne akarjon érmeket nyerni. A kettő nehezen egyeztethető össze, sok sportoló beszélt már erről, hogy fáj ilyenkor elengedni a társadalmi életet (minimalizálni kell), de muszáj, ha nyerni akarnak.

Hosszúval interjút meghallgattam, hangja arra utalt, hulla fáradt. Nem úgy, mint mondjuk 2016-ban, hanem úgy, mint akiben semmi több nincsen. Ez egyértelmű nem jó előjel, egyedül én Milákban éreztem erőt azok közül, akik már úsztak (illetve még Németh). Jól ment a váltóban, összességében rendben volt, de a többieknél valami nagyon félrement. Ez eddig nem biztató, nőknél szinte csak Kapás Bogi maradt, de vele is szkeptikus vagyok, azért volt ott betegség, nagy szerelem és miegymás, lehet ő se fog maxot hozni.

Számomra eléggé karcsú lenne, ha csak egy érmet nyernék (esetleg kettőt), mondjuk háromnál én sem számítottam többre, de ebben az esetben lehet újra kéne gondolni az úszók támogatását.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: csatarid Dátum július 25, 2021, 15:06:08
Kettő perc se volt vissza, mi támadtunk döntetlennél és sikerült 3 gólos hátrányt összehozni. Bravúros.  :crazy:
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 25, 2021, 15:10:12
Régóta követem instán és hát azt vettem észre amellett hogy sokat posztol,  komoly önértékelési problémái vannak. Élőzött, posztolt is róla, levágatta a haját(nekem úgy jött le emiatt), a szépségről, elfogadásról posztol, ami amúgy nem lenne baj, de ha valaki nem 100%os magával, akkor komoly belső vívódást okozhat. Ott van a példa Szilágyi Liliána hogy mennyire nem vezet ez jóra.


Én pozitív voltam, vártam 4+1(Raso) érmet, de most már ebből ha kettő meg lesz Miláknak, elégedettek lehetünk.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: zbking Dátum július 27, 2021, 14:23:43
Katinka megint telibeszopatta Jakabost, furcsa, hogy ehhez asszisztál a szovetseg

Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: csabax Dátum július 27, 2021, 15:04:51
Idézetet írta: zbking Dátum július 27, 2021, 14:23:43
Katinka megint telibeszopatta Jakabost, furcsa, hogy ehhez asszisztál a szovetseg
Vélhetően nem hajt semmiféle fair-play elismerésre.
Megteszi, mert megteheti.

https://444.hu/2021/07/27/szegeny-jakabos?fbclid=IwAR1STZ3yQGeC4FsxgEZxIrm6fChIk_zqqiEwsiwuPgW_mrqVvQGd67IlD7U
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 29, 2021, 05:57:22
Idézetet írta: zbking Dátum július 27, 2021, 14:23:43
Katinka megint telibeszopatta Jakabost, furcsa, hogy ehhez asszisztál a szovetseg

Nem ertem ezt a negativum cunamit amit Katinka kap.. Ez a visszaleposdi nem uj dolog. Sokan eljatszottak mar korabban, nem csak Katinka.

A masik dolog meg az hogy Katinkae volt a masodik legjobb ido. Miert nem uszott jobbat Jakabos 3ev alatt es kvalifikalta magat egyenesagon. A kvalifikacios szabalyok ismertek, a ket legjobb A szintes mehet. Innetol kezdve Katinka donthet arrol hogy vallalja e vagy sem.

Harmadik dolog, es ezt Jakabos ferje es edzoje mondta, ha Katinka az elofutamban fel mpcel rosszabbat uszik 200vegyesen akkor kiesik es nem lep vissza a 200pilletol. Tehát ez nem egy eltervezett kicseszes volt.

Negyedik dolog, szinten Petrov Ivan mondta, hogy valoszinuleg amugy sem jutott volna be a 200 pille dontojebe Jakabos, mert a kihagyasa miatt nem is keszultek erre. Az A szintes ideje a kvalifikacios idoszak elejen szuletett, jo regen.

Biztos megint elhordtok majd a véleményemert, de Katinka 3szoros olimpiai bajnok, kimondhatatlan mennyiségű vilag es europa bajnoki cime van. Nem érdemli meg ezt amit kap. Plane hogy a nyilatkozataibol es uszotarsai szavaibol latszik hogy kedvelik es nem olyan rossz mint most be van allitva.


Az ausztrál McKeown is visszalepett a 200 vegyestol. Lehet ha tudjak ezt ausztrálok akkor inditanak helyette valaki mást.. Nem tettek, mert neki volt joga ott uszni a valogatasi elvek alapjan. Es ugyanigy a visszalepesrol is csak o donthet. Jol tette,mert nyert egy aranyat 100haton.

Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: zbking Dátum július 29, 2021, 06:22:10
Jakabos férje azóta már más verziót is mondott. Keress rá.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: zbking Dátum július 29, 2021, 07:38:44
Egyébként az elég rossz duma, hogy azért kell kivárni, hogy sikerül 200 vegyesen bejutni. Ha ott nem tud bejutni a döntőbe, akkor a 200 pillangón semmivel sincs több esélye, mint másnak, hasznosabb lett volna kivinni a 16 éves kiscsajt, azt hiszem ő is megúszta a szintet.

Azért Katinkát nem szopkodnám halálra, Londonban és itt Tokióban látszik, hogy mennyit bír izomból.
Rióra betoltak 100 milláért egy géndopping csomagot, plusz Tusup, az sima is volt.
Szerintem 2020-ra készültek itt is, közbeszólt a Covid, ez nem volt a pakliban.
Látszott, hogy elengedte ezt az egészet, különben nem egy OKJ-s edzővel (hülyegyerekkel) készült volna.

Remélem 2024-et nem gondolja komolyan, hagyni kéne, zsírról nyilván esélytelen, még egy komolyat cuccolni nem szabad, inkább szülni kéne neki 2-3 egészséges gyereket, és boldogan élni.

Ebben ennyi volt, nagy dolog így is, a cuccolás nem lényeges, más is tolja, akinek kijön rá a matek.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: csabax Dátum július 29, 2021, 10:53:03
Egy kis segítség a számoláshoz:

MAGYAR VERSENYZŐI PÉNZJUTALMAK A TOKIÓI OLIMPIÁN (forint/fő, nettó összeg):
Aranyérem: 50 000 000
Ezüstérem: 35 700 000
Bronzérem: 28 500 000
IV. helyezés: 21 500 000
V. helyezés: 14 300 000
VI. helyezés: 11 400 000
VII. helyezés: 5 700 000
VIII. helyezés: 2 800 000
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: Pozzato Dátum július 29, 2021, 11:56:00
Pár dolgot nem árt figyelembe venni:
- Irreleváns, hogy Hosszú Katinka hányadik idővel rendelkezett az adott számban, ugyanis a szintet kellett csak megúsznia, onnantól Sós Csaba szövetségi kapitány döntést. Nincsen egyeneságon történő kvalifikáció, ha egy nemzetből több úszónak is megvan a szintideje. Nálunk négyen úszták meg a szintet, csak Szilágyi Liliána jelezte, nem indul az olimpián.
- Ez viszont így nem igaz, ugyanis Hosszúnak vétója van, ami azt jelenti, ha úgy dönt, hogy szintidővel úszik egy számban, akkor teljesen mindegy, hogy 2. vagy 3. (vagy 4.) idővel rendelkezik, Sós Csabának kötelessége úgy dönteni, hogy Hosszú induljon a másik versenyző kárára. Hosszúnak 9 számban szintideje, ebből ötöt elengedett, maradt négy.
- Pontosan ez történt jelen esetben is, ahogyan 2016-ban Rióban is. Ott azonban el lehetett azzal fedni az ügyet, hogy Katinka fáradt, mert sorra nyeri az aranyakat, pedig már az olimpia előtt is tudták, hogy Katinka nem fog úszni, de Jakabos kárára mégis azt mondta, hogy részt fog venni a versenyeken (mint ahogyan most is). Akkor Jakabos nem akart ebből ügyet csinálni - ahogyan most sem -, mert ő egy korrekt nő, ellentétben Katinkával.
- Ha megnézitek az olimpiát megelőző cikkeket, még kormányközeli sajtó is megírta: mindenki tisztában van vele, hogy Katinka nem fog elindulni a számban, ez egy szimpla bosszú, semmi más.
- Fontos kiemelne Kaylee McKeown ügyét is, ugyanis az ausztrálok pontosan tudták napokkal korábban, hogy nem fog indulni 200 vegyesen. A selejtezők július 26-án kezdődtek a számban, McKeown napokkal korábban, július 22-én jelentette be, hogy nem vesz részt a számban (Hosszú pedig pár órával korábban). Nem is terveztek helyette indítani mást, mert szimplán nem volt más úszó, pedig idejük lett volna bőven dönteni.
- Petrov Iván egy úriember, aki nyilatkozott még mást is: Petrov kitért rá, természetesen fájó volt látni az üres pályát a közvetítésben, főleg hogy 200 pillangón 2:09 is elég volt a döntőhöz: ,,Zsu például a májusi, budapesti Eb-n reggel 2:09.3-at teljesített, ez az idő bőven benne van"
- Valószínűleg, ha Jakabos úgy készülhet, hogy biztos egyéni száma van, akkor nem 60-80%-ot rak bele, hanem maximumot.
- Akkor is lett volna lehetősége Jakabosnak úszni, ha McKeownhoz hasonlóan, Hosszú is 1-2 nappal korábban jelenti be, hogy nem indul ebben a számban, mikor látta és érezte, hogy nincsen formában. Ez tehát, hogy pár órával az események előtt döntött így, egyértelműen feltételezi a szándékosságot, de ezt csak Hosszú tudná igazolni, viszont a jelek egyértelműek. Ugyanakkor a többi magyar rivális - félelemből - nem mer semmi komolyabbat nyilatkozni.
- Amiről viszont nem beszélt Petrov és szerintem nagyon fontos: Hosszú vétója, illetve Kapás Bogi vb-címe miatt, hiába úszott volna legjobb időt Jakabos (vagy Szilágyi), teljesen mindegy, ugyanis Sós Csaba nem dönthetett volna máshogy, akkor is Katinka és Bogi megy ebben a számban.
- Az pedig szintén érdemes kiemelni, hogy kik védték meg Hosszút: több, mint egy hete a kémbotrányról hallgató Orbán Viktor egyből felszólalt, ahogyan Mészáros Lőrinc leendő felesége, Várkonyi Andrea is.

Ettől függetlenül Katinka eredményei jók az idei olimpián is - én legalábbis hasonlóra számítottam, nincs ezzel baj, ennek fényében kell a további támogatást is biztosítani neki -, ugyanakkor a viselkedése, megnyilvánulásai és mentalitása az, ami miatt ekkora az ellenérzés vele kapcsolatban. Nekem olyan az egész Katinka-jelenség, mint Babos Timi. Egy többszörös Grand Slam-győztesről beszélünk - papíron egy tenisz legendának kéne lennie itthon -, mégsem kedveli szinte senki. Az is igaz, hogy nem kell mindenkit kedvelni, ott van Sun Yang esete, akit egy világ gyűlöl, lebukott egy csomó alkalommal dopping kapcsán, mégsem vették el tőle a három olimpiai aranyát, 33-34 évesen visszatérhet majd 2025 végén.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 29, 2021, 12:42:35
Jakabos egy kozepszeru versenyzo. Termeszetesen ez a kozepszeruseg is tiszteletet érdemel, de soha eleteben nem volt komoly eredmenye világversenyen. Az utóbbi idoben ez hatvanyozottan igaz. Ehhez hozzatehetjuk bogy sérült es beteg is volt, a magyar bajnoksagon és EBn sem tudott indulni.

Az igaz hogy pontosan igy mukodnek a valogatasi elvek ahogy Pozzato leírta, Sos dont, de ha Jakabose a masodik idő es azt nem 19ben ussza hanem 21ben akkor biztos hogy Sos ot inditja, pont azért mert Katinkanak van egy csomo masik szama. Tehat igazabol a top2 ido az ami a legfontosabb tenyezo. Kizartnak tartom hogy Katinka ebben az esetben vetozott volna. Ha jol remlik volt olyan hogy valamelyik vilagversenyen nem indulhatott 200pillen mert masok jobbakat usztak nála es oket preferaltak, es siman elengedte a dolgot. (de javitsatok ki ebben)


Szerintem a kritika akkor lehetne igazán jogos ha Jakabos top2es idovel rendelkezett volna es igy kivételeznek Katinkaval hogy ezt figyelmen kivul hagyva megis ot inditjak.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: Pozzato Dátum július 29, 2021, 13:07:05
Viszont azt is tudta Katinka, hogy nincsen formában, így szólhatott volna előtte való nap, hogy nem indul, így Jakabos hiába középszerű úszó, Katinka is az jelenleg, mindegy, melyik középszerű úszó vett volna részt a számban. A másik: ezzel kitolt 16 versenyzővel, akiknek így plusz egy alkalommal kellett leúsznia a távot, teljesen indokolatlanul. Lehet itt bármit mondani, de egy biztos: ez szándékosan tette Hosszú.

Teljesen mindegy, hogy milyen idővel rendelkezik, elég megnézni 2016-ot, akkor ugyanolyan idejük volt Jakabossal, de akkor másik magyarázatot találtak, miért kell neki úsznia (nem bírná Jakabos a 200 vegyes után a 200 pillangót, de Katinka igen, hiszen teljesen logikus). Volt ezzel egy apró probléma: Hosszú addigra 7 alkalommal úszott, Jakabos pedig mindössze 3 alkalommal. Zsu több alkalommal is elmondta: neki semmi baja Katinkával, nem érti az egészet, lehet Hosszúnak van vele problémája.

Mindig lehet valami magyarázatot találni, miért Katinkának kedveznek, engem viszont jobban meggyőzött az, hogy sportban (és úszásban) releváns emberek is felszólaltak az ügyben, nem éppen pozitív tekintetben Hosszúra nézve.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: zbking Dátum július 29, 2021, 13:45:33
Pontosan, szerintem is teljesen lényegtelen ki milyen időt tud.
Ezért is írtam, hogy a legjobb az lett volna, ha a 16 éves kiscsaj úszott volna.

Pozzato, tökéletesen látod a sztorit.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: gerry Dátum július 29, 2021, 16:52:34
Cseh Lacitól mit vártok holnap a döntőben?

1-3 / 4-6 / 7-8?

Nekem annyira adja magát a 7-8, hogy az már fáj :D
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: junglefever Dátum július 29, 2021, 20:07:55
Majdnem teljesen mindegy ki a nyertese meg a vesztese ennek a cicaharcnak, mindket csaj 32 eves valoszinuleg ez az utolso olimpiai ciklus amit vegigcsinaltak...
Katinka a paprikajancsi edzo/szerelmevel plane nem fog sehova jutni ezek utan, nyakaba onthetik a teljes NER koltsegvetest, az sem lesz eleg hogy felszivja magat Parizsig plane ha ilyen bologato majmokkal veszi korbe magat szakmailag.
Jakabos pedig eleteben nem ert el semmi olyan eredmenyt ami miatt joggal kaphatna fel barki is a vizet, hogy neki itt nem jutott most szek a vacsora asztalnal.
Egyszeruen nem ertem a felhaborodast.
A rohadt uszosportagi szakvezetes pedig foglalkozhatna inkabb avval hogy evtizedek ota miert a fordulokon veszitenek fontos tizedeket a magyar versenyzok.
Ermek es egyeni rekordok mennek el azon hogy keptelenek megtanulni a nagy uszonemzetektol hogy kell normalisan kidelfinezni magukat a fordulok utan. Egy vicc az egesz.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 29, 2021, 20:16:30
Idézetet írta: junglefever Dátum július 29, 2021, 20:07:55
Majdnem teljesen mindegy ki a nyertese meg a vesztese ennek a cicaharcnak, mindket csaj 32 eves valoszinuleg ez az utolso olimpiai ciklus amit vegigcsinaltak...
Katinka a paprikajancsi edzo/szerelmevel plane nem fog sehova jutni ezek utan, nyakaba onthetik a teljes NER koltsegvetest, az sem lesz eleg hogy felszivja magat Parizsig plane ha ilyen bologato majmokkal veszi korbe magat szakmailag.
Jakabos pedig eleteben nem ert el semmi olyan eredmenyt ami miatt joggal kaphatna fel barki is a vizet, hogy neki itt nem jutott most szek a vacsora asztalnal.
Egyszeruen nem ertem a felhaborodast.
A rohadt uszosportagi szakvezetes pedig foglalkozhatna inkabb avval hogy evtizedek ota miert a fordulokon veszitenek fontos tizedeket a magyar versenyzok.
Ermek es egyeni rekordok mennek el azon hogy keptelenek megtanulni a nagy uszonemzetektol hogy kell normalisan kidelfinezni magukat a fordulok utan. Egy vicc az egesz.

A fordulokrol en is irtam korábban, tokeletesen egyetertek.
A masik dolog meg a formaba hozas. Nehany kiveteltol eltekintve a tobbseg nagyon elmaradt a legjobbjatol. Vagy akar az ebs eredményétől. Persze ralehet fogni a covidra meg a delelotti dontokre, de akkor ia furcsa. Sajnos ket éremnel nem lesz több nekunk, es mindketto Milak. Ugy tunik a pesszimistaknak lesz igaza es a 15erem is csoda lenne, nem hogy majdnem 30..
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 31, 2021, 03:38:37
Ez a Milák gyerek óriási. Micsoda csatára késztette Dresselt.. Megérte fent maradni.

Tőle nem sajnálom ezt a 85,7milliót..
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: curpy82 Dátum július 31, 2021, 04:21:03
Idézetet írta: MessiÁs Dátum július 31, 2021, 03:38:37
Ez a Milák gyerek óriási. Micsoda csatára késztette Dresselt.. Megérte fent maradni.

Tőle nem sajnálom ezt a 85,7milliót..

Megérte fent maradni? Én hétkor feküdtem, hogy lássam. Én se sajnálom tőle, és végre mosoly is volt az arcán. Tetszett az éremátadás utáni nyilatkozata: új számban is fog indulni a jövőben. Vajon melyik lesz? A vegyes?
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum július 31, 2021, 04:54:17
Idézetet írta: curpy82 Dátum július 31, 2021, 04:21:03
Megérte fent maradni? Én hétkor feküdtem, hogy lássam. Én se sajnálom tőle, és végre mosoly is volt az arcán. Tetszett az éremátadás utáni nyilatkozata: új számban is fog indulni a jövőben. Vajon melyik lesz? A vegyes?

Sokáig dolgoztam, nem láttam értelmét elaludni.. 

Én hátúszást hallottam, szerintem ott több esélye is lehet, mert a gyors nagyon nagyon sűrű..100on ugyanúgy ott van Dressel, 200at meg láttuk..Brutál.

Viszont a háton Murphy kezd kimenni,Kolesnyikov és Rylov a két top és ennyi kb.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: SPF Infó Dátum augusztus 02, 2021, 12:35:48
Lőrincz Tamás London után ismét döntős

Lőrincz Tamás döntőbe jutott a kötöttfogású birkózók 77 kilogrammos kategóriájában a tokiói olimpia hétfői versenynapján.

   
A BHSE 34 éves sportolója, aki kilenc éve Londonban 66 kilósként ezüstérmes volt, a helyi idő szerint délutáni elődöntőben 6-5-re verte a kétszeres vb-bronzérmes iráni Mohammedali Geraeit.
   
A súlycsoport magyar világ- és Európa-bajnoka a keddi fináléban az örmény Karapet Csaljan és a kirgiz Akzsol Mahmudov párharcának győztesével találkozik.

forrás: MTI
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: RedMunchen2010 Dátum augusztus 02, 2021, 17:32:34
Miert holnap lesz Lorincz dontoje? Eddig a kuzdosportoknal* egy nap alatt lement az egesz, most meg lejatszottak az elodontoket, erre betesznek 24 ora szunetet. Ez csak nekem furcsa?

* oke, boksz kivetel, mert sokan vannak, de ott sem az elodontok utani programot toljak at masnapra.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: junglefever Dátum augusztus 02, 2021, 18:40:40
Idézetet írta: RedMunchen Dátum augusztus 02, 2021, 17:32:34
* oke, boksz kivetel, mert sokan vannak, de ott sem az elodontok utani programot toljak at masnapra.
Birkozasban most kisebb a fotabla (16-os) mint a tobbi versenyszamban, szoval szethuztak a programot idokitoltes celjabol. Legalabbis ezt gondolom.
Pihentebb versenyzokkel a donto is jobb szinvonalu lehet.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum augusztus 03, 2021, 05:32:56
Ugy tunik, ez lehet a mi napunk..
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: curpy82 Dátum augusztus 03, 2021, 07:33:20
Lehet, hogy szereztünk ma eddig mindhárom éremből egyet-egyet-egyet, de számomra a mai nap legnagyobb pillanata, az Szőke Alex 4 pontos eldobása volt birkózásban 11 mp-cel a vége előtt. Tegnap láttam azt a lengyel gyereket birkózni, simán verhető kategória a bronzért. Hajrá Alex!
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: csatarid Dátum augusztus 03, 2021, 11:30:12
Már most utálom a sporikat a vízilabda meccsünkön. Ahogy látom a hollandoknak kell nyerni szerintük...  :crazy:
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: csak1tomi Dátum augusztus 03, 2021, 13:11:43
ottvan B+ az arany Lőrincz Tamás, inasba rakott mindenkit! :ok: :ok: :ok:
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: zbking Dátum augusztus 04, 2021, 19:14:04
Off/

Ha már olimpia, beteszem ezt, hátha lesz akinek új lesz. Libabőrös újra nézve is.

https://m.youtube.com/watch?v=WLoqV6ul_OI

Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: NFCKR Dátum augusztus 06, 2021, 23:26:44
Hány sportágban van még reális éremesélyünk?
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum augusztus 06, 2021, 23:41:23
Idézetet írta: NFCKR Dátum augusztus 06, 2021, 23:26:44
Hány sportágban van még reális éremesélyünk?

Ffi, noi vizilabda, kajak kenu, ottusa, birkozas
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: curpy82 Dátum augusztus 07, 2021, 06:19:48
Nagyon szép teljesítmény hazánk sportolóitól ez a 18 érem. Remélem egy azért még lesz, hogy meglegyen a 18.5 overem, de Párizsra azért vannak félelmeim. Az "aranyosok" közül ugyebár Lőrincz Tomi befejezte, és nem tudom, hogy Szilágyi Áron és Danusa belekezd-e még egy olimpiai ciklusba?! Három év persze sok idő, jöhetnek addig nagy reménységek, de nem hiszem, hogy a következő lesz-e számunkra ilyen sikeres olimpia?  A hat aranyérmet egyébként eltaláltam(valószínű Marosi odáig nem fog "felfutni"), kicsit több bronzra számítottam.
Cím: Re:Magyarország a 2021-es nyári olimpián
Írta: MessiÁs Dátum augusztus 08, 2021, 12:42:26
Idézetet írta: MessiÁs Dátum július 17, 2021, 17:25:55

Vízilabdában max érem.. Egyáltalán nem vagyunk esélyesek, nem is értem hogy miért nekünk adják a legkisebb oddsot. Persze nagyon szeretném ha nyernének a fiúk, de a szerbek, horvátok jobbak, Montenegró mumus, spanyolok és olaszok is nagyon erősek.

Nőknél toronymagas favoritok az amerikaiak.

Ezek ellenére szerintem a 6 arany reális. 1-2 úszás,2-3 kajak kenu és 1-1 leeshet az öttusában, lövészetben, vívásban, birkózásban és vagy vitorlázásban.


Na, ezt elég jól eltaláltam. :D