Sportfogadas.org Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



IdézetAz tök jó, azt hittem, végleg megszűnt. Lesz valahol valami összefoglaló a változásokról, vagy érdemben csak a kinézet változik?

Nem tudom, hiba-e, de most, hogy válaszolni akartam erre az üzenetre, nem működött az idézés úgy, mint korábban, hanem a válaszra kattintva, utána kellett kiválasztani.
Hát ha minden apróságot befejezünk, akkor majd esetleg irok egy listát a változásokkal. Érdemben kinézet, de vannak más dolgok is.


Sziasztok!

Nekem tetszik az új design! Ha a Fórumba sikerülne idővel visszahozni a "Kedvencek" menüt, akkor szerintem pöpec lesz a dolog! Valahogy stílusosabb ez a design!  :beerchug:

Idézet@csabax nincs felugró ablak, valami más hiba lehet. Pontosan mikor jelentkezik ez a töltés felirat? Mire klikkelsz, melyik részen?
Köszi a választ.
Szóval nincsenek felugró ablakok. Ezt jó tudni.
Akkor - ezek szerint - az lehetséges, hogy mivel még új nekem ez a dizájn, bizonyos dolgok máshol vannak (vagy hiányoznak) és még szokatlan a kezelés, satöbbi, s azért válik láthatóvá az a "Töltés" felirat, mert ott és úgy próbálkozok, ahol és ahogyan nem kellene.
Viszont mivel egyelőre még nem tudom, hogy melyik változás mire jó és nincsen lista sem a változásokról, az van, hogy amikor valamit rosszul csinálok, akkor nem zavar el a francba, hanem csak nyugisan jelzi, hogy "Töltés", majd pedig nem történik semmi.
(Néha már azon gondolkozom, hogy jobban tenné, ha végre már egy-két-három pohárka pálinkát töltene. Legalább történne valami.)

Például akkor jelentkezik ez a töltés felirat, amikor válaszolni akarok és az "IDÉZÉS" feliratra klikkelek. Vagyis már nem jelen idő, hanem múlt idő.
Párszor megtettem ezt, de semmi látható nem történt. Ám egy idő után rájöttem; hogy talán itt is változás lehetséges: azaz én ugyan hozzá voltam szokva ahhoz, hogy látható helyen jelenik meg a válaszadási lehetőség, de ez mostantól már máshol van, mégpedig lent van, az oldal alján és le kell görgetni oda.
Véletlenül derült csak ki számomra ez, viszont amikor kiderült, akkor ott a válaszablakban annyiszor szerepelt idézés, ahányszor hiábavalóan próbálkoztam korábban.

Hiába, na, egyelőre ez nekem még szokatlan. Vagy megszokok, vagy megszökök.

Idézés gomb után le is kellene gördüljön az oldal aljára. Valami nem kerek, de kideritem valahogy. Nálunk nem jelentkezett ez.

Kedves fórumtagok,

Abban az esetben ha olyan nagy a nyűzsgés körületek (most így az ünnepek közeledtével), hogy a Sportfogadas.org-ot rádión keresztül követitek, akkor megtörténhet, hogy nem vettétek észre a változást a weboldalon, valamint a fórumon.

Ha (és amikor) időnk engedi akkor majd részletesebben beszámolunk, hogy mi változott. Egyelőre annyit kell tudni, hogy a főoldal egy ráncfelvarráson esett át, míg a nagyobb változás a fórumon történt, mondhatni új felületről van szó.

Az aktuális weboldal 2018-ban lett újraépítve, a fórum felújítása akkoriban elmaradt, most viszont ezt pótoltuk.

Arra szeretnénk megkérni benneteket, hogy legyetek türelmesek, hisz mint ahogy ez lenni szokott (nem csak nálunk), akadnak még hibák, melyeket próbálunk mielőbb elhárítani. Azt is tudjuk, hogy a "kedvenc témák" részleg sokak által preferált volt, jelenleg nem létezik, de dolgozunk rajta, hogy újra felkerüljön.

És ami a legfontosabb: megkérünk benneteket, hogy ha van rá lehetőségetek, meg időtök, akkor teszteljétek a weboldalt/fórumot akár több eszközön is (asztali gép/okostelefon stb.), és jelezzétek nekünk a hibákat.

Nagyon szépen köszönjük a segítséget, meg a türelmet.

ui. Hamarosan jövünk egy kis feszültségoldóval!

IdézetIdézés gomb után le is kellene gördüljön az oldal aljára. Valami nem kerek, de kideritem valahogy. Nálunk nem jelentkezett ez.
Jó lenne, ha nálam is így lenne. Ám, sajnos, nem történik meg.

Techmentes heteket akartam, de ez visszahívott :D Oké, én ősnetes vagyok, még CS-ben is panelben kellett kódolni, de keressétek meg a kedvenc témát, görgessetek stb, komolyan ne legyetek már ennyire kényelmesek. Nem vagyok oldaltulaj, nem azért írom, csak fárasztó ez a változik valami és jaj mindent csináljunk vissza. Tök szép modern letisztult az egész, majd alakul, minden kezdet nehéz.

Most még nem is látjátok, vagy nem akarjátok észlelni, de a főoldali megújulást lekövető fórum frissülés, egy csomó hasznos funkciót tartalmaz, egyre több minden személyre szabható.

Nekem tetszik az újítás, és értékelem a mögötte lévő munkát! :beerchug:

Úgy látom ahhoz a kisebbséghez tartoztam, aki nem használta a Kedvenceket, igyekeztem átfogóan fórumozni, de most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy az mit tudott, hogy ennyien hiányolják ;D

Idézetet írta: Latzka Dátum december 22, 2021, 12:15:35Úgy látom ahhoz a kisebbséghez tartoztam, aki nem használta a Kedvenceket, igyekeztem átfogóan fórumozni, de most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy az mit tudott, hogy ennyien hiányolják ;D

Ezt amúgy én sem értem @Latzka nem is foglalkoztam a Kedvenc témákkal, mindent néztem globálisan. Lehet tényleg tesók vagyunk ;D ;D

Tudom, hogy rengeteg munka egy ilyen változtatás, ezért építő kritikának szánom.

Sokkal jobban olvasható és látható lenne minden, ha a háttérszín sötétebb szürke lenne.

Nekem túlságosan egybefolyik az egész.

Idézetet írta: LosGabos Dátum december 22, 2021, 12:38:59Tudom, hogy rengeteg munka egy ilyen változtatás, ezért építő kritikának szánom.

Sokkal jobban olvasható és látható lenne minden, ha a háttérszín sötétebb szürke lenne.

Nekem túlságosan egybefolyik az egész.

A világosszürkére gondolsz itt a fórumon?



IdézetJó lenne, ha nálam is így lenne. Ám, sajnos, nem történik meg.
@csabax milyen böngészőt használsz?

Idézet@csabax milyen böngészőt használsz?
@vmlinuz
Google Chrome 96.0.4664.110