Live stream

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


szeptember 01, 2017, 09:52:28, bfkerek
Törölve

Idézetet írta: bfkerek Dátum augusztus 16, 2017, 03:36:35
Üdv mindenkinek, én nem értek a "fórumokhoz" nem tudom szabad-e ilyet errefelé, de próba és "siker vagy kudarc..." - a szerencsének semmihez semmi köze.

Szerintem sokatok szeretnének egyszerűbben nézni online közvetítéseket, minthogy minden egyes meccsre egyenként rákeresni...aztán a reklámokkal sza***ni ... -az  elég nehézkes. .ha elég a 480p.. akkor  Nekem van egy  chrome-ba beilleszthető *.crx fileom  (itt volt a pincében elásva, és volt mellé eltemetve egy apk-is ha esetleg androidos telóra kellene...) ezzel minden meccset.. (tényleg minden meccset, kakasviadalt is..)  lehet nézi . Akit  esetleg érdekel, írjon privátba.. egy pár sörért cserébe elküldöm...

pl.: http://kephost.com/images/2017/08/16/SAMPLE.png   2 monitor/13 meccs live -persze több monitoron több meccs..

Amennyiben ingyen ajánlod, akkor maradhat.  :cya:

kis segítséget kérnék:
nekem sokáig nem volt korlátlan netem, meg eleve nem vagyok otthon ebben a streames témában így amit kérek:

Van-e olyan oldal, ahol ingyen tudnám nézni valahol a tojáslabdás ausztrál focit? Valami olyan megbízható érdekelne, ahol csak regisztrálni kell, vagy ez álom?

youtube-on szoktam keresgetni, de mind valahova átirányít, hogy ide kattintsak, meg oda regisztáljak, de fogalmam sincs, hogy ezek megbízhatóak-e. Akár még kis lóvét is megér, mert imádom az ausztrál focit ( a tojáslabdásat). orosz irodáknál szokott lenni stream, de elég pocsék minőség, és ráadásul rendre megáll, szaggat, szóval idegesítőbb, mintha nem nézem.

aki ebben a stream témában otthon van, kérem írjon, ha tud segíteni. Köszi szépen előre is