Magyar Labdarúgó Válogatott 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Vb-selejtezők - Fiola szerint két eltérő mérkőzés vár a magyarokra

Fiola Attila szerint két eltérő összecsapás vár a világbajnoki selejtezők utolsó két fordulójában a magyar labdarúgó-válogatottra.


"Először a San Marino elleni összecsapásra fókuszálunk, ott favoritként kilencven százalékban nekünk kell majd dominálnunk, és fogunk is. Itthon kell tartanunk a három pontot. Varsóban várhatóan többet kell majd védekeznünk" - mondta a Telkiben rendezett sajtótájékoztatón a MOL Fehérvár FC futballistája, aki a lengyelek elleni hazai mérkőzésre visszaemlékezve kiemelte: az a találkozó a magyarok kezében volt, de végül nem tudták megnyerni. Hozzátette ugyanakkor, hogy abból a mérkőzésből kiindulva Lengyelországban kiélezett küzdelmet vár.
   
Marco Rossi szövetségi kapitány több futballistára sem számíthat ezen a két mérkőzésen: Gulácsi Péter, Willi Orbán és Bolla Bendegúz sérülés miatt nem állhat az olasz szakember rendelkezésére, míg Sallói Dánielt, a Sporting Kansas City támadóját amerikai klubja nem engedte el. Fiola Attila szerint a helyükre lépőket nem kell külön motiválni: "mindenki, aki ide kerül, százszázalékot akar nyújtani, és ott akar lenni a válogatottban".
   
Újoncként készül az együttessel Kiss Tamás, a holland SC Cambuur támadója, aki kijelentette, egész karrierje során azért dolgozott, és hajt keményen most is, hogy lehetőséget kapjon a nemzeti csapatban.
   
A 20 éves futballista elmondta, jól sikerült a beilleszkedése Hollandiában, ahol elsősorban a mentalitás más teljesen, mert a cserejátékosok is mindent megtesznek azért, hogy beverekedjék magukat a csapatba. Megjegyezte: kicsit nehéz volt megszokni a gyors holland futballt, ugyanakkor a nemzeti csapatban hasonlóan pörgős a ritmus.
   
Kiss Tamás köszönetet mondott Gera Zoltánnak, illetve a teljes U21-es válogatottnak azért, hogy az ott elvégzett munkának is köszönhetően most a felnőtt válogatottban való debütálásra vár.
   
A magyar válogatott pénteken San Marinót fogadja a Puskás Arénában, hétfőn pedig Lengyelország vendégeként zárja a világbajnoki selejtezősorozatot.

forrás: MTI

Fiesztát várunk a csapattól San Marino ellen!

Kedvenc ellenfelünk ellen nem izgulunk, inkább kombinálunk. Olvasd tovább

https://youtu.be/1wwAZNCLiD4

Milyen jelzőt fog kapni ez a gól? ;D :ok:


Sorsoltak a Nemzetek Ligájában. Magyarország Angliával, Németországgal és Olaszországgal került egy négyesbe.


A csoportunk egy képen: Szőke hajú, fehér lányka a kanapén, mögötte a három feka Csoki Ice ;D


Idézetet írta: Latzka Dátum december 16, 2021, 20:05:24
A csoportunk egy képen: Szőke hajú, fehér lányka a kanapén, mögötte a három feka Csoki Ice ;D

Csoky Ice az pont magyar volt.  ;D


Férfi A-válogatottunk márciusban két felkészülési mérkőzésen lép pályára: Szerbia és Észak-Írország lesz a két ellenfelünk.

Marco Rossi együttesére márciusban két felkészülési mérkőzés vár: március 24-én a szerbeket fogadjuk a Puskás Arénában, majd öt nappal később, március 29-én az északírek otthonában, a belfasti Windsor Parkban lépünk pályára.


forras: mlsz.hu

Idézetet írta: RedMunchen Dátum január 14, 2022, 14:56:53március 24-én a szerbeket fogadjuk a Puskás Arénában

Micsoda jó kis buli kora tavasszal.  :knuppel2:

Remélem idén már a szebbik focinkat vesszük elő, nem az őszi vergődést!

Magyar válogatott - Három újonc a keretben

Ádám Martin, Baráth Péter és Callum Styles személyében három újonc szerepel a magyar labdarúgó-válogatott keretében.


Marco Rossi szövetségi kapitány hétfőn (ma) 13 órától sajtótájékoztató keretében hozza nyilvánosságra legfrissebb névsorát, a magyar szövetség azonban a közösségi oldalán már bejelentette, hogy az NB I góllövőlistájának éllovasa, a paksi Ádám Martin, a Debrecen húszéves védekező középpályása, Baráth Péter, valamint az angol másodosztályú Barnsleyban szereplő, magyar felmenőkkel rendelkező Callum Styles is meghívót kapott az olasz edzőtől.
   
A magyar válogatott barátságos mérkőzésen jövő csütörtökön Szerbiát fogadja a Puskás Arénában, majd öt nappal később Belfastban lép pályára Észak-Írország ellen.

forrás: MTI