Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Centik miatt elvette a VAR a Valladolid gólját.  Lassú a Betis sztem leadja:
1x 1,57

Sziasztok!

...azóta szeretem a vasárnapot! Na nem a Kistehén nóta óta, hanem mióta rájöttem, hogy sokkal stabilabb, mint a szombat!

Rákóczi – PMFC 1:3

Az álmok nem hazudnak. Leírtam a szombatról/vasárnapra történő álmom, igaz csak a félidőt álmodtam meg...megtörtént! 0:3 aztán 1:3 – 11-es nem volt! Disznófej sem!

Annyira tolták egész nap a Debrecent, hogy befizettem rá 1,40-en, de nem írtam, mer oly sokan írták...

Beszoptam az SPFLigát...annyi baj legyen
Budafok – Honvéd 0:1 csak...

Szépen 1:1-re végzett a Valladoid, míg a Napoliba nem tudtam belenézni se, kocsit takarítottam végig, több hónapos dzsuvát!!!

Mára is van tervem:
18:00
Mainz – Hertha


Biztonságban vannak a hazaiak, s szerintem a BSC nem fog kikapni x2 1,60! Megírtam vón guruban, de ma én voltam eddig a gyerek vivő, hozó stb...így esélyem se volt.

20:00
MK-döntő


Annyira mindenki a Vidit tolja, hogy az már elképesztő. Meg fogja szerintem Szabics csinálni, a népmesében is győz a legkisebb királyfi, s az ő sztorija kicsit most ilyen...de nem lesz sima 4-5 közte, mint korábban ebben biztos vagyok! Fogom nézni, és kicsit remélem, hogy könnyen fogok egy kétesélyt, mint a Salzburg döntőjén szombaton!

A Toro is megérne egy pár sort, de nem akarom forgácsolni az estét, marad a két meccs, akinek van ideje, és elég tökös nézzen bele, s ha úgy van fogja a hazait 1,60-on nyit a piac, kezdés 20:45! Persze, ha az MK-döntő szünetben 3:0, akkor félidőben megyek a bet365 streamre, ha nem lóg a nyakamon lefekvés előtt 3 gyerek...

Üdv, sound

Sziasztok!

Tegnap végül semmit sem fogadtam. Nyomtam este sokáig az on-line melót...
Fél szemmel néztem a Herthát, és úgy tűnt dominál a Mainz, ezért hagytam.
Küzdős és nagy tempójú volt az MK-döntő, nagyon sajnáltam a Paksot...Azért ez a Vidinek egy erős pofára esés volt. Az első kiállítást nem láttam, a másodikat igen, kicsit erősnek éreztem...1 emberes hátrányban is jobbnak hatott a Videoton, 8 ember ellen viszont behúzta az UTE.

Ma csak a City-PSG van..
égő lenne, ha Guardiola csapata nem tudna innen továbbjutni, szerintem a franciák nem fogják megfordítani a párharcot! Talán egy szöglet overre jó lehet ez a meccs, ha tepernek a párizsiak...még az is lehet, hogy lefosom ezt a meccset és indul a házi mozizás...

Üdv: sound

1,5 over a Psg meccsén..
mennek a jègen mint a bolondok...1.30

Sziasztok

Jókor, voltam jó helyen tegnap.
Nehezem tudom elfogadni a BL-végjátékokat, a legjobb 4 évek óta taszít, magam sem tudom, miért. Megerőszakoltam magam a manchesteri meccsel – odaültem.
Meglepően jól indult a találkozó. Nagy iram és öldöklő küzdelem az első gólért. Magyarul a levegőben volt a találat, s talán a PSG járt hozzá közelebb. A lényeg: A 7. percben már a 1,5 over elérte az 1,30-at! Benne volt a meccsben az első találat, csak gondolkodni kellett: mi van, ha a vendégek lövik? – törvényszerű lett volna 0:1 után az újabb találat. A fordított eset következett be, szerencsére be kellett vállalnia a párizsiaknak a kockázatot és egy jó kontrával jött a kettő.
Itt ki is kapcsoltam: 2:0 után sok esetben nincs további fejlemény...itt is így volt.
Azt mondom egyébként, hogy nyerje meg Guardiola az idei kiírást. Jó a védelem Zinchenko, Dias, Stones! Fodentől és De Bruyne gyakorta kiakadok...előbbi olyan ziccereket hagy ki, hogy sírok, míg a belga ha nem kell, nem játszik előrre: kvázi lövőhelyzetből a 90. percben inkább leviszi a szögletzászlóhoz faszkodni a labdát, újabb gól helyett, 1:0-nál is...

Mára is van esemény:
18:00
Hajduk – Dinamo
1,5 over 1,36


Kipukkadt az eszéki csapat. Az utolsó 5 fordulóban csak 7 pontot gyűjtött, közben a zágrábiak 13-at. Ott is a 6 pont differencia. A Split mindig ősi rangadóként tekint a meccsre, s ők még remélhetik a dobogó 3. fokát, ha győz ma akkor 2 egységre lesz a Rijeka, s van még négy meccs. Úgy gondolom, hogy simán leesik a 1,5 over, mert a hazaiak bátran kockáztathatnak, míg egy fővárosi siker, hétvégi bajnokavatással kecsegtetné a Dinamót. Adok-kapok ez, kár, hogy nem gurusítottam...

21:00
Chelsea-Real


Keselyűsködni, sakálkodni megyek a meccsre. Valamelyik csapaton lehet majd dögevőként élősködni...Nem lesz 0:0, viszont egy gólos meccs se. 1,30 nyit a piac a 1,5 overrel, ha bekezdenek, mint a tegnapiak, akkor érdemes lehet 1,40-en fogni könnyű overt. Azt mondom egyébként, hogy Lőw miatt jussanak tovább a londoniak. Ha mégis a Real menne, akkor nagyon jó kis döntőt hozna az idei BL! A gondolat ugyanaz, mint tegnap: kell a vendégnek a gól – igen ám, ha kitámad, kaphat is. Viszont nem teljesíthetetlen a spanyoloktól kettő dugó sem. Itt már a döntő a tét (ott pedig bármi megtörténhet), kockázatott kell vállalni, és fognak is a vezetőedzők.

Üdv, sound

1,5 over Londonban 1,45 - törvènyszerű

Sziasztok!

Tegnap gyönyörűen szépen terv szerint haladt a nap. Két eseménnyel:
Hajduk-Dinamo 1:1
Jött a 1,5 over, nekem ezen a szorzón ajándék volt, a második félidőt el is engedtem, nem néztem...

Chelsea 2:0-s sikere némiképp meglepett. 1:0-nál az volt az érzésem, hogy a semmiből talál egy gólt a Real és hosszabbítás. Sok ziccert kihagytak az angolok...A lényeg: a hatvanadik perc környékén törvényszerű lett a 1,5 over, fogtam és bedöglöttem egy fél órára egy kád forró vízbe....amikor visszatértem látom 2:0...fogalmam sincs hogyan történt, csak azt tudom, hogy így terveztem.

Mára is van tervem:
18:30
Hertha-Freiburg

LSD guru 1x

21:00
Arsenal-Villareal


ugyebár vezetnek a spanyolok (2:1-re), s mentalításban a sárga tengeralattjáró trénerét Emeryt erősebbnek érzem Artetánál. Volt ő korábban az ágyúsok menedzsere, s bele is bukott emlékeim szerint korrekt módon, nem csoda, hogy fűti a bizonyítási vágy. Nos a meccs, hasonló forgatókönyvet ígér, mint a keddi és szerdai BL-nap. Alapban tetszik a 1,5 over 1,32-ért! Kell a gól a hazaiaknak (lehet, hogy két házidöntő lesz a két kupában???? – angoloké lesz Európa?), de a vendégek vezetése esetén se kell pánikolnia az Arsenalnak, mert két góllal hosszabbításra menthető a csata. Ha meg a londoniak lövik az elsőt kinyílnak a spanyolok...nem lesz ez sem 0:0, s ha egy gól lesz, akkor kell a 2. is (minimum)! Ott kell ülni, ki kell várni a megfelelő pillanatot és el kell kapni az üzleti lehetőséget – cél: jókor lenni jó helyen!

üdv, ciao:
sound



Sziasztok

Visszanézve az elmúlt napokat azt látom, hogy két eseményt bírok el tök jó minőségben. Látszik a fogadási eredményességemen is, hogy kétszer 90 perc bőségesen elegendő egy napra, kényelmesen használja ki mérkőzés nézési kapacitásomat. Próbálom így ehhez tartani magam – szigorú szűrés, még átgondoltabb döntésekkel.

A tegnapról:
A Hertha simán hozta szerencsére egy pillanatig sem éreztem azt, hogy kockázatos lenne az 1x – az ilyet szeretem.
Az Arsenal meccse, jelentősen elbizonytalanított. Pörögtek a csapatok tisztesen, de annyira jó volt a vendégvédelem, hogy lefékezze a londoni támadásokat. Volt az 50. perc után egy gondolatom: nem létezik, hogy nem fog kockáztatni többet az Arsenal, néztem a 0,5 overt 1,25, majd leesett 1,22-ra...na mondom kösz nem. Simán otthagytam a meccset, mert nem az a forgatókönyv valósult meg, amit vártam!

Hoppácska! Ez egy jó gondolat:
Ha nem az a forgatókönyv egy eseményen, amit előrre vársz, hagyd ott!
Persze, lehet, hogy az ember tud gyorsan reagálni, nálam ez a ritkább (az önismeretet mindig érdemes fejleszteni...). Egy rossz üzlet ma rosszabb (sőt mindig rossz, mint a kapott gól), mint 3-4 nap múlva egy jó – na ezzel sokat mondtam...- a lényeg: gyakorolni kell az elengedést, s nem felvállalni a kockázatot!

Van mára is tervem, bár nem tetszik a kínálat!
19:10
Gorica – Osijek


Elsőre azt mondom, hogy ez a meccs hazai! Utolsó négy meccséből csak egyet nyertek meg az eszékiek, és ezzel elbukták a Dinamóval szembeni versenyt. Azért x-ek a Varasdin, Slaven ellen nem férnek bele, s így most elszigetelődött csapat: az Osijek 12 pontos előnyben a Goricával szemben, előtte a Dinamo 7 egységgel vezet. A Gorica lejtmenetből jött vissza, miután a Rijeka feltámadt, és megközelítette. Négy forduló van a végéig, s a Dinamo egy rijekai hétvégi győzelemmel bajnok lehet. Itt az esély a Goricának, hogy egy leeresztő ellenféllel szemben pontot, pontokat szerezzen, s növelje előnyét a harmadik helyen! Sajnos az Osijek underes, így sok gólra nem számítok az összecsapáson, az 1x 1,61.

21:00
Sociedad – Elche


Két underes csapat, a vendégek csupán 29 gólt szereztek 34 meccs alatt...A Sociedad, nem tud bejutni a BL-be, s ráadásul van egy raklapnyi sérültje. Az Elce az életéért küzd, minden pont létfontosságú számára, a bukik a hazaiakat favorizálják – nem lepődnék meg egy meglepő eredményen. Nézni kell, kell látni a forgatókönyvet és nem vállalni túl nagy rizikót – hiszen pénzt akarok keresni, nem izgulni akarok (arra van más platform...).

Üdv, sound



Özönvíz Velika Goricán
1x - 1,57 ezt a meccset halasztani kellett volna. Èrtékelhetetlen 0:0 lesz, vagy szerintem a motiváltabb győzhet.

Sziasztok

Tegnap újra megerősítést nyert, hogy élőben kell ott lenni jókor jó helyen.
Gorica-Osijek 1:0

Itt Baranya megyében egész nap szakadt az eső – ma gyönyörű az idő. Ezért igen kíváncsi voltam, hogy Zágráb külvárosában mi a helyzet. Óriási víztócsák álltak a pályán. Anno a cukorgyári gödör Kaposváron egy rossz, mély talajú pályának számított, volt, hogy meccset is kellett halasztani – nem volt meg a vízelvezetés. Nos, a Gorica pályáján az első félidőben már 10-12 Balaton-szerű pocsétában dagonyáztak a felek...értékelhetetlen meccs, csoda, hogy egyetlen gól esett..a nagyobb akaraterő érvényesült. Jól meg is volt az 1x – jó szorzón.

Emberhátrányba került az Elche, és ez meghatározta a san sebastiani mérkőzés forgatókönyvét. Borultak az előzetes elképzeléseim: meglepetés x2. Végig támadta a meccset a Sociedad, nem mondom, volt olyan érzésem, hogy a hazaiak nem akarnak betalálni, s kínos nekik az emberelőny. Kidobtam az előzetes pénzcsinálási koncepciómat. Ha okosabb vagyok, rámegyek az underre az első félidő után: ez csak most esik le, hogy visszagondolok a meccsre. Nem jól reagálok (önismeret), ha valami nem a tervek szerint alakul. Szerintem ez az élet más területein is jellemző rám...rossz reakció; nehezen-lassan (sokszor későn), érkező új-jó tudatos válasz. A reakció és a tudatos válasz két különböző dolog. Egy rossz, de gyors reakció semmit sem ér...azt hiszem, ezt tudatosan próbálom kigyomlálni az életemből (nem csak a fogadói attitűdömet választom tudatosan le róla). ..tehát inkább semmi, mint valami, ami nem tudatos, és nem logikus.

Mára is van tervem, nehéz volt a sok meccsből kigyomlálni azt a kettőt, amivel foglalkozom:

16:15
Barca – Tico


Nem engedheti meg egyik csapat sem magának a vereséget! Ezért egy nagy undert várok a bajnokság egyik kulcsmeccsétől. Érdekes a forduló, mert a Real a Sevilla legyőzésével élre állhat, ha a Camp Nouban lesz egy iksz! Egy vendég győzelem lerázná a Barcát – elég egyetlen jó kontra hozzá, és a még mindig sértett Suarez. Mindenki a fedélzeten van Simeone csapatában ezért azt gondolom (ez ritkaság volt a szezonban), hogy ők esélyesebbek az x2-re, mint a hazaiak az 1x-re! Most bánhatja a Tico az oly könnyedén elveszített tavaszi pontokat...semmi nem utalt a szoros véghajrára a La Ligában. A Real röhöghet, mert nevető harmadikként, van egy nap előnye jól reagálni!

19:30
UTE-ZTE


Ki lesz a feldobottabb, motiváltabb? Kupagyőzelem, ünneplés a Szuszában az utolsó fordulóban szurkolókkal. Oenning a szarból csinált egy sikeres idényt, nemzetközi kupaindulással, míg egy siralmas ikszel bennmaradt a Zete. Lélektanilag ez egy hatalmas 1x!, ..és a védekezés sem lesz fontos, lehet belőle egy jó kis idényzáró 3:1, azaz még egy könnyű overt is ígér, az összecsapás.

Van egy olyan, hogy kb 17:00 körül tudok nekifogni a fűnyirásnak..ez kb 2 óra lesz itt az udvarban. Muszáj, mert holnap vasárnap...nem lehet (nyugat ez már kérem), hétfőn meg örülök, ha luk lesz a seggemen...Szóval jól keresztbe veri az Atleti meccsét. Ha félidőig látom a biztonságit, akkor tolok valami undert, ha nem akkor boldogan engedem el, s megyek az esti meccsre!

üdv, sound

Sziasztok!

tegnap délután kimentem az udvarra melózni, csak a ház körüli...gondoltam 3 körül kezdek, s a Barca meccs 2. félidejére simán megleszek. Na este 8-ig kinn voltam..mire beértem 3:1 volt az Újpestnek.
Basszus mindkét meccs előzetes terve ült volna:

Barca-Atletico 0:0

és a sokgólos hazai győzelem 1x...
Ute-Zete 5:4

basszameg...jó nem tudtam ott lenni.
Korábban hetente néztem, hogyan áll az aktuális roi, ami áprilisban bemínuszolt. Most május 1-el kezdtem, ma 9-ke, ránéztem  exelemre mizu:
10 fogadást kötöttem, egy lett vesztes. 3,08 egységnyi tét profit.
Roi: 30,8 %!

Megyek így tovább, ma még számos dolgom van itthon, de két esti meccset vadászok!

Üdv.:
sound

Sziasztok!

Írom a mait:
20:45
Nyíregyháza – Vasas


Nagy előnyben van a fővárosi klub. A délutáni eredmények ismeretében léphet pályára, s ma feljuthat az nb1-be! A győzelmük nem fizet valami jól, s lehet, hogy egy döntetlen is elég az élvonalhoz. Ha a többi meccs úgy alakul, akkor bizony a győzelem kötelező lesz, tippem 0:1! A Szpari négy meccset bukott el zsinórban...

20:45
Juve – Milan


Összecsapás a Bl. Elkúrta ezt a szezont rendesen a Rossoneri. Nem hogy bajnoki cím, a BL sem lesz meg. Az Atalanta nyilván elkapja a kieső Parmát. A Zebrák meg rendszerint odacsapnak a ki-ki meccseket a Milannak.  Drámára sok kockázatvállalásra, könnyű overre utazom!

+ 1
A Siófok a nehezebb ágon jutott be az EHF kupa döntőjébe, ahol nem ő volt az esélyes. A címvédőben van annyi rutin, hogy ezt a csatát behúzza. A rendes játékidős győzelem (1,7) rizikós, de a kupagyőzelem, sanszos. PL a bet365-ön már csak 1,55 a mieink győzelme, s a meccs nincs bővebb kínálatban!

Üdv.:
sound

Raktam a Vasast 1,60-on!

Sziasztok

Jó kis pofára esés volt a vasárnap. A Vasas győzelme logikus volt, hiszen vereségével kicsúszott a döntés kezei közül. Mellesleg a játék képe is azt mutatta az első félidőben, hogy begyötörnek egy dugót az angyalföldiek..
Egy kontra elég volt és 1:0, utána pedig jött a fővárosi kínlódás.
A Gyirmótnak a Csaba könnyű falatnak tűnik, nem különben a Hali a Lokinak...nem fog feljutni a Vasas? Visszakozik a Gyirmót?
Itt is szerencsésebb lett volna várni és a 2. félidőben overezni, meg a Juve meccsén is. Az olaszba bele sem néztem, mert sokkolt az nb2-es találkozó.

Hjába én sem nyerek mindég..
Ma 21:00-kor
Betis-Granada

Könnyű over szaga van a meccsnek. Menne mindkét csapat feljebb a nemzetközi porondért, hazai oldalon Fekír, vendégoldalon Soldado a nagy hiányzó. Bele fogok lesni – s írom.

üdv, sound

Sziasztok

Totál bealudtam tegnap este...
nem is tudok, így mit írni a Granadáról (1:1)

Mai:
20:45
Napoli – Udinese


Meg fogja csinálni Gattuso csapata, a BL miatt. Nem tetszik az 1,36! Kivárok talán egy fél órát is, és go, 1,50 körül. Van egy veszélye a meccsnek: ha a Juvét segíti a játékvezető, ezért az első fél órában, leginkább a sípmester hozzáállására vagyok roppant kíváncsi, elfújja-e a találkozót a vendégeknek?

22:00
Levante – Barca


A legnagyobb bravúr az lesz, ha fenn tudok maradni...ha igen, akkor viszont egy makulátlanul támadó Barcelonát várok. A veszett fejsze után kajtatva, de győzniük kell. Szerintem az overrel se lesz para.

Üdv, sound