Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

A máról:

20:45 – szimultán foci

Annyira rossz ez a francia válogatott, hogy érdemes lesz odaülni, megnézni őket! Finnország beszívathatná a világbajnokot a két alibi meccs, és az égő EB-kiesés miatt!

Az osztákok derbijét kényelmes 1,5 overre guruztam. – ORF-en sasolom!

holland – török: overes csoportrangadó, meglepődnék ha megállnának a felek 3 gól alatt. Talán ezt a meccset éri meg leginkább nézni!

Vannak események, amelyeket biztosan nem tudok majd nézni. Azonban kileng a barométer – szorzóállások, és fogadás számok alapján. Sok esetben ez a kettő a klubmeccseken jól megbünteti a fogadókat. A válogatott selejtezők, csoportmeccsek azonban a közel öt éves számok alapján (könyörtelenül vezetem az exeleket – számolom a ROI-t havi bontásban évekre/eseményekre visszamenően) lejönnek!

Tehát két javaslat: tartsuk a szemünket a dán és a montenegrói győzelem szorzóin!

üdv, sound

Sziasztok

Tegnap beleragadtam az osztrák – skót meccsbe, mert egyszerűen jó volt. Nagyon nagy tempót diktáltak a felek. Meggyőződésem, hogy két kritikus helyzetből egyet befújhattak volna a sógoroknak is, s akkor 11-es góllal iksz lett volna....Peches ilyen szempontból a gurum, amiben írtam, hogy Skócia arra mehet, hogy szerez egy gólt és megvédi, azonban nem tartom alkalmasnak erre a csapatot. Erre megcsinálták. Egyébként az első félidő a vendégeké volt – ahogy várható lehetett, már a labdakihozatalnál rengetegszer elpasszolták magukat az osztrákok.

Annyit sajnálok, hogy nem engedtem el ezt a találkozót (odaszegezte a szememet a tévéhez a tempó), a hollandok meccsén sokkal könnyebben csinálhattam volna over üzletet...így meg maradt a semmi.

A mai nap 4 szimultán esemény is lesz:
20:45

Magyarország – Andorra

Két szeptemberi meccs, nulla pont. Előre játékban semmit sem tudtunk felmutatni 180 perc alatt. Valami nincs rendben, a vak is látja. Szenvedni fogunk ezzel a kötelezővel is. Szoboszlaitól mindenki sokat várt, és szinte semmit sem tudott hozzátenni. Újra lesz Szalai – így benne bízhatunk, hogy kiüvölti a többiekből a sikert. Rossi helyében nem játszatnám Szoboszlait – olyan érzésem van, hogy nélküle is megcsinálta a csapat az EB-t, s most, baromi nehezen illeszkedik vissza, csak eggyel többen vagyunk vele jelenleg.
Taktika: szenvedni fogunk, NAGYON! Kivárás s akár a 60. percig nyugodtan nézni a rossz játékot – s akkor lehet fogni 1,6 körül a mieinket.

lengyel – angol

Nem veszítettek az Angolok a lendületükből az EB után. Könyörtelenek, ideig óráig tarthatóak. Két könnyű győzelemmel feledtette az EB leszereplést Lengyelország, most ők csoportrangadóként tekintenek a meccsre. 1,36 a 1,5 over!!!! – eskü, hogy beguruzom rögvest!

olasz – litván

Az van, hogy a két döntetlennel az EB győztes szarba került. Ha Svájc nem hibázik lépéselőnybe kerül és megelőzheti a csoport véghajrájában Itáliát, aki így pótselejtezőre kényszerülhet. Így hát ez olaszoknak ez kötelező, viszont mégsem könnyű feladat! Litvániát Svájc és Olaszország sem tudta nagyon elkapni (1:0, 0:2), így Reggio Emíliában a Sassuolo stadionjában most sem várok könnyed hazai győzelmet (1,05...). Az a baj ezzel a meccsel, hogy kábé akkor lenne a hazai 1,3 körüli, ha a 60. percben is 0:0 van. Az meg nem lesz, és egy korai góllal 1:0-al is lecsordogáhat ez a meccs – azaz elsőre fogadhatatlannak tűnik.

izlandi – német

Átalakul Izland – gyengébb most a keret, mint a 2016/18-as EB, VB csapat. Azonban nekik van tartásuk, legutóbb 0:2-ről áltak fel a németeket anno legyőző Macedónok ellen. Flick Svájcban kis arányú (0:2), győzelemmel kezdett Liechtenstein ellen. Majd a meglepetéscsapatként nyomuló örményeket lealázta (6:0). Szerintem a németek megnyerik majd a csoportjukat, Skopjéban lesz egy nehezebb meccsük talán. A mostani három meccsből egyértelmű, hogy ez ígérkezik a legkellemetlenebbnek. Nehéz vendégsikert várok minimum három góllal!

üdv, sound


Sziasztok!

Egészen nehéz volt a tegnapi guru varsói meccse...az utolsó pillanatban esett csak be a második gól. Korábban sokszor volt szerencsétlenségem, valamit csak visszakaptam.

A német 2,5 over tükörsima volt.

A magyar csapatról:
Szóval amikor a 80 akárhányadik percben izgulni kell Andorra ellen, hogy a VAR befúj-e egy 11-est....azért az blama. Az első félidőben be kellett volna tenni a 4-et közé. Szoboszlaival sokat gyengültünk a második félidőre -1 ember. Valami most nem stimmelt vele. Vérciki lenne, ha visszamenne Lipcsébe és kiderülne, hogy sérült....Nála azért ritka a mentális válság, minden meccsére maximumra felpörög, s most 3-szor egymás után mélyen tudása alatt teljesített, nélküle jobbak voltunk! Van ilyen – ezt neki és a szakmai stábnak érzékelnie kellett volna. Egy fiatal játékosnál bármi lehet: magánéleti faszság az aktuál csajszival, idegenség érzet egy jó eb után nem tud csatlakozni, vagy 60.000 őrült szurkoló elvárásai raktak rá nagyobb terhet, amit nem tud átfordítani pozitív attitűdre..-remélem nem sérülten játszatták!

Ma nincs értelme se a fogadásnak, rápihenek a hétvégére, BL-hétre.
Kicsit meg is nyugszom: csak 9-edike van, s fenn van a táblán 5 guru, s ráadásul plusszos! Az előző két hónapom becsődölt, az éves pozitív mérleget még tartom, a jelenlegi ROI itt:2,2 %.

Azt olvastam, hogy jó tét menedzseléssel stabil 3%-al gazdgok lehetünk...

üdv, sound


Sziasztok

Az után a szekér után fuss, ami felvesz! – anyám egyik nagy mondása....megtanultam kezelni a válogatott meccseket, s jól is jöttem ki belőle. Most viszont újra bajnoki fordulók jönnek – kényes mindig az átállás első hete, főleg úgy, hogy a nemzeti csapatoktól visszatérők zöme, úgy kalkulálhat, hogy bajnoki és aztán nemzetközi kupa első csoportkör!

Roppant ingoványos az ilyen hétvége, hát óvatosan! Csak azokra a meccsekre megyek rá a hétvégén, amiket nézni is tudok, s kiegyensúlyozottságot sugall!
Tehát a mai:

17:45
Paks-MTK


Kódolva van a meccsben az over, azonban az MTK képes nagyon beállni az új az edzővel – figyelni kell, s ha vezetnek a fővárosiak, és Böde és Ádám is felmegy centerbe meg kell csípni a könnyű overt.

19:05
Rijeka – Slaven


Hasít a Rijeka, s majdnem bejutott a konferenia liga csoportkörbe, a PAOK viszont nem hagyott kétséget ki tart előrébb. Ettől független jó úton jár a csapat, s a liga legdeffenzívebb ellenfele következik. Nehéz hazai győzelmet várok 1,4-en meccs előtt nem éri meg.

20:45
Atalanta – Fio


nem tudom, mi van a bergamóiakkal Muriel és Hateboer totti nem lesz, Zapata kérdéses – égő volt a Bologna elleni 0:0, a Toro meg nehezen lett meg! Kedden az EL-győztes Villareal meccs következik idegenben....A Fio pár év sehova tartás után elkezdett valami projektet. Érdekes meccs lesz, s fogadói élményt nem is nagyon keresek, inkább informálódnék – mi van ezekkel a csapatokkal???

21:00
AZ – PSV


Két csoportkörös holland csapat, a PSV ezer sebből vérzik....van a hazaiaknak győzelmi esélyük!

üdv, sound

Atalanta-Fio 0:1 1-nèl 6 szögletnél tettem a 11,0 overt 1,5-èrt.
mire beìrtam 7 szögletnél vagyunk,  s van egy erős fèlidőben és hosszabbìtások.

Sziasztok

Jó sokáig kivártam, hogy egy biztosnak tűnő szöglet overt fogjak. Meg is lett – boldogság. Megint változott egyet a fogadói attitűdöm szerintem. Rengeteg elemzés áll mögöttem. A nyári holtszezonban egy csomó exelt csináltam és számoltam át a veszteségeket illetve a roi-okat. Pl hogy ,,termel"az angol foci fogadás itt az orgon (elárulom: sehogy, nálam tiltott listán van a liga..)
- termel-e nyereséget bármilyen odds tartományban: 2.01-2.05 között, vagy 1,51-2,00 között – ezekkel baromi sokat lehet játszani, mert teljesen más számokat dob a szitu, ha finom hangolunk. Azaz, a profit lehet, hogy csak egy bizonyos ligában az 1,31-1,49 között van meg vagy ott sem.....
- a fogadók beküldött tippjei alapján hol nagy a hatékonyság: ha 11-15 fogadó küldi be, ha csak 7-10? Itt is változnak a számok, minden intervallumnál. Azaz, ha azt mondom, hogy csak azok a tippek érdekelnek ahol 11-15 fogadó is azt látja, hogy fogni kell, az odds határ pedig 1,40-160 között van akkor kapok egy roi-t (vagy veszteséget), azonban bármelyik kitételt módosítom változik a kimenetel.
- mindezeket a számokat kombinálni kell sportágakkal/ligákkal.
- mindezeket a számokat havi és éves bontásban is elemezni kell – vannak időszakok, hónapok amelyek a versenynaptár szerint nagy profitot, vagy hatalmas bukót hoznak.

Természetesen egy csomó ,,kedvenc" fogadómat itt az orgon hasonló ,,skatulyába" osztályoztam: odds határok, ligák, havi bontásban – hogy lássam, mikor kit, milyen tipp esetén érdemes komolyan venni.

Mindezek után sem megyek rá mindenre vakon, akkor sem ha a számok adják – ha tehetem élőben megyek a kiszűrt eseményre.

Őrület!!!

Persze közben a saját játékaim: overezés, kétesély sem dobom sutba.

Így aztán elértem, hogy augusztus közepéig összesen 5 fogadást kötöttem 4/1 a hatékonyság. Korábban egy nap alatt fogadtam ennyit.....Tegnap könnyű szöglet overt hozott a kivárás az Atalanta meccsén.

Ezek alapján ma is van egy program, és ötlet tervem, azonban a nagy heti roda miatt van egy napom (kb-13,14 órám, hogy rendezzem magam a jövő hétre...), így fogalmam sincs, hogy mikor lesz olyan nyugalmi állapotom, ahol üzletet fogok találni/kötni. A kínálat:

12:30
Samp-Inter


A bajnok a koradélutáni olasz hőségben szerintem behúzza. Nagy meccs lesz Inzaghi Interje, olyan támadó szellemben dolgozik, mint korábban a Lazio.

14:00
Espanyol-Atleti

Három meccsen 1 gól esett mikor a barcelonai kiscsapat ,,fellépett", a Tico viszont képes felülírni az undert, ha olyan napot fog ki. Vendég győzelem és két gól – ezek sokat érnek.

18:00
Milan – Lazio


Sarri/Pioli – minőségi támadójáték mindkét oldalon, borítékolható a könnyű overezés lehetősége!

20:45
Roma – Sassuolo

Úgy érzem, hogy Mourinho alkot és a Sassuban is mindig ott a gól. Hazai győzelmet és itt is minimum 2,5 overt sejtek.

21:00
Real-Celta


Ancelottival egy szenvedélyesebb focit játszik a királyi gárda, aki most szerintem a spanyol bajnokság első számú esélyesévé lépett elő! Kötelező a hazai győzelem!
üdv, szép napot mindenkinek:
sound



Rómàban 2,5 over 1:1-nèl 1,34

Sziasztok

Mákom volt a Roma meccsen. Nagyon szenvedélyes volt 1:1 után is a küzdelem! A real megfogadásához 0:1-nél, 1:2-nél nyúl votam...pedig remegett a fogadás gombon az ujjam...
+ lett hatos lottón egy 3-asom, ez azért meglepi, főleg lottózási szokásaim ismeretében...

Ma

Padlón vagyok, annyira kemény volt a mai nap...
Van pár jónak tetsző esemény:

22:00
Szerintem a Granada bedarálja majd a Betist! nem értem az 1,58-at az 1x-re...

20:00
Győzni fog szerintem az Újpest 1,70-en nyit a piac, s gólokban sem lesz majd hiány, overes liveot örömmel tolnék!

Rohanok, tovább

Sziasztok!

Teljesen game overen vagyok....annyi meló ért el, hogy még.
tegnap teljes megsemmisülésben vettem észre, hogy van egy free betem a bet365-ön 5Euró
Rádobtam élőben a Chelsea meccsére 0:0-nál 0,5 overre...nyerem. 2,5 eurót..1,5-ön.

Most értem ide, hogy leírjam a mai napot! Jó sok jó cucc van!!! más kérdés, hogy a meccsek közben 27 – más dolgot kényszerülök csinálni...

NB2

Szentlőrinc masszívan jó!!! Minimum az 1x Kaposváron a Dorog ellen! 1,4 körüli!
A Vasas le fogja győzni a pécsieket (teljesen szét vannak esve – lsd DVTK meccs), nincs rá szorzó!!!
A Siófoknak össze kell jöjjön most már egy győzelem – a Szolnok ideális ellenfél! az 1x itt is 1,4 körüli biztonsági profitot ígér!

BL:
Alap a Dortmund, Atleti és a City győzelme, szerintem a Real sem kap majd ki Ancelotti zseniális eddig a madridiakkal!

Sajnos az elmúlt napokban guru ziccereket hagyok ki....nem ülök le, nem írom meg, mert nincs mikor...

üdv, sound

1,75 - Vasas győzelem!

Sziasztok!

Tegnap a koradélutánt tudtam nézni. Dominált a Vasas, rámentem a néptippre – besegített a kiállítás ennyi.
BL – lövésem sem volt, mert beleálltam 20:00 a melóba, s csak az utolsó 25 percre értem oda – kapcsolgattam a 3 meccset. Elájultam a fáradtságban.

A mai:
Három koraesti meccs mehet szimultán:
Fradi – sztem overes, lesz 2,5 felett simán – 1,50!
Magam a Celtic és a Betis kettősétől nem szarom össze...sztem egyik sem elit! A Leverkusen inkább..Nézem szimultán de sztem overre alkalmatlan talán lesz egy nyösszögős 1:0
Simán jutott a Rapid az EL-be! Az ORF-en nézem, s a belgák se vacakolnak a góllövéssel! Itt remélek könnyű overt!

Este a rókák a Napolival tolják – ez talán BL-meccs szint lesz! Mutatta a Napoli az erejét azzal, ahogy legyőzte a Juventust. A hazaiak partiban lesznek az olaszokkal, lsd City – meccs, minimális 0:1. Jó lesz, viszont nem gondolom, hogy kinyírják egymást! A másik két keleti csapat a csoportban sztem ki lesz golyózva!

üdv, sound

Sziasztok

Tegnap brutál melóban voltam, örültem, hogy túléltem...a Fradi over simán jött!
Ma:

Lityi-lötyi van csak hátra két tervvel:

20:00
Dragovoljac – Rijeka


Kötelező vendég és over! Ezért odaülök.

20:30
Hertha – Fürth


Csak rá kell nézni a tabellára, hogy belássuk ki-ki meccs, kiesési rangadó. Ha rossz meccset akarunk nézni, akkor oda kell! ülni...

20:45
Sassuolo – Torino


Mostanság élvezetesek az olasz meccsek, s a felek gyakorta overeznek egy nagyot! akár szöglettel is lehet itt majd élőben keresnivaló!

Holnap sajnos game overre vágom magam – kora reggeltől estig meló, talán 20:00-ra érek haza...erősem korlátozom magam 2-3 meccsre, azaz kihagyósnak látszik!

ciao:
sound

2:2 a rijéka meccsén,  a vendègek 15szögletnél vannak...
Lesz még gól 4,5 over 1,44 - magyarázata,lejjebb!

Most kíváncsi vagyok mi lesz....
Jött a rijéka gól cash outoltam azonnal. nyeremény jóvàírva azóta is!!! Majd a VAR èrvènytelenìtette a gólt! A vègèn 2:2, de 2:3-nàl kivettem a zsèt! most lesz?

Lehet, hogy kifizetést kèrek most....ìgy nem tudjàk visszavenni....de geci vagyok...

Ki is fizettem mindent...most mi lesz?

Idézetet írta: Sound Dátum szeptember 17, 2021, 21:57:03
Most kíváncsi vagyok mi lesz....
Jött a rijéka gól cash outoltam azonnal. nyeremény jóvàírva azóta is!!! Majd a VAR èrvènytelenìtette a gólt! A vègèn 2:2, de 2:3-nàl kivettem a zsèt! most lesz?

Lehet, hogy kifizetést kèrek most....ìgy nem tudjàk visszavenni....de geci vagyok...

Ki is fizettem mindent...most mi lesz?
ha kb 20 euronal kisebb, amit beszoptak, akkor elengedik neked, irnak majd, hogy a minuszos egyenlegedet nullara irjak. Nagyobb osszegnel minuszban hagyjak, aztan ha jatszani akarsz, be kell toltenef