Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Tegnap annyira bepálinkáztam a sógoréknál, hogy nem sokat érzékeltem semmiből sem.
A Tampa meccsét elkezdtem nézni 13:0-nál, na mondom itt ez sima 1,02-ért lehetett volna fogadni a kalózokat, ezt még részegen se. A következő pillanatban 23:30 volt mikor másnaposan magamhoz tértem...
Új nap új esélyek, ma jelen leszek!

14:30
Utrecht-AZ


Sikerült informálódnom alkmaari ügyben. A sikerkovács Slot tavaly még a Bl-ért vitte a csapatot, de bekavart a lendületnek a covid, utána más lett a csapat. Mindenesetre a Feyenoord válságban van és megkereste a szakembert, aki hajlandó is lett volna Rotterdam -ba szerződni a 21/22-es szezontól. Erre bepipult a vezetőség Almaarban és elküldték – vereség a Groningentől kiesés az Európa Ligából. Azóta viszont hármat nyert Jansen vezetésével az AZ, 11 gólt szerezve, azaz majdnem négyet átlagolva meccsenként! Az 1. forduló elmaradt mérkőzését pótolják az x2 1,45, a 2,5 over 1,44. Mindkét kimenetre utazom, nézem írom!

18:15
Szolnok-Paks – ffi kosár


Mindig örömmel néztem a magyar bajnokik élő youtube közvetítését. Egy fantasztikus cég viszont elvette ezt a csapatoktól és pénzért árulja az elég gyenge strameket, gyenge kommentálással. Fura ez nekem a zárt kapuk miatt gyakorlatilag kizárják az ultrákat, s korántsem hiszem, hogy annyian fizetnének elő a gyenge szolgáltatásra, hogy az a cégnek megérje. Mindegy, ezt a meccset adja az m4, és jó is a hazaira kínált 1,31. Azt várom a Pakstól, hogy szorossá teszi majd a meccset, s a bet365-ön tudom majd fogni a hazait. Ha nagyon vezet a Szolnok, akkor szopó (aki bízik bennük annyira, tegye meccs előtt).

20:15
Wolves-Hotspur


Jimenez nélkül fogatlan oroszlán a farkascsorda. Biztosra veszik a fogadók a vendégek sikerét. A Tottenham kettőt veszített és a tabella elejéről a 8. pozícióba zuhant. Otthon elkapta a Chelseát is Espirito Santo együttese (2:1), s azóta Mouthino eltiltása is lejárt..és itt jön a csavar! A portugálok! Mourinho Bl-győztes Portójának kapusa Espirito Santo, hazai oldalon most is portugál hálóőr van. Ezek haverok – persze a meccs idejére mindezt felfüggesztik, és egymás torkának esnek!!! Profik, szó sem lesz egy békés döntetlenről! Szerintem dehogynem! Alaptipp az x, ha úgy van biztonságos lehet az 1x – a lényeg nézni fogom, fogadom, s írom, ha úgy van!

Üdv,
sound


Utrechti meccsén 1,5 over 1,28

1,30-ért lett meg a Szolnok győzelme

Idézetet írta: Sound Dátum december 27, 2020, 13:33:45
Sziasztok!

Tegnap annyira bepálinkáztam a sógoréknál, hogy nem sokat érzékeltem semmiből sem.
A Tampa meccsét elkezdtem nézni 13:0-nál, na mondom itt ez sima 1,02-ért lehetett volna fogadni a kalózokat, ezt még részegen se. A következő pillanatban 23:30 volt mikor másnaposan magamhoz tértem...
Új nap új esélyek, ma jelen leszek!

Egészségedre! :ok: :) A 23:30 az időpontot jelent? A Buccaneers 47-7-re nyert ;)

Igen  :D 23:30-kor keltem... ;D; totál másnaposan s még előttem volt az éccaka. Ma nèztem a végeredményt, s most kezdek jobban lenni....
Estère (másnap) mindig rendbe jön az ember

Sziasztok!

Tulajdonképp ezeket a napokat szeretem. Kevés esemény a terveknek megfelelő forgatókönyvek, sima fogadások, könnyű profit. Ez volt a tegnap.

Utrecht-Az 2:2

Végig a vendégeket éreztem jobbnak, mégis a hazaiak vezettek. Alkmaari nyomás alatt volt a második félidőben az utrechti kapu, fogtam a 1,5-et beírtam, visszaállítottam a streamre, s 11-es. Utána már hagytam. Volt egy érdekes pillanat az első félidőben: akartam pakolni az x2-őt, de lefagyott a fogadási rendszer, a hazai gól miatt, amit épp VAR-oztak leshelyzet miatt. Végül megadták ez a szerencsés/szerencsétlenség...jött volna, de idegeskedni kellett volna rajta.

Szolnok-Paks 89:80

Magabiztosan uralta a meccset az Olaj. Volt egy szakasza a találkozónak mikor 33:31-re feljött a Paks, na mondom most vagy soha. Meglepetésemre bet365-nél nem volt piacon. Mondom akkor betclick, meglepődve látom 1,30! Meccs előtt volt 1,31 – hadd szóljon! Jött is.

Wolves-Tottenham 1:1

Adta az x, de nem fogadtam, mert nem erre a forgatókönyvre számítottam. Inkább képzeltem langyi lelötyögős 0:0-nak ezt a meccset, vagy gondoltam egy meglepő 1:0-s félidőt. Akkor mentem volna 1,5 overre, esetleg x-re. Így, hogy a Hotspur vezetett benne volt, hogy lehozzák 0:1-el, bármennyire is uralta a meccset a hazai csapat.

Ma nem fogadok!!! Haverokkal tartunk ivós délutánt....

Üdv.:
sound

Sziasztok!

Ma terveim szerint spanyol napot tartok!

17:00
Sevilla-Villareal


Az van, hogy Emery egy jó kis csapatot kreál épp a sárga tengeralattjáróból. 4-3-3 ötletes támadófoci. A Sevilla most épp a másik irányba tart Lopetegui gyakorta bonyolódik underes meccsbe. Most mégis egy élvezetes nyílt találkozóra számítok, a 1,5 over 1,36.

19:15
Barca-Eibar


Kötelező hazai Messi nélkül is, sőt! 1,28-on nyit a piac a Katlánokra. Ha kihúzná az Eibar egy jó 20 percig, lehetne 1,4 körül fogni a Barcát.

21:30
Cadiz-Valladoid


Különleges mérkőzés lesz, már a szorzókból is látszik! A bet365-nél mindhárom háromesélyes kimenetel 3,00 alatt van – általában ilyenkor lejöhet egy könnyű döntetlen, én biztosan odaülök!
üdv,
sound

1,40-ért fogtam a Barcelona  győzelmét. Nem különösebben jók, de a padon....várj csak 1:0...mégse les!!
Szóval a padról beszállók is eldönthetik..


Sziasztok

A tegnap egy veszteséges nap lett, rég volt ilyen, de ilyen is van!

Sevilla meccsén vártam a 1,5 overt, de nem alakult jól a forgatókönyv. A korai gól nem kedvezett a fogadásnak, s ki akartam várni a jobb szorzót. Nos, az 53. percben elvágta magát a meccs! 2:0 után már nem szeretek fogadni: aki vezet, nem akar, aki vesztésre áll nem tud....ritkán átírhatja a standard forgatókönyvet egy váratlan kiállítás, vagy a hátrányban lévő csapat kap egy büntetőt. Most semmi sem volt.

Örültem, hogy a Barca 11-est hibázott, s végre fogtam a 21. percben egy 1,4-es szorzót! Jött a lesgól, s úgy voltam vele, hogy Koeman hozza a nyerő embereket a padról és sima lesz! Hát nem lett az, mert csak az eibari gól után nyúlt bele döntően a csapatba. Gondolkodtam, hogy bosszús legyek-e az 1:1 után, de látva, hogy sok fogadótársam miket bukott – kézilabda, vagy akár ez a meccs -, elraktam a belefér kategóriába ezt az eredményt.
Néhány gondolat azért az idei Barcelonáról: adott volt egy labdabirtokláson alapuló játékrendszer (hívjuk tiki-takának), ami nem csak a katalánok fociját helyezte új gondolati síkra, hanem a spanyol focit is – a válogatott ezzel szerezte meg oly rég áhított trófeáit. A spanyol képzés a technikán, labdabiztonságon alapul ez a fő irányelv. Most Koeman a 3-5-2, vagy 5-3-2-őben egy egészen más fajta focit épít, kissé úgy látom, hogy a tradíció ellen megy, nem ez a Barcelona stílusa. A széleken próbája megbontani 2-2-ben, néha 3-3-ban az ellenfeleket, s az alapvonalig vitt támadást követi a centerezés – gólhelyzet. Miközben próbál filozófiát váltani, fiatalít is, s a kettő együtt finoman szólva is döcög. Siralmas látni, hogy egy Eibar presszingje visszazárásra kényszeríti a sztárcsapatot, s öt védővel hátra szorul, majd a labdakihozatalokhoz nem érnek fel a felsővédők, illetve a három kreatív középpályás létszámhátrányban nem tud kulcspasszokra törekedni, a legjobb rossz megoldásba kényszerül. Szóval ez nem fog menni, szerintem nem lesz idén trófea! Két választás van: kitartanak a holland elképzelései mellett (hosszabb út, s bizony évek kellenek hozzá, de nem biztos, hogy lesz eredménye), vagy visszatáncolnak a tiki-takához és beruháznak olyan játékosokba, akik képesek azt magas szinten játszani. Kábé ez lehet Messi baja is, ezért agonizál, kivár, hogy csapatot váltson-e?
A Barcelona meccsén jó volt a fogadási tervem – minden jól alakult, csak a végeredmény nem...

Cadiz-Valladoid 0:0

Voltak pillanatok, hogy úgy voltam: bedobom a törölközőt. Azért az előző meccs megfogott. Vendég 4-4-2, hazai 4-5-1, s jobb volt Michel csapata. Aztán a második félidőben a stabilizálódott a Cadiz, inkább lett 4-4-2, s ezzel be is állt a meccs, fogtam a döntetlent, le is lötyögött.

Mára is tervezek, hamarosan írom a programom!

Üdv,
sound

Sziasztok!

A mai fogadási tervem:

17:00
Granada-Valencia


A ,,legbuldogabb" csapat, akit mostanában láttam a Granada. Szerintem egy skót bajnokságot simán megnyerne stílusával Diego Martinez, s látható, hogy az Európa Ligában is kifizetődik a határokat súroló agresszívitás. Nem szeretem ezt a focit, de most az ágról szakadt denevérek ellen egy pontra minimum elég lesz/lehet – tippem 1x! Jó az 1,38-as szorzó rá meccs előtt is!

18:00
Körmend – Alba


Szurkolók előtt ez 1-es, 2,10! De nincsenek, ezért lehet, hogy simán kikap a hazai csapat. M4 – nézem fogom, írom, ha úgy van!

19:15
Atleti-Getafe


Szerintem mindenki fix hazaiba veszi ezt az összecsapást. Nem tudom még, hogy otthagyom-e a magyar kosármeccset ezért a találkozóért, vagy sem. Tetszik az 1,55-ös szorzó, de ha 10 perc után 1:0 lesz akkor vajmi keveset ér, ha nem az esemény előtt fogadunk (azt meg ugye nem, illetve minek?), még a második 45 percben overezni sem érdemes 1:0 esetén. Reméljünk egy félidei 0:0-át, vagy 1:1-et, s egy félidő után nagyon erősen kezdő matracosokat, s egy 1,85 körüli szorzót hazaira az 55. perc környékén! Rég nem látott bajnoki esélyei vannak az Atleticónak kell nekik a 3 pont!

21:00
Newcastle-Liverpool


Rosszul néz ki a 2-es szorzója 1,30 körüli. Lépéselőnybe kerülhetnek a vörösök egy győzelemmel! A Palace kivégzése (0:7), jött egy kínos 1:1 West Brom..Most Kloppék egy mély gödörben lévő csapathoz mennek, s lehet ebből sokgólos meccs is, azaz könnyen foghatunk egy kényelmes overt 1,30 körül! Nézni fogom!

Üdv, barátsággal:
sound

1,40 winmasteren megvolt a granadai 1x

Szöglet over Newcastle-ben.
15,5 over 1,4 12 -nél tartunk.., még több, mint félóra van rá.

Sziasztok!

Jó sokat tudnék írni a tegnapi napról, de nem húzom vele az időt most, egy gondolat gyorsan mert minnnnyá kezdődik:
BUÉK!!!

14:00
Bilbao-Sociedad


1,5 over 1,57 – hetek óta underre árazzák be a Bilbaó meccseit, szerintem bénák! Le fog jönni ma is!
Ha fogadom, írom!

Üdv,
sound

Sziasztok
Összefoglalom a tegnapot:

Granada – borzasztó alattomos banda, kiprovokáltak két valenciai kiállítást. Fordítottak brusztoltak, tüskések voltak, és meg is nyerték, jött is az 1x.

Körmend – néztem, ahogy az új edzővel az Alba felé kerekednek. 2,10-ről indult a szorzójuk, akartam fogni őket élőben, olyan 1,7 köré saccoltam 3-4 pontos vezetésüknél az első negyedben a szorzót. Sehol nem volt piacon a meccs!!! Néztem: betclick, bet365, tippmixpro....Meccs előtt meg ugye nem, vagy minek...

Atletico – úgy történt ahogy prognosztizáltam 1:0 a szünetben, 2. félidőt nem volt érdemes overezni. Meccs előtt ezeket nem vagyok hajlandó fogadni, mert bármi szétronthatja a tippet – kiállítás, büntető, leszakad a monszuneső...marad a lemaradás!

Pool – Ahogy szenvedtek Kloppék ment fel a vendégszorzó, de nem volt meg az a szerencse, átütőerő a vörösökben, hogy megnyerjék a meccset. A gólvonalon befelé csorgó labdát egy-egy védő barba trükkel az utsó pillanatba kikanalazta..nem egyszer. Beszálltam a szöglet bizniszbe, jól is tettem.

Hajdani fogadótársam, tanácsadóm, mentorom mindég mondta: napi egy darab fix 1,30-as esemény és gazdag leszel (előbb-utóbb), ha nem hibázol...tegnap volt két 1,4-es, jól zárul az év!

BUÉK mindenkinek, üdv:
sound