Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Sziasztok

Akkor a mai menet. Terveim szerint ma már 14:00 nekiveselkedek a háznak, és jönnek szakik 16:00-ra, akik azt ígérték 2 óra alatt végeznek, így hát akár koraeste is elkaphatok nehány üzletet!

18:30
MTK-Vidi


Általában gólokban gazdag meccseket vívnak egymással, de lévén, hogy ez egy ki-ki meccs a döntőért, most nem ezt várom! Szabicsnak óriási lenne a kupa győzelem, kicsit szurkolok is neki, mert játékosként bírtam, bár maga a klub (Vidi) taszít. Azt mondja a korábbi ,,csodacsatár", hogy az MTK az esélyesebb, miközben a bukik a fehérvári továbbjutást 1,65 környékére lövik, míg az MTK-t 2,00 fölé. Olyan ez a meccs, mint a tegnapi Pool-Real, igazából semmilyen eredmény sem lenne meglepő. Nézni kell!

18:30
Vasas-Kaposvár


Női röpi 4. meccs a bronzéremért! Vezet a Vasas 2:1-re, és bizony az utolsó két meccsen jobban viselte a gyűrődést, és a sorozatterhelésben elfogyó kaposvári koncentráció is az előnyére játszott. Fordult a kocka, mert a bukik mindig 1,50-el nyitottak eddig a Diamant győzelmére, s most a Vasasra dobják ugyanezt. Szerintem bármi lehet itt, mert a nők úgy fordulnak ki-be magukból rövid idő alatt, hogy csoda..így meccs előtt azt mondom, hogy a Vasas szenvedélyből és lendületből behúzza a negyedik meccset, és a hétfői heroikus vereség után nem fog tudni felállni a Kaposvár.

21:00
Slavia – Arsenal


Nyilván mindenki a cseh kiscsapatnak szurkol. A prágaiak és a zágrábiak menetelésében is van egy népmesei legkisebb királyfi-s sztori, főként úgy, hogy ezek a csapatok sorsszerűen ebből a sorozatból szeptembertől száműzve lesznek. Nagyon bírnám, ha négybe jutna a Slavia, s előnyük ellenére 2,75-ért kínálják őket. A Slavia egyébként bajnoki ,,döntőt" nyert a múlt hétvégén, s úgy fest, hogy simán cseh bajnok lesz: 8 meccsel a vége előtt 16 pontos az előnye! Harcot várok, és kizárnám az overt, vágyott tippem 0:0, 1:0. Nézem írom!

Persze nálunk most bármikor/bármi keresztülhúzhatja a terveim, remélem a jó üzletek megkötését!

Üdv, sound


1,30 -on fogtam meg a Diamantot!

Sziasztok
Pár szó a tegnapról.

Mikor hazaértem egyből a Kaposvár női röpicsapatának a streamjét kerestem és nem az MTK-Vidit...szerintem a látvány miatt. A lényeg, hogy azt láttam, hogy szétesett a Vasas. Konkrétan az elmúlt két meccs magabiztossága elillant és saját magát verte meg a fővárosi alakulat, könnyű pontokat adva a Kaposvárnak. Az első szett 0:1 után szálltam be az a vendég győzelembe 1,30-on a második szett elején. Nem tudott váltani a Vasas, élt a sansszal a Diamant – jött a fogadás.

Mtk-Vidi 1:2

...rá se mentem a női röpi elvarázsolt...

Slavia-Arsenal 0:4

Tétó voltam! Hittem a Slaviában és gyermeki lelkesedéssel ültem oda nézni, hogy Dávid majd megint elkapja a Góliátot. Nos nem olvastam a játékot...Egyszer egy mesterem azt mondta: korai érvénytelenített gól előrevetíti, hogy az a csapat győz, akinek elvették a gólját. És tényleg lendületben maradt az Arsenal és nem voltam észnél – kötnöm kellett volna.

mára is van akció tervem...írom nem sokára

üdv, sound

Sziasztok
Ma is meglesz/van a rákendroll, azt se tudom hol áll a fejem de csinálok mindent egyszerre...de legalább úgy néz ki ez egész nap így marad. Mindentől függetlenül van egy tervem mára is, és a cél péntek/szombatra, hogy ne termeljek mínuszt!

Visszanézve az elmúlt hetek fogadó történetét, szinten minden héten péntek/szombat buktam, s nagyjából el is csesztem vele a többi napon hangyaként összeszorgoskodott hasznot. Ezt most mindenképp kerülném/védeném.
Így kizárólag élőben fogadok ma, de ajánlok egy olyan eseményt is amire nem biztos, hogy hazaérek..
ez a:

18:05
Gorica – Slaven

Aki követ tudja, hogy nagy Goricás vagyok. Most is azt mondom, hogy a Rijeka feltámadása miatt nagyon kellene a hazaiaknak a győzelem, és jobbak is a kaproncaiaknál. Viszont február 28-án nyert utoljára bajnokit a Gorica – azaz válságban van rendesen. Így nem véletlen, hogy 1,95-ön nyit a hazai, nézni kell!

20:30
Leipzig-Hofi


Dilemmában voltam, mert a Hajduk-Osijek is ekkor kezd. Szerencsére megláttam az ,,erősorrendem" s a német bajnokság előtte van a horvátnak eredményességben, így ezt fogom nézni! Hazai győzelmet várok, olyannyira, hogy guruztam is volna szívem szerint a Lipcsét! Viszont pont azért, mert. ilyenkor (péntek-szombat) szoktam megszívni, nem ugrok bele esemény előtt! Kivárok nézem, s remélem, hogy fogadom majd a hazait, nem 1,36-ért, hanem valahol 1,50 körül!

üdv, sound

Vezet Goricàn a Slaven.
1,5 over 1,44

Sziasztok

Egész nap korán reggeltől mostanáig házaztunk...még erős 10 napig ez lesz!
Most értem haza, így ez a nap elég gyér...
A tegnapról:

Nem tudom mi van a Goricával. Simán nyernie kellett volna a tegnapi meccset, 0:1 után evidens volt, az over...maradt a félidei eredmény.
A Lipcse meccsén sokszor éreztem azt, hogy a Hoffenheim jobb. Mégis azt gondoltam, hogy valahogy be fogják húzni Orbánék. Az első félidő hajrája a hazaiaké volt, s bizony bennem volt az ördög – beírtam 1,60-nál a Leipzig győzelmet, épp a téten gondolkodtam...Mondom magamnak: hülye vagy? Minek kockáztatsz? ...és kitöröltem nem fogadtam meg.

Itt a mai minimális program:

19:05
Rijeka-Lok Zagreb


Meglepetésre kiesett Tomic együttese az Istra ellen a kupából. Tegnap botlott a Gorica, így a Rijeka egy győzelemmel egy pontra érhet a riválisa mögé! A ligautolsó zágrábiak ellen ez kötelező, 1,44-en nyit a piac.

19:30
Paks-ZTE


Bognárékat semmi sem érdekli. Hahn robog a gólkirályi cím felé, és termeli a találatokat a paksi zöld-fehér együttes. Waltner kinevezése szerintem butaság volt Zalaegerszegen. Egy sokkal védekezőbb csapatot kaptunk. Pedig tökre overezném a meccsüket, nézni kell, hogy miként reagál a változásokra a Paks!

Üdv, sound


Helyzet itt lehetőség ott 2,5 over Pakson 1:1-nèl 1,44

Sziasztok!

Nem akartam lemÍnuszolni magam péntek/szombat és mégis megcsináltam. Két könnyű over dőlt be:
Gorica és a tegnapi Paks meccs (ahol az utolsó fél órában legalább 15 lehetőség maradt ki...). Sajnos a Rijeka simán nyert 3:0-ra és már 10 perc után vezetett nem kaptam el, lemaradtam....

A mai programot próbálom olaszosra venni:

12:30
Milan – Genoa


Nincs Ibra ami két dolgot jelent: nincs egyéniség aki a semmiből vág kettőt, de a csapatjáték viszont erősebb lesz. Bennacer visszatérésével kezd lendületbe jönni Pioli csapata, szerintem, elkalapálják a Griffeket, 1,44-en nyit a piac.

15:00
Atalanta – Juventus


Fordulatos jó meccset várok! Egy igazi szórakoztató programot! Gólokat, nyílt focit mindkét oldalról! Egy jó kis 2:2-őt, vagy valami ilyesmit...overezni akarom!

17:30
Honvéd-Vidi
lsd GURU[
/b]

20:45
Napoli-Inter


Lendületben van az Inter és így meccs előtt nehezen tudom elképzelni, hogy kikapjon. Nézem, fogadom, ha valamit úgy látok! Az x2 1,41, de lehet, hogy overezni lehet majd a meccset.

Üdv, sound


Szöglet over 10,5 5 szögletnél Nápolyban. 30 perc alatt volt 5 a 6-hoz van egy óra+hosszabbìtások

Sziasztok

Tegnap ült a Guru. Pedig egy szar meccsnek indult a Honvéd – Vidi, nagyon álmos volt az első húsz perc, zokogott a labda, mégis meglett a három gól az első 45 perc alatt.
Meg is fogtam bet365-ön (1,90).

Napok óta képtelen vagyok egy normális üzletet csinálni live-ban. A Napoli meccsén fél óra alatt volt 5 szöglet, aztán egy óra alatt 1, azaz egyetlen egy darab...

ma megnézem a Liverpool meccsét és szurkolok, hogy ne jusson be a BL-be a Klopp csapat...nem oda való

Üdv, sound

Sziasztok!

Kicsit próbálok lenyugodni, azért ez a Szuperligás dolog eléggé beborítja a top ligák végjátékát. Ma a nem érintett német bajnokság fut egy kört, így inkább rájuk figyelek jobban.

A tegnapi leedsi meccsről: Megóvtam magam az over fogadásától. Amennyi helyzetet kihagytak Salah-ék meg is érdemelték a pontvesztést. Félre értés ne essék, egyébként a Liverpool-t mint város és mint csapat kedvelem, de az angolok közül pont tőlük vártam volna  el, hogy beintenek ennek a Szuperligának.

de akkor a máról:

18:30
Köln – Lipcse


Illő lenne győznie a vendég csapatnak. Van ahol 1,44.., de vigyázat ősszel Lipcsében toltak egy orbitális 0:0-át a felek. A Kölnek most kell a bennmaradáshoz a győzelem. Nézni kellene higgadtan!!!!

20:30
Bayern-Leverkusen


A két csapat története alapján ez bizony egy sok gólos mérkőzés! Viszont nincs Lewa, és lehet, hogy döcögni fog a hazai csapat. Nagyon bajos a rangadókon a gyógyszergyári csapat, nem volt véletlen az edzőcsere sem. Így a hazai győzelem szerintem valószínűbb, mint az over, 1,42-vel nyit. Tetszik – bele kell nézni, s utána fogni!

Lehet, hogy gáz, de kihagyom a Fradi-Újpestet...A német edzőjével egyre jobb a lila-fehér gárda, viszont Rebrovék ma bajnokok lehetnek....viszont annyira szánalmas a magyar mezőnyben a Ferencváros stílusa, ami lehet, hogy a nemzetközi porondon eredményes, az NB1-ben 10 percet nehéz végignézni belőle.

üdv, sound


Bayern 1,52-n lett még.

Sziasztok

Végül egészen jó lett a tegnap...
A Lipcse meccsét a házban történő munkák nem tudtam követni, pontosabban 2:1-es kölni vezetésnél ültem oda, s nem fogtam semmit.
A Bayern győzelmére a napok óta tartó élőbeli bénázásom miatt fentem a fogam. Az elején a winmasters-en jó ritmusban ment a bajor szorzója. Fogtam nézem, írom be ide gól...nem adják meg...aztán mégis 1:0, majd kettő. Maradjunk annyiban, hogy jár már nekem...

Mára:
Lesz egy rahedli meccs, s nem is lehet kiválasztani azt, hogy mivel lehet jó üzletet kötni...
Így hát eldobom inkább a focit, és kikacsintok, a könnyebb pénzcsinálás reményében:

18:00
Oroszlány – Kaposvár
Győz az Oroszlány: 1,43


Bennmaradtak a Delfinek, a hazaiaknak kell még egy győzelem. Lazics annyi sérülttel szenved Kaposváron, hogy kórházat nyithatna...van olyan légiós aki nem is edz, de meccseken játszik. Nem csoda, hogy a tét nélküli play outban egyre szarabb ez a csapat. A hazaiak szoros vereségeket szenvedtek: ZTE, KTE, Körmend és elkapták a PVSK-t. Ők a motiváltabb csapat ma!

20:00 Mezőkövesd-Vidi
Guru x2


Ajánlok még egy kézilabda meccset is. A Komló Dabason játszik, és 10 napja fordított szereposztásban nagyon kilenc góllal tudott győzni. A meccs 18:30-kor kezd, és a Komló szorzója 1,40 felett van. Könnyen lehet rá streamet találni a dabasiak youtube csatornája adja a meccset! nem biztos, hogy net közelében leszek, de ajánlom mindenkinek pénzcsinálásra!

Üdv, sound

Idézetet írta: Sound Dátum április 19, 2021, 19:53:02
ma megnézem a Liverpool meccsét és szurkolok, hogy ne jusson be a BL-be a Klopp csapat...nem oda való

Csak most láttam és hát ez bántja a szemem :P Persze úgy már könnyedén el tudom fogadni, hogy ha hozzátesszük, hogy az idei évi teljesítménye alapján :beerchug:

Idézetet írta: Latzka Dátum április 22, 2021, 09:52:35
Csak most láttam és hát ez bántja a szemem :P Persze úgy már könnyedén el tudom fogadni, hogy ha hozzátesszük, hogy az idei évi teljesítménye alapján :beerchug:

Igazából,mint város és mint csapat kedvelem a Pool-t és játékosait. Klopp egy figura, de.....
Amit a Szuperligával műveltek a tulajok az nem etikus a többi orszáb összes csapatával szemben, s legfőbbképpen a szurkolókkal/szurkolóikkal szemben. Amelyik klubnak ilyen a tulajdonosi háttere és gondolkodása, nem érdemli meg hogy a Bajnokok Ligájában szerepeljen.

Ha nem UEFA szervezésű ligában akarnak szerepelni sok-sok pénzért, akkor álljanak össze cigánykodó real-al, dobják össze a Bajnokok Ligájának kivásárlási árát, s mint brand tegyenek rá vételi ajánlatot, s szervezzék újra..

vagy, ha veszteséget termel a klub, akkor alkossanak új pénzügyi tervet kiadás csökkentésre, és bevétel növelésre. Pont a Pool-nak van meg az a szurkolótábora, amelyik kisegíti a bajban is a klubbot.
az angolok közül a többi: City, MU, Chelsea...mind divat csapat lett, ahová sikk külföldről (Kína, Japán, Usa...stb) meccsre járni, Barca, Real dettó. A Liverpool döntése számomra ezért is erkölcsi kérdés, mert pont Klopp szenvedélye az ami kiemeli ezt a klubbot a többi pénzügyi vállalkozás közül. Neki elhiszed, hogy a foci él, de Guardiolának már nem, régóta nem...

a 12-ek leírták magukat nálam, s nem azért mert ki akartak szakadi az UEFA kötelékből (őket is köpöm...), hanem ahogy csinálták az minden korrektséget, egyenességet beborít nálam - szóval emberileg ez nekem nem fér bele, s a korrekt ezek után az lenne, ha azt mondanák szakadár klubbok, hogy lemondják a BL szereplést...

Mindezek után megveszi őket kilóra az UEFA, s bocsánatot kér a tulaj...hát menjenek a picsába, ne a Bl-be, mert a játék tisztasága náluk is elveszett (ők és az Inter nálam a legnagyobb csalódás...).

Kicsit olyan ez, mintha a grundon csapatot csinálnál, s a haverod azt mondaná, hogy holnap nem tud lejönni focizni a szomszéd utca suhancai ellen, mert vendégek jönnek bla, bla, bla....lementek a többiekkel, így is kiálltok, és meglátod a haverod az ellenfélnél...hát menjen a picsába nem? De!

Tehát igen Latzka - a Liverpool nem való a Bajnokok Ligájába, ezzel a tulajdonosi háttérrel remélem csődbe mennek, és amatőr szinten újrakezdik a hatodik ligában! Ennyit kívánok nekik innek a monitor mögül sok-sok szeretettel...hogy mindezek után rohadjanak meg! Erkölcsileg nem érdemlik meg a "Bajnok" jelzőt!