Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok

Rendesen jó volt a tegnapi nap:
Oroszlány nyert, bár volt időszak, mikor a Kaposvár 9 ponttal is vezetni tudott.
Végül a Komló is behúzta nehezen – őket nem tettem meg.
Vezetett a Mezőkövesd, de a különösebben nagyon nem alakító Videoton meg tudta fordítani a meccset. Így jött a guru is – erre írtam, hogy jelenleg a mentális erő a fehérváriakkal van!

Ma két eseményt követek majd:

18:45
Ajax-Utrecht


Mennek a bajnoki címre a hazaiak. Az El-kiesés után ez maradt. Ha ma behúzzák akkor 14 pont lesz közte 5 meccsel a vége előtt, magyarul hétvégén bajnok lehet az amszterdami klub. Akár 2,5 over is leeshet.

21:00
Granada – Eibar

lsd, guru 1,5 overrel!

hajrá, üdv, sound

Most csak annyit írok röviden: költözök péntek-vasárnap
Lehet fogadok valamit akkor beírom...

Üdv, tali vasárnap este talán!
sound

Sikeres és problémamentes költözködést! Kitartás! :beerchug:

Sziasztok

Gyakorlatilag fogadásmentesen telt a hétvége. Sikeresen átcuccoltunk...hát gyerekek, aki családi házra vágyik: ez egy teljesen más kávéház minőségben és munkamennyiségben is. Gyakorlatilag ahová nézel melót látsz..., de egyébként fasza, dobálom le a kilókat és mindenem fáj, izomláz a köbön...nem gond az alvás!
Most úgy látom, hogy lassan, nagyon lassan visszatalálok majd azért a fogadói léthez, de nem tudom, hogy a korábbi jelenlétet tudom-e tartani.

Azért egy meccset, fél szemmel tudtam nézni a gurus kavics-honvédot!
A vége 2:2, de a Honvéd leuralta a meccs döntő részét. Elképesztő volt látni, hogy a sorozatos vereségek után Pintér mennyire tudott örülni az 1 pontnak!

Célom, még a hét hátralévő részében napi egy guru (kedd-péntek), vadászom a meccseket és szeretném plusszba fordítani a hónapot. Nem szoktam ennyire kicentizni, de gyakorlatilag elég gally volt ez a hónap: Covidból lábadozás; 3 erős hét költözés – online meló...hát csoda, hogy épp beérek majd a célba??? Mert beérek!

Ma estére viszont dobok egy gondolatot:
20:45
Lazio-Milan

Korábban a Rossoneri bajnoki címe volt a sláger téma, de Conte hibátlan menetelése beborította az álmokat. Most már ott tart a dolog, hogy a Napoli és a Juve is lehajrázhatja Pioli együttesét! S az Atalanta már előttük van a Napoli meg Torinóban nyer épp, és pontszámban utoléri a Milant. Most kellene a pont az Ibra nélküli milánóiaknak, baromira – szerintem nem is kapnak ki és szokás szerint megcsinálják a 2,5 overt is. Figyelni kell a forgatókönyvet: x2 – 1,71; 1,38 – 2,5 over, az fogadásépítőben: áááááááááááá én olyat nem...

Üdv, sound



Sziasztok

Tegnap korán lerendezte a Lazio. Mindkét félidő elején hamar jöttek a gólok, és halottá vált így a piac.
...szegény Milan, mi lesz így a Szuperligában...a Bl-se jön össze, se top4, se Európa Liga...

Mára írtam a Szuperliga meccs előtt egy osztrák bajnoki előzetest:

18:30
Hartberg – Altach

biztonsági guru: 1x

üdv, sound

Sziasztok

Tegnap szépen fordított a Hartberg, megállt a guru.
A fő meccs valamelyest szórakoztatott (Real), de az özönvíz és az üres Di Stefano (teljesen úgy hat, mintha a Királyi klub egy Zete szintű stadionban játszana – nyilván spórol), ledobott – konkrétan elaludtam...

ma a főmeccs:
Csákvár-Budaörs !!!!
Guru 1x


kár, hogy szülői értekezleten leszek 17:00 – nálunk van ilyen beszarás; Covid ide-vagy oda (mondjuk fakultatív)
kár, hogy 19:00 -kor kezd a Valladoid...szerintem a Bilbao leadja neki a pontot/pontokat!
necc, hogy odaérek-e rá élőben.
Este megint lesz valami jelentéktelen meccs valami angol, vagy spanyol csapat játszik valamilyen trófeáért, talán a PSG-vel...és az elől akarnak kitérni a baszkok ne legyen egyszerre, mert akkor mindenki a Valladoidot nézné. Na ilyen jó fejek ezek a LaLigában...😊
Üdv, sound

Sziasztok

Nem voltam boldog a Csákvár tegnapi zakójától...nem is kommentálom, kikapott a Barcika és a Kaposvár is, no para...így is bennmaradnak.

mára:
17:30
DVTK – Újpest


Hát aki tudja, hogy mennyire nem szereti egymást az UTE, meg a Honvéd, az biztos a Diósgyőr újabb ,,váratlan" győzelmében. Miért adnának soron kívül 2,3 milliárdos támogatást a miskolciaknak, ha nem akarnák őket benntartani? Nézem, de ez nagyon 1x – ha foci lenne Oenningék jobbak lennének, de az Újpest a belga tulajdonosi körével outsider ebben a ligában, valamelyik NER csapatnak betart, szerintem a Honvédnak!

20:00
MTK-Vidi

megoverozam, guruilag

üdv, sound


Szöglet over 5,5 1,36 Diósgyőr meccsén.
1,36 4 szögletnél, mire beírom jött az 5. van még kb 20 perc.

Sziasztok

Tegnap a DVTK valószínűleg megsemmisítette önmagát, ha a Honvéd veri a szétesett Budafokot, és a ZTE is megkapja a Várdától a meccset, akkor kalap meg a bot....Ezért sem értem, hogy 25perccel a vége előtt hogy csak egy szögletet hoztak össze...bukó

A Vidi maga megvágta a 3-at, jött így a guru. Bevallom 0:2 után paráztam...a vége 1:3. Így most egy evidensnek tetsző paksi meccsel próbálom pluszban zárni az áprilist!

18:00
Lok Zagreb – Sibenik


A hazaiak utolsó esélye. Fontos kiesési rangadó, győzniük kell! A Varazdin és az Istra befogható!

20:00
Paks-Puskás
2,5 over guru


21:00
Celta-Levante


Tét nélküli bohóckodás, amiben benne van egy nagy büdös 0:0 és egy örömfoci is. Overezném!

Üdv, sound

Tyű ez nagy hajrà volt. Megvan az áprilisi +guru, sikerült megcsinálni! Az is igaz, hogy írtam: be fogok èrni. Cél: ezzel a mentalitással menni tovább !

Sziasztok
Sok mindennek nem örülhettem fogadói téren áprilisban. Hosszú idő után ez egy olyan hónap volt, ahol a valós fogadásaim mínuszokat termeltek:
-1,61 egységnyi tét.

Nagyjából 10 napja el is engedtem ezt, mert annyi zűröm volt, hogy inkább hagytam, és a rosszul induló guru kiegyenesítésére koncentráltam.
Végül 2,3 %-os lett a ROI, nagy hajrával...

Röviden a májusról:
Bonyolult lesz szerintem ez a hónap. Mindenütt zárnak a bajnokságok, kupadöntők jönnek és fókuszban az EB lesz. Észnél kell lenni, de mindenütt kevesebb lesz a foci. A szövevényes: milyen eredmény kell – típusú gondolkodás fog dominálni.
Itt pl a tegnapi Lokomotív Zagreb meccs, ahol sokkal jobb volt a Sibenik, elvett a VAR tőlük egy gólt 0:0-nál. Végig az x2-ben gondolkodtam, miközben a meccset néztem, de blokkolt, hogy a hazaiaknak győzniük kell, de az újonc vendégcsapatnak tulajdonképp mindegy..aztán a 85. percben meglőtte a győztes gólt a zágrábi csapat

..és a mai napról:
Egyetlen normális esélyt sem találtam mára, de van egy-két gondolatom.

Spanyolország – ki lesz a bénább!!!

Egyaránt 1,36 – ért adják az Atleti és a Real győzelmét is, előbbi 16:15-kor kezd az Elche ellen, a királyiak meg este 21:00-kor az Osasunát fogadják. Siralmasnak találom a spanyol foci mostani állapotát, mind szakmai, mind gazdasági-erkölcsi szinten – az lenne az igazságos, ha egyik csapat sem lenne idén bajnok, mert tök gáz mindegyik...

17:00
ZTE-Kisvárda


Hát itt mindenki látja, hogy egy békés x a megoldás. Kérdés, hogy a Kisvárda küzd-e a Dióért? Illetve, hogy Waltner nem lesz-e túlbuzgó? Kevés gólt várok! Nyomok is egy under 3,5-öt az spf Ligában!

Lesz 20:30-kor egy osztrák kupadöntő:
LASK -Salzburg

Rendre elveri mostanság a linzieket a Salzburg. Most 1,55-ön áll a piac, de kupameccsen sose tudni, nem torkollik-e hosszabbításba a meccs, így aki bevállalja, annak lelke rajta!

Ugyanebben az idősávban:
Dortmund – Kiel

Tét a DFB-kupa döntője. Tegnap a Lipcse véres verítékkel csinálta meg a jóval gyengébb Werder ellen. Itt torony magas esélyes a Dortmund, de a Kiel ejtette ki a Bayernt, s így azért van respekt az irányában. Lehet, hogy ez egy sok gólos csata lesz!


Van viszont egy jó üzlet, a magyar kosárlabda nb1-ben
18:00
Falco-Szeged
Hazai: 1,37



Üdv, sound

Más "munkák" miatt megütötte a szemem egy info:
hazai pálya, nézők előtt Oroszlányban,s amúgy is rohanós, indításokra építő csapat az OSE

171,5 az over határ - 1,83-ért. Raktam is! Alapban 90 fölé várom a hazaiakat!

18:00
OSE-PVSK

Megnyeri a kupàt a Salzburg 1,30

Raktam a Margitot 1,43-on

Sziasztok!

Tegnap végre fogadtam!!
Volt rá időm, meg minden!
Hozta a jó szar 0:0-t a Zete, meg a Várda...szerencsétlen szurkolók többet érdemeltek volna, ennyi nélkülözés után, de nem ez volt az érdekes...
A FALCO tipp nagyon könnyedén ült!
Az Oroszlány megszívatott.....
Jól mentem rá a Salzburgra – nagyon leuralta a LASK-ot az első félidőben, de 1:0 után volt párszor meleg pite, a vége fölényes lett.
Néztem a Madridot és az volt az érzésem az első félidőben, hogy levegőben lóg a gól. A végén csak bedarálták az Osasunát, a második gól még vicces is lett...

Mára is van fogadói tervem, írom is:
14:00
Valladoid – Betis


Szerintem benntartják a lila-fehéreket. 1x, vagy sima hazai győzelmet várok A Ronaldo – csapat nem zúghat ki!

15:00
Napoli – Cagliari


A Milannak szívnia kell, a nápolyiaknak meg a BL. A kiesőjelölt legyőzésével, még a Rossoneri elé kerülhetnek Gattusóék, ugyanez az esély adott az Atalanta és a Juve előtt is. Úgy vélem, hogy a Napoli feladata a legegyszerűbb. 1,33-on nem éri meg, nézni kellene, és rámenni 15 perc játék után a tuttira!

17:00
Siófok – Békéscsaba

Tegnap, még 1,30 felett volt az 1x. Ma már alig ugorja meg az 1,20-at. Nagyon elkapta a fonalat az utolsó meccsein a Siófok, nem játszik jól, védekezik, de egy-egy sorsdöntő gólt mindig beesik. Preisinger csabai szerepvállalása egyenlőre csalódás, szerintem a hazai győzelem menet közben jó üzletet kínálhat.

17:00
Rákóczi – Pécs
Gólok az első félidőben: 0,5 over 1,33


Az van, hogy álmodtam a csapatommal az éjjel. Mégpedig azt, hogy kiesik az nb3-ba. A meccsen érdekes mód a Vidi, volt az ellenfél és a félidő elején, már 3:0-ra vezetett, ekkor a szurkolók egy döglött disznót hajítottak a vendég kapuba – hiába az álmok szürreálisak...A félidőben egy 11-est berúgott Balázs, és 1:3-al fordultak, ekkor felriadtam....

17:00
Budafok – Honvéd
Over 1,5 – 1,20


Nyomom az SPFLigában. Alaptipp, mindenki tudja, hogy mi kell a kispestieknek, a vendég győzelem már csak 1,33, kötve hiszem a 0:1-et, tökösebb csapat annál ez a szétesett Budafok.

Üdv, sound