Premier League 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában






#319 február 08, 2022, 11:11:48, TiB
Yarmolenko te széltoló :D


Az elmúlt 10 évben a Manchester United bukott pár fillért a játékos adás-vételen.

Jó ez a sportsajtó, egyik nap Lampard vasszigorát olvassunk, hogy még dresscode-ért is büntet, aztán másnap elmondja, nem érdekli mit viselnek a játékosok. :redchug:

https://www.thesun.co.uk/sport/17550798/everton-frank-lampard-fine-player-tie-laces/
https://www.theguardian.com/football/2022/feb/07/i-dont-care-what-he-wears-frank-lampard-hits-back-at-dele-alli-criticism

IdézetAz elmúlt 10 évben a Manchester United bukott pár fillért a játékos adás-vételen.

Nem kell oket sajnalni , tudjak hogy mit csinalnak , kiveve a palyan .

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Végigrúgta a macskáját a konyháján a BL-győztes focista

Kurt Zouma meg is ütötte az állatot. Egy új törvény szerint akár öt évet is kaphatnak az állatkínzók Angliában, a rendőrség azonban nem indít vizsgálatot.

https://24.hu/elet-stilus/2022/02/08/bajnokok-ligaja-allatkinzas-macska-rugas-utes-zouma/

 :crazy:  :crazy:  :bash:  :bash:

Nehany VAR itelet utan erosen megkerdojelezem a hasznossagat, illetve a videobirok alkalmassagat. Nem vagyok erdekelt a MU meccsen, de ezt miert kellett visszavonni?

Összehasonlítás a 36 éves CR és a 36 éves Zlatan között MUban... :( de CRnek sok insta követője van és a mai világban az fontosabb :)

Azt mondjuk még oda lehetne írni, hogy Ibra azt a 17 gólt kb. így durván dupla annyi játékidő alatt hozta össze, nem mellesleg ő vérbeli kilences. Ronaldo eddig, ha a játékperceket nézed, nagyjából ugyanott jár. Igen, talán egy góllal jobb Ibra, ha a pályán töltött időt (is) nézzük, de azt meg CR behozza gólpasszban.




Idézetet írta: RedMunchen Dátum február 08, 2022, 21:19:25Nehany VAR itelet utan erosen megkerdojelezem a hasznossagat, illetve a videobirok alkalmassagat. Nem vagyok erdekelt a MU meccsen, de ezt miert kellett visszavonni?
Elején én is nagyon csodálkoztam, hogy mi a bánatért lett a MU gól visszavonva, aztán utána olvasva jogosan vették el a gólt. Egy másik forumról való komment alapján jogos az itélet: "egyébként meg nem volt szabályos az sem. Lesen álló Maguire játékba avatkozott az elzárással így aktívnak kell tekinteni a szabálykönyvszerint. Tavaly valtozott a szabály egy city akció következtében." Ugyanezen az elv alapján a Pool Palace elleni második gólját is vissza kellett volna vonni, amikor Firmino szándékozott játékba avatkozni lesről, és úgyanugy ő sem ért labdába mint tegnap Maguire. A szabályok tiszták, csak a következetlenség az angol játékvezetés rák fenéje sajnos.

Idézetet írta: oakland23 Dátum február 09, 2022, 09:01:01Azt mondjuk még oda lehetne írni, hogy Ibra azt a 17 gólt kb. így durván dupla annyi játékidő alatt hozta össze, nem mellesleg ő vérbeli kilences. Ronaldo eddig, ha a játékperceket nézed, nagyjából ugyanott jár. Igen, talán egy góllal jobb Ibra, ha a pályán töltött időt (is) nézzük, de azt meg CR behozza gólpasszban.




A legelvakultabb MU szurkolók is be kellene, hogy lássák, hogy ez a CR-MU biznisz egy buta, elsietett döntés volt. Utolsó pillanatban egy ilyen kaliberű játékos leigazolása taccsra teszi az egész addig elképzelt taktikát/felkészülést. Ezzel a transzferrel annyit értek el, hogy nem lett City játékos, és meg tudták tartani Ronaldo helyi legenda kultuszát, de ezzel a csapat nem nyert véleményem szerint semmit.

A legelvakultabb Pool szurkolók is be kellene, hogy lássák, hogy ez a CR-MU bizniszről, elsietett vélemény nyilvánítás is lehet buta döntés. CR 5 honapja van a klubnál es mondhatni o rúgta tovább a MU-t a BL-ben ,  azóta edző keringő, frusztrált öltöző van de Beek esete, Greenwood esete, Lingard esete, Henderson játék percei, Pogba saga stb. A vélemény vezéreknek  várniuk kellene legalább 1 evet vagy 2 hogy tisztább legyen a kép .