Premier League 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nyáron már koccol is CR, ezt a legelvalkutabb MU szurkolók is be kellene, hogy lássák. Nem lesz mit értékelni egy év múlva. Nem illik a személyiségébe, hogy ilyen fertő helyen legyen, ahol nőket erőszakolnak, nincs kedvük edzeni stb. Menni fog, amerre lát, és jól is teszi :)

Idézetet írta: TiB Dátum február 09, 2022, 10:38:25Nyáron már koccol is CR, ezt a legelvalkutabb MU szurkolók is be kellene, hogy lássák. Nem lesz mit értékelni egy év múlva. Nem illik a személyiségébe, hogy ilyen fertő helyen legyen, ahol nőket erőszakolnak, nincs kedvük edzeni stb. Menni fog, amerre lát, és jól is teszi :)

Mennyei kettőbe csak akad egy csapat, ahol oszthatja az észt. Max. nem kap a szünetben piát.  ;D

Idézetet írta: sunik29 Dátum február 09, 2022, 10:05:15A legelvakultabb Pool szurkolók is be kellene, hogy lássák, hogy ez a CR-MU bizniszről, elsietett vélemény nyilvánítás is lehet buta döntés. CR 5 honapja van a klubnál es mondhatni o rúgta tovább a MU-t a BL-ben ,  azóta edző keringő, frusztrált öltöző van de Beek esete, Greenwood esete, Lingard esete, Henderson játék percei, Pogba saga stb. A vélemény vezéreknek  várniuk kellene legalább 1 evet vagy 2 hogy tisztább legyen a kép .   
37 éves játékosnál rövid távon várják a hozzáadott pluszt a csapat játékához, nem 1-2 évet hogy véleményed szerint "tisztább képet" kapjunk. BL-ből továbbmentek a csoportból a hosszabbításos gólszerzésekkel, ugyanakkor látjuk, hogy ez a bajnokságban édes kevés. Ez csapat sport, nem egyéni, és hiába vannak CR-nek jó számai, ha a MU továbbra is csak keresi önmagát, és egy újjáépülő, taktikáját kereső csapat nem egy 36 éves egykor világ legjobbja focistától várhatja a megoldást.

Idézetet írta: TiB Dátum február 09, 2022, 00:25:28Összehasonlítás a 36 éves CR és a 36 éves Zlatan között MUban... :( de CRnek sok insta követője van és a mai világban az fontosabb :)

Zlatan megmondta, hogy ő nem ember. Fölösleges az összehasonlítás.  ;D

Idézet37 éves játékosnál rövid távon várják a hozzáadott pluszt a csapat játékához, nem 1-2 évet hogy véleményed szerint "tisztább képet" kapjunk. BL-ből továbbmentek a csoportból a hosszabbításos gólszerzésekkel, ugyanakkor látjuk, hogy ez a bajnokságban édes kevés. Ez csapat sport, nem egyéni, és hiába vannak CR-nek jó számai, ha a MU továbbra is csak keresi önmagát, és egy újjáépülő, taktikáját kereső csapat nem egy 36 éves egykor világ legjobbja focistától várhatja a megoldást.

En most nem ertem  :laugh:  a rovid tavon varjak a pluszt ami eddig 5 honap  :o  es tovabb lotte a bl csportbol a MU-t (ami egy szezonnal ezelott nem jott ossze) merkozes vegen szerzett golokkal . Ezt most ugy kell ertelmezni ha a merkozes vegen szerzel golt annak kevesebb az erteke ?, mert maskulonben nem irtad volna. Nem talalok olyan statisztikai oldalt ahol jobban utanna tudnek jarni a merkozes vegen szerzett golokrol csak a 81 perc utan lott golokrol van stat, ime egy par 2019-2020 PL szezon Pool 14gol;MU 6 , 2020-2021 PL szezon Pool 14 gol;Mu 15 , 2021-2022 Pool 7 gol , Mu 5 gol. Vagyis a csapatod is szerez golt a merkozes vegen aminek erteke , szerintem nem okoz rosszabb erzest vagy plusz (negativ) megjegyzest.

Egyetertek, hogy nem nez ki jol ez a projekt , amit az elmult evekben mar gyakran lattunk, ezert kovetkeztet mindenki instant modra, hogy ez megint bukta, az egy ev velemenyem szerint rovid tav az 5 honap pedig extra rovid, az hogy Tuchel 6 honap alatt csodat tet , es ugy nez ki Conte is azon az uton jar, addig a MU immunis :( akarmi tortenjen , akkor is.

Liverpool - Leicester City  (csütörtök, február 10., 20:45CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten
 
Diogo Jota gólt szerez: 1,5 gól felett  7.75

Patson Daka gólt szerez  4.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Szerintem nincsen probléma az edzővel. Mindössze annyi a gond, hogy a jelenlegi játékosok nem alkalmasak a Rangnick-féle focira.
Megoldási lehetőség: ismét - immár sokadjára - elzavarják a francba az edzőt és kezdődik minden elölről, vagy pedig hagynak neki időt és lecserélik szinte a teljes csapatot. Ezúttal az edző helyett az ilyen-olyan-amolyan "sztárocskákat" küldhetik el melegebb éghajlatra.




Hali
Valaki ismeri használja a totalcorner oldalt?
E héttől úgy látom történt valami, mivel nincsenek élő statok, pedig élő fogadáshoz nagyon hasznos volt hogy a bet365 élő eseményeit itt lehetett követni.

Hull City - Fulham  (szombat, február 12., 16:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Aleksandar Mitrović gólt szerez  2.25

Aleksandar Mitrović 2 vagy több gólt szerez  6.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón


Már érzi, hogy ez a lejtő, nem olyan mint régen. Szomi videó :(

https://vm.tiktok.com/ZML62U4t8/


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: február 15., 10:00CET