Férfi kézilabda Eb 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri a férfi kézilabda Európa-bajnokságot?

Svédország
7 (43.8%)
Spanyolország
9 (56.3%)

Összes szavazó: 16

Szavazás lezárva: január 30, 2022, 10:40:32


Németország visszalép, mi pedig át vesszük a helyüket  :D  :D



Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: január 20., 11:00CET



Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: január 20., 11:00CET


Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 18, 2022, 19:53:05Volt idokeres.


Egyebkent ez a Sipos. Mindenki azt hiszi hogy o egy nemzetkozileg jónak számító 3as védő. Vicc. 4szer allitottak ki, abbol az elsonel tevesen Ligetvarit kuldtek le.

A klasszis csapatok mindegyikenel klasszis szelsok vannak. Akikre figurat lehet jatszani. Mi meg emberelonyben is szokoevente tesszuk le nekik. Ha nincs szelsojatek, belul tomorodik a vedekezes, persze hogy nehez dolgunk lesz egy ido utan. Nem fog minden atloves bemenni, es a betores sikeres lenni..



Ameddig pl Bókának bérelt helye van a faterja miatt a válogatottban, addig ne is várjuk, hogy majd lesz előrelépés ezeken a posztokon...  ;D  Nem azt mondom, hogy vannak világklasszis szélsőink talonban, de ezt amit ő, tudják mások is sőt... lehet kicsit többet...


Tegnap Izland azert nagyon odatette, ilyen mentalitas kellett vna nekunk ks vegig

Kozben a hollandok egyik legjobbja, Smits pozitiv lett  :-\



Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: január 24., 13:00CET


#68 január 24, 2022, 17:31:32, zsivany20
Atyagatya... csóri Izland... konkrétan elcsalták ezt a meccset a horvátoknak, nincs rá jobb szó. (Egyébként ez a két német már vezetett egy meccset a horvátoknak a szerbek ellen, ott is elég érdekes fújások voltak, nem épp a szerbek javára... ). Kurva gáz volt, amit itt a sporik műveltek... főleg az első félidő második felében, amikor Izland 4-5 góllal vitt. Na ott kezdték el kegyetlen mód gyilkolni őket... atomsima horvát belemenés, mindkét védő bő fél méterrel a vonalon kívül, erre hetes a horvátoknak és mutatja a spori, hogy belül álltak, erről csatolok is egy fotót...  ;D És ebben az időszakban volt még kb 2 hasonló szintű hetes... Itt korrekt fújás mellett el is dőlt volna a meccs +5-ről simán lett volna ebben az időszakban egy +7-8 és vége érdemben a meccsnek... Ehelyett félidő csak +2, és a második félidőben folytatták ahol abbahagyták... Magnussont sokadjára csúnyán földbedöngölik a horvátok, a zsuga már nem volt nála... sporik nem fújnak, de a zsűriasztal jelzi, hogy videózzák már meg, mert ez piros lap gyanús... na nagy nehezen felmennek megnézni, de 2 másodperc múlva jönnek is le, mondom ez gyors volt, sima piros... Erre azt mondják: KÉT PERC SINCS  :D  :D  :D  Na ott majdnem kikapcsoltam a TV-t... A végén egyébként az utolsó percekben volt még egy horvát arcra ütés, természetesen ott sem volt 2 perc... Nyilván a végén még így is nyerhetett volna Izland, de ezt a meccset konkrétan kivették a kezükből +5 után...

Mindegy, ezzel nem tudnak mit csinálni sajnos... Csak azon gondolkozom, hogy ez kinek szólt vajon... már többször észrevettem német - horvát viszonylatban, hogy mióta volt ez az ominózus meccs 2019-ben:

Azóta brutál egymásnak fújnak a németek és a horvátok... és ez már a horvát - szerb meccsen is eszembe jutott. Nálam ez az egyik opció... A másik meg a sima EHF érdek, a franciák így megmenekülnek attól, hogy esetleg ne jussanak a 4-be... mert bizony ha hármas körbeverés alakult volna ki (amihez ugye még előbb a dánokat verniük is kellett volna a franciáknak), akkor ők ezzel a -8-cal tuti a legrosszabbak...

Foszlányokban én is láttam a meccset. Volt egy olyan, hogy az izlandi gyerek szimplán pattogtatás közben kivette a horvát srác kezéből a labdát. Azt a zsűri nem is azt az esetet nézte vissza, hanem kiállított egy korábbiért egy horvátot.
Egyébként meg nincs minden veszve, a dánok verik 2 nap múlva a franciákat és akkor is lemaradnak a gallok az elődöntőről.

Idézetet írta: curpy82 Dátum január 24, 2022, 17:55:46Foszlányokban én is láttam a meccset. Volt egy olyan, hogy az izlandi gyerek szimplán pattogtatás közben kivette a horvát srác kezéből a labdát. Azt a zsűri nem is azt az esetet nézte vissza, hanem kiállított egy korábbiért egy horvátot.
Egyébként meg nincs minden veszve, a dánok verik 2 nap múlva a franciákat és akkor is lemaradnak a gallok az elődöntőről.

Majd nézd meg milyen fújás lesz a francia - dán meccsen....  :)  Nem engedik szerintem "kiesni" a franciákat... De ne legyen igazam... Abban biztosak lehetünk, hogy a dánok nem fogják lelazázni, ma is jó pár embert pihentettek arra a meccsre.

Idézetet írta: zsivany20 Dátum január 24, 2022, 23:18:20Majd nézd meg milyen fújás lesz a francia - dán meccsen....  :)  Nem engedik szerintem "kiesni" a franciákat... De ne legyen igazam... Abban biztosak lehetünk, hogy a dánok nem fogják lelazázni, ma is jó pár embert pihentettek arra a meccsre.
Bàr csak úgy lenne ahogy mondod...francia végsö winen vagyok elég nagy téttel...

Kivancsi vagyok melyik parost kuldik majd oda, tippre vagy a macedonon vagy a cseh birok mennek

Idézetet írta: hubika88 Dátum január 25, 2022, 12:39:08Kivancsi vagyok melyik parost kuldik majd oda, tippre vagy a macedonon vagy a cseh birok mennek

Ha nem lett volna balhé Bonaventuráék legutóbbi meccsén (orosz-lengyel), akkor kinéztem volna az EHF-ből, hogy őket küldik oda. Így viszont azért durva lenne... én a norvég, szlovén párost is el tudom képzelni... de a legkeményebb az lenne, ha a németeket küldenék...  ;D

Idézetet írta: zsivany20 Dátum január 25, 2022, 14:50:06Ha nem lett volna balhé Bonaventuráék legutóbbi meccsén (orosz-lengyel), akkor kinéztem volna az EHF-ből, hogy őket küldik oda. Így viszont azért durva lenne... én a norvég, szlovén párost is el tudom képzelni... de a legkeményebb az lenne, ha a németeket küldenék...  ;D
Nekem mindegy csak juttassàk tovabb a franciàkat...