Sportfogadas.org

Aranybánya => Online iroda archívum => Archívum => Sportingbet Archívum => A témát indította: Milán Dátum november 11, 2013, 14:37:31

Cím: Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 11, 2013, 14:37:31
Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!

November 11 és 17 között minden nap nyerhettek egy-egy Sportingbet ajándékcsomagot.

Teljesítsétek a napi feladatokat, s tiétek lehet a napi nyeremény.

Íme a Sportingbet ajándékcsomag tartalma (eredeti Wolves mez, tollak, pókerkártya):

(http://www.sportfogadas.org/kepek/cikkek/DSC_0013.jpg)

Kövessétek ezt a fórumtémát minden nap, s legyetek a nyertesek közt! Sok sikert!  :beerchug:
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 11, 2013, 14:47:06
Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat - Hétfő, November 11!

Osszátok meg a Facebookon az alábbi bejegyzést (nyilvánosan), s azok közt akik ezt megteszik kisorsolunk egy ajándékcsomagot!

https://www.facebook.com/sportfogadas/posts/10151714445996497

Kezdetben viszont nyomj egy "Like"-ot Facebook (https://www.facebook.com/sportfogadas) oldalunkra.
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 12, 2013, 12:34:19
Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat - Kedd, November 12!

A
Sportingbet online fogadóiroda a magyar piac legelső szereplői közé tartozik.

Írjátok le véleményeiteket a Sportingbet irodával kapcsolatban. Mi tetszik? Mi nem?

Mit javasolnátok az irodának annak érdekében, hogy megfeleljen az elvárásaitoknak?

Ha már van/volt Sportingbet számlád, akkor valószínű, hogy van némi tapasztalatod velük, így nem olyan nehéz válaszolni a fentiekre.

Ha még nincs Sportingbet számlád, akkor nyithatsz egyet ITT, illetve arról írhatsz, hogy számodra mi a fontos egy fogadóiroda kiválasztásakor, s mit vársz el a Sportingbettől annak érdekében, hogy náluk játssz?

Ne felejtsétek: javaslatokra is szükség van!

Azok közt akik ma leírják véleményeiket a Sportingbetről ebben a témában, kisorsolunk egy ajándékcsomagot (1xWolves mez, toll, pókerkártya)!

Követelmények:
- konkrét vélemények/javaslatok
- minimum 5 sor
- kötelező minimum 1 javaslat

Sorsolás: szerda reggel!

A Sportfogadas.org üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy ne vegyék figyelembe azon bejegyzéseket, amelyek nem felelnek meg az elvárásoknak.
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 12, 2013, 12:34:46
Ide jöhetnek a vélemények/javaslatok!  :ok:
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: togeri Dátum november 12, 2013, 13:07:56
Én sajnos készpénzt nem utaltam a Sportingbetre, de már nagyon sokszor játszottam ott különböző kaszinó és sportfogadás bónuszokkal!:-)
Nagyon szép és átlátható az oldal felülete,nagyon sok promóciójuk van minden "szakterületen"!
A sportfogadásnál nagy a választék,sok az élő fogadás, sok a választási lehetőség!!!
Ezt az oldalt én csak ajánlani tudom mindenkinek!És ha alkalmam nyílik rá, rögtön utalni fogok rá!!!!:-)
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Cpt. Szikla Dátum november 12, 2013, 13:24:47
Itt kezdtem netes pályafutásom, így különösen közel áll hozzám az iroda. Bár sokkal jobb irodák is vannak a piacon, a sportingbetre nem tudok haragudni a hibái miatt és mindig visszatérek.

Negatívumok:
-Átlagos vagy az alatti szorzók.
-Maestroval nem lehet befizetni. (Szívok vele mióta BP bank ezt küldte a lejárt electron helyett-és még mindig lusta voltam sima classic-ra váltani)
-Az élő fogadás sokszor kevés. ( Pl. szöglet over/under-t nem lehet rakni, de hogy ki lövi a következőt azt igen.) persze élőre ott a bet365
-Chat "elrejtése", tudom két kattintással több az elérési út, de akkor is...
-Az elcsúsztatható U/O ill. HC  NBA line-ok megszüntetése

Pozitívumok:
-Rengeteg bónusz lehetőség, évente van legalább egy nagy 20-30 ezres bónuszuk
-A havi bónok - 40.000 Huf kiforgatásának a lehetősége (Knapp féle módszerekkel)
-Ingyen pörgetések a kaszinóban (nem kell szívni a 25-30x-os forgatási követelményekkel)
-Bonus club

Javaslat: Maestroval szintén lehessen befizetni + skrilles kifizetések gyorsítása.

Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Alk Dátum november 12, 2013, 13:40:13
Bónusz: A bónusznaptárnak már a puszta létezése is dicséretet érdemel, és még a szigorítások ellenére is azt kell mondanom, hogy a "folyamatos bónuszok" kategóriában verhetetlen. Észrevételként annyit jegyeznék meg, hogy a kölcsönös bizalmat erősítené, hogyha a hónap elején kiadott naptár hó közben nem, avagy kisebb mértékben módosulna.

Oddsok: Alapvetően nincsen vele probléma, hozza a piaci átlagot, egyetlen "bajom" vele, hogy a favoritok talán a szükségesnél nagyobb mértékben vannak alul árazva.

Élő fogadások: Kínálat számomra megfelelő, viszont, aki komolyabban foglalkozik élő fogadásokkal, ő talán hiányolja a gólok száma o/u 0,5-öt, és egyéb, szélsőségesebb határokat (amik gyakran nem szerepelnek), illetve, szerintem túl hamar lekerül élőben a több góllal vezető csapat a listáról (ez ugyebár azzal is van összefüggésben, hogy eleve alacsony oddsról indul). Szóval, összefoglalva, szerintem tovább bent lehetne hagyni az esélyes kimeneteleket, a többi irodának is belefér, s nem is biztos, hogy veszteségük képződik rajta.

Összességében rendben van az iroda, ha ajánlanom kéne egy barátomnak, nyugodtan tudnék aludni, s szerintem ez mindent elmond! ;)

Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: prigioni1 Dátum november 12, 2013, 15:35:54
Számomra a top 5 irodában benne vannak,de némely dologban azért lehetnének jobbak:
Jó lenne, ha lehetne például kézilabdában félidei eredményre tippelni.
Nem lenne rossz ha lenne például kosárlabdában vagy 3 féle ponthatár vagy 3 féle hendikep megadva.
Jó lenne, ha lehetne olyan szelvényt csinálni, hogy betutizik az ember egy pár meccset és ahhoz ír még pár meccset kombinációba(bár ezt a lehetőséget más irodáknál is hiányolom-összesen egyről tudok amin ezt lehet).
Amúgy tényleg nem rossz, sokmindenre lehet fogadni(még noname izraeli női focira is), valamint a bónuszok is eléggé megfelelőek.
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Salvio Dátum november 12, 2013, 16:49:08
Évek óta játszok a Sportingbetnél, a kedvenceim közé tartozik, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Pozitívumok:
-A Sportingbet bónusznaptára verhetetlen a piacon, már csak emiatt is érdemes regisztrálni, aki még nem ügyfelük
-Bonus Club(hűségbónusz rendszer): pontokat lehet gyűjteni a fogadások és a kaszinó játékok után, következő hónapban pedig az összegyűjtött pontoknak megfelelő ingyenes pörgetést + bónuszokat írnak jóvá
-A kifizetés banki átutalással gyorsnak mondható(sokszor másnap megérkezett a kifizetés, persze munkanapon), a skrilles kifizetést inkább átlagosnak mondanám
-Az ügyfélszolgálat nagyon segítőkész, gyorsan megoldották mindig a problémámat
-A kínálat elég bőséges, igaz a kisebb piacokra csak a mérkőzés napján teszik ki az odds-okat
-Fociban az x gól alatti(under) fogadásokra elég jó odds-okat kínálnak, pl. a gól nélküli döntetlent itt lehet a legmagasabb szorzón megfogadni(persze ez csak azoknak előny, akik ilyen stratégiát játszanak)

Negatívumok:
-Hetente egy kifizetés ingyenes(120.000Ft alatt), minden további 300Ft-ba kerül
-Élő fogadásban a favoritokra túlságosan hamar kiveszik a fogadást(pl. a 80. percben 1:0-ra vezet az esélyes csapat és már nem kínálnak odds-ot a győzelmükre, persze x-re vagy az esélytelenebb csapatra még lehet fogadni)
-Régebben a letölthető kaszinóban hetente voltak különböző ingyenes bajnokságok(Black Jack, Rulett), ahol készpénzt lehetett nyerni, de ez pár hónapja megszűnt
-Néhány hónapja még voltak feltöltési bónuszok a kaszinó bónusznaptárában, sajnos ezek is megszűntek az utóbbi időben

Az ügyfélszolgálat elérhetőségei nagyon el vannak rejtve az oldalon, eleinte nehezen bukkantam csak rá, ezért ezzel kapcsolatban lenne javaslatom, hogy láthatóbbá kellene tenni(pl. kapcsolat menüpontot létrehozni a főoldalon)
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: iamstar Dátum november 12, 2013, 16:59:57
Sziasztok . Én is itt kezdtem a sportfogadói pályafutásom még 2008-ban. Azóta is aktív játékos vagyok náluk . Igaz a szorzók nem eget rengetőek de szerintem korrektek. Hamar kiértékelnek , az ügyfélszolgálat is mindig készségesen állt rendelkezésemre és mindig tudott segíteni ha kérdésem volt és nem beszéltek mellé egyszer sem. A kifizetés is gyors , nagyon hamar utalnak. A bónusz ajánlatokkal is minden rendben van , bár áttértek a valamit valamiért szisztémára(pörgess ennyiért , fogadj ennyiért és kapsz valamit ). Mert régen sok ingyen pörgetést adtak a letölthető kaszinóba , mobil ingyen pörgetések voltak , és pár szász eurós kaszinós bajnokságok Blackjack , Roulette amik eltüntek. A felület átlátható könnyen kezelhető. Én csak ajánlani tudom . Sok sikert mindenkinek a sportingbet.com oldalán.
Javaslat: Akkor már jövök ezzel , sok ismerősöm említi hogy milyen kár hogy már nincsenek mindenki számára ingyen elérhető pörgetések és bajnokságok amivel bankrollt tud csinálni . Szerintem nagyobb lenne a látogatottsága a sportingbet-nek ha visszatérne ehhez a szisztémához és rendezne egy-két ingyenes bajnokságot a kaszinóban vagy akár fogadás terén ahol egy kis "aprót" szétosztana .
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: RedMunchen2010 Dátum november 12, 2013, 17:39:40
A kezdő befizetésnél nem járt MB-re a bónusz /a feltételeknél biztos le volt írva, de előtte az ügyfélszolgálatos azt mondta jár, úgyhogy meglepetésként ért, hogy a befizetett összeggel kezdtem a fogadást/. A bónuszajánlataik ellenére a jóváírásokkal több alkalommal is gond volt - csúszott a jóváírás - , ez havi ajánlatoknál is változó időtartamot vett igénybe. Az élő fogadás csak az ismertebb sporteseményeknél elfogadott, a többinél elég gyatra a kínálat. A különböző promóciókkal - pl.: a hatezres tét visszafizetés a fent említett Knapp-módszer mellett a majom által favorizált giga szorzókkal is - jelentősen növelhető az egyenleg. A kaszinóban havi szinten több alkalommal is ingyenes pörgetések vannak, a gyűjtött összeg ki-belépés után már a sportfogadói számlára kerül. A kosárlabdánál komoly probléma volt, hogy az esemény és az odds a mérkőzés alakulásával egyidejűleg változik, de a kijelzőn sem a negyed, sem az állás, sem pedig a hátralévő/eltelt idő nincs feltüntetve, ennek megvalósítását, továbbá - mivel az élő fogadást preferálom - , az évek óta megszokott fogadási kínálat megújítását/bővítését ésszerűnek tartom.
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Knapp Dátum november 12, 2013, 20:22:36
A Sportingbet a bónusznaptárával magasra tette a lécet, ezt inkább a többi irodának kéne eltanulnia tőlük!  :)

Ugyanakkor érezhetőek időről-időre a szigorítások, ami csalódottságot szül az egyébként remek ajánlatok láttán is.
Talán célszerűbb egy olyan, hosszabb távon is fenntartható bónuszprogramot kínálni, amelyből nem kell havonta vagdosni...

Azt sosem értettem, hogy elvileg a bónuszok "szabadidős játékosoknak" szólnak, ugyanakkor a feltételek megszabása (10 foci fogadás, optimális esetben 60 000 ft-ért, vagy 12 és 15 óra között megtett fogadások) inkább a sportfogadással sokat foglalkozó játékosoknak kedveznek.

De említhetném a a bónusz klubot is:

A Bonus Club kedvtelésből játszó ügyfeleinknek készült, és aszerint lesz kezelve is

Ugyanakkor ha valaki kedvtelésből játszik, de nem kötésben, akkor már a 2. szint eléréséhez is havi 2500 GBP értékben kell fogadnia legalább 1.2-es szorzóval.
Szerintem kedvtelésből ekkora összegekkel kevesen dobálóznak kis hazánkban.

Kérdés, hogy ha mégis megteszik, meddig bírja ki a számlájuk korlátozás nélkül!  :)

A javaslatom is ehhez kapcsolódik: legyen lehetőség a maximálisan felrakható tétet már a fogadás beküldése előtt megnézni! pl. a bet365-höz hasonlóan egy "max. tét" gombra kattintva.
(a mobil felületen különösen idegesítő, hogy még az elutasított fogadás után sem látszik, hogy mi az aktuális limit)

Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: drogos Dátum november 12, 2013, 20:40:38
Összességében jó irodának tartom, mert a bónuszok és a kínálat megfelelő, azonban mint azt gondolom sokan tudják, engem a női kézilabda érdekel (fogadásaim 90% az). Ebből a szempontból viszont az iroda kínálata jobbá válhatna. Ha a magasabb oddsok nem is érhetők el a jövőben sem, mert általában a többi iroda alatt adnak, de a kínálat lehetne bőségesebb. Konkrétan én a magyar női ligának mindenképp örülnék, de ha ez nem lehetséges, akkor legalább a "nyugatiakra" lehessen fogadni: norvég, német. Persze a tökéletes az lenne, ha a magyar, orosz, román, német, norvég, illetve a KEK, EHF-kupa küzdelmeire is lehetne.

Pozitívum, hogy legalább a dánokra lehet fogadni.
Ja, és még a menüt én áttervezném, nem tetszik a sportág kiválasztás utáni rendszer. Én jobban szeretem, ha összébb vannak "tömörítve". Én a konzervatív stílust kedvelem. A kezdőbónuszon is változtatnék, inkább a megforgatós rendszer híve vagyok.
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: mgabesz07 Dátum november 12, 2013, 21:59:44
A minimum fogadás lehetne azért alacsonyabb, ahogy mindenhol máshol, mondjuk, ha nem is ötven, de száz forint. Ennek valóban kevésszer van jelentősége, de azért valamikor van.
Sokszor a tenisz kínálat "kiürül" (nem most, szezon közben), máshol már rég fent vannak a másnap reggeli meccsek oddsai, SB-n késik. Vissza kellene hozni legalább havi kétszer a feltétel nélküli freespint. A magyar vasárnapi freeroll díjalapját egy kicsit megduplázhatnák-triplázhatnák, ha már úgyis egyszer van egy héten. Nem a nyertesnek kéne többet adni, hanem az ITM érők, kaphatnának akkor kicsit többet, mint 6 cent, pláne úgy, hogy a min. tét 250 HUF. De oszthatnának extra 1 eurós freebeteket+kaszinó freespineket is, mindenki ki lenne békülve azokkal is.
Kifizetésekben korrektek és ez fontos.
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Hores Dátum november 12, 2013, 22:28:13
Anno ezer éve ide regisztráltam először az online fogadóirodák közül, így nekem a Sportingbet mindig a szívem csücske marad.

Amit hiányolok, hogy az NFL mérkőzésekre rendkívül szűkösek a fogadási lehetőségek. Egyféle hendikep van, nincsenek játékos teljesítmény fogadások, aki ezt a sportágak részesíti előnyben, az nem tud normálisan fogadni. Kézilabdánál ugyanez a helyzet, bár itt inkább a bajnokságok számát kevesellem. Több női bajnokságot is le kellene fedniük.
Kicsit a szorzók is alacsonyak, bár nem kirívóan. Véleményem szerint ettől függetlenül nem ártana kicsit feljebb tornászni.
A Bónusz naptár telitalálat, kivéve amikor min 10 meccset kell megtenni, azok szörnyűek.
Szerintem elférne néhány freeroll a póker szekcióban, valamint néha osztogathatnának pókeres bónuszokat is.
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Tigris Dátum november 12, 2013, 22:43:22
Jó pár évvel ezelőtt ez volt életem első sportfogadási oldala, ahová regisztráltam. Azóta kisebb-nagyobb kerülőkkel, de valahogy mindig visszataláltam ehhez az irodához, és jelenleg is itt fogadok a legtöbbet.

Az oddsok, ha a piacon nem is tekinthetők a legjobbaknak, azért megállják a helyüket. Főleg az esélytelenebbekre szoktak magasabb oddsot adni, ami kifejezett jó az olyan fogadóknak, akik erre építik a taktikájukat. Ha nem is minden sportágban, de a fogadási kínálat szerintem többnyire megfelelő. Fociban az élmezőnyhöz tartoznak, viszont teniszben gyakran későn rakják ki az oddsokat, és a kisebb versenyekre nem is lehet, csak élőben fogadni, amin viszont szerintem célszerű lenne változtatni.

Bónuszok tekintetében a legjobb irodának számít a mezőnyben, ami manapság már komoly fegyvertény. A Bonus club is jó ötlet, habár szerintem több szint berakása jobban ösztönözné az embereket, mert pl. az első szint eléréséhez nem kell olyan sokat fogadni, azonban a 2. szint már elég komoly fogadási összegeket követel meg, még kombikkal is.

Ami nem tetszik, hogy az adott sportágakon belül az adott bajnokságok feltüntetése teljesen kusza... az érthető, hogy a nagyobb bajnokságok, események az oldal tetején vannak, de az alacsonyabbak rendezésében nem látok semmilyen összefüggést, nem tudom pl., hogy melyik bajnokság az, amelyik az "Egyéb európai klubok bajnokságai" kategóriába tartozik, és melyiknek van külön cellája, ezért azokat keresgélni kell, és ha pár perccel a meccs kezdete előtt jut eszünkbe fogadni, akkor. a hosszasabb keresgéléssel le is lehet maradni az eseményről.
Továbbá élő fogadásoknál gyakran huzamosabb ideig felfüggesztik a fogadásokat, és ez olyan esetben is elő szokott fordulni, amikor nem történik semmi, így pedig lehetetlen fogadni. Néha be is szoktak ragadni események, amelyek már rég véget értek, de az élő listában még fel vannak tüntetve, ami zavaró. Ezeken mindenképp változtatnék...
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Jabba Dátum november 12, 2013, 23:13:08
Kb egy éve regeltem a Sportingbetre, de csak minimális pénzzel, valami tippjátékhoz kellett, azóta is csak az van ott, nem bonyolítok le nagy forgalmat itt. Néha benézek, de kb ennyi. Szorzók terén sokszor találok jobbat, talán ezért is térek be kevesebbszer. Forma-1 és amerikai foci kínálatot szoktam leginkább nézni. Javaslatként talán azt írnám, hogy hamarabb kikerülhetnének az oddsok egy-egy Forma 1-es edzés után, illetve élőben is lehetne bővebb kínálat ugyanebben a sportágban. A bónusznaptárról már sokat hallottam, ez mindenképpen pozitívum, de a kis pénz miatt még nem próbáltam ki eddig.
Az amerikai focinál lehet jó dolgokat találni, de például a játékos teljesítmények tényleg hiányoznak, ahogy azt már előttem is írták. Mindenképpen jó lenne ilyen ajánlattal is találkozni a Sportingbetnél!
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: csabax Dátum november 12, 2013, 23:52:51
Életem első sportfogadási honlapja a Sportingbet. Ide regisztráltam legelőször, itt próbáltam ki, hogy milyen az internetes sportfogadás.

Pozitívum:
- Jó bónusznaptár.
- Megfelelő (gyors) kifizetés.
- Nagyon megbízható cég. Nem értem, hogy miért ,,pontozzák le" sok szakportálon, hiszen - megbízhatóság terén - nálam a Top 5-ben van a Sportingbet. Létezik néhány (kevés) internetes sportfogadási iroda, amelyiket szívesen ajánlok bárkinek, s ezek egyike a Sportingbet.

Negatívum:
- Átlagos szorzók.
- Az esélyesek szorzója általában kisebb, mint a vetélytársaknál.
- Lehet, hogy én vagyok lassú, de úgy tűnik, hogy az élő fogadásnál gyakran ,,szűkül" a kínálat.

Javaslat:
- Áttekinthetőbb kinézet. (Tudom, szubjektív, hogy tetszik-e avagy sem, hogy megtalálok-e valamit avagy sem. Az is szubjektív, ha elnavigálok egy másik sportfogadási irodához, ahol számomra áttekinthetőbbek a dolgok.)
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Nyuszika10 Dátum november 13, 2013, 12:08:02
Itt vesztettem el a szüzességem 2004 decemberében.Elcsábítottak,a  frissen szerzett pókertudásomat kamatoztattam mert ellenálhatatlan volt a befizetési bónusz+volt még valami extrabónusz+valami karácsonyi casinóbónusz(akkor még lehetett blackjack-en kiforgatni).
A kapcsolat azóta is tart,persze hűtlen voltam sokszor hosszú ideig is meg volt még jópár kapcsolatom más irodákkal(talán 100 felett is lehet) de gyakran vissza-visszatérek.
Pontozás 1-10-ig abban ami nekem számít:
pénzügyek:10
bónuszok:10(csak a teniszbónuszokat tudnám feledni...)
ügyfélszolgálat,kommunikációs készség:9-10
kínálat:7-8
oddsok:6-8 (van egy-két olyan amire jó oddsot adnak,papírformára általában gyengét,a többi 7-es).
szóval nálam a top irodák között szerepel a megbízhatósága miatt,inkább fogadok itt esetleg kicsivel gyengébb oddson mint egy kevésbé megbízhatóban valamivel jobb oddson.
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 13, 2013, 12:24:22
Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat - Szerda, November 13!

A Sportingbeten is fogadhatunk a szerdai kosárlabda Eurocup mérkőzésekre. Az Alba Fehérvár mérkőzése is a programban található, a TED Ankara ellen pl. 2.60-as szorzón fogadhatunk a magyar csapat győzelmére.

Napi feladat:

Tippelj három Eurocup mérkőzésre, s hozd ki a maximumot!

Hogy mit jelent ez? Válassz ki három szerdai kosárlabda Eurocup mérkőzést, s mind a háromra írj egy-egy tippet nyereményszorzóval együtt.
Csak a Sportingbet ajánlatát használhatod melyet megtalálsz ITT (http://hu.sportingbet.com/sportfogad%C3%A1s-euro-kos%C3%A1rlabda/1-190-303794-190-287094-190-307925-190-307926-190-307927-190-307928-190-307929-190-307930-190-307931-190-307932.html)!
Amennyiben te rendelkezel a legnagyobb nyertes szelvénnyel, a tiéd a főnyeremény: 1 Sportingbet ajándékcsomag (Wolves-mez, toll, pókerkártya)

A tippeket ebben a témában kell írnod, s egyetlen egyszer szerepelhetsz.

Tippelni csak a mérkőzések kezdetéig lehetséges, a módosítás szigorúan tilos, hiányos tippek (mérkőzés, tipp, odds) pedig érvénytelenek.

Annak érdekében, hogy eldöntsük a nyeremény sorsát, a következő kritériumokat alkalmazzuk:
1. nyertes szelvény, legmagasabb nyereményszorzó (szelvény)
2. nyertes szelvény, legmagasabb nyereményszorzó (tipp)
3. nyertes szelvény, beküldés időpontja (legkorábbi)
3. 2 találat, legmagasabb nyereményszorzó (szelvény)
4. 2 találat, legmagasabb nyereményszorzó (nyertes tipp)
5. 2 találat, beküldés időpontja (legkorábbi)


A Sportfogadas.org üzemeltetői dönthetnek egyedül vitás ügyekben!

Sok sikert!  :beerchug:
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: scarpa Dátum november 13, 2013, 12:36:04
Mérkőzés: KK Radnicki Kragujevac v Besiktas, Tipp: Besiktas, Odds: 2.20
Mérkőzés: Cibona v Pallacanestro Cantu, Tipp: Pallacanestro Cantu, Odds: 1.90
Mérkőzés: Alba Fehervar v Kolejliler, Tipp: Kolejliler, Odds: 1.48
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: bitang Dátum november 13, 2013, 13:10:28
Alba Fehervar v Kolejliler, Tipp: Kolejliler, Odds: 1.48
Le Mans v Oostende, Tipp: Le Mans , Odds:1.45
Varese v Ulm, Tipp: Ulm, Odds:2.25


össz: 4.82


Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: csabax Dátum november 13, 2013, 13:18:23
Cibona v Pallacanestro Cantu, tipp: Cibona 1.90
Alba Fehervar v Kolejliler, tipp: Alba Fehervar 2.60
BC Khimik v Buducnost, tipp: BC Khimik 1.40

Össznyereményszorzó 6.916
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: JohnnyFirpo_82 Dátum november 13, 2013, 13:38:10
Varese v Ratiopharm Ulm: V 2.25
Union Olimpija v Paris-Levallois: H 1.4
Alba Fehervar v Kolejliler: H 2.6

Össznyereményszorzó: 8.19
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 13, 2013, 13:58:00
Idézetet írta: JohnnyFirpo_82 Dátum november 13, 2013, 13:38:10
Varese v Ratiopharm Ulm: V 2.25
Union Olimpija v Paris-Levallois: H 1.4
Alba Fehervar v Kolejliler: H 2.6

Össznyereményszorzó: 8.19

Tilos a módosítás! Írd be újra!
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: prigioni1 Dátum november 13, 2013, 14:07:02
Alba Fehérvár -Ted Kolejliler, tipp: Alba Fehérvár 2,6
Unics Kazan-MZT Skopje tipp:MZT +18,5 pont 1,8
Tallinna Kalev-Maccabi Haifa tipp:155,5 pont felett 1,85

Össznyereményszorzó:8.658
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Sierra Dátum november 13, 2013, 14:41:30
Spartak St. Petersburg v BC Neptunas  H 1.35
ASVEL v Valencia V 1.28
KK Radnicki Kragujevac v Besiktas  V 2.15

össz:  3,72
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Kagawa Dátum november 13, 2013, 15:04:23
Khimik - Buducnost , Tipp: Buducnost 2,85
Lyon - Valencia , Tipp: Valencia 1,28
Union Olimpija - Paris-Levallois , Tipp: Union Olimpija , 1,40

Odds: 5,10 (Sportingbet)
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: yossarian Dátum november 13, 2013, 15:26:47
Varese v Ratiopharm Ulm X 15.00
Unics Kazan v MZT Skopje Aerodrom H 1.02
Banvitspor v VEF Riga H 1.05
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: celtic74 Dátum november 13, 2013, 15:42:28
Alba Fehervar v Kolejliler    Tipp: Alba Fehérvár 2.60
Tallinna Kalev v Maccabi Haifa    Tipp:Maccabi Haifa 1.222
Igokea v Khimki    Tipp:Khimki 1.222
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: drogos Dátum november 13, 2013, 15:50:33
Khimik - Buducnost , Tipp: Khimik  1,4
Lyon - Valencia , Tipp: Valencia 1,28
Union Olimpija - Paris-Levallois , Tipp: Union Olimpija 1,36
Eredő odds: 2,43


Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: iamstar Dátum november 13, 2013, 15:57:16
CSU Asesoft v Lukoil Academic  Tipp: CSU Asesoft.   Odds: 1,33
KK Radnicki Kragujevac v Besiktas Tipp : KK Radnicki   Odds: 1,70
Cibona v Pallacanestro Cantu  Tipp: Cantu      Odds: 1,825
Össz: 4.12
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Jabba Dátum november 13, 2013, 16:00:09
Alba Fehervar v Kolejliler: Alba Fehervar győz @ 2.60
Varese v Ratiopharm Ulm: Ratiopharm Ulm győz @ 2.25
Union Olimpija v Paris-Levallois: Union Olimpija -5.5 @ 1.80
Össz: 10.53
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: prigioni1 Dátum november 13, 2013, 16:10:54
Mi lett a ma reggeli sorsolással?Eső miatt elmaradt? :laugh:
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: SOCHAUX88 Dátum november 13, 2013, 16:18:42
Banvitspor   - VEF Riga: Összpontszám 153.5 Felett 1,85
Karsiyaka v Hapoel Jerusalem: Összpontszám 155.5 Felett 1,85
Sassari v Charleroi: Összpontszám 169.5 Felett 1,85
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: davixxx Dátum november 13, 2013, 16:24:58
Spartak St. Petersburg - BC Neptunas Döntetlen 17.00
Panionios v Loimaa Bisons H 1.25
Tallinna Kalev v Maccabi Haifa V 1.22
25.92
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: more75 Dátum november 13, 2013, 16:43:11
Spartak St. Petersburg v BC Neptunas Félidei pontszámok összessége Fölött (74.5) Odds:1,833  BC Khimik v Buducnost Félidei pontszámok összessége Fölött (72.5) Odds:1,833 KK Radnicki Kragujevac v Besiktas Félidei pontszámok összessége Fölött (77.5) Odds:1.833   
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: RedMunchen2010 Dátum november 13, 2013, 17:00:23
Alba Fehervar v Kolejliler - Vendég Összpontszám 80.5 alatt 1,833
Varese v Ratiopharm Ulm - Első 20 pont Varese 1,80
Sassari v Charleroi - Összpontszám 169.5 pont alatt 1,85

Szorzó: 6,10389
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Salvio Dátum november 13, 2013, 17:23:12
Alba Fehérvár - Kolejliler Tipp: Kolejliler 1.45 Mérkőzés nyertes (döntetlen nélkül)
ASVEL - Valencia Tipp: ASVEL 3.40 Mérkőzés nyertes (döntetlen nélkül)
Union Olimpija - Paris-Levallois Tipp: Union Olimpija 1.363 Mérkőzés nyertes (döntetlen nélkül)

Össznyereményszorzó: 6.7227
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: mataux50 Dátum november 13, 2013, 17:31:11
Alba Fehérvár - Kolejliler - Tipp : Alba Fehérvár 2,60
Varese - Ratiopharm Ulm - Első 20 pont Varese 1,80
Sassari - Charleroi - Összpontszám 169.5 pont alatt 1,85


Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: DORCO6 Dátum november 13, 2013, 17:46:23
Radnicki-Besiktas  H  1.70
Varese- Ulm         V  2.15
Panionios- Bisons H  1.263

Össz.:4.616
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: LuckyBeny Dátum november 13, 2013, 18:42:07
Pinar Karsiyaka - Hapoel Jerusalem: Tipp: Vendég Összpontszám 73,5 alatt 1,833
Lyon-Villeurbanne - Pamesa Valencia: Tipp: Hazai Összpontszám 72,5 alatt 1,833
Varese - Ulm: Tipp: Ulm 2,15

Odds: 7,22
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Hores Dátum november 13, 2013, 19:04:18
Union Olimpija v Paris-Levallois: H 1.4
ASVEL v Valencia (-7)  V 1,875
Le Mans v Oostende H   1,425

Eredő: 3,74
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: LosGabos Dátum november 13, 2013, 19:12:24
ASVEL +7,5 - Valencia  1  1.80
Sassari - Charleroi  hazai összpontszám 93,5 alatt  1.833
Union Olimpija  -5,5  - Paris-Levallois  1  1.80

Total:  5.9389
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: drotosani Dátum november 13, 2013, 19:20:31
ASVEL v Valencia   Tipp: Asvel +7   Odds:1,875
Sassari v Charleroi Tipp: Charleroi +18  Odss1,875
Union Olimpija v Paris-Levallois    Tipp: Paris +6  1,875

Totál:6.57
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Knapp Dátum november 13, 2013, 19:46:19
Sassari - Charleroi, elsőként éri el a 10 pontot: Charleroi, odds: 3,6
Igokea - Khimki, Igokea +8,5 pont (hossz. nélkül), odds: 1,8
ASVEL - Valencia, ASVEL +7,5 pont (hossz. nélkül), odds: 1,8
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: ncis88 Dátum november 13, 2013, 20:19:25
brávó Pika.. :D

arra se venni a fáradtságot hogy saját listát állíts össze :DDD
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: drogos Dátum november 13, 2013, 20:31:17
Idézetet írta: ncis88 Dátum november 13, 2013, 20:19:25
brávó Pika.. :D

arra se venni a fáradtságot hogy saját listát állíts össze :DDD
Az még hagyján, hogy a Maradj talpon játékban is rendre csak másolja a másik tippjét, de itt még a szabályzatot sem olvasta el...
Magyarán: teljesen mindegy, hogy jönnek-e a tippek, úgy sem nyerhet.  :D :D :D :D
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Pikaa Dátum november 13, 2013, 22:13:40
Melóban voltam,dolgoztam. Gondoltam,hogy le ne maradjak a játékról,megosztom az előttem levő tippjét. De látom,az is baj,hogy megszülettem..

Igen drogos,ott is másoltam,innen is,meg onnan is,és? Fáj ez neked? Nincs időm nekem keresgélni tippeket,ezért is nem játszom mostmár. Látszik,hogy nincs jobb dolgod,na de mindegy.

További szép estét!   :-\
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Knapp Dátum november 13, 2013, 22:23:15
Egyrészt megtisztelő, mikor a tippemet másolják, másrészt viszont addigra már két meccs is elkezdődött a háromból...

Harmadrészt az első tipp elúszott, pedig 11:11-nél együtt voltak újra a csapatok.  (és volt 14:16 is)
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Pikaa Dátum november 13, 2013, 22:28:31
Idézetet írta: Knapp Dátum november 13, 2013, 22:23:15
Egyrészt megtisztelő, mikor a tippemet másolják, másrészt viszont addigra már két meccs is elkezdődött a háromból...

Harmadrészt az első tipp elúszott, pedig 11:11-nél együtt voltak újra a csapatok.  (és volt 14:16 is)

Ha ezt látom és tudom,ugyancsak nem osztom meg,de épp annyi időm volt,hogy másoljam és elküldjem.
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: drogos Dátum november 13, 2013, 22:31:10
Idézetet írta: Pikaa Dátum november 13, 2013, 22:13:40
Melóban voltam,dolgoztam. Gondoltam,hogy le ne maradjak a játékról,megosztom az előttem levő tippjét. De látom,az is baj,hogy megszülettem..

Igen drogos,ott is másoltam,innen is,meg onnan is,és? Fáj ez neked? Nincs időm nekem keresgélni tippeket,ezért is nem játszom mostmár. Látszik,hogy nincs jobb dolgod,na de mindegy.

További szép estét!   :-\
Van jobb dolgom, csak mulatságosnak tartom ;)

Peace  :beerchug:
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: iamstar Dátum november 13, 2013, 22:39:29
Hát ma se nyertem :S Grat. drotosani vagy FIRPO82 ?  KELL a sportingbetes toll !!!!:D
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 13, 2013, 23:42:48
Idézetet írta: prigioni1 Dátum november 13, 2013, 16:10:54
Mi lett a ma reggeli sorsolással?Eső miatt elmaradt? :laugh:

Meglesz tartva hamarosan, csak sok volt a teendő.
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 13, 2013, 23:54:12
Idézetet írta: prigioni1 Dátum november 12, 2013, 15:35:54
Számomra a top 5 irodában benne vannak,de némely dologban azért lehetnének jobbak:
Jó lenne, ha lehetne például kézilabdában félidei eredményre tippelni.
Nem lenne rossz ha lenne például kosárlabdában vagy 3 féle ponthatár vagy 3 féle hendikep megadva.
Jó lenne, ha lehetne olyan szelvényt csinálni, hogy betutizik az ember egy pár meccset és ahhoz ír még pár meccset kombinációba(bár ezt a lehetőséget más irodáknál is hiányolom-összesen egyről tudok amin ezt lehet).
Amúgy tényleg nem rossz, sokmindenre lehet fogadni(még noname izraeli női focira is), valamint a bónuszok is eléggé megfelelőek.

Íme a győztes. Gratulálunk!

Megj.: 1. és az utolsó véleményt nem vettük figyelembe, előbbiben nincs javaslat, utóbbi meg túl későn érkezett.
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: prigioni1 Dátum november 14, 2013, 12:49:20
Köszönöm szépen.Ez a sors keze volt. ;)
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 14, 2013, 12:59:54
Idézetet írta: Jabba Dátum november 13, 2013, 16:00:09
Alba Fehervar v Kolejliler: Alba Fehervar győz @ 2.60
Varese v Ratiopharm Ulm: Ratiopharm Ulm győz @ 2.25
Union Olimpija v Paris-Levallois: Union Olimpija -5.5 @ 1.80
Össz: 10.53

Íme a szerdai nyertes! Gratulálunk!  :beerchug:
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 14, 2013, 13:55:07
Sportingbet - SPF, Nap Ajánlata - Csütörtök, November 14!

A mai nap az új játékosoké a főszerep, vagyis azoké akiknek még nincs Sportingbetes számlájuk, s soha nem is volt.

Nyiss egy Sportingbet számlát általunk ITT!

Küld el az újonnan regisztrált Sportingbetes számlád azonosítószámát a [email protected] e-mail címre!

Az azonosítószámod megtalálod a számládra való bejelentkezés után (bal oldalt fent, Felhasználói azonosítója: xxxxxxx)

Jelentkezési határidő: November 14, 23:59 CET!

A mai nap általunk regisztrálok közt kisorsolunk egy Sportingbetes ajándékcsomagot!

Íme a Sportingbet ajándékcsomag tartalma (eredeti Wolves mez, tollak, pókerkártya):

(http://www.sportfogadas.org/kepek/cikkek/DSC_0013.jpg)

Sok sikert!  :beerchug:
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: drotosani Dátum november 14, 2013, 19:39:22
Sziasztok !Elnézést hogy most írok de egyetemre járok és általában ilyenkor jutok géphez . Ahogy este figyelgettem a tegnapi Eurocup kosarakat abban a tudatban feküdtem le hogy én nyertem . igaz az össz. szorzóm csak 6,53lett de elsőnek éreztem magam . Firpo érvénytelen tippet tett mert módosította a 8feletti oddsát , Jabba tippje pedig vesztes . Az OLimpija - Paris  meccs 63-63s döntetlennel ért véget és hoszabításban igaz hogy 8-l nyert az Olimpija de a Sportingbeten a hendikep fogadás nem számít a hoszabtásban , csak a rendes játékidő a mérvadó "Hosszabbítás nem számít.". Ezek alapján mind 3 tippem győztes , jabba-é pedig vesztes. "Elnézést" hogy mertem szólni , de szerintem így igazságos.
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 15, 2013, 07:43:37
Idézetet írta: drotosani Dátum november 13, 2013, 19:20:31
ASVEL v Valencia   Tipp: Asvel +7   Odds:1,875
Sassari v Charleroi Tipp: Charleroi +18  Odss1,875
Union Olimpija v Paris-Levallois    Tipp: Paris +6  1,875

Totál:6.57

Igazad van drotosani! Elnézést a kavarodásért.  :beerchug:
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 15, 2013, 08:45:09
Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat - Péntek, November 15!

A Sportingbeten is fogadhatunk a pénteki foci VB pótselejtezős mérkőzésekre. Négy érdekes találkozót rendeznek Európában!

Napi feladat:

Tippelj mind a négy pótselejtezős mérkőzésre, s hozd ki a maximumot!

Hogy mit jelent ez? Írj egy-egy tippet mind a négy mérkőzésre nyereményszorzóval együtt.
Csak a Sportingbet ajánlatát használhatod melyet megtalálsz ITT (http://hu.sportingbet.com/sportfogad%C3%A1s-labdar%C3%BAg%C3%A1s/1-102-203558-102-727113-102-727114-102-257724.html)!

Amennyiben te rendelkezel a legnagyobb nyertes szelvénnyel, a tiéd a főnyeremény: 1 Sportingbet ajándékcsomag (Wolves-mez, toll, pókerkártya)

(http://www.sportfogadas.org/kepek/cikkek/xDSC_0013.jpg.pagespeed.ic.ISLtWcFqh6.webp)

A tippeket ebben a témában kell írnod, s egyetlen egyszer szerepelhetsz.

Tippelni csak a mérkőzések kezdetéig lehetséges (20:00), a módosítás szigorúan tilos, hiányos tippek (mérkőzés, tipp, odds) pedig érvénytelenek.

Annak érdekében, hogy eldöntsük a nyeremény sorsát, a következő kritériumokat alkalmazzuk:
1. nyertes szelvény, legmagasabb nyereményszorzó (szelvény)
2. nyertes szelvény, legmagasabb nyereményszorzó (tipp)
3. nyertes szelvény, beküldés időpontja (legkorábbi)
3. 3 találat, legmagasabb nyereményszorzó (szelvény)
4. 3 találat, legmagasabb nyereményszorzó (nyertes tipp)
5. 3 találat, beküldés időpontja (legkorábbi)


A Sportfogadas.org üzemeltetői dönthetnek egyedül vitás ügyekben!

Sok sikert!  :beerchug:
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: LFCfanBoti Dátum november 15, 2013, 08:55:30
Ukrajna v Franciaország döntetlen 3,1
Portugália v Svédország Portugália 1,65
Görögország v Románia Görögország 1,95
Izland v Horvátország döntetlen 3,4
össz odds: 33,91
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: jostir Dátum november 15, 2013, 09:55:14
Izland-Horvátország nyer Horvátország 1.95      
Görögország-Románia nyer Görögország 2.00         
Portugália-Svédország nyer Portugália 1.70         
Ukrajna-Franciaország nyer Franciaország 2.30
össz. 15.24
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: jostir Dátum november 15, 2013, 09:59:45
most olvastam el, hogy csak a Sportingbet ajánlatait lehet használni. Akkor az én szorzóim mástól vannak, sajnos.
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: scarpa Dátum november 15, 2013, 10:23:19
Görögország v Románia Tipp: Alatt (1.5) Odds: 2.55
Portugália v Svédország Tipp: Fölött (2.5) Odds: 1.95
Izland v Horvátország Tipp: Horvátország  Odds: 1.90
Ukrajna v Franciaország Tipp: Franciaország  Odds: 2.30

Össz odds: 21.73
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: bitang Dátum november 15, 2013, 10:38:53
Görögország v Románia   1                                       1.95
Portugália v Svédország   Mindkét csapat gólt szerez   1.95
Izland v Horvátország      x                                       3.40     
Ukrajna v Franciaország   Alatt (2.5)                          1.50


össz: 19.39
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Sound Dátum november 15, 2013, 10:48:37
Izland-Horvátország 1-es csapat 0,5 gól fölött 1.571     
Görögország-Románia Gólok száma 2,5 alatt 1.45       
Portugália-Svédország 2-es csapat 0,5 gól fölött 1.666       
Ukrajna-Franciaország Franciaország nyer 2.30

Összesen: 8.728
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: LBotond Dátum november 15, 2013, 10:51:06
Görögország v Románia Hazai Odds: 1.95
Portugália v Svédország Tipp: Ronaldo akármikor gólt szerez Odds: 1.95
Izland v Horvátország Tipp: Döntetlen  Odds: 3.40
Ukrajna v Franciaország Tipp: Döntetlen Odds: 3.10

Összesen: 40,07
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: kosaga Dátum november 15, 2013, 10:55:07
Izland - Horvátország V 1.9
Görögország - Románia H 1.95
Portugália - Svédország V 6
Ukrajna - Franciaország V 2.3

Odds: 51.13
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: norbi33 Dátum november 15, 2013, 11:20:42
Izland-Horvátország félidő döntetlen 2,00
Görögország-Románia 1,5 gól alatt 2,55         
Portugália-Svédország 2,5 gól felett 1,95         
Ukrajna-Franciaország félidő döntetlen 1,85
össz odds: 18,4
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: celtic74 Dátum november 15, 2013, 11:32:42
Görögország v Románia Tipp: HT/FT Görögország/Görögország  Odds: 2.80
Portugália v Svédország Tipp: Ronaldo akármikor gólt szerez Odds: 1.85
Izland v Horvátország Tipp: 1,5 gól fölött Odds: 1.363
Ukrajna v Franciaország Tipp: 2,5 gól fölött   Odds: 2.45
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: lulu65bj Dátum november 15, 2013, 11:33:39
Ukrajna v Franciaország Mindkét csapat gólt szerez 2.00
Portugália v Svédország Portugália Win - 2,5 gól fölött 2.65
Görögország v Románia Görögország nyer 1.95
Izland v Horvátország Félidő 1,5 gól fölött 3.30
össz. 14.43
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: prigioni1 Dátum november 15, 2013, 11:50:11
Ukrajna v Franciaország gólok száma 2,5 alatt 1.5
Portugália v Svédország Portugália nyer 1.6
Görögország v Románia 1. félidőben 0,5 gól alatt 2.3
Izland v Horvátország gólok száma 3,5 alatt 1.153

Össznyereményszorzó:6.36456
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: csabax Dátum november 15, 2013, 12:14:13
Izland v Horvátország, Winning Margins No Score Draw 8.00
Görögország v Románia, Pontos eredmény 1-0 5.00
Portugália v Svédország, Végeredmény és gólok dupla Portugália Win - 2,5 gól fölött 2.65
Ukrajna v Franciaország, Végeredmény és gólok dupla Franciaország Win - Over 1.5 Goals 3.20

Nyereményszorzó 339.20
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 15, 2013, 12:17:14
Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat - November 14 - Nyertes:

scarpa!

Gratulálunk!  :beerchug:
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: ZoliH85 Dátum november 15, 2013, 12:30:05
sportingbet.com most epp nem is jön be....


Portugal - Sweden   Delete Disable
Tip: 1 (1X2)   1.59
Ukraine - France   Delete Disable
Tip: 2 (1X2)   2.26
Greece - Romania   Delete Disable
Tip: 1 (1X2)   1.96
Iceland - Croatia   Delete Disable
Tip: 2 (1X2)   1.94
Total odds    15.04
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: rodeoshow Dátum november 15, 2013, 12:37:19
Izland v Horvátország, Horvátország nyer 1.90
Görögország v Románia, Görögország nyer 1.95
Portugália v Svédország,  Gólok száma 2-3  1.909
Ukrajna v Franciaország,  2,5 gól fölött/alatt   Alatt(-2.5)1.50
össz. szorzó: 10, 609
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: spareggio Dátum november 15, 2013, 12:39:43
    Izland v Horvátország Dupla esély
        2. csapat nyer vagy döntetlen 1.142


    Görögország v Románia 2,5 gól fölött/alatt
        Alatt(-2.5) 1.45

    Portugália v Svédország 2,5 gól fölött/alatt
        Fölött(+2.5) 1.95


    Ukrajna v Franciaország 1,5 gól fölött/alatt
        Fölött(+1.5) 1.40

Total odds: 4,52
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: bobcats Dátum november 15, 2013, 12:48:58
Ukrajna - Franciaország - 2,5 gól alatt - 1,50
Portugália - Svédország Mindkét csapat szerez gólt - 1,95
Görögország - Románia - 1,5 gól alatt 2,55
Izland - Horvátország - Vendég - 1,90

Odds: 14,17
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Tusky0818 Dátum november 15, 2013, 13:01:27
Izland v Horvátország,Pontos végeredmény 1-0 Izlandnak 9,00
Görögország v Románia,Nyer Görögország                      1,95
Portugália v Svédország,1,5 gól fölött                             1,25
Ukrajna v Franciaország,Döntetlen                                  3,1

Össz Odds                                                                   68
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: csacsa44 Dátum november 15, 2013, 13:16:41
Izland v Horvátország    1X  1.833
Görögország v Románia   1   1.95
Portugália v Svédország   X2   2.30
Ukrajna v Franciaország    X2  1.25


Odds:   10.20
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: LosGabos Dátum november 15, 2013, 14:41:05
Izland v Horvátország  Fölött (2.5)  2.30
Görögország v Románia    1            1.95
Portugália v Svédország  Akármikor gólt szerez  Zlatan Ibrahimovic   2.90
Ukrajna v Franciaország  Dupla esély  2. csapat nyer vagy döntetlen  1.25

TOTAL: 16.2581
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: LuckyBeny Dátum november 15, 2013, 14:48:16
Izland - Horvátország: 3,5 gól alatt 1,153
Görögország - Románia: 2,5 gól alatt 1,45 
Portugália - Svédország: Ronaldo akármikor gólt szerez 1,85
Ukrajna - Franciaország: Döntetlen 3,10

Odds: 9,58
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Cpt. Szikla Dátum november 15, 2013, 14:50:39
Izland v Horvátország  Fölött (2.5)  2.30
Görögország v Románia  Alatt (2.5) 1.45
Portugália v Svédország   X2   2.30
Ukrajna v Franciaország 2. csapat 1.5 gól felett 2.55

Össz: 19,59
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Sierra Dátum november 15, 2013, 14:54:41
Görögország v Románia H 1.95
Izland v Horvátország Félidő D 2.00
Portugália v Svédország Mindkét csapat gólt szerez  1.95
Ukrajna v Franciaország Gól a 1-15. perc között  Nincs gól 1.22

Össz: 9,27
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: mikemyers133 Dátum november 15, 2013, 15:13:51
Portugália-Svédország,       2,5over: 1,95
Görögország-Románia,       V         :4,50
Ukrajna-Franciaország,       Min2 csapat gól: 2
Izland-Horvátország,           V 1,90
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: hubika88 Dátum november 15, 2013, 15:40:00
Izland - Horvátország    első félidő over 1.5 3.30
Görögország - Románia első félidő over 0.5 1.533
Portugália - Svédország over 3.5 3.60
Ukrajna - Franciaország második félidő over 1.5 2.55

összodds: 46.44
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: drogos Dátum november 15, 2013, 15:46:05
Izland - Horvátország DNB Horváto 1,3
Görögország - Románia X2 1,8
Portugália - Svédország Mindkét csapat gólt szerez 1,95
Ukrajna - Franciaország DNB Franciao 1,5

Eredő odds: 6,8445
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: iamstar Dátum november 15, 2013, 15:57:15
Izland-Horvátország Végeredmény : Horvátország győz Odds:1,9
Görögország- Románia 2,5 gól alatt 1,45
Portugália v Svédország Véger.: Portugália győz 1.6
Ukrajna - Franciaország 1,5 gól alatt 2,7
Össz:11,90
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: RedMunchen2010 Dátum november 15, 2013, 15:58:41
Izland v Horvátország Mandzukic gólt lő 2,75
Görögország v Románia 1. csapat 2.5 gól alatt 1,083
Portugália v Svédország Portugália -1 2,55
Ukrajna v Franciaország mindkét csapat gólt szerez 2,00

Szorzó: 15,189
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: more75 Dátum november 15, 2013, 16:52:59
Izland-Horváthország Gólok száma félidőben 2+ Odds:3,25     Görögország v Románia  Féidő 0,5 gól fölött/alatt Fölött Odds:1,533  Portugália v Svédország Gólok száma 4+ Odds:3.50    Ukrajna v Franciaország Hazai csapat félidőben 0.5 gól alatt/fölött Fölött (0.5) Odds 2.75    Forrás:Sportingbet
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Pikaa Dátum november 15, 2013, 16:54:06
Görögország v Románia   1   1.95
Izland-Horvátország,           V 1,90
Portugália-Svédország       2,5 gól felett 1,95
Ukrajna v Franciaország    X2  1.25
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Hores Dátum november 15, 2013, 17:10:58
Görögország v Románia 2.5 alatt   1.45
Ukrajna v Franciaország 2.5 alatt   1.5
Izland v Horvátország    DNB 2        1.3
Portugália v Svédország H              1.6

Eredő: 4,524
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Salvio Dátum november 15, 2013, 17:20:36
Izland - Horvátország Tipp: Második félidő 0.5 gól fölött Odds: 1.25
Görögország - Románia Tipp: Végeredmény és gólok dupla: Görögország Win - 2.5 gól alatt Odds: 3.70
Portugália - Svédország Tipp: 2. csapat nyer vagy döntetlen Odds: 2.30
Ukrajna - Franciaország Tipp: Végeredmény és gólok dupla: Döntetlen - Under 3.5 Goals Odds: 3.80

Össznyereményszorzó: 40.4225
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: mataux50 Dátum november 15, 2013, 17:45:26
Görögország v Románia H 1.95
Izland v Horvátország Félidő D 2.00
Portugália v Svédország  Gólok száma 2-3  1.909
Ukrajna v Franciaország Gól a 1-15. perc között  Nincs gól 1.22
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: bocata Dátum november 15, 2013, 17:57:06
Izland - Horvátország    Horvátország Win - Over 1.5 gól 2.65
Görögország - Románia  Románia Win - Over 1.5 Gól 6.00
Portugália - Svédország  Portugália Win - 2,5 gól fölött 2.65
Ukrajna - Franciaország  Gólok száma Fölött (2.5) 2.45
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Knapp Dátum november 15, 2013, 17:59:02
Izland - Horvátország, következő gól (1) Izland, odds: 2.7
Románia - Görögország, 1. félidő 0,5 gól alatt, odds: 2,3
Portugália - Svédország, hazai csapat félidőben 0,5 gól felett, odds: 1.727
Ukrajna - Franciaország, 1. félidő 0,5 gól alatt, odds: 2,4
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: drotosani Dátum november 15, 2013, 18:09:51
Izland - Horvátország    Horvátország Win - Over 1.5 gól 2.65
Portugália v Svédország  Összes büntetőpont  31-50 között 2,75
Ukrajna v Franciaország 2.5 gól alatt   1.5
Görögország v Románia   1   1.95
Össz:21,31
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Kagawa Dátum november 15, 2013, 18:36:10
Izland - Horvátország   DNB 2  - 1,30
Görögország - Románia  Alatt 2.5 gól - 1.45
Portugália - Svédország Hazai  -  1,60
Ukrajna v Franciaország Alatt 2.5 gól   1.50

Odds: 4,524
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Nyuszika10 Dátum november 15, 2013, 19:28:37
Izland-Horvátország 1x 1,833
Görögország-Románia 1 1,95
Portugália-Svédország gól 2,5 felett 1,95
Ukrajna-Franciaország x 3,1
össz:21,6
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Jabba Dátum november 15, 2013, 19:50:24
Izland-Horvátország, mindkét csapat lő gólt @ 2.00
Görögország-Románia, döntetlen @ 3.20
Portugália-Svédország, 3.5 gól alatt 1.25
Ukrajna-Franciaország, A nyerő az 1-15. perc között: döntetlen @ 1.153
Össz: 9.224
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: todika Dátum november 15, 2013, 19:53:04
Izland - Horvátország   over 2.5       2.25
Görögország - Románia  over 2.5     2.6
Portugália - Svédország  Svédország nyer  6
Ukrajna - Franciaország  over 1.5      1.45

Odds : 50.9
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 16, 2013, 09:13:56
Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat - Szombat, November 16!

Osszátok meg a Facebookon az alábbi bejegyzést (nyilvánosan), s azok közt akik ezt megteszik kisorsolunk egy ajándékcsomagot!

https://www.facebook.com/sportfogadas/posts/10151727796121497

Kezdetben viszont nyomj egy "Like"-ot
Facebook (https://www.facebook.com/sportfogadas) oldalunkra.
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 17, 2013, 10:34:19
Idézetet írta: LBotond Dátum november 15, 2013, 10:51:06
Görögország v Románia Hazai Odds: 1.95
Portugália v Svédország Tipp: Ronaldo akármikor gólt szerez Odds: 1.95
Izland v Horvátország Tipp: Döntetlen  Odds: 3.40
Ukrajna v Franciaország Tipp: Döntetlen Odds: 3.10

Összesen: 40,07

Íme a pénteki nyertes. Gratulálunk!
Cím: Re:Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat!
Írta: Milán Dátum november 17, 2013, 10:51:06
Sportingbet - SPF, Napi Ajánlat - Vasárnap, November 17!

Osszátok meg a Facebookon az alábbi bejegyzést (nyilvánosan), s azok közt akik ezt megteszik kisorsolunk egy ajándékcsomagot!

https://www.facebook.com/sportfogadas/posts/10151730649246497

Kezdetben viszont nyomj egy "Like"-ot Facebook (https://www.facebook.com/sportfogadas) oldalunkra.