Legyél darts-jós 7.500.000 forintért

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


április 11, 2019, 08:47:30, SPF Ajánlatok
Legyél darts-jós 7.500.000 forintért

Találd el négy Darts Premier League mérkőzés eredményét az Unibetnél és 7.500.000Ft kerülhet zsebeidbe.
Nincs vesztenivalód, mert a részvétel ingyenes.

Hogyan vehetsz részt?
  1. Kezdés előtt regisztrálnod kell az Unibetre vagy be kell jelentkezned a már meglévő számláddal.
  2. A játékban a 2019-es Unibet Premier League Darts eredményeit kell megtippelned. A játék magába foglalja a versenyen lejátszódó összes mérkőzést.
  3. A végeredményt muszáj megtippelned (csak a rendes játékidő számít).
  4. A hivatalos kezdési időpontig meg kell tenni tippjeidet, amelyeket a mérkőzés kezdetéig akárhányszor megváltoztathatsz.
  5. Minden mérkőzés eredményét pontosan meg kell tippelni a győzelemhez.
  6. Minden fordulóban 7.500.000 Ft-nyeremény vár a győztes játékosra. Ha több helyesen tippelő van, akkor a nyeremény egyenlően osztódik ezek között.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Részvételi feltételek
A további részvételi feltételek érvényesek a szervező, a forgalmazó és a játékosok számára.
Fontos, hogy a jelentkező elolvassa és megértse ezeknek tartalmát. A játékba való belépéssel a jelentkező kijelenti, hogy megértette és elfogadta a részvételi feltételeket.
Az Unibet fenntartja a jogot a részvételi feltételek megváltoztatására. A játékba való további részvétellel elfogadod a megváltozott részvételi feltételeket.

Definíciók
Promoter: onSport limited
Forgalmazó: Unibet (Kindred)
Játék: Unibet Premier League Darts Predictor 2019
Honlap: hu1.unibet.com
Résztvevők: Az Unibet honlapjának regisztrált játékosai, akik nevezéseket adnak le az Unibet Premier League Darts Predictor rendszerében.
Nevezés: Nevezés a játékba a résztvevő által.

Szabályok és nevezés
Útmutató az Unibet Premier League Darts Predictor 2019 használhatához.
A résztvevők a játék honlapján elérhető nevezési lap segítségével nevezhetnek.
Minden résztvevő egyszer nevezhet a játékban szereplő minden egyes mérkőzésre (a jelen részvételi feltételeknek megfelelően).
A játékban a 2019-es Unibet Premier League Darts eredményeit kell megtippelned. A játék magába foglalja a versenyen lejátszódó összes mérkőzést.
A végeredményt muszáj megtippelned (csak a rendes játékidő számít).
Minden mérkőzés eredményét pontosan meg kell tippelni a győzelemhez.
A szervező fenntartja a jogot az olyan csapatnevek kizárására, amelyek sértőek vagy offenzívek lehetnek mások számára. Ilyen esetekben a szervező automatikusan új csapatnévvel látja el a jelentkezést. A játék központi számítógépe által regisztrált nevezés magának a nevezésnek felel meg. A szervező és forgalmazó nem vállal felelőséget a transzfer közben eveszett vagy módosult nevezésekért. Mágneses másolat bizonylat nem elég a nevezés bizonyításához. A be nem fizetett jelentkezések kizárásra kerülnek.
Az Unibet és az onSport Ltd alkalmazottjai és az ő családtagjaik részt vehetnek a játékban, de nem nyerhetik meg a nyereményeket.
Látogass el a hu1.unibet.com-ra és kövesd az utasításokat.. A játékban való részvétel ingyenes. Az online jelentekzéseket (és bámely hozzájuk kapcsolódó változást) személyesen kell megtenned a honlapon elérhető jelentkezési lapok segítségével. Automatikus rendszerek bármiennemű használata a játék során tilos és a csapat kizásárával járhat. Ez a Szervező vagy Unibet belátása szerint történik és döntése végleges.
A játékba való részvételhez, meg kell adni a szükséges adatokat: https: //www.unibet.co.uk/promotions/sportsbook-promotions/darts-predictor. A szervező nem vállal felelőséget hálózati vagy számítógépes hibákért, amelyek késleltehtetik a megerősítés megérkezését. A kézbesítés biozonyítéka nem a kézbesítés igazolása.

Nyeremények
A játék az Unibet Premier League Darts 2019 mérkőzésekre leadott tippekből áll. A helyes játékosokat 7 500 000 Ft jackpot nyereménnyel jutalmazunk.
Ha a nyeremény odaítélésekor döntetlen állás fordul elő, akkor a nyeremény egyenlő arányban kerül elosztásra a nyertesek közül.
A játék 2019. Februás 7-én kezdődik.
A nyerteseket a játék lezárását követő 30 napon belül értesítjük e-mailben vagy telefonon.
Játékosonként egy hét leforgása alatt legfeljebb egy nyeremény szerezhető meg.
Az Unibet és egyéb hozzájuk kötődő vállalatok nem vállalnak felelőséget bármilyen jellegű késedelem, törlés vagy a dijazás részleteiben való változás miatt.
Az Unibet nem vállal felelősséget a saját hibáján kívül eső okok miatt a nyertesekhez meg nem érkező nyeremények után.
Adott esetben a harmadik fél által megszabott részvételi feltételek is érvényesek. Ha ellentmondás van a részvételi feltételek között, ezek élveznek elsőbbséget. Ha ellentmondás áll fenn a magyar nyelvű és az angol nyelvű részvételi feltételek között, minden esetben az angol nyelvű tekintendő érvényesnek.
Az Unibet nem vállal felelősséget a saját hibáján kívül eső okok miatt a nyertesekhez meg nem érkező nyeremények után.
Ha a nyertesek ésszerű határidőn belül nem érhetőek el a nyeremény átvételére az Unibet felelősségén kívül eső okok miatt, akkor az Unibet fenntartja a jogot, hogy egy másik játékosnak ítélje oda a nyereményt.
Az Unibet döntése végleges és jogerős minden esetben. Azok a nevezések, amelyek nem felelnek meg a részvételi feltételeknek, kizárásra kerülnek.
A nyertesek neve, országa és fényképe felhasználásra kerülhet az Unibet (Kindred) és a vele összefüggésbe hozható cégek által reklámcélokra. A nyertesek hozzájárulnak, hogy az Unibet (Kindred) felhasználhassa a nevüket és fényképüket reklámcélokra mindenféle díjazás nélkül.
Az Unibet visszautasíthat vagy törölhet bármely nevezést, ha a jelentkező törvénytelen, illetve megkérdőjelezhető módon bánik az Unibet alkalmazottaival. Ha a nyertes jelentkező kizárásra kerül, az Unibet fenntartja a jogot, hogy egy másik játékosnak ítélje oda a nyereményt.
A játékosok versenyenként maximum egy nyereményt szerezhetnek meg.
A játékba való belépéskor minden résztvevőnek el kell fogadnia a részvételi feltételeket.
A játékkal kapcsolatban valamennyi vita az Egyesült Királyság törvényei alapján kerül elbírálásra. A játékban való részvétellel tudomásul veszed, hogy bármilyen jogi vita esetében az Egyesült Királyság bírósága fog eljárni.

A közkedvelt ingyenes tippverseny folytatódik

Találd el négy Darts Premier League mérkőzés eredményét az Unibetnél és 7.500.000Ft kerülhet zsebeidbe. Olvasd tovább!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Ingyenes Unibet Premier League Darts-tippjáték

Feladatod az, hogy négy 2019-es Unibet Premier League Darts-mérkőzésnek eredményeit eltaláld. A tippjáték magába foglalja a versenyen lejátszódó összes összecsapást. Olvasd tovább!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org