Tippelj a gólszerzőre ingyen

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BL: Tippeld meg az első gólszerzőt és találatának percét 15 millió forintért

Találd el az Unibetnél, hogy ki rúgja és hányadik percben az első gólt, és amennyiben eltalálod 15 millió forint ütheti markod.
Semmi okod kihagyni a lehetőséget, hiszen a részvétel ingyenes.

Hogyan vehetsz részt?
  1. Kezdés előtt regisztrálnod kell az Unibetre vagy be kell jelentkezned a már meglévő számláddal.
  2. A játék az UEFA Bajnokok Ligáján alapul. A játékban egy mérkőzés szerepel minden egyes mérkőzésnapról.
  3. A felhasználóknak meg kell tippelniük, hogy ki lesz a mérkőzés első gólszerzője, és hányadik percben születik az első gól.
  4. A hivatalos kezdési időpontig meg kell tenni tippjeidet, amelyeket akárhányszor megváltoztathatsz a mérkőzés kezdetéig.
  5. 15.000.000 Ft jackpotot kínálnak azoknak a nevezőknek, akik helyesen tippelik meg mind az első gólszerző személyét, mind az első gól születésének percét. Ha a nyeremény odaítélésekor döntetlen állás fordul elő, akkor a nyeremény egyenlő arányban kerül elosztásra a nyertesek között.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Részvételi feltételek
A további részvételi feltételek érvényesek a szervező, a forgalmazó és a játékosok számára.
Fontos, hogy a jelentkező elolvassa és megértse ezeknek tartalmát. A játékba való belépéssel a jelentkező kijelenti, hogy megértette és elfogadta a részvételi feltételeket.
Az Unibet fenntartja a jogot a részvételi feltételek megváltoztatására. A játékba való további részvétellel elfogadod a megváltozott részvételi feltételeket.

Definíciók
Szervező: onSport limited
Forgalmazó: Unibet (Kindred)
Játék: Unibet U-Goal
Honlap: hu1.unibet.com
Résztvevők: Az Unibet weboldal azon regisztrált felhasználói, akik az Unibet U-Goal játékba beneveznek
Nevezés: Nevezés a játékba a résztvevő által.

Szabályok és nevezés
Az Unibet U-Goal játékba való benevezésre és a játék menetére vonatkozó utasítások
A résztvevők a játék honlapján elérhető nevezési lap segítségével nevezhetnek.
Minden résztvevő egyszer nevezhet a játékban szereplő minden egyes mérkőzésre (a jelen részvételi feltételeknek megfelelően).
A játék az UEFA Bajnokok Ligáján alapul. A játékban egy mérkőzés szerepel minden egyes mérkőzésnapról.
A felhasználóknak meg kell tippelniük, hogy ki lesz a mérkőzés első gólszerzője, és hányadik percben születik az első gól.
A győztes az a felhasználó lesz, aki helyesen tippeli meg mind az első gólszerző személyét, mind azt, hogy pontosan hányadik percben születik az első gól.
Az öngólok nem számítanak az ajánlat szempontjából. Ha az első gólt öngólnak ítélik, akkor a győztes tippet a következő olyan gólszerző határozza meg, aki nem öngólt lő. Abban az esetben, ha nem születik olyan gól (vagy újabb gól), amely nem öngól, akkor az összes tipp vesztesnek tekintendő.
A szervező fenntartja a jogot az olyan csapatnevek kizárására, amelyek sértőek vagy offenzívek lehetnek mások számára. Ilyen esetekben a szervező automatikusan új csapatnévvel látja el a jelentkezést. A játék központi számítógépe által regisztrált nevezés magának a nevezésnek felel meg. A szervező és forgalmazó nem vállal felelőséget a transzfer közben eveszett vagy módosult nevezésekért. Mágneses másolat bizonylat nem elég a nevezés bizonyításához. A be nem fizetett jelentkezések kizárásra kerülnek.
Az Unibet és a onSport Ltd alkalmazottjai és az ő családtagjaik résztvehetnek a játékban, de nem nyerhetik meg a nyereményeket.
Látogass el a hu1.unibet.com-ra és kövesd az utasításokat.. A játékban való részvétel ingyenes. Az online jelentekzéseket (és bámely hozzájuk kapcsolódó változást) személyesen kell megtenned a honlapon elérhető jelentkezési lapok segítségével. Automatikus rendszerek bármiennemű használata a játék során tilos és a csapat kizásárával járhat. Ez a Szervező vagy Unibet belátása szerint történik és döntése végleges.
A játékba való részvételhez, meg kell adni a szükséges adatokat: https:// hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/cl-predictor. A szervező nem vállal felelőséget hálózati vagy számítógépes hibákért, amelyek késleltehtetik a megerősítés megérkezését. A kézbesítés biozonyítéka nem a kézbesítés igazolása.

Nyeremények
A játékban szereplő minden egyes mérkőzés esetén 15 000 000 FT jackpotot kínálunk azoknak a nevezőknek, akik helyesen tippelik meg mind az első gólszerző személyét, mind az első gól születésének percét.
Ha a nyeremény odaítélésekor döntetlen állás fordul elő, akkor a nyeremény egyenlő arányban kerül elosztásra a nyertesek közül.
A nyerteseket a játék lezárását követő 30 napon belül értesítjük e-mailben vagy telefonon.
Egy nevező fordulónként csak egy nyereményre tehet szert.
Az Unibet és egyéb hozzájuk kötődő vállalatok nem vállalnak felelőséget bármilyen jellegű késedelem, törlés vagy a dijazás részleteiben való változás miatt.
Az Unibet nem vállal felelősséget a saját hibáján kívül eső okok miatt a nyertesekhez meg nem érkező nyeremények után.
Adott esetben a harmadik fél által megszabott részvételi feltételek is érvényesek. Ha ellentmondás van a részvételi feltételek között, ezek élveznek elsőbbséget. Ha ellentmondás áll fenn a magyar nyelvű és az angol nyelvű részvételi feltételek között, minden esetben az angol nyelvű tekintendő érvényesnek.
Az Unibet nem vállal felelősséget a saját hibáján kívül eső okok miatt a nyertesekhez meg nem érkező nyeremények után.
Ha a nyertesek ésszerű határidőn belül nem érhetőek el a nyeremény átvételére az Unibet felelősségén kívül eső okok miatt, akkor az Unibet fenntartja a jogot, hogy egy másik játékosnak ítélje oda a nyereményt.
Az Unibet döntése végleges és jogerős minden esetben. Azok a nevezések, amelyek nem felelnek meg a részvételi feltételeknek, kizárásra kerülnek.
A nyertesek neve, országa és fényképe felhasználásra kerülhet az Unibet (Kindred) és a vele összefüggésbe hozható cégek által reklámcélokra. A nyertesek hozzájárulnak, hogy az Unibet (Kindred) felhasználhassa a nevüket és fényképüket reklámcélokra mindenféle díjazás nélkül.
Az Unibet visszautasíthat vagy törölhet bármely nevezést, ha a jelentkező törvénytelen, illetve megkérdőjelezhető módon bánik az Unibet alkalmazottaival. Ha a nyertes jelentkező kizárásra kerül, az Unibet fenntartja a jogot, hogy egy másik játékosnak ítélje oda a nyereményt.
A játékosok versenyenként maximum egy nyereményt szerezhetnek meg.
A játékba való belépéskor minden résztvevőnek el kell fogadnia a részvételi feltételeket.
A játékkal kapcsolatban valamennyi vita az Egyesült Királyság törvényei alapján kerül elbírálásra. A játékban való részvétellel tudomásul veszed, hogy bármilyen jogi vita esetében az Egyesült Királyság bírósága fog eljárni.