MLB

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok ,nemsokara elkezdodik, mar alig varom! Sok szerencset mindenkinek! : o) :beerchug:

Tegnap minden tipp elment!!!!!!!!

Így maradt mára:

KOMBINÁTOR

Č.udalosti    Č.príl.    Udalosť    Sk.    Kurz    Kurz sk.   
5140    1    Baltimore-Pittsburgh
1 výhra domácich(02.04.2015 01:05)    A    1.70    1.70 
5135    5    Oakland-LA Angels
2 výhra hostí(01.04.2015 21:05)    B    1.97    1.97 
5139    5    Colorado-Texas
2 výhra hostí(01.04.2015 22:10)    C    1.97    1.97 
Celkový kurz    3.53    

Aku-2   3x    10,00 €    
Vložená čiastka    30,00 €    

0 Chýb    105,80   €    
1 Chyba    33,50 - 38,80   €    
2 Chyby    0,00 - 0,00   €

Sok sikert!

Hát el bizony!  >:(
Ezért nem szabad pre-seasonre fogadni... minden meccs lutri nagyon
Na de nemsokára kezdődik a rendes szezon. Addig is jó statisztikázást.  :beerchug:

Ha már ilyen szép számmal összejöttünk, írhatna mindenki pár sort mit vár a szezontól.. melyik csapatot tartja esélyesnek, melyiket nem. Ki az a játékos akit kedvel, vagy akinek szerinte nagy szezonja lesz stb.


Én Washington dominanciát várok a NL-ban, illetve nagyon szoros AL Central csoportot a Detorittal, Cleavlanddel, Chicacagoval és a Kansassel. Minden pénzemet rámerném tenni hogy a csoport utolsója lesz a MIN. Szerintem a Boston nyeri az AL keleti csoportot és a Seattle a nyugatit.

#49 április 01, 2015, 15:34:34, Agent47
Nálam nem ennyire pár csapatos a móka mert igyekszem májustól a sorozatokat is figyelni de idén nálam kiemelt figyelmet élveznek:
AL:  Royals, Athletics, Yankees, Red Sox
NL:  Nationals Cubs Cardinals Dodgers Giants

Mellette persze néha-néha Twins ill. Padres ha jó az odds.


Update:
Egyenlőre csak egy ötlet, de ha csatlakoznának mások is akkor egymás dolgát megkönnyítenénk. Ha lenne még pár fogadó akkor feloszthatnánk egymás között a csoportokat és mindenki a maga részét elemezné jobban és ezáltal több adatot tudnánk leszűrni plusz mindenkinek több ideje maradna talán.

Pénteken és szombaton ingyen lehet nézni a meccseket az MLB.TV-n.  :great:

Pár érdekes ötlet jutott eszembe. Vannak olyan fogadások legalább is tavaly emlékszem hogy voltak, egyik sem éri el az 5 pontot egyik sem éri el a 7 pontot stb. Ki nyeri az első 5 innenget stb. Ezekben fantáziálok lát benne valaki valami értéket vagy magamra maradok majd ?:D

Idézetet írta: Lancer Dátum április 03, 2015, 20:47:13
Pár érdekes ötlet jutott eszembe. Vannak olyan fogadások legalább is tavaly emlékszem hogy voltak, egyik sem éri el az 5 pontot egyik sem éri el a 7 pontot stb. Ki nyeri az első 5 innenget stb. Ezekben fantáziálok lát benne valaki valami értéket vagy magamra maradok majd ?:D

Szia!
Érdemes velük foglalkozni, másnem eleinte tippek mellett csak figyelni, aztán ha van siker akkor hajrá! Érdemes ilyenkor statokat böngészni előtte. Egymás ellen hány pontok estek, jobb ill. balkezes dobónál hogy alakultak a pontok, stb... illetve hogy milyenek az oddsok.

#53 április 06, 2015, 09:33:10, Agent47
Az első hónapban 3-4 sorozatot viszek az alaptét kb a kasszám 2-3%-a. Mindhárom meccsre ugyanazt a csapatot teszem majd és a tétnövelés miatt kicsi a kezdő alap. Kasszám 20K forint szóval alaptétem 500Ft. A tippjeimet igyekszem megindokolni de sokszor nincs konkrét indokom, csak megérzés. Ilyenkor ezt jelzem majd. :cya:


Első meccs:

Cardinals (Wainwright)-Cubs (Lester)     V    2,00       tét: 500Ft

Véleményem a baseball tippekről a következő: sztem tippelhetetlen. Ott ahol 162 mérkőzést játszanak,s 40-60 % az utoÍsó és az első győzelmi mutatója,mindegy mi lesz az eredmény,a végére úgyis kialakul a sorrend.A másik,hogy évek óta az előzetesen bajnokjelölltnek induló csapatok a középmezőnybe végeztek,s a 20-40 közötti oddson induló csapatok nyertek.Most a Washington a favorit,szinte tuti ,hogy nem fog nyerni.
A stratégiám a következő lehet: a három egymásután játszott meccseken,hasonló tudásu csapatoknál,nem lesz söprés/valamelyik nyeri az első kettőt,utána veretni,akár hendikeppel is,ami @3,0 odds felett lesz!/
Gondolom nem leszek ezen hozzászólásommal népszerű,de ha valaki tippeléssel tud pozítíív eredményt felmutatni,annak itt a lehetőség!

#55 április 07, 2015, 10:11:49, Agent47
Igazad van abban hogy tippelhetetlen, de nem lehetetlen. A legtöbb statisztika a baseballban van szerintem, de legalábbis a top 3- ban benne van a sportág. Statisztikai elemzések után némileg tudod billenteni a mérleg nyelvét az egyik csapat felé. Egy sorozatnál ha mindhárom meccsre teszel akkor előbb bukod a hasznod mint gondoltad, illetve ha nem akkor is kb kijössz egálra ( Legalábbis nekem ez a tapasztalatom az eddigi meccsek bukásai miatt). Sokszor inkább a nyerési/vesztési sorozatok határozzák meg vagy hogy milyen ütősorrendel áll fel egy csapat, mivel a fogadásnál csak a kezdő dobó kötelező, és egy jó ütőgárda legalább olyan része a sikernek mint a dobó. Emellett az sem elhanyagolható hogy jobb vagy balkezes egy játékos, milyen az időjárás, mennyit utazik az idegenben lévő csapat, stb... szóval rengeteg dolog van ami befolyásolhat akár egy első meccset is, nemhogy egy egész szériát. Ezzel nem azt mondom, hogy hülyeséget írtál, csak azt hogy szerintem fölöslegesen kockáztatod a kasszád egy részét. Az én taktikám az hogy szeptemberig kb megduplázzam a kasszám. Mondjuk engem a baseball és a fogadás közül inkább a sport érdekel, de mellette ha némi pénzt is tudok belőle kovácsolni az csak plusz öröm.  ;D ;D

Javasolnám az élő fogadást inkább, ha módod van rá, illetve esetleg egy under/over score sorozatozást, tétnöveléssel, mondjuk egy Fibonacci sorrendel. Viszont a kb egál oddsos ötletedet meg fogom próbálni, mert igazad lehet. Ha már a bukik sem biztosak, benne (akik szerintem mindig jobbak mint a fogadók), akkor talán több esélye van a sikernek. :great:

Este megnézem a kínálatot hétfőre és kiírom ide a tippjeim.

Update:

RedSox - Phillies:         RedSox 1,90     Tét: 500 Ft             
WhiteSox - Royals:       Royals  1,80      Tét: 500 Ft
Giants - D.backs:         Giants   1,68     Tét: 500 Ft

Pirates - Reds:             Pirates   2,05     Tét: 500 Ft

A Royals erős otthon, pláne egy nyitómeccsen, plusz a WS szerintem nem az igazi. A RedSox csak megérzés. A D.backset szerintem jópáran vernék lévén tavaly sereghajtó volt, annyit meg nem javult azóta. A Pirates meg szintén csak úgy.  ;D

Remélem sok zöldül majd. Igyekszem figyelni majd a meccseket.

Ja és boldog nyuszit, meg sok locsolót  :cya:

Lesz stream bet365-ön.  :ok:

Elég sok csapat van és kis segítséget szeretnék kérni.  Underes csapatok összegyűjtésében kellene segítség mert a dobók az egy dolog de szar ütők illetve jó vedelem sem árt ehez. Főként azért mert ha egyik sem éri el a 5 pontot már 2.00 odds felett adják. Amiből már kilehet hozni egy jó kis profitot. Illetve akár abból is ki éri el előbb a 2-3-4-5 pontot mert erre is elég jók az oddsok. Viszont ehez kb átkell nézni az összes csapatot összes dobót ütőt és talán utánna elkezdeni a tippelgetést. Valaki akar benne segíteni vagy neki ülhetek magamba?:D

Ma mindenhol a legjobb dobó kezd, ezért sok under lesz. Vagyis ink kevés pont, mert a határok is alacsonyan lesznek. Én underre sosem fogadok ezért olyan meccseket keresek ahol a dobók ellenére sok pont lesz.

De nálam ma a Yankees a nyerő.

hello

nálam ilyen oddson ez kihagyhatatlan:

Los Angeles Angels (J.Weaver) @ Seattle Mariners (F.Hernandez). To Win Match With Handicap: Los Angeles Angels (-1.5)
Szorzó: 3.20

hajrá!